VPNhub


 • Árazás

  Tól től $ 6.99
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Netflix

Noha most úgy tűnik, hogy lecsökkenti a kapcsolatot, a VPNhub a PornHub pornó nagy weboldalának alapelve. Amikor átgondolod, ennek sok értelme van, és arra a pontra válik, hogy azon tűnődsz, miért nem történt korábban.

ProPrivacy.com Pontszám
6 tízből

összefoglalás

Az eredmény egy meglepően használható ingyenes VPN alkalmazás, bár a prémium szolgáltatás nem igazolja a magas árat.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  USA
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  42,0 Mbps
 • Egyidejű kapcsolatok
  3
 • Országok
  49

Jellemzők

Igaz azt mondani, hogy a VPNhub szolgáltatások listája meglehetősen rövid ...

 • Nincs naplózott VPN
 • 78 szerver ováció 49 megyében
 • 3 egyidejű csatlakozás
 • Alkalmazások iOS, Android, Windows, macOS és Android TV számára
 • Opciós kanári
 • A GDPR-nek megfelelő
 • Gyilkos kapcsoló (Windows & Android)
 • Torrenting megengedett

A legtöbb szerver az egész világon található, többek között olyan szokatlan helyeken, mint például Latin-Amerika, Izrael és Dél-Afrika.

A VPNhub az IPVanish szerverhálózatot használja. Ez 100% -ban csupasz fémszervereket használ, de fogalmunk sincs, hogyan működik ez a VPNbub forgalommal.

Sebesség és teljesítmény

A VPNhub nem válaszolt arra a kérésre, hogy szolgáltatását felvegyük az új sebességteszt-rendszerünkbe, így kénytelenek volunk visszatérni a régebbi tesztekre. Ezeket a Speedtest.net eredményeket használják, és az Egyesült Királyságból tesztelő kiszolgálókkal hajtják végre, a lehető legközelebb a VPN szerver helyéhez. Az átlagos késési (ping) eredmények zárójelben vannak feltüntetve.

A prémium szolgáltatást elsősorban az OpenVPN használatával teszteltük, mivel ez lehetővé teszi számunkra, hogy összehasonlítsuk a hasonló szolgáltatási sebességeket a szolgáltatások között. Tartalmaztunk egy IKEv2 tesztet is, hogy képet kapjunk arról, hogy ez hogyan használja ezt a protokollt az OpenVPN ellen.

VPN hub letöltési sebesség-teszt

VPNhub feltöltési sebesség-teszt

A Speedtest.net az összes tesztelt szervert a Highwinds / IPVanish szerverhálózathoz tartozik, tehát nem meglepő, hogy az eredmények tisztességesek. Ezek azonban nem olyan jók, mint maga az IPVanish. Kicsit meglepve vagyunk a gyenge helyi IKEv2 eredmények miatt is.

Néhány gyors tesztet elvégeztünk a speedtest.net mobilalkalmazással is, hogy nagyszerű képet kapjunk arról, hogy az ingyenes szolgáltatás vásározzon. Az ingyenes szolgáltatást kipróbáltuk mind az adatgyűjtés (ID nyomkövetés) be-, mind kikapcsolásával.

VPNbhub sebesség-teszt

Tekintettel arra, hogy a VPN-tesztek nem vonatkoztak egy brit szerverre és a VPN-tesztek egy transzatlanti amerikai szerverre, ezek az eredmények egyáltalán nem rosszak. Valóban jobbak, mint a helyi IKV2 eredmények, ha a prémium szolgáltatást használják.

Örülünk, hogy egyetlen platformon sem szivárog az IP, ideértve a WebRTC szivárgásokat is. Vegye figyelembe, hogy mindkét asztali platformon teszteltük az IPv6 és a WebRTC IPv6 szivárgását, de technikai okokból jelenleg csak az IPv4 kapcsolatot használó mobil eszközöket tudjuk tesztelni..

A VPNhub feloldja a Netflix blokkolását?

Még az ingyenes VPN alkalmazásnak sikerült a teljes USA Netflix katalógust átvinni. Ami nagyszerű. A VPNhub ugyanakkor nem oldja fel a BBC iPlayer zárolását. De lehetővé teszi, hogy feloldja a régión belül korlátozott Youtube-videók blokkolását.

Árképzés és tervek

1 év

50% megtakarítás

$ 6.99
havonta

A VPNhub ingyenes és prémium csomagokat is kínál, de az ingyenes csomag csak a mobil (iOS és Android) felhasználók számára érhető el.

