Változtattuk meg, hogy mi hogyan értékeljük az áttekintést!
Nemrégiben frissítettük a ProPrivacy.com összes véleményének pontozási folyamatát. Az új pontozási kritériumok részletei itt találhatók


VPNArea

 • Árazás

  Tól től $ 2.99
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Android

  • iOS

  • Mac operációs rendszer

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Pontszám
9.3 tízből

összefoglalás

A VPNArea az Offshore Security LTD tulajdonában van, egy Bulgáriában bejegyzett cég, amelynek szerverei és e-mailjei Svájcban üzemelnek. A VPN egy nulla naplózású szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a kiszolgálókhoz az egész világon. Ez egy olcsó VPN, amelynek rendkívül jó hírneve van előfizetőinek. Ebben a VPNArea áttekintésben megvizsgáljuk, miért olyan kedvelik őket ügyfeleik.

Gyors statisztika

 • Országok
  70
 • Egyidejű kapcsolatok
  6
 • igazságszolgáltatás
  Bulgária
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  40.59 Mbps

Videó áttekintése

Rövid idő? Nézze meg a gyors VPNArea videó áttekintést, hogy többet megtudjon erről a kiváló VPN-ről.

VPNArea áttekintés ProPrivacy

VPNArea áttekintés ProPrivacy

VPNArea áttekintés ProPrivacy

Ár

36 hónap

$ 2.99
havonta

12 hónap

$ 4.92
havonta

1 hónap

$ 9.90
havonta

A fogyasztók a VPNArea-t három különféle előfizetési terv segítségével vásárolhatják meg. A költségek minél hosszabb ideig csökkennek, az előfizető vállalja. Az egy hónapos ajánlat havi 9,90 dollárba kerül, ami drága, de normális egy hónapos VPN-tervnél. A költség 4,92 dollárra csökken egy éves tervnél. A 3 éves feliratkozás azonban a költségeket mindössze havonta 2,99 dollárra csökkenti, amelyet nehéz megverni, figyelembe véve, hogy mit kapsz pénzével.

Bár a VPNArea nem nyújt ingyenes próbaverziót, harminc napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik (14 nap az 1 hónapos számlán). Ez azt jelenti, hogy egész héten kipróbálhatja a szolgáltatást, és visszatérítést kaphat, ha nem igazán boldog.

A VPNArea rengeteg különféle fizetési lehetőséget kínál. A Visa, a Mastercard, az Discover, az American Express, az UnionPay, a JCB és a Maestro elfogadásra kerül. És a felhasználók dönthetnek úgy, hogy fizetnek a Bitcoin segítségével, vagy e-pénztárcákon keresztül, mint például a PayPal, a Payza és a Webmoney..

Támogatott fizetési platformok


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Feloldja a Netflix blokkolását?

VPNArea
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

A tartalom feloldásához a VPNArea remek. Ez a szolgáltatás fantatikus VPN a Netflix számára, mivel feloldhatja a Netflix tartalmát az egész világon. A VPNArea lehetővé teszi a BBC iPlayer nézését az Egyesült Királyságon kívül. Valójában ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek feloldják a ritkabb szolgáltatásokat, mint például az RTE Ireland, az olasz SkyGo és az olasz Netflix. A VPNArea szempontjából kedvelik az, hogy meghallgatja előfizetőit, és kijön az útjából, hogy biztosítsák a szolgáltatások feloldását, ha kérésre kerülnek..

Jellemzők

torrentezés-
Összes kiszolgáló 200
Országok 70
Egyidejű kapcsolatok 6
Router támogatás
Kikötőszállítás
Port kiválasztása
Támogatott útválasztók ASUS GLi DD-WRT
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Egy kombináció

A VPNArea teljes adatvédelmi és biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek mindent biztosítanak az előfizetőknek, beleértve:

 • Nincs naplózási politika

 • Szerverek 70 országban világszerte

 • OpenVPN titkosítás és IKEv2 VPN protokoll

 • Kiemelkedő ügyfélszolgálat

 • Kiváló biztonsági szolgáltatások (DNS szivárgás elleni védelem)

 • Killswitch (Windows, Mac OSX, Android)

