WiTopia


 • Árazás

  Tól től $ 5.83
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Pontszám
7.7 tízből

összefoglalás

A WiTopia Personal VPN minden bizonnyal pozitív első benyomást kelt, amikor ellátogat a szolgáltató webhelyére, a The New York Times és a The Economist jóváhagyásával. A jó benyomások is folytatódnak; köszönhetően a nagyszerű kliens szoftvernek és az azonnali 24/7 támogatásnak. Sajnos azonban a WiTopia Personal VPN rendkívül változó teljesítménnyel engedi magát le, és olyan szolgáltatást hagy neked, amelyet nehéz ajánlani..

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Egyesült Államok
 • Egyidejű kapcsolatok
  8
 • Országok
  42

Jellemzők

 • Szerverek 42 országban
 • Jól megtervezett és innovatív kliens szoftver (PC-re és Mac-re)
 • Kiváló 24/7 élő chat-támogatás
 • Választható titkosítási protokollok (OpenVPN prémium)
 • Egyes homályos platformok támogatása

Sebesség és teljesítmény

Számos sebesség-tesztet végeztünk a WiTopia teljesítményének ellenőrzésére. Először a Speedtest.net szolgáltatást használtam, hogy összehasonlítsam a kapcsolatot VPN kapcsolat nélkül. A benchmark letöltési sebessége alig 7Mbps volt.

Ezután teszteltem a lisszaboni szervert, amelyet a WiTopia kliens választott "gyors csatlakozás" mód. Az eredmény csalódást okozott, mivel majdnem felére csökkent a letöltési sebesség. Ezután az L2TP-n keresztül csatlakoztam New York-ba és újra teszteltem. Ez az eredmény még rosszabb volt - jóval kevesebb, mint az eredeti letöltési sebesség felének. Végül csatlakoztam a londoni szerverhez, és alig 6 Mbps sebességet kaptunk, ami volt a legjobb eredmény, amit a szolgáltatásból kaptam..

Összességében csalódott voltam a vegyes eredményekkel, mivel ezek szinte biztosan elpusztítanák a streaming esélyem a szolgáltatás pufferolása nélkül.

Ár és tervek

1 hónap

$ 5.83
havonta

A WiTopia Personal VPN két VPN szolgáltatást kínál, a "alapvető" csomag és a "pro" választási lehetőség. Hardver VPN-megoldást is kínálnak, de erre a felülvizsgálat nem vonatkozik.

Két alapvető különbség van a két csomag között: "Pro" opció VPN-kiszolgálókat biztosít több országban, és támogatja az OpenVPN-t, a többi VPN-protokoll mellett. Az olcsóbb "alapvető" A csomag nem támogatja az OpenVPN-t, amely a biztonság és a magánélet kedvelt protokollja.

Egy másik fő különbség az, hogy a "Pro" A csomag csak hat hónapos vagy éves előfizetési alapon érhető el (39,99 vagy 69,99 dollár). Az "Alapvető" A csomag rövidebb havi és háromhavonta is elérhető. Egy hónap csak 5,99 USD-t fog visszatéríteni, ami nem rossz kezdő ár. A szolgáltatás összességét tekintve azonban még ezen az áron sem ajánlom.

Bár a WiTopia nem kínál ingyenes próbaverziót, hirdetnek egy "feltétlen" 30 napos pénzvisszafizetési garancia. A valóság azonban az, hogy a pénz-visszafizetési garanciát az előfizetők panaszai szerint nem mindig teljesítik.

Adatvédelem és biztonság

A WiTopia számos titkosítási protokollt kínál, és könnyen megtaláltuk a keresett műszaki részleteket..

A WiTopia PPTP, L2TP-t kínál IPsec-en és Cisco IPsec-protokollon keresztül. Ezenkívül az OpenVPN (SSL) is elérhető az előfizetők számára "Pro" csomag. Legfeljebb 256 bites titkosítás érhető el a prémium fiókban. Nem tudom azonban meggyőződni arról, hogy az OpenVPN megvalósításra kerül-e a tökéletes továbbítási titoktartással, és így nem tudok véglegesen utalni a platform biztonságára.

Konzultáltunk a szolgáltató adatvédelmi politikájával, és beszéltünk a támogatási részleggel a WiTopia naplózási politikájának tisztázására. Azt mondták nekünk, hogy a vállalat nem szándékosan figyeli vagy tárolja az ügyfelek tevékenységének naplóit, és a gyorsítótár fájlokat rendszeresen megsemmisítik. A WiTopia azonban megtartja a "utánfutó" napló, amelyet a szolgáltatási feltételeik megsértésének azonosítására használnak.

Összefoglalva: nem tudom határozottan ajánlani ezt a szolgáltatást adatvédelmi célokból.

Végső gondolatok

Nagyon nagy reményeink voltak a WiTopia iránt - nagy támogatást tapasztaltunk, az ár megfelelő volt, és az ügyfélszoftver valóban jól megtervezett volt.

Ezért síró szégyen volt megtapasztalni az ilyen inkonzisztens csatlakozási sebességeket a sebességtesztünk során, nagyon jó eredményektől valóban szörnyű eredményekig..

Ezen túlmenően ezen a VPN-nél hiányoznak olyan fontos szolgáltatások, mint például a gyilkos kapcsoló. Ezenkívül kiábrándító, hogy egyes előfizetési terveknél nincs OpenVPN. Összefoglalva: ezt a szolgáltatást nehezen ajánljuk, ha összehasonlítjuk a hasonló ártartományú más VPN-ekkel.

Ugyanakkor feloldja az iPlayer és a Netflix USA blokkolását - tehát érdemes lehet, hogy csak ez okból tesztelje a programot.!

Látogassa meg a WiTopia Personal VPN-t »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me