VPNGhost

 • Árazás

  Tól től $ 1.45
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
7.5 tízből

összefoglalás

Frissítés 2016. december. A VPNGhost nem több. Honlapja és a Facebook oldala le van állítva, és a ProPrivacy.com megkapta a következő kommunikációt egyik társalapítójától:

VPNGhost - Az igazság:

Úgy érzem, hogy az egyetlen méltányos információ, amelyben tájékoztatom a felhasználókat, miért oldódott meg a VPNGhost. A VPNGhost eredeti alapítója voltam. Amikor nagyszámú felhasználót szereztünk, a „Casper” úgy döntött, hogy a bevétel fontosabb, mint az UX. Nem értek egyet azzal, hogy a szolgáltatás megbízhatóságával kapcsolatos néhány érv után alapvetően levágtam a saját webhelyem, így nem tudtam hozzáférni semmilyen fiókhoz vagy bármihez. Elvesztettem a webhely teljes irányítását, és az eredmény a szörnyű pénz-csalás gazember vpn volt. Szeretném személyesen felidézni minden felhasználót minden esetleges kényelmetlenség miatt, amelyet a Casper okozhat. Nem volt befolyásom alatt, és ha rajtad múlik, a webhely továbbra is teljes funkcionalitással működik, hagytam magammal. Az igazság az, hogy a „Casper” pénz éhes és soha nem törődik sem a szolgáltatással, sem a felhasználókkal, még most is. Tehát az általam született gondom az, hogy ezt megosszam veled.
Nyilvános információk a „Casper” -ről


Dexter David Tross
1 587 585 9095
16 Spring Haven Bezárás Airdrie T4B 0B5

- Fantom".

A VPNGhost egy növekvő szolgáltató, amelynek úgy tűnik, hogy a lopakodás, a teljesítmény és a felhasználóbarát alapok le vannak tiltva. A növekvő kiszolgálói helyekkel és a rendkívül versenyképes árképzéssel, valamint a magánélet iránti látszólag tiszteletteljes hozzáállásával együtt izgatottan látjuk a VPNGhost további fejlődését..

Árazás & tervek

A VPNGhost három árszinten érhető el, havi 4 dollárral kezdve, és egy féléves előfizetésnél 9,75 dollárra, vagy egész 12 hónapra 17,50 dollárra növekszik. Érdekes dolog az, hogy egyetlen terv sem különbözik a mellékelt szolgáltatásoktól, csak az ár és a kötelezettségvállalás hossza, ami felveti a kulcsfontosságú kérdést: kategorikusan nem történik visszatérítés, ha a fizetés után feliratkoztak egy tervre (függetlenül a fizetési módtól), amint az a VPNGhost szolgáltatási feltételeiben egyértelműen szerepel.

Persze, hogy a visszatérítési politika vagy a dolgok kipróbálására vonatkozó ingyenes terv hiánya visszatartó ereje lehet sok potenciális felhasználó számára, és ez érthető lehet. Ennek ellenére a támogatás több mint elegendő volt, és a vonatkozó szakasz tárgyalja azt.

A másik körkörös megjegyzés ellenére, amelyet érdemes figyelembe venni, azonban mindhárom terv opció a szélesebb VPN piacon alacsonyabb árképzési skálán van, ami lényegében nagyszerű, ha a szolgáltatás megéri a pénzbeli értéket a gyakorlatban, amelyet átfogóan áttekintünk. az alábbiakban tárgyaljuk. Fizethet a PayPal, a BitCoin és a lenyűgöző Litecoin segítségével.

Jellemzők

A VPNGhost kiszolgálói listája összesen 16 választást kínál, amszterdami, londoni és svájci szerverek mindegyikének van kettője. A P2P elfogadható, de csak a dedikált két svájci szerveren. Sajnos Afrikában vagy Dél-Amerikában még nincs kiszolgáló, de frissítések várhatók. A társaság a kanadai Albertában, a Ghost INC alatt van bejegyezve.

A szélesebb felhasználói bázis érdekében nyilvánvalóan a VPHGhost feliratkozik a „Ne dobja mindenkire a harci törvényt, az egyén indisztenciáira” kifejezésre - az átláthatóság több szempontból is..

