UltraVPN


 • Árazás

  Tól től $ 3.75
  / hónap

 • Elérhető:


  • Android

  • iOS

  • ablakok

  • Mac operációs rendszer
 • unblocks:


  • iPlayer

Az UltraVPN egy brit székhelyű VPN-szolgáltató, amelyet 2006-ban indított el a Network Protect Limited. Van alkalmazásai Windows, Mac, iOS és Android számára. Az asztali alkalmazások az összes legfontosabb VPN funkcióval rendelkeznek - a killswitch, a DNS szivárgás elleni védelem és az erős OpenVPN titkosítás. A mobil alkalmazások sokkal alapvetőek; nem biztosítja a kiszolgálók választékát.

ProPrivacy.com Pontszám
3.9 tízből

összefoglalás

Ami a sebességet illeti, ez a VPN kissé lassú néhány hasonló árú szolgáltatáshoz képest. Ennek ellenére lehetővé kell tennie HD formátumú adatfolyam továbbítását. És ez a VPN feloldja a Netflix (az Ultraflix szervereinek felhasználásával) és a BBC iPlayer blokkolását - tehát jó streaming VPN. A VPNUltra megengedi a torzítást, és határozottan egy VPN olcsónak tekinthető. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez a VPN adatvédelmi irányelve kimondja, hogy a csatlakozási naplókat az IP-címek mellett tartja. Ebben az UltraVPN beszámolóban mélyrehatóan áttekintjük a szolgáltatás egyes aspektusait, hogy ellenőrizzük, érdemes-e költeni a pénzt.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  UK
 • Egyidejű kapcsolatok
  3
 • Országok
  34

Ár

12 hónap

$ 3.75
havonta

6 hónap

$ 5.99
havonta

1 hónap

$ 7.99
havonta

A VPN-ek túlnyomó többségéhez hasonlóan az UltraVPN három különféle előfizetésben is megvásárolható; havi terv, negyedéves terv és éves terv.

Árazás

Mint általában, az UltraVPN nagyobb kedvezményt ad a hosszabb ideig előfizető fogyasztóknak. Ezt az árstruktúrát úgy tervezték meg, hogy jutalmazzák a szolgáltatást elkötelező ügyfeleket. A kedvezmények kivételével az összes előfizetési terv azonos, és minden felhasználó hozzáférést biztosít minden szerverhez és VPN-szolgáltatáshoz.

Egy hónaponkénti 7,99 USD költséggel ez a VPN rendkívül versenyképes, és éves ára 45 USD - vagy azzal egyenértékű 3,75 USD - az UltraVPN-t az egyik olcsóbb VPN-nek teszi a piacon.

Érdekes módon azonban, ha rákattint a regisztrációs oldalra, és vár egy ideig -, majd újra rákattint - további 70% -ot kínál Önnek. Ez csökkenti az éves előfizetés költségeit mindössze 27 dollárra (vagy azzal egyenértékű havi 2,25 dollárra). Ez egy kiváló ár, ezért erősen javasoljuk, hogy várja meg, amíg az oldal felajánlja ezt az automatikus kedvezményt.

ultaVPN kedvezményes árak

Azt is szeretjük, hogy ez a VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a készpénz kockáztatása miatt..

Az összes lenyűgöző? Az UltraVPN egy 7 napos ingyenes próbaverziót biztosít, amely minden felhasználó számára elérhető, egyszerűen a szoftver letöltésével és telepítésével a készülékre. Miután létrehozott egy ingyenes fiókot, azonnal elkezdheti ingyenesen használni a VPN-t anélkül, hogy bármiféle fizetési részleteket megadna. Ez rendkívül ritka, és mi nagyon szeretjük ezt a szolgáltatást.

UltraVPN fizetési lehetőségek

Bárki, aki úgy dönt, hogy előfizetni kíván az UltraVPN-re, dönthet úgy, hogy hitelkártyával vagy bankkártyával fizet. Az UltraVPN elfogadja a Visa, a Mastercard, az Amex és az Discover szolgáltatást. Az előfizetők PayPal-on keresztül is fizethetnek. Sajnos az Ultra VPN nem fogad el kripto pénznemeket, ami azt jelenti, hogy nem tudja névtelenül fizetni a szolgáltatásért.

