VPN Master

 • Árazás

  Tól től $ 3.95
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
2 tízből

összefoglalás

A VPN Master egy kicsi, amerikai székhelyű virtuális magánhálózat (VPN) cég. Ez egy szörnyű VPN, amely csatlakozásra jelentkezett, és nem garantálja a magánélet védelmét és a titkosítást. A VPN ára a piac olcsóbb végén van, de az nem kéri a kért pénzt. A szolgáltatásnak olyan funkciói vannak, amelyeket a vállalat webhelye nem hirdet, és még az élő csevegőrendszer ügyfélszolgálatának munkatársai sem tudnak a rendelkezésre álló lehetőségekről. A VPN szolgáltatásai azonban általában nem működnek valójában.

Ebben az áttekintésben megismerheti a VPN Masterről szóló jó és rossz pontokat, hogyan regisztrálhat a szolgáltatásra, és mire számíthat, ha úgy dönt, hogy használja.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  5 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  MINKET
 • Egyidejű kapcsolatok
  1
 • Országok
  14

Látogasson el a VPN Masterbe »


VPN fő árképzés és tervek

A VPN Master nem borzasztóan drága, főleg, ha az egyéves tervet követi. azonban, a szolgáltatás nem rendelkezik a hasonló árú VPN-ekben található szolgáltatások felével, tehát egyáltalán nem ajánljuk ezt a szolgáltatást.

VPNMaster árképzés

Olcsóbb havi díjat kap, ha hosszabb ideig feliratkozik. Ugyanakkor a teljes előfizetési időszakot előre kell fizetni.

A vállalat a PayPalon keresztül gyűjt befizetéseket, de hitelkártyával fizethet azon a rendszeren keresztül, még akkor is, ha nincs PayPal-fiókja. Az alábbiakban szereplő fizetési mód logókat a VPN Master webhelyéről vettük.

Ez a fizetési módok listája nem tartalmazza a Bitcoin-t, de vele fizethet a VPN Master szolgáltatásért.

VPN mester szolgáltatások

A cég csomag jellemzői a következők:

 • Szerverek 14 országban
 • Saját PPTP-t futtató, saját Windows alkalmazásra telepített alkalmazás
 • PPTP és 2. réteg alagút protokoll (L2TP) elérhető a kézi beállításhoz
 • Nincsenek tevékenységi naplók
 • A P2P engedélyezett német, orosz és lengyel szerverekre
 • Nincs adatátviteli korlát

A VPN Master szerverhálózat az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Németországban, Franciaországban, Izlandon, Svédországban, Svájcban, Spanyolországban, Ausztriában, Lengyelországban, Romániában és Oroszországban található..

A legtöbb VPN-szolgáltatás lehetővé teszi több eszköz egyidejű csatlakoztatását. A VPN Master azonban egyszerre csak egy eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé.

Látogasson el a VPN Masterbe »

A VPN Master Secure

A VPN Master csak a PPTP szervereit hirdeti. A rendszer 128 bites Microsoft pont-pont titkosítást (MPPE) használ. A PPTP nem túl biztonságos protokoll. Ez volt az egyik legkorábbi rendszer, amelyet a VPN számára fejlesztettek ki, és nagyon sok gyenge pontja van. A PPTP bizonytalansága miatt felmerült aggodalom miatt a Microsoft kitalálta a Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) protokollt. A PPTP egyik előnye, hogy szinte mindenhol telepítheti, beleértve az intelligens TV-ket, set-top boxokat és útválasztókat. Ez a hordozhatóság azonban romlik. Amikor az Apple Mac operációs rendszerét Mac OS X-ről macOS-ra váltotta, megszűnt a PPTP támogatása.

Az OpenVPN sokkal jobb VPN-protokoll, mint a PPTP, és a legtöbb VPN-szolgáltatás erre a protokollra összpontosít. A VPN mester PPTP megvalósításának egyik szokatlan jellemzője, hogy a cég alkalmazást készített rá. Általában a felhasználótól elvárják, hogy VPN-kapcsolatot hozzon létre az eszköz hálózati beállításaival.

Az OpenVPN megvalósítás csak egy szerverhez fér hozzá. Úgy tűnik, hogy ez egy új szolgáltatás, és a cégben senki sem rendelkezik sok információval a használt titkosításról. A szolgáltatás naplófájlja sem jeleníti meg ezeket az információkat.

Végül rájöttem, hogy a rendszer 256-bites kulccsal fejlett titkosítási szabványt (AES) használ. A kézfogás és a hitelesítés megvalósításának részletei nélkül azonban nem lehet megmondani, hogy az OpenVPN biztonságos-e ezen a platformon.

A VPN Master privát?

A titoktartási politika meglepően csendesen kezeli az adatokat, amelyek átmennek a VPN szolgáltatón. Az összes adatvédelmi politika azokra az adatokra vonatkozik, amelyeket a VPN Master összegyűjt a webhely látogatóin, és a fizetés részleteit, amelyeket a vásárláskor gyűjt. Ez aggodalomra ad okot, mert egyszerűen nem tudja megmondani, hogy ez a VPN adatbiztonságot nyújt-e vagy sem.

