Unlocator


 • Árazás

  Tól től $ 4.96
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
5 tízből

összefoglalás

A Unlocator egy dán cég, amely olyan módszerekre összpontosít, amelyek segítenek az embereknek megkerülni az internetes korlátozásokat, cenzúrát és földrajzi blokkolást. A vállalat intelligens domain névrendszert (Smart DNS) és egy teljes körű VPN szolgáltatást nyújt. Tudjon meg többet az Unlocator intelligens DNS és virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatásairól az áttekintés elolvasásával, vagy kattintson az alábbi gombra kattintva közvetlenül a cég webhelyére..

Az intelligens DNS nagyszerű módja a blokkolt online szolgáltatások elérésének, azonban a magánélet megszerzése érdekében VPN-t kell használni. A jó hír az, hogy a Unlocator hozzáférést biztosít mindkét technológiához, hogy az előfizetők számára mindent megtehessen.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Dánia
 • Országok
  36
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  49,2 Mbps

Jellemzők

Országok 36
Egyidejű kapcsolatok 5
torrentezés-

A Unlocator az intelligens DNS és a VPN szolgáltatások megválasztásával érkezik, és ezek egyszerre használhatók az egyik országban a tartalom és a másik VPN tartalmak streamingjére..

A Unlocator VPN az összes népszerű platformon elérhető, és olyan alkalmazásokkal rendelkezik, amelyek OpenVPN titkosítást biztosítanak (az iOS csak az L2TP / IPSec-t és az IKEv2-t kínálja, ami elég szokásos tarifa). A Unlocator VPN alkalmazások killswitch és a "pajzs" funkció, amely megakadályozza az internetkapcsolatot, kivéve, ha a VPN engedélyezve van. A killswitch azonban csak asztali számítógépeken használható.

A Unlocatornak 36 országban van szervere, amely a nemzetek széles választékát kínálja a tartalom feloldásához. A BitTorrenting megengedett, és a cég nem határoz meg konkrét kiszolgálókat a P2P számára, ami azt jelenti, hogy szabadon használhatja.

Sebesség és teljesítmény

A Unlocator VPN nem befolyásolta jelentősen a sebességet, amikor kapcsolódtak a szerveréhez. Ez azt jelenti, hogy a VPN-nek megfelelőnek kell lennie az olyan adatigényes feladatok elvégzéséhez, mint például a streaming és a játék. Ennek van értelme, mert a VPN olyan jól értékesíti magát a tartalom feloldásához, mint például a Netflix.

Netflix

A Unlocator olyan szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít az US Netflixhez. A felhasználók feloldhatják a Netflix blokkolását az intelligens DNS-kiszolgálókkal vagy a VPN-sel. A szolgáltatás számos más népszerű szolgáltatást felszámol, mint például a BBC iPlayer, a Hulu és még sok más.

Szivárgásvizsgálat

ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 49.2
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sorozat) 62
WebRTC szivárgás észlelve?
Az IPv4 szivárgás észlelve?

Teszteltük ezt a VPN-et szivárgásért egy IPv4 kapcsolaton, és azt találtuk, hogy nincs IP-szivárgás, DNS-szivárgás vagy WebRTC szivárgás. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan védi magánéletét.

Azt javasoljuk azonban, hogy menjen át az IPLeak.net oldalra, hogy ellenőrizze a szivárgásokat, különösen ha van IPv6 kapcsolat (nem tudtuk tesztelni az IPv6-t, mert az internetszolgáltatónk nem biztosította a helyünkön a felülvizsgálat idején). . Ha WebRTC vagy DNS-szivárgás érkezik az IPv6-on, azt javasoljuk, hogy teljesen tiltsa le az IPv6-ot a számítógépén.

Ár

2 év

$ 4.96
havonta

A Unlocator nagyon drága VPN-szolgáltatás, összehasonlítva a prémium VPN-k mai napjainak átlagos áraival. Ha előfizet egy évre, akkor 98,75 USD-t (ÁFA-val együtt) fizet, ami havi 8,30 USD-nak felel meg. Kicsit félrevezetőnek találjuk azt a tényt, hogy áfa nélkül árat ad meg.

Egy hónapos terv 12,49 dollárba kerül. Ezek a legkedvezőbb árak, amelyek könnyen legyőzhetők. Tehát ha fontos egy kiváló VPN elérése, amely szintén olcsó, akkor javasoljuk, hogy máshol keresse meg.

Minden terv tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így alaposan tesztelheti a szolgáltatást, hogy megtudja, teljesít-e mindent, amire szüksége van. Ez nagyon nagylelkű, főleg azért, mert a Unlocator VPN egy 7 napos ingyenes próbaverziót is kínál, amelyet felhasználhat a szolgáltatás tesztelésére. Az ingyenes próbaverzió teljes hozzáférést biztosít a Unlocator szolgáltatásokhoz, beleértve a VPN-t és az intelligens DNS szolgáltatást.

A társaság elfogad minden fontosabb hitel- és betéti kártyát, és a Bitcoin segítségével is fizethet. A szolgáltatásért azonban nem lehet fizetni a PayPal segítségével.

Egyszerű használat

ablakok
Mac operációs rendszer
iOS
Android

Feliratkozás

A hét napos ingyenes próbaverziónak sok időt kell adnia arra, hogy kényelmesebbé tegye a Unlocator alkalmazást, és alaposan tesztelje. Ingyenes próbagombok vannak a webhely egész területén, így nem kell gondokkal küzdenie a regisztrációs űrlap elérésekor.