Feloldja a Netflix blokkolását?

Az UltraVPN azon VPN-szolgáltatások egyre növekvő száma között, amelyek továbbra is fel tudják oldani az olyan népszerű streaming szolgáltatások feloldását, mint például a Netflix USA és a BBC iPlayer. Fizetett számlával hozzáférést kaphat az Ultraflix UK-hez Londonban, az Ultraflix US-hez New Yorkban, valamint az Ultraflix Japan-hoz és az Ultraflix Kanada-hoz. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a 7 napos ingyenes próbaverzió alatt nem férhet hozzá a Netflixhez, mivel az „Ultraflix” szerverek csak fizetős számlákon érhetők el..

Azt találtuk, hogy a BBC iPlayer elérhető az összes brit szerverén, ami nagyszerű. Ezen felül megpróbáltuk elérni a hulu-t az amerikai szerverein, de szomorúan jelentjük be, hogy az UltraVPN jelenleg nem képes feloldni ezt a szolgáltatást. Tehát ha a hulu érdekli Önt, akkor másutt kell vásárolnia.

Összességében azonban lenyűgözést nyerünk a viszonylag olcsó VPN azon képességével, hogy feloldja a patakok blokkolását, ami minden felhasználó számára határozottan értékesítési pont lesz..

Jellemzők

Port kiválasztása
Kikötőszállítás
Egyidejű kapcsolatok 3
Összes kiszolgáló 100
Országok 34
Router támogatás
Támogatott útválasztók Paradicsom, DD-WRT
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Keverd össze
torrentezés-

Az UltraVPN egy rendkívül egyszerű szolgáltatás. Kevés a funkciók, és nem rendelkezik a csúcskategóriájú szolgáltatásokkal, amelyek sok VPN-szolgáltatással megtalálhatók.

Megkérdeztük a szolgáltatót, hogy megengedett-e a Torrenting, és azt mondta nekünk, hogy a Torrenting minden szerverén lehetséges (bár nem aktívan reklámozza vagy reklámozza a Torrenting szolgáltatás használatát). Ennek ellenére a P2P nem korlátozott, és a BitTorrent, utorrent stb. Minden rendben működik az UltraVPN-vel. Így az a döntés, hogy a BitTorrent használatával ezt a szolgáltatást használja - az Ön személyes fenyegetési modelljétől függ (ez egy brit székhelyű VPN, és saját adatvédelmi politikája szerint tartja a kapcsolatnaplókat). A torrentingnak azonban összességében nem lehet problémát okoznia.

Az alábbiakban megtekintheti azokat a funkciókat, amelyeket az UltravPN nyújt a felhasználók számára:

 • Szerverek több mint 50 országban

 • Erős OpenVPN és IKEv2 titkosítás

 • 24/7 élő chat támogatás

 • Alkalmazások Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Firestick számára

 • Killswitch mindkét asztali alkalmazásban

 • Feloldja a Netflix USA feloldását

 • 7 napos ingyenes próbaverzió (nincs kártya szükséges)

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Sebesség és teljesítmény

A VPN-sebességeket tudományos, szerver-alapú sebesség-tesztrendszer segítségével teszteljük. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy napi háromszor teszteljük a különféle VPN-kiszolgálókat - hogy pontos, naprakész eredményeket kapjunk a VPN-ek teljesítményéről.

A közzétételkor azonban az UltraVPN tesztkiszolgálón még mindig várjuk az adatok szolgáltatását. Ezért a VPT-t kézzel teszteltük a speedtest.net segítségével. Kipróbáltuk az osztrák szervert 50 Mbps-os kapcsolaton, és megállapítottuk, hogy a letöltési sebesség több mint felére csökkent, 20 Mbps-ra. Az Egyesült Királyságban / Londonban működő szerver mindössze 8,76 Mb / s-ra csökkentette internet-sebességünket, ez rendkívül lassú - 43 Mbps csökkenést jelent. Ezután teszteltünk egy USA Easy Coast szervert Washington DC-ben. Ez ismét csak 13 Mbps-ra csökkentette az internet-kapcsolatunkat. Noha ez gyorsabb, mint az brit szerver, még mindig csalódást okoz, mivel az alapvető csatlakozási sebességünk körülbelül háromnegyedét elveszítettük.

