VPNac


 • Árazás

  Tól től $ 4.80
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
9.4 tízből

összefoglalás

A VPN.ac egy román VPN-szolgáltató, amely 2012-ben kezdte meg működését. Azóta a ProPrivacy.com visszatekint a szolgáltatással, hogy figyelemmel kísérje annak haladását. A virtuális magánhálózat (VPN) folyamatosan fejlődik, és most megvan a saját natív kliensalkalmazása - a rendszer egy általános OpenVPN GUI kliens használatához használt rendszer. Olvassa tovább a VPN.ac weboldalon található fontos változásokról.

Ez a társaság Romániában található, amely a Legfelsõbb Bíróság által biztosított adatvédelemnek köszönhetõen remek hely a VPN számára. A szolgáltatás tartalmaz egy titkosított proxy rendszert, amely segíthet a regionális korlátozások megkerülésében.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Románia
 • Egyidejű kapcsolatok
  6
 • Országok
  20

Jellemzők

torrentezés-
Egyidejű kapcsolatok 6
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Tiszta fém
Router támogatás
Támogatott útválasztók Asus / AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT, pfSense, Paradicsom / Advanced Paradicsom
Kikötőszállítás
Port kiválasztása
Összes kiszolgáló 150
Országok 20

Minden terv a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • 79 VPN szerver 21 országban
 • Proxykiszolgálók 32 országban
 • Hat egyidejű kapcsolat engedélyezése
 • P2P / torrentek megengedettek
 • VPN-alkalmazások Windows, Mac OS, iOS és Android számára
 • OpenVPN átviteli vezérlő protokollon (TCP) és felhasználói adatgram protokollon (UDP), 2. réteg alagút protokollján (L2TP) / Internet Protocol Security (IPSec) és pont-pont alagút protokollon (PPTP)
 • A Linux, az útválasztók és a set-top boxok manuális beállítása
 • Titkosított proxy böngésző-kiterjesztések a Chrome, az Opera és a Firefox számára
 • Erős 4096 bites RSA munkamenet-alapú titkosítás
 • Online szerver sebesség-teszt és kapacitás-ellenőrzés
 • Öld meg a kapcsolót
 • Titkosított DNS-felbontás
 • Privát DNS szerver
 • Az IP szivárgás megelőzése
 • Közös IP-cím szolgáltatás

A vállalat szerverhálózata nem olyan nagy, mint a rivális, a CyberGhost és az ibVPN román VPN-szolgáltatások. A szerverhálózat mérete azonban évről évre növekszik. A következő alkalommal, amikor a ProPrivacy.com visszatér a céghez, valószínűleg több, mint 21 ország 79 szerverének jelenlegi hálózata..

Ezeket a teszteket az Egyesült Királyságban, Nottinghamben végezték el, a Virgin Media internetszolgáltatás segítségével. A sebesség-teszteket a testmy.net weboldalon végeztük. A letöltési és feltöltési tesztdiagramokon látott eredménykategóriák mindegyike öt tesztből állt össze.

A letöltési és feltöltési sebességeket teszteltük anélkül, hogy a vonalra VPN-t használtunk volna. Ezután a teszteket a VPN.ac kiszolgálón keresztül futó kapcsolaton keresztül végezték el Coventry-ben, amely a legközelebbi kiszolgáló, amely a vállalatnak a teszt helyére van. A második helyteszt a sebességen ellenőrizte a párizsi VPN.ac szerver csatlakoztatását. A VPN.ac optimalizálta a kiszolgálókat a P2P letöltéséhez. Az Egyesült Királyságban nincsenek P2P-kiszolgálók. Ezért ez a párizsi szerver a P2P-re optimalizált eszköz a legközelebb a teszt helyéhez.

Emellett eredményeket fog látni az Egyesült Királyságból származó Miamival való kapcsolathoz, mind a kapcsolathoz alkalmazott VPN nélkül, mind a VPN.ac Miami kiszolgálón keresztül történő kapcsolat nélkül. Az összes VPN-teszt során beállítottam az alkalmazás futtatását az OpenVPN-sel UDP-n keresztül, AES titkosítással és 256 bites kulcsmal.

