VPNht

 • Árazás

  Tól től $ 3.34
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
6.9 tízből

összefoglalás

A VPN.ht egy virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltató, amely elsősorban arra koncentrál, hogy segítse a felhasználókat az országukban blokkolt webhelyek elérésében. A VPN.ht állítása szerint hozzáférést biztosít olyan webhelyekhez, mint a Netflix, a Spotify, a Gmail, a Skype és még a Google. Ilyen megfizethető áron a VPN.ht lehet a végső megoldás, ha állításaik igaznak bizonyulnak. Tekintettel arra, hogy a VPN.ht automatikusan bekerült a Popcorn Time kliens PT.io villájába (már nem érhető el), csak azt lehet feltételezni, hogy szavakban igazság van. Ha kíváncsi van erre, olvassa el az alábbiakban olvasható részletes véleményünket a VPN.ht oldalon!

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Hong Kong
 • Egyidejű kapcsolatok
  3
 • Országok
  24
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  0 Mbps

Jellemzők

Egyidejű kapcsolatok 3
Országok 24


A VPN.ht számos hasznos funkciót kínál, például:

 • 128 szerver 24 országban
 • Korlátlan mennyiségű adat & sávszélesség
 • 100% névtelen regisztráció
 • P2P támogatás
 • Akár 3 egyidejű csatlakozás
 • Korlátlan sebesség
 • Korlátlan szerverváltás

A VPN.ht által kínált szervermennyiség miatt ne legyen nehézsége annak, hogy bármilyen ország tartalmához hozzáférjen. Ezenkívül a korlátlan szerverváltásnak köszönhetően szabadon felfedezheti, hogy mely kiszolgálók működnek legjobban az Ön igényeinek.

Ami a protokollokat illeti, a VPN.ht szabványos TCP és UDP protokollokat kínál OpenVPN-en keresztül, valamint PPTP és L2TP protokollokat..

Intelligens DNS

Az intelligens DNS-t leginkább a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához használják - gondoljon olyan webhelyekre, mint a Netflix és a Hulu. Noha az intelligens DNS nem nyújt biztonsági vagy adatvédelmi funkciókat, rendkívül hasznos lehet, ha VPN-vel párosítják.

Mint ilyen, a VPN.ht egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amely ingyenes intelligens DNS-t tartalmaz az egyik tervük megvásárlásához. Ez rendkívül hasznos, mivel a VPN.ht már az egyik leginkább megfizethető VPN. Az intelligens DNS szolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a teljes témájú weboldalra, ide kattintva.

Látogassa meg a VPN.ht webhelyet »

Sebesség és teljesítmény

A legjobb VPN kiválasztásának fontos része a teljesítményének tesztelése, például a sebesség és a szivárgás szempontjából. Az alábbiakban olvashatod, hogy a VPN.ht hogyan értékeli a vélemény ezen részét!

Sebesség tesztelése

A felülvizsgálatokba beépítettünk egy tudományos és objektív módszert a különféle VPN-ek sebességének mérésére. Noha a VPN.ht-ot csak márciusban tesztelték, az eddigi eredményei meglehetősen jóak. A VPN.ht átlagos letöltési sebessége 25,6 Mbps, a maximális letöltési sebessége pedig 97,3 Mbps volt. Több sebesség-összehasonlítás hamarosan.

Az ezen sebességteszttel kapcsolatos további információkért látogasson el ide.

Szivárgásvizsgálat

ProPrivacy.com SpeedTest (max / sorozat) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) N / A

Az ipleak.net weboldalon teszteltem a VPN.ht szivárgását - ideértve az IP, DNS és WebRTC szivárgásokat. Szerencsére a VPN.ht negatív visszatért az összes szivárgáshoz.Az IP-szivárgásokkal kapcsolatos további információkért olvassa el az IP-szivárgások teljes útmutatóját.

Ár

1 hónap

$ 3.34
havonta

A VPN.ht olcsón kínálják, hogy az ingyenes próbaverzió hiányában nem is érdemes vitatkozni. Két különféle fizetési lehetőség közül választhat (havi & évi). A lehetőségek a következők:

 • Havonta - 1,00 USD az első hónapban & majd 4,99 USD / hónap
 • Évente - 39,99 USD / év

Az alacsony árakon kívül a VPN.ht 100% pénz-visszatérítési garanciát is kínál a szolgáltatás első 30 napjára. Ez különösen akkor hasznos, ha az éves opciót választja, mivel nyugodtan pihenhet, ha végül nem tetszik a szolgáltatás.

A VPN.ht különféle fizetési módok széles választékát kínálja, beleértve a Bitcoin! Tudnia kell azonban, hogy a Bitcoin használata nem teljesen anonim; a VPN szolgáltató továbbra is megkapja az Ön IP-címét. A VPN.ht által kínált fizetési módok a következők:

 • Főbb hitelkártyák (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
 • PayPal
 • Cryptocurrencies
 • PaymentWall
 • ideál
 • És több!

Egyszerű használat

A VPN.ht webhely rendkívül felhasználóbarát és könnyen navigálható, bár állítása szerint "teljesen névtelen" hamis (egyetlen VPN sem teljesen névtelen). Az összes főbb link minden oldal tetején található, a honlap pedig releváns és hasznos információkat tartalmaz. Ezenkívül minden oldal alján elérheti a szolgáltató Warrant Canary-t és használati feltételeket, valamint hasznos eszközöket és blogcikkeket..

A VPN.ht webhely egy másik fantasztikus tulajdonsága a webhely szöveges nyelvének megváltoztatásának képessége. Választhat az angol, a holland, a francia és a német nyelv közül.