Összességében ezek az eredmények kissé aggódnak, és rendkívül érdekes leszünk megfigyelni, hogyan viselkedik, amikor alaposan teszteljük szerver-alapú rendszerünkkel. Tehát, kérjük, nézzen vissza néhány hét múlva a frissített eredményekhez. Időközben vigyázzon erre a VPN-re - mivel az Egyesült Királyság szerverén ilyen alacsony sebességű kapcsolat rossz jel.

Szivárgásvizsgálat

IPv6 szivárgás észlelve?
WebRTC szivárgás észlelve?
Az IPv4 szivárgás észlelve?

A VPN-ket ellenőrizni kell, hogy megfelelően működnek-e. Bármilyen szivárgás azt jelentené, hogy a VPN hamis biztonságérzetet ad, anélkül, hogy az állítólagos adatvédelmet nyújtaná.

Annak biztosítása érdekében, hogy a VPN megfelelően működjön, ellenőriztük az IP-szivárgások, a DNS-szivárgások és a WebRTC-szivárgások ellenőrzését a Windows 10 rendszert futtató PC-n. A VPN-et mind az IPv4, mind az IPv6 kapcsolatokon teszteltük..

Teszteink során nagyon súlyos DNS-szivárgásokat találtunk mind az IPv4, mind az IPv6-on. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató pontosan láthatja, mely webhelyeket látogatja meg a VPN használatakor. Az IPv4-en vagy az IPv6-on azonban nem találtunk IP-szivárgást vagy WebRTC-szivárgást. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a tűzfalat be kell kapcsolni, hogy elkerüljék az IPv6 IP-szivárgásait (ha nem engedélyezi ezt a beállítást, akkor egyenes IPv6 IP-szivárgásokat kap).

Az alábbiakban láthatja a DNS-szivárgásokat, amelyekkel az IPv6-kapcsolat tesztelése során találkoztunk:

DNS-szivárgás 1

Noha ez a VPN csak a DNS-szivárgásoktól szenved, ez továbbra is komoly probléma, mivel azt jelenti, hogy az internetszolgáltató képes nyomon követni az összes DNS-kérést, és ezért pontosan tudja, milyen webhelyeket látogat meg..

Az alábbiakban láthatja, hogy az hogyan működött az IPv4-en, amikor manuálisan letiltottuk az IPv6-ot:

DNS-szivárgás 2

Sokkal boldogabb megjegyzés: megvan a lehetőségünk kipróbálni az Android klienst szivárgás ellen az IPv4 kapcsolaton, és azt találtuk, hogy nincs szivárgás. Így az UltraVPN sokkal biztonságosabbnak tűnik az Androidon, mint a Windows asztalon (mindaddig, amíg IPv4-kapcsolaton használja).

Az UltraVPN szivárgásának kipróbálására és a megállapítások ellenőrzésére egyszerűen keresse fel az ipleak.net, a test-ipv6.com vagy a doileak.net webhelyeket..

Adatvédelem és biztonság

Az UltraVPN az Egyesült Királyságban található, ami technikailag azt jelenti, hogy a brit törvények előírják, hogy nyilvántartást vezetjen arról, amit a felhasználók tesznek, amikor csatlakoznak a szerveréhez. Ezeket a kötelező adatmegőrzési naplókat az Egyesült Királyság nyomozati törvénye határozza meg. Ez aggasztó, mert azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság szörnyű hely a VPN alapjául.

E jogi követelmények ellenére az UltraVPN webhelyén kijelenti, hogy nem naplózott VPN-szolgáltatás. Tehát mit lehet levonni az UltraVPN adatvédelmi politikájának áttekintésével??

Alaposan megvizsgáltuk a politikát és megállapítottuk, hogy az írva GDPR-kompatibilis. A politikának azonban vannak olyan elemei, amelyek nagyon komoly aggodalmakat vetnek fel. Először: a cég a következőket állítja:

„Az Ön személyes adatait csak akkor fogjuk használni, ha a törvény megengedi. Leggyakrabban az Ön személyes adatait a következő körülmények között fogjuk használni:

 • Ahol teljesítenünk kell a szerződést, amelyet éppen most kötünk vagy kötöttünk veled.