Ez hirdetés-támogatott, és a felhasználókat csak egy kiszolgálóra korlátozza. Ez a szerver névlegesen New York-ban található, de a teszteink Texasban találhatók. Mivel minden ingyenes felhasználó csak egy kiszolgálóra fér hozzá, a betöltési problémák elkerülhetetlenül korlátozzák a sebességüket.

A prémium felhasználók nem látnak hirdetést, de hozzáférhetnek a VPNhub által üzemeltetett összes kiszolgálóhoz, és felvehetik a kapcsolatot a VPNhub 24/7 szolgálatával. A Windows és a macOS asztali alkalmazások csak prémium tagok számára használhatók, így az ingyenes próbaverzió élvezetéhez regisztrálnia kell egy mobilalkalmazáson keresztül.

VPNhub árképzési tervek

Legalább ez az elmélet. A gyakorlatban nem tapasztaltunk hirdetéseket az ingyenes szolgáltatás használatakor, miközben a prémium felhasználóknak nyújtott 24 órás és 24 órás támogatás nem létezik..

Az új mobil felhasználók számára egy 7 napos ingyenes VPNhub Premium próbaverziót kínálnak, amely automatikusan elindítja az alkalmazáson belüli vásárlást a próbaidőszak lejártát követően, ha nem törlik. A prémium csomaghoz a weboldalon is feliratkozhat. A weboldalon keresztül teljesített kifizetéseket a Probiller dolgozza fel.

Mivel a szolgáltatás nagyon csupasz természete jellemzi, el kell mondani, hogy a VPNhub Premium ára nagyon magas.

Egyszerű használat

Az egyedi alkalmazások elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS (Universal) számára. Más platformon nem áll rendelkezésre manuális beállítási támogatás.

VPNhub for Windows

A Windows kliens az OpenVPN vagy az IKEv2 VPN protokollokat használja. Az OpenVPN ismert, hogy nagyon biztonságos. Az IKEv2-t is úgy vélik, hogy rendkívül biztonságos, és gyakran gyorsabb, mint az OpenVPN, bár itt nem tűnik erről a helyzetről.

hogy néz ki a VPNhub kliens

Örömmel vesszük észre, hogy az alkalmazás tartalmaz egy kill kapcsolót, amely biztosítja a kapcsolat folyamatos titkosítását, bár ez nem működött, amikor egy szoftver-összeomlást szimuláltunk az OpenVPN démon folyamatának erőszakos bezárásával..

VPNhub titkosítási protokollok

Az alkalmazás OpenVPN Scramble-t (XOR-obfuzáció) kínál a VPN-blokkok megkerülésére, ami jó.

VPNhub Androidra és iOS-re

Az Androidra és az iOS-re telepített VPN szinte azonos. Az iOS VPN alkalmazás az IKEv2-t használja, míg az Android-alkalmazás az OpenVPN-t használja. Az Android alkalmazás mostantól tartalmaz ölési kapcsolót is, amely hűvös.

VPNhub Android alkalmazás

Érdekes dolog mindkét alkalmazásban, hogy a GDPR-kompatibilisség fenntartása érdekében dönthet úgy, hogy kikapcsolja a VPNhub és társult vállalkozásai által végrehajtott hirdetői azonosítókövetést. Feltételezzük, hogy ez csak az ingyenes szolgáltatásra vonatkozik, mivel a prémium szolgáltatásnak feltételezve, hogy 100% -ban hirdetésmentes.

VPNhub adatvédelmi beállítások

Azt mondják nekünk, hogy ez növeli a megjelenített hirdetések számát és lecsökkenti az internetkapcsolat sebességét, de amint azt a fenti tesztek mutatják, ez a lelassulás minimális, ha egyáltalán létezik..

Ami eljuttat minket a hirdetésekhez. Az ingyenes szolgáltatás és az azonosító követés kipróbálásának több mint egy napja alatt kikapcsoltunk, és egyetlen hirdetést sem látottunk. Nem mondhatjuk, hogy ez egy tipikus élmény - tehát nyugodj meg. Még mindig (nagyon) lehetséges, hogy a hirdetők nyomon követik a viselkedését akkor is, ha nem lát valós hirdetéseket.