A VPNac letöltési sebessége

A grafikon az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatja. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát.

A Virgin Media internetszolgáltatás a letöltési teszt során széles sebesség-tartományt hozott létre, 23 Mbps-tól 41,8 Mbps-ig. A VPN.ac európai szerverek eredményei állandóan ezen a tartományon voltak, tehát a VPN alkalmazása a vonalra nem lassította a kapcsolatokat. Azonban a figyelemre méltó információk, amelyek ezekből az európai letöltési tesztekből származtak, abban a különbségben vannak, hogy az egyes feladatokra való optimalizálás hatással lehet a VPN-kiszolgáló teljesítményére. A párizsi szerver folyamatosan szállított olyan sebességet, amely az alapjául szolgáló internetszolgáltatás képességeinek csúcsán állt, annak ellenére, hogy a szerver elhelyezkedése miatt az egyes csomagok tovább haladtak egy eltérített útvonalon, amely a tengerentúlon és hátul felé fordult. A feltöltési tesztek során mind a Coventry, mind a párizsi szerver tiszteletteljes teljesítményt nyújtott.

A VPN.ac előadása a transzatlanti kapcsolatról más történet volt. Az öt VPN-teszt során az átlagos sebesség alacsonyabb volt, mint a VPN nélküli amerikai kapcsolatoknál tapasztalható leglassabb sebességnél. A feltöltési teszteken a VPN.ac nem tudott elérni azt a legalacsonyabb sebességet, amelyet a Virgin Media kapcsolat VPN nélkül hozott létre.

Szivárgásvizsgálat

Az IPv4 szivárgás észlelve?
WebRTC szivárgás észlelve?
Adat korlátozások
Sávszélesség korlátozások

A ProPrivacy.com IP-szivárgás-tesztelés célja az IP-cím-maszkolás teljesítményének vizsgálata mind az IPv4, mind az IPv6 címeknél. Sajnos a Virgin Media nem alkalmaz IPv6 címeket, ezért nem tudtam tesztelni, hogy a VPN.ac szolgáltatása elrejti-e ezt a címetípust. Az ipleak.net és a doileak.net szolgáltatásain keresztül teszteltem az IPv4 szivárgást. Ezeket a kiszolgálókat akkor értem el, amíg OpenVPN-kapcsolatot létesítettem Londongal a VPN.ac Coventry szerveren keresztül. A szolgálat letette az összes tesztet.

Ár

12 hónap

$ 4.80
havonta

6 hónap

$ 6.00
havonta

3 hónap

$ 8.00
havonta

1 hónap

$ 9.00
havonta

A VPN.ac-nek egy előfizetési csomag van. Különböző időszakokra is megvásárolhatja, hosszabb időtartamra alacsonyabb árakat kínálva. Az éves előfizetés havi díja olcsóbban működik, mint ha csak egy hónapot fizetne. Azonban az egész évben fizetendő szolgáltatást kell fizetnie.

Hétnapos pénz-visszatérítési garanciát kap az összes előfizetési lehetőséggel.

VPNac árképzés

Mindezek a tervek hat egyidejű kapcsolatot tesznek lehetővé. A cég egy hetes próbaverziót kínál 2 dollárért. Ebben a tervben csak három egyidejű kapcsolatot kap.

A VPN-előfizetés minden esetben hozzáférést biztosít a VPN.ac SecureProxy szolgáltatásához. A VPN az alkalmazáson keresztül működik. A SecureProxy böngésző-kiterjesztésként van telepítve a Chrome, a Firefox és az Opera operációs rendszerhez - a Microsoft Edge vagy az Internet Explorer számára nem állnak rendelkezésre verziók. Ez az áttekintés a vállalati VPN-szolgáltatás képességeire összpontosít.

A hitel- és betéti kártyák elfogadása mellett a társaság lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy fizetési lehetőségek széles skálájával fizethessenek, beleértve a PayPal, az UnionPay, az iDeal, a WebMoney és az Alipay szolgáltatásokat. Ha anonimitást szeretne, fizethet Bitcoin-lal vagy ajándékkártyákkal. Fizethet SEPA banki átutalással is.

