WASEL Pro


 • Árazás

  Tól től $ 7.50
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
6 tízből

összefoglalás

WASEL Pro áttekintő összefoglaló

A WASEL Pro egy funkcionális VPN szolgáltatás, amely OpenVPN ügyfelek számára kínál különféle platformokat, de ezt akadályozzák az alacsony sebességek és a viszonylag magas ár.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Hollandia
 • Egyidejű kapcsolatok
  2
 • Országok
  11

Jellemzők

A WASEL Pro székhelye Egyiptomban van, és az egyiptomi törvények hatálya alá tartozik, míg anyavállalata, az iSpire Holding U.A. Hollandiából működik. Nyolc országban tíz OpenVPN és tíz L2TP szervert biztosítanak, Indiában és Szingapúrban, valamint Európában és az USA-ban..

Az ügyfelek egyszerre két kapcsolatot létesítenek a VPN-sel, de nem ugyanahhoz a szerverhez / protokollhoz. A feltételek szerint a fájlmegosztás / P2P korlátozás nélkül engedélyezett.

Sebesség és teljesítmény

Teljesítmény-szempontból azt találtuk, hogy a WASEL Pro szolgáltatása nagyon változó, és határozottan a lassú oldal felé mutat. Az Egyesült Királyság szerverén akár 1,4 Mbps sáv volt, ami arra a pontra megy, hogy a normál felbontású tartalom zökkenőmentes streamingét veszélybe sodorhatjuk, ám az általános böngészéshez nem volt probléma. A teljesítmény általában 7Mbps körül mozog, ami elegendő a HD tartalom streamingjéhez, és egy kolléganak sikerült 22 MBbps sebességet elérnie az SSH opcióval az ügyfélen.

Ostrom sebességteszt az Egyesült Királyságban wasel_speed_uk1 wasel_speed_us1
Nincs VPN, Egyesült Királyság sebességteszt. UK OpenVPN, UK sebességteszt. US OpenVPN, amerikai sebességteszt.

A WASEL Pro saját DNS-kiszolgálóit használja, de jó lenne látni őket, hogy a DNS-szivárgás elleni védelmet a Windows-kliensükben alkalmazzák.

Árképzés és tervek

A WASEL Pro ügyfeleinek egyetlen szolgáltatási tervet kínálnak a havi árcsökkentésekkel, ha hosszabb előfizetéseket szeretnének egyszerre megvásárolni. A webhely megfogalmazása közötti különbségek ellenére minden terv ugyanazt a szolgáltatást kínálja. Havonta történő fizetés 9,99 dolláron működik, míg egy egész év előtti vásárlás esetén a havi költség 7,50 dollár lesz. Amint látjuk az alábbiakban, ez a felkínált szolgáltatás felső oldalán található.

wasel_prices

A teljes szolgáltatás ingyenes próbaverziója elérhető a WASEL Pro webhelyen, bár a próba megírásának ideje alatt néhány hétig nem volt elérhető, és a támogatás nem volt biztos abban, hogy újraindul-e. Ehelyett hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínáltak az új felhasználóknak, akik kipróbálni szeretnék a szolgáltatást. A fizetés különféle szolgáltatásokkal történhet, beleértve hitelkártyákat, PayPal-ot és banki átutalást.

Adatvédelem és biztonság

Mint fentebb jeleztük, a WASEL Pro választható OpenVPN vagy L2TP kapcsolatot kínál a szerverükhöz, mindkettő 256 bites adatfolyam-titkosítást használ. Az L2TP hitelesítés nyilvános PSK-t használ. Sajnos a támogatás nem adott meg teljes választ, amikor az OpenVPN hitelesítéséről kérdeztünk, de megemlítették, hogy a titkosításhoz használt protokoll a régebbi alapértelmezett BlowFish szabvány.

A vállalat szerint a VPN teljesen logless, nem rögzíti sem a felhasználói tevékenységeket, sem pedig a kapcsolat metaadatait.

Egyszerű használat

A WASEL Pro webhelye kissé különbözik a szokásos VPN-webhelysablontól, amelyet a legtöbb szolgáltató használ. Az első benyomások sajnos rendetlenség és zavar. Rengeteg ikon lebeg körül, és a használt angol betűtípusok sem a legolvasottabb, sem a legvonzóbb. Van haszontalan elválasztás a GYIK, a támogatási és a webhely kapcsolattartási területei között, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk, és az azonnali csevegés-beillesztés, amely a weboldal angol változatán jelenik meg, arab nyelvű bevezetést kínál. Csalódottunk voltak a VPN technikai vonatkozásaival, például a titkosítási típusokkal és az erősségekkel kapcsolatos információk hiánya is.

wasel_website

Ugyanakkor könnyű megtalálni az ügyfél letöltési linket, és elindulni a WASEL Pro szolgáltatással. Van egy hírrész is, amely részletezi a szolgáltatás frissítéseit és fejlesztéseit, bár sajnálatos, hogy a híroldalon nem volt semmi az ingyenes próbaverzió ideiglenes visszavonásáról (vagy megemlíti, hogy mikor térhet vissza)..