 • Ahol ez legitim (vagy harmadik fél érdekei) érdekében áll, és az Ön érdekei és alapvető jogai nem felülírják ezeket az érdekeket.

 • Ahol jogi vagy szabályozási kötelezettségeket kell teljesíteni. ”

Mint láthatja, az UltraVPN kijelenti, hogy személyes adatait felhasználja a törvényi kötelezettségek teljesítéséhez. Ez azonnal riasztási harangokat ad, mert az Egyesült Királyság előírásainak előírja a VPN számára, hogy az összes csatlakozási naplót IP-cím mellett tárolja.

Később a politikában a cég kijelenti, hogy bizonyos automatikus adatgyűjtést hajt végre:

„Automatikus információ. Információkat gyűjthetünk arról az eszközről, amelyről a Szolgáltatásokhoz hozzáfér, például az IP-címet vagy más egyedi eszköz-azonosítót. Ha fiókjához mobil eszközről fér hozzá, akkor ez a mobil eszköz a hely adatait is megadhatja nekünk. A legtöbb mobil eszköz lehetővé teszi ennek a funkciónak a letiltását. ”

Pontosan ezek a naplók használhatók elméletileg arra, hogy a felhasználókat a webes böngészési szokásaikhoz kössék - mivel az IP-cím melletti kapcsolódási időbélyegek felhasználhatók az időkorrelációs támadás felállításához. Ez meglehetősen meggyőzően bizonyítja, hogy az UltraVPN nem nulla naplózású VPN (a saját adatvédelmi irányelvei szerint).

Sőt, később a politikában a cég elmagyarázza, hogyan használja az UltraVPN az Ön személyes adatait

 • „Jelentéseket és adatokat generálhat és tekinthet meg felhasználói bázisunkról és a szolgáltatáshasználati mintákról,

 • elemezze a Szolgáltatások pontosságát, hatékonyságát, használhatóságát vagy népszerűségét,

 • a szolgáltatások és a szolgáltatások tartalmának és tulajdonságainak fejlesztése;

 • lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabjuk a Szolgáltatásokon látható tartalmat és hirdetéseket. ”

Mint láthatja, a cég elismeri, hogy előfizetői adatokat fog használni a tartalom és a reklám személyre szabásához. Ez ismét a nulla napló állításával szemben áll, amely megtalálható a lenti képen látható „szolgáltatások” oldalán.

nulla fakitermelés

Mintha ez nem lenne elég, a cég elismeri, hogy megosztja az Ön személyes adatait a következőkkel:

 • „Gondosan kiválasztott harmadik felek, akik olyan szolgáltatást nyújtanak nekünk, amelyek támogatják az alapvető műveleteinket, például: a levelek feldolgozása, az ügyfelekkel és a potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartás a nevünkben (ideértve a közösségi médiát is), promóciók szervezése, informatikai rendszerek és adminisztratív szolgáltatások biztosítása, valamint belső rendszerek és folyamatok fejlesztése és fejlesztése;

 • Illetékes hatóságok (törvényben előírt szervek, szabályozó hatóságok, törvényben meghatározott szerepet játszó felhatalmazott testületek);

 • Más szervezetek, amelyekben jogilag kötelesek vagyunk nyilvánosságra hozni személyes adatait (például a bűnmegelőzés és felderítés céljából benyújtott kérelmek), vagy ahol a nyilvánosságra hozatalra szükségünk van ránk és személyzetünk tulajdonának, jogainak és biztonságának védelme, vagy bármely törvény betartása érdekében , rendelet vagy kormányzati vagy bírósági végzés, szabály, végzés vagy idézés;

 • Harmadik felek, akiknek választhatjuk üzleti tevékenységünk vagy vagyonunk egyes részeinek eladását, átruházását vagy egyesítését. Alternatív megoldásként más vállalkozásokat is megszerezhetünk, vagy egyesíthetünk velük. Ha változás történik vállalkozásunkban, akkor az új tulajdonosok az Ön személyes adatait a jelen Adatvédelmi Szabályzatban meghatározottak szerint használhatják;