A VPN mester webhelye

A VPN Master webhelye nem túl vonzó. A honlap a szolgáltatás legfontosabb elemeit mutatja be, de a többi oldalon nincs további részlet, tehát a szolgáltatás részletei nagyon vékonyak.

A VPN Master Webstie

A társaság három domaint működtet: vpnmaster.com, vpnmaster.org és vpnmaster.info. A webhely .com oldalain van a VPN Master embléma, de a .info oldalak fejlécét a VPN Master webhelyet üzemeltető webszolgáltató cég adja. Ide tartoznak a pénztár és a támogatási oldalak. A honlap a .com címen található, és a .org oldalak, amelyek szintén a VPN Master logót mutatják, tartalmazzák a Rólunk, Adatvédelmi irányelvek és a Szolgáltatási feltételek oldalakat..

A webhely tagok körét tartalmazza, ahol ellenőrizheti fiókját.

Csak akkor kap hozzáférést a weboldal ezen szakaszához, amíg feliratkozik a szolgáltatásra. A Kiszolgáló állapota oldal a webhely egy másik része, amelyet az előfizetők számára fenntartanak. Ez az oldal nem sorolja fel az összes kiszolgálót és azok állapotát, hanem csak a szolgáltatáskimaradásokról szól.

VPN fő ügyfélszolgálat

Noha a webhely ügyfélszolgálati oldalai mind a vpnmaster.info domainben vannak, a támogatási e-mail cím [e-mail védett]

A gyors válaszok fő csatornája az élő csevegőrendszer. Ehhez hozzáférhet a weboldal jobb alsó sarkában található sárga értesítéssel. Minden alkalommal, amikor meglátogattam a webhelyet, találtam ezt az ügyfélszolgálatot.

A beszélgetés megkezdéséhez nem kell megadnia a nevét vagy e-mail címét, csak írjon be egy kérdést.

A támogató operátor nem volt túl ismeri a rendszert. A rendszer számára használt titkosítással kapcsolatos technikai kérdésekre adott válasza hosszú hallgatásokból állt. Amikor javaslatokat tettem arról, hogy milyen VPN lehetőségek állnak rendelkezésre, ő csak egyetértett velem, ami miatt további igazolást kellett elérni az igazság megismerése érdekében..

A támogatás másik csatornája a támogatási jegy képernyő. Ez elérhető, ha a főmenüből kiválasztja a Támogatás menüpontot, majd a Támogatás menüben lépjen kapcsolatba velünk.

Arra is lehetősége van, hogy e-mailben kapcsolatba lép a támogatási csoporttal. Amikor támogatási jegyet emel a weboldalon keresztül, a problémákra adott válaszokat a webhely ügyfélterületén keresztül érheti el. Akkor is e-mailt küldünk, amikor válasz érkezik. A műszaki támogató személyzet nagyon gyors, és mindig válaszokat kaptam a problémáimra a kérés elküldésétől számított fél órán belül.

A webhely ismeretbázisa nem túl informatív.

A folyamat

Feliratkozás

Kattintson az érdeklődő előfizetési periódusra a honlap három ábrájából. Ezzel elindul a beszerzési folyamat.

A feliratkozási űrlap megköveteli a címet és a telefonszámot, valamint a nevét és e-mail címét. Fontos, hogy valódi e-mail címet írjon be, mivel a weboldalon nincs letöltő oldal, így e-mailben kapsz linkeket a szoftverhez és a szerver címek listáját..

Görgessen lefelé és töltse ki a fizetési adatokat, majd kattintson a "Teljes megrendelés" gomb.

A szolgáltatásért történő fizetés után e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a fiókja adatait és a szoftverletöltések linkjeit.

A VPN Master Windows VPN kliens

Letölthet két alkalmazást a Windows rendszerhez. Az egyik egy egyéni alkalmazás a PPTP-hez. A telepítő fájlnak parancsikont kell létrehoznia az asztalon lévő PPTP alkalmazás számára.

Jelentkezzen be az üdvözlő e-mailben szereplő hitelesítő adatokkal.

Nagyon kevés beállítással kell foglalkozni.

Ki kell választania egy szervert az alkalmazás tetején lévő legördülő listából. Ez lehetőséget kínál 14 országhoz való csatlakozásra. Két szerver van az Egyesült Királyságban és tíz az Egyesült Államokban.

A VPN-kapcsolat létrehozásakor rendszer értesítést kap.

Miután megpróbáltam csatlakozni mindkét brit szerverhez, az összes amerikai szerverhez, valamint a kanadai szerverhez, nem tudtam létrehozni működő kapcsolatot ezzel az alkalmazással.

Az OpenVPN alkalmazást egy weboldalon keresztül érheti el. A telepítőfájl letöltése után kattintson rá, hogy telepítse az alkalmazást. A telepítőnek parancsikont kell elhelyeznie az OpenVPN Connect alkalmazáshoz az asztalon.