 • P2P megengedett

 • Az élő csevegés 24/7

 • 6 egyidejű csatlakozás

 • Auto-connect

 • Automatikus IP-váltás

 • A tűzfalak megkerüléséhez és a VPN használatának elrejtéséhez az elcsépelt kapcsolatokat használják

 • Dedikált IP-címek saját kiszolgáló-kiegészítővel

 • Feloldja a Netflix USA és a BBC iPlayer blokkolását

Különösen élveztük a VPNArea nagylelkű hat egyidejű csatlakozási támogatását - ami azt jelenti, hogy az előfizetők egyetlen előfizetéssel megvédik az összes eszközt. Ezáltal a VPNArea tökéletesen alkalmazható családi házakban, ahol számos mobil, asztali és táblagép található, amelyek védelmet nyújtanak.

Sőt, ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek dedikált IP-ket biztosítanak. Az előfizetők évente akár 15 dollárt is fizethetnek, ha egy dedikált IP-t magánszerverrel adnak hozzá meglévő előfizetésükhöz. Az előfizetők külön hotspot-okban kaphatnak külön IP-t, köztük az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Hollandiában és Ausztráliában. Ez nagyszerű azoknak az embereknek, akik pókert játszanak, és más speciális csoportok számára (például bárki, aki leveleket vagy szerencsejáték-kiszolgálókat akar futtatni).

Sebesség és teljesítmény

Napi háromszor teszteljük a VPNArea-t a tudományos szerver-alapú sebességteszt-rendszerünkkel. Az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Hongkongban és Ausztráliában található kiszolgálókat teszteljük az átlagos és a legmagasabb (sorozat) csatlakozási sebesség szempontjából.

Azt találtuk, hogy a VPNArea letöltési sebessége jóval meghaladja az átlagot. A legfeljebb 30 MB / s sebességű letöltésekkel - könnyű belátni, miért kiváló ez a VPN a Netflix vagy más korlátozott HD stream folytatásához.

A 70 MB / s sebességű felszakítási sebesség nem feltétlenül vakító - de bizonyítják, hogy ez a VPN rengeteg energiával rendelkezik, és mindig elvégzi a munkát, ha adat-intenzívebb feladatokra van szükség..

VPNArea sebességteszt

IP szivárgások

Az IPv4 szivárgás észlelve?
WebRTC szivárgás észlelve?
Adat korlátozások
Sávszélesség korlátozások
IPv6 szivárgás észlelve?
ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 40.59

A VPNArea szivárgását teszteltük az IPv4-en és az IPv6-on az ipleak.org kiváló szivárgásteszt eszközzel. Örömmel jelentjük be, hogy a VPNArea nem szenved IP szivárgást, DNS szivárgást vagy WebRTC szivárgást egyik típusú kapcsolatnál sem. Ez rendkívül lenyűgöző, mert sok prémium VPN-en szenvednek bizonyos szivárgások az IPv6-on: a VPNArea nem.

Az ipleak.net segítségével ellenőrizheti az IP-szivárgásokat, a DNS-szivárgásokat és a WebRTC szivárgásokat. Ne feledje, hogy a gyorsítótárral kapcsolatos problémák elkerülése érdekében mindig használjon saját böngészőablakot a böngészőben!

Amikor csatlakozik a VPNArea-hoz, a DNS-kéréseket a Cloudflare által üzemeltetett harmadik fél DNS-megoldók kezelik. Ugyanakkor a VPNArea mindig előzetesen proxiálja ezeket a kéréseket - azt jelenti, hogy ez a VPN teljesen biztonságos a magánélet szempontjából.

A Cloudflare DNS-megoldók használatának talán az egyetlen hátránya, hogy kissé növeli a DNS-keresési időket, ami azt jelenti, hogy az oldalbetöltési idő kissé növekszik, amikor a VPNArea csatlakozik.