SecureProxy

A VPN.ac szolgáltatás bónusza egy ingyenes SecureProxy szolgáltatás. A cég több országban proxykiszolgálókat üzemeltet titkosított proxyszolgáltatásokhoz, mint a VPN-eké. A SecureProxy a HTTPS protokollt használja a kapcsolattartalom titkosításához, és a kapcsolatokat átirányítja egy közvetítő kiszolgálón keresztül. Ezeket a trükköket azért veszik át, hogy becsapják a streaming szolgáltatásokra vonatkozó regionális korlátozásokat. A rendszer mögött meghúzódó elmélet az, hogy a regionális korlátozások megkerülése érdekében nem szükséges teljes adatvédelem. Ugyanakkor az a tény, hogy a forgalmat átirányítja egy proxy szerverre, azt jelenti, hogy az összes streaming szerverre vonatkozó kérelmet a proxy fogja nyújtani az Ön nevében. Így úgy tűnik, hogy a kívánt országban van, hogy hozzáférjen a videotartalmakhoz.

A proxy szerver továbbítja a streaming szerver válaszát, hogy a böngészőjében megnézhesse a kiválasztott műsort.

A VPN.ac VPN szolgáltatást teszteltem a Netflix és a BBC iPlayer segítségével. Ezzel a két médiaoldattal teszteltem a VPN.ac SecureProxy-ot is. Mindkét szolgáltatás megkerülte a Netflix és a BBC iPlayer regionális korlátozásait.

Egyszerű használat

ablakok
Mac operációs rendszer
Android
Linux
iOS
Windows Phone

A VPN.ac weboldal főoldalán világtérkép található, amely bemutatja a vállalat VPN szerver helyét. A főmenü egy menüsorban található a honlap második sorában. Ezen felül egy sáv jelenik meg, amelynek sorozatszáma van a szolgáltatáshoz a helyszínen, beleértve az ügyféllel való hozzáférést.

Amikor lefelé gördít, a főmenü felugrik, hogy helyettesítse a parancsikonszíjat, és mindig látható marad. Az oldal alján található egy gyorshivatkozás. Az ügyfélterület linkeket tartalmaz a fájlok letöltéséhez, útmutatásokat és támogatási jegyinformációkat.

Támogatás

Ingyenes próbaverzió Nem
Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat
Pénz-visszafizetési garancia hossza 7

A következőre kattintva veheti fel a kapcsolatot a támogatási csoporttal: "Támogatás" az ügyfél terület menüjében, majd válassza a lehetőséget "Nyissa meg a jegyet" a legördülő menüből. Alternatív megoldásként kattintson a "Nyisson meg új jegyet" gombot az ügyfél területének fő képernyőjén.

Van egy "Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal" link az alkalmazásban. Ez megnyit egy oldalt az alapértelmezett böngészőben, hogy hozzáférést biztosítson a támogatási központhoz. Az "Nyújtsa be jegyet" A képernyőn lévő gomb egy újabb út a támogatási jegy űrlapjához.

Amint megnyomja a támogatási űrlap Elküldés gombját, automatikus válaszlevelet kap e-mailben, amely megerősíti a kérdés kézhezvételét. Arra is e-mailt kap, ha az alkalmazott válaszol a kérdésére. Az ügyfélterület támogatási menüjéből a Jegyek menüpontot választva vagy a fiók részleteinek fő képernyőjén a támogatási szakaszra görgetve láthatja a támogatási csoporthoz intézett összes kérés aktuális állapotát..

A folyamat

Ha kipróbálni szeretné a 2 dolláros egyhetes próbaverziót, akkor lépjen a GYIK oldalra, és kattintson egy linkre a próbafiók magyarázatában..

Ha rendszeres előfizetéshez szeretne hozzáférni a regisztrációs oldalra, akkor kattintson az egyikre "Iratkozz fel most" gombok, amelyek rendszeres időközönként megjelennek az egész webhelyen, vagy az Árképzés oldalra lépnek. Ezután kattintson a "Szerezd meg most" gombot a megvásárolni kívánt előfizetési terv alatt.