Egyéb platformok

A macOS alkalmazás csak az IKEv2, azzal a lehetőséggel, hogy választhasson az AES-256 és az AES-128 adattitkosítás között. Valójában nincs más lehetősége, de hasznos módon megjeleníti az összes kiszolgáló betöltési és ping-idejét, hogy megkönnyítse a gyors szerver kiválasztását..

Az alkalmazás konfigurálta a MacOS beépített VPN-kliensét. Ez nem tartalmaz megszakító kapcsolót, de nagyon gyorsan visszaállítja a kapcsolatot a VPN-sel, amikor a kapcsolat leesik.

VPNhub támogatás

A weboldalon található rövid GYIK-en kívül a technikai támogatás csak e-mailben érhető el. A prémium támogatást 24/7-en hirdetik, de a VPNhubs Premium szolgáltatás ingyenes próbaverziója során szánalmasnak találtuk..

Két napos késés után e-mailt küldtünk nekünk, hogy kérdéseinket továbbították a termékcsapatnak, de három nappal azután még nem kaptunk további választ.

Frissítés 2020 március: A VPNhub hozzátette a telefonos támogatást a prémium felhasználók számára, akik helyi telefonszámokat tartalmaznak körülbelül 24 országban, valamint díjmentes támogatást nyújtott világszerte a Skype segítségével. Úgy tűnik, hogy ez csak a számlázási kérdések támogatására vonatkozik, nem pedig a műszaki kérdésekre. Arra is értesülünk, hogy a VPNhub általában javítja ügyfélszolgálatát, bár ezt még nem teszteltük.

Adatvédelem és biztonság

igazságszolgáltatás

A PornHub egy Candian cég, de az AppAtomic-szal együttműködve fejlesztette ki a VPNhub-ot. A VPNhub adatvédelmi politikája és a Szolgáltatási feltételek világossá teszik, hogy a szolgáltatás használatára az AppAtomic jogi feltételei vonatkoznak, amelyek az USA (Kalifornia) törvényének égisze alatt állnak (annak ellenére, hogy maga az AppAtomic Cipruson található).

Kanadában nincs kötelező fakitermelési törvény, ám az Öt Szem globális felügyeleti partnere. Nemrégiben számos olyan törvényt is elfogadott, amely számos kulcsfontosságú módon kibővíti internetes megfigyelési képességeit.

Az AppAtomic egy ciprusi székhelyű vállalat, de a VPNhub adatvédelmi politikája és a Szolgáltatási feltételek világossá teszik, hogy a szolgáltatás igénybevételére az AppAtomic jogi feltételei vonatkoznak, amelyek az Egyesült Államok törvényei alá tartoznak:

" A Szolgáltatás igénybevételével vagy meglátogatásával Ön beleegyezik abba, hogy az Egyesült Államok Kalifornia államának törvényei, a kollíziós elvek figyelembevétele nélkül és az Ön tartózkodási helyétől függetlenül, szabályozzák ezeket a Feltételeket és a köztük esetlegesen felmerülő bármilyen vitát. és Appatomic."

Nem szabad megemlíteni, hogy a VPNHub kihasználja a Highwinds vagy IPVanish szerverek hálózatát, amelyek ma az USA-ban található StackPath tulajdonában vannak. A VPNhub és a StackPath közötti kapcsolat nem teljesen egyértelmű, de azt gondoljuk, hogy a VPNhub a StackPath-tól bérli a kiszolgálói hálózathoz való hozzáférést.

Naplók

“Amikor csatlakozik a VPNhub VPN-hez, összegyűjtjük az álnevesített internetes protokoll (IP) címet, azonnal titkosítjuk és csak a VPN munkamenet időtartama alatt tároljuk. Az Ön IP-címét törli, miután a VPN-ből való leválasztás nélkül tárolta vagy naplózta. Nem társítjuk az Ön IP-címét az online tevékenységekhez, és nem tároljuk vagy naplózjuk az Ön IP-címét az online tevékenységekkel. ”

Néhány „személyesen nem azonosítható összesített információt” szintén rögzítenek. Bár nem annyira szigorú az összes napló törlése, mint néhány VPN-társaságnál, az a tény, hogy az összes fontos naplót a munkamenet végén törlik, azt jelenti, hogy mi kényelmesnek tekintjük a VPNhub-ot nem naplózó VPN-ként..