Folyamatosan tájékoztatják ügyfeleiket, és bárki is figyelnek szolgáltatásaikkal szembeni fellépésre, általában DMCA-értesítések formájában. A kiszolgálónként legfeljebb két eszköz egyidejű csatlakoztatása boldogan megengedett, amint azt az Árképzés szakaszban láthatjuk.

Biztonság & Magánélet

A VPNGhost ne hagyja véletlenszerűen a biztonsági kérdést egy 4096 DH kulcs, 256 bites AES titkosítás és egy elég robusztus SHA-512 segítségével az adatok hitelesítéséhez - az egész OpenVPN protokollon keresztül -, amelyre nem tehettünk nagyobb hatást. Az IP-címek meg vannak osztva. Bár az a kijelentés, hogy a naplókat semmilyen módon, formában vagy formában nem tartják, a legkellemesebb, hogy meghallgassuk (érdemes megjegyezni, hogy sok szolgáltató ezt az állítást hamisan is megfogalmazza, bár ebben az esetben semmi nem vezet közvetlenül ehhez az ötlethez).

Noha Kanada sajnos a Five Eyes megfigyelő szövetség részét képezi (a másik három az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, az AUS és az NZ), a támogatás következő idézete tömören vázolja a VPNGhost elkötelezettségét a felhasználói titoktartás mellett, és egyszerre megerősíti álláspontjukat..

"Mi semmilyen adatnapló nincs. Még csak nem is naplózunk az IP-címeket weboldalunkon keresztül, az egyetlen információ, amelyet felhasználói bázisunkból veszünk, a fizetéskor automatikusan bevitt fizetési információ (amelyet a felhasználói kérések bármikor eltávolíthatnak). Ennek ellenére egyszerűen nincs adatunk, amelyet bármely jogi vagy vállalati hatóság számára átadhatnánk."

A VPNGhost weboldal elérhetősége a Tor használatával, valamint a korábban említett Bitcoin vagy Litecoin fizetési módszerek használatával elméletileg megvédhet téged a legaktívebb és legmagasabb szintű ellenségektől, kivéve a kormányt..

A weboldal

Kísérteties! A Ghostly határozottan megfelelő melléknév, amikor a fehér és fekete motívumot a VPNghost webhelyén írja le, pontosan összhangban a cég márkanevével. Még jobb, ha a navigáció szellő. A potenciális ügyfelek számára a GYIK, a Szolgáltatások és az Árazási oldalak kattintással elérhetők, és a felső szalagon keresztül elérhetők. Az adatvédelmi irányelvek és a TOS bármely oldal alján vagy a GYIK szakaszban található linken keresztül megtalálhatók, ami nagyon kellemes, ha sok versenytárssal párhuzamosan elrejti ezeket az alapvető dokumentumokat több kattintással..

Eközben az ügyfelek éppen ugyanolyan hatékonyan vannak elrendezve, mivel a szolgáltatásokkal, a számlázással, a támogatással és a VPNGhost szerver állapotával kapcsolatos információk mind bal oldali oldalsávra tolódnak. A piros színű praktikus vonal jelzi a (törölt) IP-címet és helyet, míg a Hírriasztások a képernyő alsó részén futnak, és elég kényelmesen görgethetők.

Támogatás

A támogatás nemcsak megfelelő volt - kiváló volt. Mindkét kapcsolat, Casperrel és Phantommal, örömmel hagyta udvarias hozzáállásukat és alapos szakmai hozzáértésüket. A földrajzi eltérések miatt (amelyek előfordulhatnak, vagy nem tapasztalhatók meg) nem tudtunk sokkal kommunikálni a LiveChat-on keresztül. Azonban az e-mailekkel folytatott interakciók voltak könnyűek és hatékonyan vágták le az akkori kérdéseim középpontjában.

Jó lenne egy részletesebb és illusztrált GYIK részt látni, és esetleg egy felhasználói fórumot a szimpíziumok nélküli eszmecserére, szemben az egy-egy támogatási cserével..