 • Más vállalatok, ahol termékeket és szolgáltatásokat tesztelünk, amelyek véleményünk szerint javíthatják ügyfeleink számára kínált kínálatunkat és / vagy üzleti folyamatainkat; és

 • Más harmadik felek, amelyek kifejezett hozzájárulását megadták, vagy amelyekben ésszerűen úgy gondoljuk, hogy egy harmadik fél az Ön nevében jár el. ”

Összefoglalva tehát a politikából egyértelműen kitűnik, hogy ez a VPN tárolja az Ön személyes adatait, és míg a házirend kijelenti, hogy "lehet" Ha a csatlakozási naplókat egy IP-cím mellett tárolja, akkor ezt úgy kell értenünk, hogy megtartja. Ennek eredményeként nem ajánljuk ezt a VPN-t adatvédelmi célokra.

Érdemes megjegyezni, hogy az UltraVPN hozzánk érve kijelentette, hogy nem őrzik meg ezeket a naplókat, és ebben az esetben tanácsos lenne teljes mértékben átalakítani politikáját, mivel ahogy azok jelenleg meg vannak írva, lehetetlen elhinni az állításait. ellenkezőleg. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a cég azt állítja, hogy szervereit a kanadai VPN-től bérelte; Windscribe. Noha mindez jó és jó, ez nem változtat azon a tényen, hogy - a Windscribe-del ellentétben - az UltraVPN egy Egyesült Királyságban bejegyzett társaság, és ezért meg kell felelnie az Egyesült Királyság törvényeinek (ideértve a nyomozati törvényt is)..

Érdekesnek tűnik az a tény, hogy az UltraVPN elismerte, hogy a Windscribe fehér címkéje, és általában azt javasoljuk, hogy bárki, aki érdekli ezt a szolgáltatást, ragaszkodjon a Windscribe-hez (amely jobb politikával rendelkezik, és valamivel jobb joghatóságon alapul)..

Titkosítási protokollok

Az UltraVPN két titkosítási protokollt biztosít az IKEv2 és az OpenVPN számára. Mindkettőt biztonságos protokolloknak tekintik, amelyek megóvják az adatait a kíváncsiskodó szemtől. Mac és Windows rendszeren a felhasználók választhatják az IKEv2 vagy az OpenVPN használatát. Androidon csak az OpenVPN érhető el. Csak iOS rendszeren elérhető az IKEv2. Ez meglehetősen rutin az ügyfelek számára.

Noha itt a ProPrivacy.com webhelyen nem vagyunk az IKEv2 ellen - és ez gyorsabb, mint az OpenVPN (ami azt jelenti, hogy egyes fogyasztók inkább használják) - általában az OpenVPN-t részesítjük előnyben. Ennek oka az, hogy az OpenVPN-et már többször alaposan megvizsgálták, és jelenleg úgy gondolják, hogy ez a VPN adatvédelme és biztonsága aranyszabálya..

Ezért inkább azt javasoljuk, hogy az emberek tartózkodjanak az OpenVPN használatáról, ahol csak lehetséges. Ugyanakkor az is igaz, hogy az OpenVPN sokféle módon megvalósítható és konfigurálható; és nem mindig hajtják végre biztonságosan. Ezért mindig ellenőrizzük az összes VPN-szolgáltató OpenVPN megvalósítását, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az megfelel-e vagy meghaladja a minimumszabályainkat. Az alábbiakban részletesen leírjuk, hogy az UltraVPN miként valósítja meg ezt a fontos protokollt:

Vezérlőcsatorna: rejtjel: AES-256-GCM, kézfogás: TLS RSA 4096-bites alapértelmezett kulcshosszal, auth: HMAC SHA (ismeretlen kulcsméretű - de mivel a HMAC SHA1 egyébként biztonságos, nem számít).

Adatcsatorna: rejtjel: AES-256-CBC, hitelesítés: HMAC SHA: 512

A vezérlőcsatorna a Perfect Forward Secrecy-t is megvalósítja az ECDHE használatával a biztonság és a sebesség növelése érdekében. Összegezve: ezek szigorú végrehajtási szabványok, amelyek bizonyítják, hogy a VPN-alagút biztonságos a hackerekkel szemben.