Ne feledje azonban, hogy a mobilalkalmazások nagyszámú személyes információt szolgáltatnak a Google / Apple, az AppAtomic és (az ingyenes felhasználók számára) az AppAtomic hirdetési partnereinek (bár ezt némileg enyhíteni lehet azzal, ha letiltja a hirdető azonosítóját a mobilalkalmazásban) beállítások).

Titkosítási protokollok

Számos VPNhub alkalmazás használja az IKEv2 VPN protokollt AES-256 vagy AES-128 titkosítással az adatok biztonságához. A Windows alkalmazás lehetővé teszi ehelyett az OpenVPN kiválasztását, az Android alkalmazás pedig az OpenVPN-t. A VPNhub által használt OpenVPN beállítások a következők:

Adatcsatorna: AES-128-CBC vagy AES-256-CBC (alapértelmezett) rejtjel HMAC SHA256 hash hitelesítéssel.

Vezérlőcsatorna: AES-256-CBC rejtjel RSA-2048 kézfogás-titkosítással. Az SHA-t hash-hitelesítésre használják, bár a kulcs hossza nincs megadva. A DH-2048 Diffie-Hellman kulcscsere biztosítja a tökéletes előremeneti titkot.

Ez egy biztonságos beállítás.

Más dolog

A VPNhub engedélykanalat ad ki, amelynek célja a felhasználók megnyugtatása, hogy a hatóságok nem veszélyeztették. Azt kell mondanom, hogy nem hiszünk az ötletben, de örömmel vesszük tudomásul, hogy a VPHhub kanáriuma legalább jól karbantartott és napi szinten frissítettnek tűnik..

A PornHub a MindGeek tulajdonában van. 2012-ben feltörték a YouPorn és a Digital Playground leányvállalatait, felfedve a több mint 1,1 millió felhasználó adatait. 2016-ban 800 000 Brazzers fórum tagjának adatait tettek nyilvánosságra, míg 2017-ben a PornHub akaratlanul rendellenes kampányt szervezett, amelynek során a felhasználókat rosszindulatú programok és csalások teszik ki..

Úgy tűnik azonban, hogy a PornHubnak nagyon kevés van a VPNHub napi működésével. Amit az AppAtomic kezeli.

Végső gondolatok

Semmi baj nincs benne (kivéve a nem létező támogatást), de a VPNhub Premium egyszerűen csontcsontos, hogy igazolja a magas árat. Egyszerűen fogalmazva: sokkal jobb szolgáltatások vannak odakint, amelyek lényegesen kevesebbet fizetnek.

A VPNhub Free viszont sokkal vonzóbb javaslat. Noha egyetlen amerikai helyre korlátozódik, a legtöbb felhasználáshoz ehhez elég gyors a kapcsolat. Beleértve a streaming tartalmat a PornHubból!

A VPNhub egy nagyszerű, ingyenes VPN alkalmazás, amely nem korlátozza az adatokat, nincs naplózása, amely veszélyezteti az adatvédelmet, és semmilyen platformon nem szivároghat IP. Fantasztikus bónusz az a tény, hogy működik az USA Netflix-szel.

Az Egyesült Királysággal a pornószűrők bevezetése előtt, hacsak az Egyesült Királyság állampolgárai nem bizonyítják, hogy 18 évesnél idősebbek a "pornó pass" (a magánélettel kapcsolatos aggodalmakkal együtt) kissé furcsanak tűnik, hogy a VPNHub szívesen távolodik el a PornHubtól.

Végül is, a VPN alkalmazás ideális megoldás azoknak a briteknek, akik el akarják kerülni a szűrőket anélkül, hogy elmondnák a kormánynak, hogy kik ők (vagy akik el akarják kerülni a kínos beszélgetést a helyi újságíróval!).

A VPNhub webhelyen nem említik a PornHub-nal való kapcsolatot, a PornHub webhelyen pedig a VPNhub-ot nem reklámozzák. Ez azonban azzal magyarázható, hogy a PornHub tulajdonosának, a MindGeek-nek a vezető életkor-ellenőrző („porn pass”) cége, az AgeID is van..

Érdemes megjegyezni, hogy az Egyesült Királyságon kívüli szerverekkel ellátott bármilyen VPN-szolgáltatás ugyanolyan hatékonyan fogja kijátszani az Egyesült Királyság pornószűrőit..

Frissítés 2020 április: Ez a felülvizsgálat nem veszi figyelembe a számlázási problémákra vonatkozó új telefonos támogatást vagy a VPNhub állítását, miszerint az általános támogatást javította.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me