Feliratkozás

A fizetés feldolgozásának lépése előtt először létre kell hoznia egy felhasználói fiókot a szolgáltatással. Az alábbiakban láthatja az egyhetes próba regisztrációjának oldalát. A vállalat csak e-mail címet és helyszínt igényel tőled. A később kiválasztott fizetés-feldolgozó cég követelményeinek teljesítéséhez ellenőrizhető címet kell használnia. Ha azonban teljesen anonim szeretne lenni, létrehozhat egy webmail-fiókot a VPN kezelésére, a Bitcoin vagy az üzlet ajándékkártyájával történő fizetésre..

A regisztráció befejezése után három e-mailt kap a VPN.ac. Az e-mail a témával "VPN aktiválás" tartalmazza azokat a bejelentkezési hitelesítő adatokat, amelyekre szükség van a VPN-ügyfél működéséhez. A regisztrációs oldalon megadott e-mail cím az ügyfélkör felhasználóneve. A fiók létrehozásakor beállított jelszó csak az ügyfél területén működik, nem a VPN-en.

A weboldalon a fizetés befejezése után a megrendelés megerősítését tartalmazó oldal jelenik meg. Kattintson az ezen az oldalon található ügyfélterület linkre az irányítópultra lépéshez. A VPN szoftver letöltési hivatkozásai az ügyfélterület gyorshivatkozások szakaszában érhetők el.

A VPN.ac Windows VPN kliens

A felhasználónevet és a jelszót be kell írnia a VPN kliensbe, amikor első alkalommal használja. Ügyeljen arra, hogy elhagyja a "Jelszó mentése" jelölőnégyzet bejelölve, így nem kell minden alkalommal vissza utalnia az üdvözlő e-mailre, amikor a VPN-t kívánja használni.

A VPN használatának folyamata nagyon egyszerű. A legördülő listából kiválasztja a kiszolgáló helyét, és kiválasztja a használni kívánt VPN protokollt. Ezután dönthet úgy, hogy a kapcsolatot UDP vagy TCP kapcsolaton keresztül kívánja futtatni. A két lehetőség közötti különbség az, hogy a TCP létrehoz egy munkamenetet, míg az UDP a "kapcsolat nélküli" módszertan. Az UDP az interaktív és streaming alkalmazások számára előnyös.

Miután rendezte a beállításokat, kattintson a Csatlakozás gombra a VPN bekapcsolásához.

Az alkalmazás Speciális lapja tartalmaz egy sor biztonsági beállítást. Ezek közül a legfontosabbak a kill kapcsoló és a kínai felhasználói zászló. A letiltó kapcsoló megakadályozza, hogy a számítógépen lévő alkalmazások csatlakozzanak az internethez, ha a VPN nincs bekapcsolva. Ez egy fontos jellemző, ha olyan helyen tartózkodik, ahol az internetes tevékenységeinek felfedezése jogi következményekkel járhat.

Az "cenzúrázott ország" A zászló további védelmet nyújt az észlelés ellen, ha Kínában vagy egy másik elnyomó országban tartózkodik.

Ha minimalizálja az alkalmazást, a VPN folyamatosan fut, és egy ikon segítségével érhető el az asztalon lévő tálcán, a képernyő jobb alsó sarkában, a dátumhoz közel. A VPN ellenőrzéséhez nem kell visszahoznia az alkalmazást. A rendszer kezelőszervei előugró menüként érhetők el ezen ikon mellett.

Kattintson az ikonra a VPN.ac vezérlőmenü megnyitásához. A Connections menüpont az elérhető kiszolgálók teljes listáját jeleníti meg. A jelenlegi élő kapcsolat vastag betűtípussal jelenik meg. Ha másik szerverre szeretne váltani, akkor csak kattintson az új hely nevére.