Felhasználói tapasztalat

Az UltraVPN egy olyan szolgáltató, amely nyilvánvalóan sok időt töltött webhelyének esztétikájának fejlesztésével. A felső navigációs menü célja, hogy a felhasználókat gyorsan a VPN funkcióinak részleteire irányítsa, és szép és egyszerű kérdést tegyen fel az élő csevegésen keresztül. Számos VPN-től eltérően a weboldal is szép megjelenésű, amely minden bizonnyal bizonyos profesionalitást kölcsönöz.

UltraVPN webhely

Az egyes oldalak alján található egy másik menü, amely könnyen eljuthat a VPN-re vonatkozó információkhoz azon különféle platformokon, amelyekhez szoftvere van. Itt linkeket talál a szolgáltatás fontos szempontjaira, például az adatvédelmi politikára és a szolgáltatási feltételekre is.

Támogatást keresők számára összekapcsolódik egy tudásbázis, és a felhasználók navigálhatnak különféle blogokban a VPN használatáról. Ez a tudásbázis tele van gyakori GYIK-kel, tippekkel és trükkökkel, valamint különféle útmutatókkal a VPN beállításához. Kicsit kerestünk, de ismét nem találtak részleteket a biztonságnak a platformon történő megvalósításáról. Ezek a korszerű részletek fontosak, és jó lenne, ha a GYIK-ben megvizsgálnák azokat

A „UltraVPN News” néven működő Blog kiváló erőforrás, amely mindenféle cikket tartalmaz a VPN-ekről és az adatvédelmi témákról. Úgy találtuk, hogy ez egy jól szervezett blog, amelyet érdemes megnézni.

UltraVPN biztonsági hírek

Összességében úgy találtuk, hogy a weboldal kellemes, még akkor is, ha hiányzik a VPN-re vonatkozó műszaki információ (például, hogy milyen titkosítást nyújt és hogyan valósul meg).

Véleményünk szerint az ilyen típusú adatok rendkívül fontosak, és ezért a webhely érthető úgy, hogy az értékesítés célját szolgálja - ahelyett, hogy ténylegesen tájékoztatná a potenciális felhasználókat az általuk elvárt szolgáltatási szintről..

A Windows kliens

Úgy döntöttünk, hogy egy Windows klienst tesztelésre indítunk a Windows 10 rendszeren. Ezt a szoftvert minden gond nélkül megtaláltuk a weboldalán, és a 7 napos próbanak köszönhetően azonnal ingyenesen tudtuk használni..

A beállításokra kattintva képet kaphat arról, hogy mi elérhető a motorháztető alatt. Úgy döntöttünk, hogy először megnézem a Kapcsolat fület.

csatlakozás a VPN-hez az alkalmazásban

Mint láthatja, a VPN alapértelmezés szerint IKEv2. Ez egy biztonságos titkosítási forma, amelyről ismert, hogy jó sebességet biztosít, és a legtöbb ember számára jó lehetőség.

A lefelé mutató nyílra kattintva további két lehetőség jelenik meg: UDP és TCP. Mindkét beállítás egy erős VPN titkosítási protokollra, az úgynevezett OpenVPN-re vonatkozik. Az adatvédelem szempontjából valójában az OpenVPN az előnyben részesített protokoll, ezért általában azt javasoljuk, hogy váltsunk át az UDP-re (ami a rendelkezésre álló két OpenVPN közül a leggyorsabb)..

UltraVPN beállítások

Az UDB-re kattintva megjelenik a rendelkezésre álló portbeállítások legördülő menüje. A legtöbb ember számára a 443 a legjobb megoldás, mivel ez azt jelenti, hogy a forgalmat szokásos HTTPS-ként álcáztatták. Miután kiválasztotta a kívánt portot, a VPN engedélyt kér a TAP illesztőprogramok telepítéséhez - ezek szükségesek az OpenVPN kapcsolat létesítéséhez.