VPN.ht ügyfélszolgálat

A VPN.ht nem kínál élő csevegést, de jegy-alapú támogatási rendszere gyors válaszidőket kínál hasznos megoldásokkal. Ezen felül a VPN.ht számos különféle súgócikket és beállítási útmutatót kínál.

A folyamat

A VPN.ht-hez való regisztráció nemcsak rendkívül egyszerű, hanem e-mailt és jelszót is igényel. Ezenkívül a VPN.ht nem igényel számlázási címet, és a számlát „Anonim Ügyfél” -nek címezi. Ez rendkívül ideális, ha nem akarja, hogy VPN-jének teljes neve legyen.

Windows kliens

A VPN.ht telepítése rendkívül egyszerű, és még könnyebben használható. Az alábbiakban részletesebben tárgyalom a VPN.ht használatát a Windows operációs rendszerben.

 1. Töltse le az operációs rendszerhez megfelelő fájlt
 2. Kövesse a telepítési utasításokat
 3. Megjelenik a VPN.ht felület
 4. Alatt Belépés, Jelentkezz be a fiókodba
 5. választ Csatlakozás a VPN-hez kapcsolódni
 6. Alatt szerverek, válassza ki a kívánt szervert
 7. választ preferenciák
 8. Alatt Titkosítás, válassza a legördülő menüt
 9. Válassza ki a kívánt titkosítást (256 bites AES ajánlott)
 10. Alatt Tábornok, ellenőrizheti vagy törölheti a különféle beállításokat

Ez az! A VPN.ht hivatalos futtatója.

Felhívjuk figyelmét: A VPN.ht asztali kliens jelenleg a tesztelési szakasz alatt van, és instabil lehet.

Egyéb platformok

A VPN.ht elérhető Windows, Mac OSX, Android és iOS rendszerekhez.

Android & iOS

Amikor megpróbáltam letölteni a VPN.ht alkalmazást az iOS-eszközre, végtelen töltési ikon maradt az App Store-ban. Nem vagyok biztos abban, hogy ez kérdés-e az eszközömön, vagy egyáltalán szélesebb kérdés. Ez kissé várható, mivel az alkalmazások még mindig tesztelési szakaszban vannak.

Adatvédelem és biztonság

A VPN.ht székhelye Hong Kongban van, nyilvánvalóan azt jelenti, hogy nem vonatkoznak olyan törvényekre, mint például az USA Patriot Act. Sőt, Hong Kong ad otthont a világ legjobb cenzúraellenes intézkedéseinek. Hong Kong nemcsak elkerüli a cenzúrát, hanem állampolgárainak is elsősorban nyitott és ingyenes internetet biztosít. A hongkongi hatóságok és kormányzati tisztviselők lehetővé teszik a polgárok számára a szólás (és a sajtó) szabadságához való jogot. Ezenkívül a naplók tárolására sem kötelezik Hongkongon alapuló VPN-ket.

És bár Hong Kong kriminalizálja az internetes tevékenységeket, beleértve a szerzői joggal védett anyagokat vagy az obszcén képek terjesztését, nem szokatlan, hogy egy ország betartja a szerzői jogok megsértésének kriminalizálását, és az obszcén képek terjesztése nagy hangsúlyt fektet a gyermekpornográfiára. Összegezve: Hong Kong továbbra is ideális hely a VPN.ht székhelyéhez, különösen a magánélettel foglalkozó felhasználók számára.

Webhelykövetés

A VPN.ht nyomon követi Önt néhány különféle Google szolgáltatás (például dupla kattintás) használatával. Ha el akarja kerülni, hogy más webhelyek nyomon kövessék, olvassa el az Privacy Badger kiterjesztésről itt.

A webhelyek nyomon követésének további információkért kattintson ide.

Fizetési feldolgozó

A VPN.ht fizetési processzorának azonosítását célzó többszörös kísérlet után megszüntettem az üzeneteim támogatását. A VPN.ht bármilyen okból nem akar válaszolni a kérdésre. Ha új híreket kapok a fizetésfeldolgozóról a szolgáltatásukért, itt frissítem.

Titkosítási protokollok

A VPN.ht 64 bites Blowfish titkosítást, 128 bites AES titkosítást és 256 bites AES titkosítás azért vezérlőcsatorna rejtjele. A legjobb és legbiztonságosabb választás a 256-bites AES, mivel katonai titkosítást kínál, ha párosul az AES-rel 256 bites AES adatcsatorna rejtjel. Azt is előírja RSA-2048 kulcsokhoz és HMAC SHA1 (160 bites) SHA-kivonat-hitelesítéshez.

Az erős biztonsági funkciókon túl a VPN.ht felajánlja a DNS-szivárgás tesztelését a saját webhelyükön keresztül, ingyenes proxy-t és „Mi az én IP-m” funkciót is elérhetővé teszi a saját webhelyükön keresztül..

Végső gondolatok

Az integrált Popcorn Time VPN-től a saját VPN-szolgáltatásáig végzett és a VPN.ht határozottan felfelé halad a legjobb VPN-választások szempontjából. Ennek ellenére alkalmazásai tesztelési fázisban vannak, ami azt jelenti, hogy a VPN szolgáltatás lehet, hogy nem olyan biztonságos és magántulajdonú, mint azt szeretné..

Összefoglalva: a VPN.ht határozottan érdemes figyelemmel kísérni a VPN-szolgáltatás és szolgáltatásuk felújítását és frissítését. Legalább, állításuk igaz: a blokkolt tartalmakhoz könnyen hozzáférhet.

Próbálja ki magának a szolgáltatást az alábbi gombra kattintva!

Látogasson el a VPN.ht webhelyre

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me