Az e-mail címed a rendszer felhasználónevévé válik. A vállalat minden jelszó-visszaállítási információt a regisztrált e-mail címre küld. A rendszert hamis e-mail címmel is használhatja, mivel a fiók aktiválása során nincs e-mail ellenőrző lépés. Sokkal jobb, ha valódi e-mail címet ad meg. Csak akkor hozzon létre egy új, névtelen webmail-fiókot, ha nem akarja megadni a Unlocator számára az igazi e-mail címét.

A regisztráció befejezése után közvetlenül a fiók oldalára kerülnek.

A beállítás

Az alkalmazások az összes platformon elérhetők, azaz a VPN-alkalmazást elindíthatja és futtathatja Windows, Mac, Android és iOS rendszereken. Minden platform OpenVPN-t biztosít, kivéve az iOS-t, amely a választott biztonságos IKEv2 vagy L2TP titkosításon fut. A gyilkos kapcsoló mindkét asztali kliensen elérhető, de a mobil alkalmazásokban nem érhető el.

Megállapítottuk, hogy az alkalmazások könnyen navigálhatók és könnyen kezelhetők, és egy egyszerű kattintással funkcionálnak a világ számos kiszolgálójához való csatlakozáshoz..

Vevőszolgálat

Ingyenes próbaverzió 7
Pénz-visszafizetési garancia hossza 30
24 órás támogatás
Élő chat
Pénzvisszafizetési garancia

A Unlocator ügyfélszolgálatához a weboldal felső menüjének Támogatás gombjára kattintva juthat el. Ha kérdést kell feltennie a támogatási csoporttól, kattintson a "Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal" gombot a támogatási oldalon. A támogatási jegy megnyitásához egy szabványos internetes űrlapot kell kitölteni. A válasz a regisztrált e-mail címre érkezik.

Azoknak a felhasználóknak, akik ezt kedvelik, a weboldalán 24 órás, élő csevegőszolgáltatás található. A támogató ügynököket általában jónak találtuk. Azonban az egyik kilépett a beszélgetésből, amikor még több kérdésünk volt, amit fel akartunk tenni, ami azt jelentette, hogy új csevegést kellett kezdenünk; feltételezzük, hogy valahol fontosabb volt. A következő úriember sokkal jobb volt és részt vett a csevegésen, amíg minden kérdéssel fel nem fejeztük a kérdést.

Nagyon lenyűgözött a műszaki ismeretek olyan szintje, amelyet tudtak nyújtani, amikor tolják. Szerettük a telepítési útmutatót is, amely tartalmazza a telepítési útmutatót a Windows 10 és más modern platformokhoz. Csakúgy, mint a VPN kézi beállításához szükséges útmutatók.

Adatvédelem és biztonság

IPv4 szivárgás elleni védelem
Öld meg a kapcsolót
WebRTC szivárgásvédelem

A Unlocator székhelye Dániában található, amely egy olyan európai ország, amely nagyon erős a magánélet védelmében. A nemzetnek nincs a VPN-ekre vonatkozó, a dán törvény által megkövetelt fakitermelési követelmény, Dániában pedig a világon a legerősebb fogyasztóvédelmi és magánélet-védelmi törvények vannak..

Ezenkívül a cég csak összesített statisztikákat tárol, amelyeket nem lehet összekapcsolni egy IP-címmel, és ezeket a csatlakozási naplókat 24 órán belül megtisztítják. Ez azt jelenti, hogy még ha a vállalkozást meghatalmazással is megkeresik, akkor semmi lényeges nem adható át felhasználóinak.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy meg kell adnia a cégnek az IP-címét, ha úgy dönt, hogy az Intelligens DNS funkciót használja.

Titkosítási protokollok

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPsec

A VPN-k titkosítják az összes eszköztől érkező és távozó adatot. Az Unlocator alkalmazások pedig erős titkosítást biztosítanak minden platformon, beleértve az OpenVPN-t is (minden platformon, kivéve iOS-t). Felkértük a céget, hogy nyújtsa be nekünk az OpenVPN megvalósításának részleteit, és azt mondták nekünk, hogy használja:

Cipher: AES-256-CBC. Kézfogás: RSA-2048 kulcs. Hasító hitelesítés: SHA-512. PFS: Igen

Ez egy nagyon erős OpenVPN megvalósítás, amely jövőben is bizonyítható.

VPN naplózás

A Unlocator kijelenti, hogy az ülés befejezésétől számított 24 órán belül törli az összes tevékenységi nyilvántartást. Ezenkívül soha nem gyűjt semmilyen adatot arról, hogy mit csinálnak a felhasználók a szervereikkel való kapcsolat közben (használati naplók). Ez annyira közel áll a nulla naplózású VPN-hez, ahogyan megkapja, és kiváló adatvédelem a legtöbb ember igényeihez.

Végső gondolatok

A Unlocator egy olyan szolgáltatás, amelyet mind az emberek, akik több online tartalom feloldását szeretnék felszabadítani, mind a magánélet iránti igényt nyújtják. Azt találtuk, hogy a szolgáltatás mindkettő számára jó. Ez azonban egy kicsit drága oldalról, és vannak olyan VPN-k a piacon, amelyek azonos funkciókat biztosítanak, több kiszolgálóhellyel, körülbelül az ár felével. Ennek ellenére ez egy nagyon jó VPN szolgáltatás, amelyet érdemes tesztelni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me