Magánélet

Zavarodás (lopakodás)
IPv4 szivárgás elleni védelem
IPv6 szivárgás elleni védelem
WebRTC szivárgásvédelem
Öld meg a kapcsolót
Saját házigazda / Proxied DNS Igen

A VPNArea nagyszerű adatvédelmi célokra, Bulgáriában és svájci központi szervereinél. Ez elõfizetõi adatait távol tartja az invazív joghatóságoktól, például az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Ehhez hozzáadjuk azt a tényt, hogy ez egy nulla naplózású VPN. Ez azt jelenti, hogy nem tárol adatokat az ügyfelekről, így nekik semmi nem adható át a hatóságoknak, ha kérésre.

Sőt, a VPNArea rendelkezik egy kicserélő kapcsolóval Mac OS X, Windows és Android rendszeren, ami azt jelenti, hogy ez a VPN tökéletes azok számára, akik biztonságosan szeretnék letölteni a torrenteket. Ezen túlmenően a VPNArea csupasz fém szervereket használ, amelyek teljes ellenőrzése alatt áll - még akkor is, ha virtuális helyszíneket biztosít.

Mindent összevetve, nem kételkedünk abban, hogy a VPNArea rendkívül jó adatvédelmi célokra, valamint hogy képes fizetni a Bitcoin-okkal és név megadása nélkül, lehetőséget teremt a relatív névtelenségre..

Titkosítás

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Egyéb protokollok Dupla OpenVPN

A VPNArea egy olyan VPN, amely büszke arra, hogy erőteljes és naprakész titkosítást valósítson meg. Hozzáférést biztosít az OpenVPN és az IKEv2 protokollokhoz; mindkettőt katonai titkosításnak tekintik.

Ami az OpenVPN-t illeti, a VPNArea-t ötből ötből nyertük el a VPN-protokoll Las Vegasban történő megvalósításáért..

A VPNArea a következőképpen valósítja meg az OpenVPN-et a vezérlőcsatornán:

 • 256 bites AES CBC rejtjel

 • HMAC SHA 256 hitelesítés

 • RSA 4096 kézfogás

 • Tökéletes előretekintő titoktartás az RSA + DH-4096-tal

Az adatcsatornát hasonlóan magas szintű szabványok védik ...

 • AES-256-CBC rejtjel

 • HMAC SHA 256 hitelesítés

Ez rendkívül robusztus OpenVPN megvalósítás, ami azt jelenti, hogy a VPN megbízható lehet az erős biztonság biztosítása érdekében.

Sőt, a VPNArea webhelyén még egy hibajavító is található, amely felszólítja a fehér kalapok hackereit, hogy keressenek pénzt az ügyfelek sérülékenységeinek felkutatására. Ez kiváló és azt mutatja, hogy a cég nyitott abban, hogy biztonságot szeretne biztosítani platformján.

Vevőszolgálat

Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat
Pénz-visszafizetési garancia hossza 7
Ingyenes próbaverzió Nem

Az ügyfélszolgálat szempontjából kevés olyan VPN van, amelyeket valaha teszteltünk, és amelyek ugyanabban a bajnokságban vannak, mint a VPNArea. Az előfizetők és a nem előfizetők egyaránt hozzáférhetnek a 24 órás, élő csevegési támogatáshoz, ügynökeik barátságosak, tájékozottak és segítőkészek.

Ezenkívül az előfizetők hozzáférhetnek egy jegyrendszerhez, amelyen kérdéseket tehetnek fel e-mailben, egy hasznos GYIK fejezetet, valamint az összes operációs rendszer, valamint a DD-WRT és a Tomato útválasztók telepítési útmutatóit..

Alaposan teszteltem az élő csevegésüket, és hibátlannak találtam. Amikor egy rendkívül okos kérdésem volt a titkosítás megvalósításával kapcsolatban, azt mondták nekem, hogy a választ e-mail jegyrendszeren keresztül kapom meg. A válasz udvarias volt, és közvetlen választ adott a kérdésemre, néhány kiegészítő információval mind a dedikált IP-címekre, mind a szolgáltatásuk biztonsági jellemzőire vonatkozóan..

Végül, a VPNArea szintén jól kezeli a közösségi média fiókokat mind a Twitter (@vpnareacom), mind a Facebook (VPN terület - Offshore Security EOOD) oldalán. A fogyasztók kérdéseket is feltehetnek ezen a platformon.