TAP Windows telepítés

Az Indítás gombra kattintva beállíthatja a VPN-t, amely a Windows indításakor elindul. Lehetőség van arra is, hogy a VPN automatikusan csatlakozzon a leggyorsabb kiszolgálóhoz, vagy az utoljára csatlakoztatott kiszolgálóhoz. Általában a VPN-t részesítjük előnyben az utoljára használt helyhez való csatlakozáshoz, ezért ezt választottuk.

ultravpn indítás

A tűzfalra kattintva beállíthatja a Killswitch beállítást. A gyilkos kapcsolót úgy tervezték, hogy megakadályozza a titkosítatlan forgalom szivárogását a VPN-alagúton kívül, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Ez egy fontos szolgáltatás, amely megakadályozza az adatok szivárogását az internetszolgáltatóhoz (például torzítás közben).

tűzfal aktiválva

Úgy döntöttünk, hogy teszteljük a gyilkos kapcsolót, hogy kiderítsük, hogy az egész rendszerre kiterjed-e vagy sem. Ezt azáltal értük el, hogy az alkalmazást kényszerítettük bezárásra, és ellenőriztük, hogy le van-e kapcsolva a kapcsolat. A jó hír az, hogy a gyilkos kapcsolót a Windows Filtering Platform használatával valósítják meg, és ha az alkalmazás összeomlik, a tűzfal beüti és megakadályozza a forgalom szivárogását..

Végül az Általános lap lehetővé teszi, hogy prémium szintű fiókra frissítsen, és megváltoztassa a nyelvi beállításokat. Összességében ez nagyon kevés lehetőség, és igazságos azt mondani, hogy az UltraVPN egy rendkívüli VPN, amely nélkülözhetetlen szükségletekkel jár. Az, hogy ez vonzó-e az Ön számára, nagyban függ attól, hogy mire kívánja használni a VPN-t.

Ha Ön kezdő, aki magánélet védelmét szeretné megszerezni, és feloldja a tartalom feloldását anélkül, hogy bármilyen fejlett funkcióval lennél kényeztetve, akkor ez a VPN fellebbezhet Önnek. Fel van állítva és készen áll a használatra, és csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szerver helyét, és kattintson a csatlakozás gombra. A VPN mindent megtesz érted.

ultavpn csatlakoztatva

Azt találtuk, hogy a VPN rendkívül gyorsan csatlakozik, ami kellemes volt a lassú VPN-ekhez képest, amelyek fél percig tartanak a csatlakozáshoz. Annak kipróbálására, hogy működik a Netflix, úgy döntöttünk, hogy bejelentkezik egy prémium fiókba, és teszteljük az UltraFlix USA szervert (ez az ingyenes 7 napos tervben nem érhető el).

Egyéb ügyfelek

Gyorsan átfutottuk a többi ügyfelet, hogy ellenőrizzük, van-e nagy különbség közöttük. A jó hír az, hogy mindkét asztali kliens azonos, és kevés szolgáltatás mellett kiválóan működnek.

Mint a Windows esetében, a Mac felhasználók megszakítót kapnak és lehetőséget kapnak az OpenVPN és az IKEv2 közötti váltásra. Az indításkor az automatikus csatlakoztatáson kívül más funkcióról nem lehet beszélni.

Az Android kliens csak OpenVPN, és teljes mértékben mentes minden funkciótól, kivéve az UltraVPN szerverekhez történő csatlakoztatás (és automatikus csatlakozás) képességét. Tapasztalataink szerint a kapcsolat sikeresen és gyorsan létrejött, azonban láttuk az embereket panaszkodni, hogy ez nem így van.

ultravpn szerverlista

Igaz, hogy a szoftver kissé nem reagál. Megállapítottuk, hogy a szolgáltatások bármelyikére való kattintás egy pillanatra igénybe veheti a szoftver felismerését. Ez határozottan frusztrációt jelent a szoftver használatához..

A plusz oldalon nem láttuk a helyi DNS-címeket, amikor ellenőriztük az ügyfelet szivárgás ellen, és nem volt sem IP szivárgás, sem WebRTC szivárgás az IPv4-en. Sajnos nem jutottunk esélyünkhöz, hogy ellenőrizzük az Android klienst az IPv6-on; ezért javasoljuk ezt, ha rendszeresen használja ezt az Android klienst az IPv6-on keresztül.