Az alkalmazás minimalizált módban fut. Keresse meg a kulcslyuk ikonját az asztal tálcáján. Kattintson az ikonra az alkalmazás menüjének megjelenítéséhez.

A menü opcióival választhatja ki, hogy futtatja-e a felhasználói Datagram Protocol (UDP) vagy a Transmission Control Protocol (TCP) protokollt. A menü nyelvét a Beállítások képernyőn is megváltoztathatja.

Csak egy szerver áll rendelkezésére, azaz Hollandiában.

Teljesítmény (sebesség, DNS, WebRTC és IPv6 tesztek)

Megpróbáltam tesztelni a VPN PPTP szolgáltatását. Annak ellenére, hogy megpróbáltam bejelentkezni két szerverre az Egyesült Királyságban, egy Kanadában és tíz az Egyesült Államokban, nem tudtam értelmes kapcsolatokat kiszolgálni a szolgáltatásból. Nem tudtam csatlakozni a kanadai szerverhez és a tíz amerikai szerver közül háromhoz. A fennmaradó részből egyetlen webhely sem töltődne be a böngészőbe, miután csatlakoztam a VPN-hez.

A VPN Master szolgáltatás sebességének tesztelését az OpenVPN UDP-n keresztüli használatakor végeztük. Ez a szolgáltatás azonban csak egy helyen kínál kiszolgálót (Hollandia). Kipróbáltam egy rendszeres kapcsolatot az Egyesült Királysággal, majd ugyanazt a kapcsolatot a kommunikációt kezelő VPN Master szerverrel. Mindkét esetben öt tesztfutást hajtottam végre a testmy.net segítségével a karibi térségből. Az IPLocation.net segítségével teszteltem a VPN Master szerver valós helyét. A Haarlemben, Észak-Hollandiában található.

Vpnmaster letöltési tesztA grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják.

A VPN jól működött, de az eredmények rendellenesek voltak (a VPN soha nem gyorsíthatja fel internetes sebességét).

Az ipleak.net segítségével ellenőriztem a Domain Name System (DNS) szivárgását, miközben csatlakoztam a holland VPN Master szerverhez. Ez a teszt öt DNS-hívást mutatott. Ebből a DNS-ből kettőt a holland szerverekre utalták, a másik három szerver viszont a Dominikai Köztársaságban fordult elő, amely megadta az igazi tartózkodási helyem.

A doileak.net teszthely DNS-hívásokat is észlelt a Dominikai Köztársaságban. Ez a webhely azt is észrevette, hogy az operációs rendszer időzónája különbözik a feltételezett helyem időzónájától.

Nem tudtam tesztelni az IPv6 szivárgást, mivel az Internet szolgáltatóm (ISP) nem használ IPv6 címeket.

Miközben csatlakoztam a VPN Master szerverhez, megpróbáltam elérni a Netflixet. Noha bejuthattam a webhelyre és böngészhettem az elérhető videókat, a tartalomszolgáltató rendszer észrevette a VPN-t és blokkolta a hozzáférést.

Egyéb platformok

A VPN Master PPTP alkalmazás elérhető Windows és Android készülékekhez. A Mac OS X, iOS és Linux modulok tulajdonosai manuálisan beállíthatják a PPTP vagy az L2TP VPN-eket. A MacOS számítógépeken csak az L2TP érhető el manuálisan.

Telepítheti az OpenVPN Connect alkalmazást a Windows rendszerre.

VPN fő áttekintés: Következtetés

Mivel a PPTP-kapcsolatok nem működnek, és az OpenVPN szolgáltatás csak egy helyet kínál, nehéz belátni, hogy bárki profitálhatna a VPN-előfizetésből..

Kedveltem:

 • App PPTP
 • Elfogadja a PayPal és a Bitcoin szolgáltatásokat
 • Online csevegés támogatásra
 • Nagyon gyors technikai támogatás

Nem voltam benne annyira biztos:

 • Az online csevegő házigazda nem tudott semmit

Utáltam:

 • A PPTP nem működött
 • Csak egy hely az OpenVPN számára
 • Visszatérítési idő csak 24 óra
 • Egyszerre csak egy kapcsolat megengedett

A VPN Master udvarias és szeretetteljes embereket foglalkoztat. Ezért szégyen, hogy a szolgáltatás nem működik, és nagyon kevés információ áll rendelkezésre a biztosított titkosítási és adatvédelmi szintről.

A webhely nem magyarázza el, hogy az OpenVPN elérhető-e, és a Bitcoinról nem teszünk említést, amíg el nem éri a fizetési pontot.

A VPN Masternek le kell mondania az értelmetlen és elavult PPTP VPN szolgáltatásról, és összpontosítania kell az OpenVPN megvalósításának bővítésére. A társaságnak alaposan tesztelnie kell a szolgáltatást, és ellenőriznie kell a működőképességét, mielőtt pénzt gyűjt az ügyfelektől.

Látogasson el a VPN Masterbe »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me