Egyéb platformok

A VPN.ac alkalmazás elérhető Windows, Mac OS X, iOS és Android készülékekhez. A VPN.ac webhely utasításokat tartalmaz a szolgáltatás beállításához a DD-WRT, Tomato, pfSense és AsusWRT rendszereket futtató útválasztókon. A VPN manuálisan telepíthető Linux számítógépekre és a Kodi mezőkre is.

Adatvédelem és biztonság

Zavarodás (lopakodás)
Saját házigazda / Proxied DNS Igen
IPv4 szivárgás elleni védelem
IPv6 szivárgás elleni védelem
WebRTC szivárgásvédelem
Öld meg a kapcsolót

Románia jó helyen található a VPN-szolgáltatások számára, és a legjobb három országnak ad otthont - a CyberGhost, az ibVPN és a VPN.ac. Az ország Legfelsőbb Bírósága kidobta a kormány adatmegőrzési törvényeit. Ezeket a törvényeket egy EU irányelv kényszerítésével fogadták el. Ennek eredményeként Románia nem írja elő az adatok megőrzésére és közzétételére vonatkozó követelményeket, amelyeket más EU-államok vetnek ki.

A VPN működési követelményei megkövetelik a leképezést az ügyfél IP-címe és a helyettesítő cím között, amelyet a VPN-kiszolgáló az ügyfél számára a munkamenethez rendel. Ezért minden VPN-nek nyilvántartást kell vezetnie a felhasználó tevékenységeiről a munkamenet során. A VPN kiválasztásakor az a legfontosabb kérdés, hogy a vállalat megőrzi-e ezeket az információkat a fájlban, miután a munkamenet megszakadt. A VPN.ac nem tart tevékenységi naplókat. A társaság azonban csatlakozási naplókat vezet a rosszindulatú tevékenységek megfigyelése céljából.

Titkosítási protokollok

IKEv2
OpenVPN
Egyéb protokollok proxy HTTPS-n keresztül
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

A Windows, a Mac OS X és az Android egyéni alkalmazásának felhasználói az interfészen belül kiválaszthatnak egy preferált VPN protokollt. Ez lehetőséget ad az OpenVPN, PPTP és L2TP választására az IPSec segítségével. Azoknak az ügyfeleknek, akik iOS-eszközön akarják használni a VPN-t, le kell töltenie egy szabványos OpenVPN-ügyfelet, amely ingyenesen elérhető az OpenVPN-protokollt működtető szervezet webhelyéről. Az iOS VPN.ac alkalmazás rendelkezik az IKEv2 protokoll megvalósításával.

Az alkalmazáson belül megválaszthatja a biztonsági szinteket az OpenVPN megvalósításához. Javasoljuk, hogy válassza a 256 bites kulcsverziót. Ez az Advanced Encryption Standard (AES) titkosítási rendszert használja. Választhat egy rövidebb billentyű használatát is. Ez kevésbé biztonságos, de kevésbé meríti le az akkumulátort, ha okostelefonon használja a rendszert.

Az RSA titkosítás egy 4096 bites kulccsal nagyon erős titkosítást kínál, amelyet jelenleg csak a legbiztonságosabb VPN kínál. Ez különösen fontos azok számára, akik VPN-t akarnak Kínában, ahol a hatóságok azt állítják, hogy a hatóságok a VPN-rendszerek munkamenet-alapú titkosításának feltörésén dolgoznak..

Végső gondolatok

A VPN.ac a kezdetektől fogva fejlesztette szolgáltatását, és folyamatosan javul. Az európai kiszolgálóhálózat nagy teljesítménye miatt ez egy kiváló VPN ezen a kontinensen. Az Egyesült Államok felé irányuló sebességet kissé rontotta a VPN. Ha azonban csak az USA streaming szolgáltatásainak regionális korlátozásait kívánja megkerülni, a SecureProxy böngésző-kiterjesztés a kapcsolatok lassítása nélkül eljuthat a kiválasztott webhelyre..

Romániának három nagyszerű VPN van: CyberGhost, ibVPN és VPN.ac. Noha ezt a VPN-et most a harmadik helyre tennék, a VPN.ac szolgáltatásának folyamatos fejlesztése azt jelenti, hogy ez a cég úton van az első számú slothoz.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me