A korábban bemutatott Facebook frissítésben látott üzenetekkel összhangban a VPNGhost az FB és a Twitter fiókjaikat használja annak érdekében, hogy a felhasználók lépést tartsanak a szolgáltatáskimaradásokkal vagy frissítésekkel, valamint hasznos, adatvédelmi cikkeket.

A folyamat

Feliratkozás

A regisztráció csak egy e-mailre (és hitelkártyára korlátozódik, ha ez a fizetési mód) - ennyi. Ezért a szolgáltatáshoz való regisztráció és a szolgáltatás igénybevétele esetén a tökéletes névtelenség lehetséges.

A VPNGhost Windows VPN kliens

Sajnálatos módon a felhasználóknak most már foglalkozniuk kell az OpenVPN grafikus felhasználói felület használatával, mivel a VPNGhost még nem rendelkezik aktív kliens-ügyfélprogramjával, mégis.

Teljesítmény (sebesség, DNS, WebRTC és IPv6 tesztek)

A Speedtest a 30 Mb / s-os tesztkapcsolaton futott, miközben az Egyesült Királyság, az NL és az Egyesült Államok szervereivel volt csatlakoztatva - ezek közül az elsőt kettőt egy londoni szerverrel, az utóbbi New York-nal teszteltük. A Testmy.net itt végezheti el ugyanazt a gyorstesztet, akár VPN használatával, akár csak általános kíváncsiság céljából.

A tesztelés során a sebességek szépen átlagolódtak a közepes 10–12 Mb / s DL tartományban, az amerikai szervereket pedig felére csökkentették, noha a tüskék nem léteztek - a VPNGhost OpenVPN szoftver úgy működött, mint egy egyszerű szellem a háttérben, miközben a videók és a lejátszási listák streamingje ezzel az áttekintéssel készült..

A leglenyűgözőbb, hogy a szolgáltatás pontosan úgy működik, ahogyan hirdetik, a DNS szivárgásmentes. Az ellenőrzéseket az ipleak.net és a test-ipv6.com felhasználásával hajtottuk végre, és soha nem tértünk vissza a teszt eszköz IP-címével. Tegyen magadnak szívességet, és rendszeresen ellenőrizze, mivel néhány DNS-szivárgást a szolgáltató irányításán kívül eső erők okozhatnak, és valószínűleg váratlanul elkapnak téged.

Egyéb platformok

A VPNGhost azt tervezi, hogy kiad egy testreszabott VPN-klienst Windows és Mac rendszeren - végül kihozza az iOS és az Android társait. A DNS szivárgás elleni védelmet beépítik a szoftverbe, remélhetőleg egy kikapcsolóval és automatikus indítással együtt, hogy összeköttetésük alatt maradjon és behatolásmentes legyen.

Egyéb / Ingyenes szolgáltatások

A VPNGhost kedvesen biztosít egy ingyenes proxykiszolgálót (Hollandiában található) azok számára, akik geo-hamisítást és / vagy minimális adatvédelmi előnyöket keresnek (a VPN-hez képest, amely magában foglalja a titkosítást), miközben online tevékenységeket folytatnak..

VPNGhost áttekintés következtetése

kedveltem

 • NEM fakitermelés
 • Forthright üzleti modell
 • Ésszerű árképzés
 • A P2P engedélyezett svájci szervereknél
 • Ingyenes proxy
 • Karcsú webhely

Nem voltam benne annyira biztos

 • Korlátozott tudásbázis
 • Hiányzik a felhasználói fórum

utáltam

 • Nincs személyre szabott ügyfél

A VPNGhost használatával kapcsolatos általános benyomások néhány apró lépésnyire voltak a mesés jellegűktől, ami valószínűleg idő kérdése, hogy elhúzzuk a rést a frissítésekkel. Adjon hozzá egy dedikált VPN-ügyfelet a megbízhatósághoz, a zavaró és átlátható üzleti modellhez, és előfordulhat, hogy egy szolgáltatás átszervezése is működik, feltéve, hogy a fejlődés az intimizált módon megy végbe. Ami relevánsabb, az az, hogy a VPNghosts szolgáltatás jelenlegi állapota továbbra is meghaladja a verseny nagy részét, kivéve az elitet, próbáld meg nekik megtudni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me