Támogatás

Segítség a problémás vagy kíváncsi felhasználók számára a WASEL Pro-tól e-mailben, élő webes csevegésen vagy a tudásbázis meglátogatásával érhető el. Zavaró módon a webhely segélyforrásait két oldalra oszlik az oldal jobb felső sarkában, és egyet tovább a bal oldalon. A GYIK, amely néhány nagyon hasznos információt tartalmaz, el van választva a támogatási területtől, és sajnos néhány meglehetősen elavult információval rendelkezik..

A fő tudásbázist, bár ismét nagyon hasznos információkkal lát el, nehéz összehasonlítani. Az e-mailes támogatás elérhető a „kapcsolat” link alatt található e-mail cím másolásával és beillesztésével, vagy az „Kattintson ide, hogy visszajelzést hagyjon” alatt található űrlap kitöltésével.

Az e-mail válaszidőket változónak találtuk: a kiszolgálókkal, a naplókkal és a torrent-házirenddel kapcsolatos egyszerű kérdésre néhány órán belül válaszoltak, de a titkosítási protokollokkal kapcsolatos kérdésünk sokkal tovább várt egy szomorúan hiányos választ..

wasel_livechat

Időközben a webhely élő csevegőszolgáltatása soha nem készített bennünket néhány másodpercnél hosszabb várakozásra az operatív számára, de itt a válasz minősége is változó volt. Frissítő, ha nem is rendkívül hasznos, az egyik operatív személy elmulasztotta azt, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mi lehet a válasz kérdésre. Más kérdések sikeresebbek voltak, és noha a kapott válaszok nagy része előrecsomagolt és másolt-beillesztett, jó az, ha válaszol a kérdésre, és biztosítja a nagyon gyors választ.

A folyamat

Feliratkozás

A WASEL Pro regisztráció meglehetősen fájdalommentes, de sajnos teljes név, ország és cím, valamint a szokásos e-mail cím és jelszó megadását igényli. Az űrlap telefonszámot is kér, és bár ez nem kötelező, addig semmi nem jelzi ezt, amíg a „regisztrálj most” gombra nem kattint. Lehetőség van az összes információ meghamisítására, de mi inkább azt szeretnénk, ha azt egyáltalán nem kérnék.

wasel_registration

A regisztráció után aktiválási linket küldünk az adott e-mail címre, majd a felhasználók bejelentkezhetnek a webhelyen található fiókportálba, hogy beállítsák fizetési tervüket és módjukat..

A Windows VPN kliens

A WASEL Pro Windows VPN kliense funkcionális és könnyen használható, ha nem különösebben csinos. Vannak olyan lehetőségek, amelyek egyaránt futtatják az ügyfelet indításkor, és automatikusan létrehoznak egy VPN-kapcsolatot, ami nagyszerű, és újracsatlakozhatnak, ha a VPN-kapcsolat valamilyen okból megszakad. Gyorsan csatlakozik, és hasznos információkat jelenít meg csatlakozás közben, és lehetősége van SSH-n keresztül is csatlakozni.
wasel_client

Sajnos néhány ügyünk volt még az ügyféllel is. Amikor a VPN nem tudott kapcsolatot létesíteni, nem adott lehetőséget arra, hogy feladjuk vagy újrapróbáljuk, arra kényszerítve, hogy lépjünk ki az ügyféltől és indítsuk újra. Miután a kapcsolat nyilvánvalóan leesett egy hosszú, a VPN-hez csatlakoztatott munkamenet után, az ügyfél teljesen nem reagált, és a feladatkezelő segítségével meg kellett ölni, miközben internetkapcsolatunkat vissza kellett állítani. A kevésbé komoly oldalról kicsit nehéz lehet kitalálni, hogyan lehet visszatérni a kapcsolati párbeszédbe az opciók területének vizsgálata után. Nagyon jó lenne, ha apró részleteket látnánk.

Egyéb platformok

A WASEL Pro a Windows kliensen kívül Mac, iOS és Android klienseket is tartalmaz, valamint egy Linux telepítési útmutató az L2TP-hez. Az összes ügyfél / alkalmazás az OpenVPN-t szabványosként használja.

Android app

A Google Play áruházban a WASEL alkalmazás két verziója található, amelyek közül az egyik iWASEL, a másik WASEL Pro márkanévvel rendelkezik. Ha a WASEL Pro webhelyet használja, akkor utóbbit kell letöltenie, mivel a fiókok külön vannak a két webhely között. Maga az ügyfél is jól működik, hasonló esztétikával és funkcionalitással, mint a Windows unokatestvére, és a böngészési sebesség, miközben csatlakozik, jó volt.

wasel_android

Lehetőség van az ügyfél automatikus futtatására a rendszer indításakor, de sajnos nincs lehetőség a VPN-kapcsolat automatikus indítására..

Végső gondolatok

Rengeteg hely van a WASEL Pro számára a polírozáshoz és a fejlesztéshez, mind alapszolgáltatásukban, mind az ügyfelek számára nyújtott támogatásban. Az ár szempontjából határozottan szeretnénk látni a sebesség javulását és a regisztrációhoz igényelt felhasználói adatok kevésbé valószínűségét. Jelenleg azonban funkcionális VPN szolgáltatást nyújtanak erős titkosítással és tisztességes ügyfelekkel a legtöbb fő platformon, és a bejelentkezési tilalom dicséretes..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me