Felhasználói tapasztalat

ablakok
Android
iOS
Windows Phone
Mac operációs rendszer
Linux

A VPNArea honlap egy jól kidolgozott és hasznos kiegészítés a szolgáltatáshoz. Rengeteg információ áll rendelkezésre a GYIK részben, és ha az előfizetők belépnek a tag területére, hozzáférnek a hasznos telepítési útmutatókhoz és forrásokhoz..

A VPNArea feliratkozása rendkívül egyszerű, és a felhasználóknak nem kell átadniuk invazív adatokat, például neveket. A levelezéshez e-mail címre van szükség, azonban úgy dönthet, hogy csatlakozik egy író e-mail segítségével a biztonság növelése érdekében, ha úgy akarja.

A Windows alkalmazás

Mint a VPNArea összes alkalmazásában, a Windows VPN kliens egyszerűen kialakítva és könnyen használható. A beállítások menüben könnyű navigálni, és a felhasználók gyorsan módosíthatnak minden olyan beállítást, amelyet engedélyezni szeretnének például a gyilkos kapcsolót vagy az elmosódást..

A Windows kliensen a sebesség kiváló, és órákig zavarhattunk megszakítás nélkül. Soha nem tapasztaltunk összeomlást vagy egyéb megszakítást.

Killswitch áll rendelkezésre, hogy megakadályozzuk a VPN adatainak szivárogását, ha a kapcsolat megszűnik, ami azt jelenti, hogy ez a VPN tökéletes a magánélet torzítására. A DNS szivárgás elleni védelem szintén elérhető az ügyfélen, ami nagyszerű.

Az Auto-IP Changer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az IP megváltoztatása előtt meghosszabbítsák az időtartamot. Végül a felhasználók beállíthatják a VPN futtatását, amint a Windows elindul, automatikusan csatlakozni az utoljára használt szerverhez, ellenőrizni a frissítéseket, és engedélyezni az IPv6 szivárgás elleni védelmet.

Egyéb platformok

A VPNArea kiváló alkalmazásokat kínál Mac OSX, iOS, Android és Linux VPN grafikus felhasználói felületet számos disztróban. Az összes ügyfél teljes funkciókkal rendelkezik. Érdemes megjegyezni, hogy az iOS VPN alapértelmezés szerint az IKEv2 titkosítást valósítja meg, és nem rendelkezik gyilkos kapcsolóval. Az OpenVPN azonban használható az OpenVPN connect alkalmazáson keresztüli csatlakozás révén.

Ezen kívül az összes platform rendkívül hasonló, és egyenlő hatékonyságot biztosítanak a sebesség és a stabilitás szempontjából. Az olyan útválasztók, mint a DD-WRT, a Merlin Firmware és a Tomato, szintén kompatibilisek, és az egyes platformok konfigurálására szolgáló telepítési útmutatók megtalálhatók a VPNArea csak a tagok területén. Kipróbáltuk az iOS és az Android VPN alkalmazásokat IPv4 kapcsolattal, és könnyen használhatóaknak találtuk őket; egyikük sem szenvedett IP szivárgást. Ellenőriztük a Mac VPN klienst is az IPv4-en és az IPv6-on, ismét szivárgást nem fedeztek fel, ami kiváló.

Végső gondolatok

A VPNArea rendkívül biztonságos, Bulgáriában székhellyel rendelkező, Svájcban működő VPN-szolgáltató. Ez egy lekerekített szolgáltatás, kiváló alkalmazásokkal minden platformon. Az előfizetés költségeihez igazán kiemelkedő a nem naplózási politika, a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás észlelése, a gyilkos kapcsoló - és egyéb kiegészítő szolgáltatások..

Az ügyfélszolgálat nem lehetne jobb ezzel a szolgáltatóval, és mindig szívesen segít a fogyasztóknak a tartalom feloldásában. Ráadásul ez egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyek 2020-ban még feloldják az iPlayer és a Netflix USA feloldását.

Kiváló a dedikált IP-címek elérhetősége egy privát kiszolgálóval, és eladási pont lehet néhány ember számára. Összegezve: ez a VPN nagyszerű, mindenki számára érdemes tesztelni, köszönhetően a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának. Ha tetszik a szolgáltatás, a hároméves előfizetés megéri a pénzt.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me