Az iOS kliens minden tekintetben hasonlít az Androidra, kivéve azt a tényt, hogy csak IKEv2. Az, hogy nem rendelkezik OpenVPN-rel iOS-en, nem meglepő, mivel általában azért van szükség, hogy harmadik féltől származó szoftvert csatlakoztassunk az OpenVPN élvezetéhez az iPhone készülékeken. Nem találtunk semmilyen lassulást ezen az ügyfélen, ami azt jelenti, hogy valószínűleg egy kicsit jobb, mint az Android-társa. Természetesen úgy tűnik, hogy mind az Android, mind az iOS ügyfelek megadják azt, amire szüksége van, hogy biztonságban maradjon a nyilvános WiFi-n, és a Netflix feloldásának lehetősége sok fogyasztó számára vonzó lehet..

Vevőszolgálat

A piacon lévő sok VPN-hez hasonlóan, az UltraVPN egy olyan szolgáltatás, amely támogatást nyújt e-mail jegyrendszeren és élő csevegésen keresztül is. Az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető, bár ügyfélszolgálatunkat teljesen gyakorlatlannak találták, és kevés hasznot hoztak.

Az ügynök nem tudta megmondani, hogy milyen platformokhoz volt ügyfelei, vagy hogy ezek az ügyfelek biztosítják-e az OpenVPN titkosítást. Valójában úgy tűnt, hogy az ügynök nem tudja, mi az OpenVPN. Megkérdeztük: melyik alkalmazásod rendelkezik OpenVPN-vel? Amelyre ügynöke válaszolt:

"Ez egy ingyenes szoftver, és nem tartozik hozzánk, ezért attól tartok, hogy nem tudom, milyen funkciókkal rendelkeznek."

A válaszokat kértük, de az ügynök nem tehetett semmit, csak azt mondhatja nekünk, hogy az UltraVPN világszerte elérhető. Amikor még alapvető kérdéseket is feltett, semmit sem tehetett, hogy segítsen, és egyszerűen továbbította nekem a Tudásbázisra, hogy magam válaszokat keressen. Megpróbáltam információkat keresni a platformon található titkosításról, de az ügynök úgy döntött, hogy bezárja a csevegést,

Ez hatalmas csalódást jelent, és azt jelenti, hogy az élő csevegésnek nincs sok hasznát, hacsak nem merülnek fel problémák a VPN fizetéséért.

Maga a tudásbázis rendben van az erőforrás, amely sokkal jobb feladatot nyújt a műszaki kérdések megválaszolásában, mint az ügynökök. A GYIK hasznos, és a telepítési útmutatók következetesen vannak megírva.

Végső gondolatok

A VPN körüli szolgáltatások és adatvédelmi aggályok hiánya miatt igazságosnak mondhatjuk, hogy ez egy túl drága szolgáltatás. A piacon elérhető más olyan VPN-k is, amelyek széles körű adatvédelmi funkcióval rendelkeznek, nagyon hasonló költségekkel, néha még olcsóbban is. Ez a VPN megengedi a torrentet, ám néhány ember fontolóra veheti a naplókat, amelyek túl sok kockázatot jelentenek a torrent számára.

Az általa tartott kapcsolati naplók riasztóak, és mivel az Egyesült Királyságban található, ez a VPN adatvédelmi felelősség. Igaz, hogy az OpenVPN titkosítás erős, és a VPN azt állítja, hogy nem tart semmilyen használati naplót. Ilyen körülmények között azonban lehetetlen ajánlani ezt a VPN-t adatvédelmi célokra. Az IPv4 és az IPv6 DNS-szivárgásai ezt a VPN-t veszélyeztetik, ezért határozottan javasoljuk, hogy máshol keresse meg, ha asztali számítógéphez VPN-t keres. Ennek a VPN-nek azonban nem voltak szivárgásai az Androidon - tehát, ha csak Android VPN-t keres, akkor ez a VPN rendben lehet.

Másrészt, minden szempontot figyelembe véve, általában azt ajánlottuk, hogy a felhasználók máshol nézzenek. Egyszerűen nem érdemes megfizetni ezt a VPN-t, kivéve, ha csak a Netflix USA-hoz kell hozzáférnie. Tekintettel arra, hogy a Netflix-hez hozzáférést - és az erős adatvédelmet is - számos versenytársával megszerezheti, nehéz megérteni, hogy miért választaná ezt a VPN-t.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me