UK proxy szerver


 • Árazás

  Tól től $ 13.93
  / hónap

UPDATE: Az Egyesült Királyság Proxy Server most LibertyShield.com néven működik

ProPrivacy.com Pontszám
5.5 tízből

összefoglalás

Ne tévesszen meg, és ne tévesszen meg a csomagok vagy a cég neve miatt, mivel ezek jó VPN szolgáltatást nyújtanak, nagy támogatással és gyors sebességgel. Ha gyors streamingre van szüksége, akkor ez felteheti az utcát.

Az Egyesült Királyság Proxy Szerverének célpiacai külföldön élők és olyan emberek, akik külföldi TV-műsorokat szeretnének nézni, így a biztonságra összpontosítva nem olyan jó, mint amilyen lehet, hanem inkább a sebesség, a teljesítmény és az ügyfélszolgálat optimalizálására törekszenek - valami fantasztikusan. Ezt szem előtt tartva meg kell említenünk, hogy ha az OpenVPN használatára van beállítva, akkor vannak jobb szolgáltatások is, de ha nagy sebességű biztonságos streamingre van szükség, akkor az UK Proxy Server ezt hihetetlenül biztosítja..

Árképzés és tervek

Az UK Proxy Server VPN-csomagokat tartalmaz 10 különböző országban. Ezen országok mindegyikében a 4 csomag azonos, és nem számít, melyiket választja, mivel egyébként mind a 10 országhoz hozzáfér. Ez tovább növeli a többi zavart, amelyeket a weboldalon tárgyalunk.

UK_Proxy_Server_Locations

Az Egyesült Királyság Proxy Szerverének 2 különféle csomagja van, amelyek pontosan ugyanazt kínálják, kivéve az egyik korlátozott sávszélességét 30 Gb, a másik pedig teljesen korlátlan. Ezek ára az alábbiakban látható, a korlátlan csomag esetében ez 16,57 USD / hó, olcsóbb 13,82 USD / hónap, ha egész évre feliratkozik. Ez határozottan a spektrum drágább skáláján van, de ésszerű szolgáltatást kap a pénzéért.

UK_Proxy_Server_Pricing

Emellett egy Belkin N600 DD-WRT VPN útválasztót is forgalmaznak PTPP csatlakozással (L2TP kérésre - és erősen ajánlott), ami azt jelenti, hogy háztartásának minden eszköze képes használni a VPN kapcsolatot. Ezek ára nagyon ésszerű, és ha nem aggódik amiatt, hogy nem használja az OpenVPN-t, akkor ajánlott.

Jellemzők

Az Egyesült Királyság Proxy Szervere a közelmúltban frissítette technológiáit és szervereit, és most 10 országbeli Tier 2 kiszolgálón fut, amelyek elősegítik a nagy sebességű kapcsolatot. Mint említettük, minimálisan támogatják az OpenVPN-t, de ez a régi szerverein fut, tehát ne számítsanak rá nagy sebességet.

A 10 ország ideális hely az online TV streaminghez és nézéshez. Lehetővé teszik a P2P-t az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Írországban, Németül és Hollandiában levő szervereiken, természetesen az utóbbi az ajánlott. Ráadásul a VPN szolgáltatás mellett proxy szolgáltatást nyújtanak, tehát ha csak a webböngészőn keresztül szeretne adatfolyamot közvetíteni, és nem akarja korlátozni a többi forgalmat, akkor ez több, mint lehetséges. Ezen felül lehetővé teszik 2 egyidejű kapcsolat használatát is.

Látogasson el az Egyesült Királyság Proxy Szerverére »

Biztonság és adatvédelem

Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyság Proxy Szervere 128 bites titkosítást használ a PPTP protokollhoz, de 256 bitest használ mind az L2TP, mind az OpenVPN kapcsolatokra, ami jó látni, mivel összhangban van a szabványgal. Emellett megosztott dinamikus IP-címet használnak, amely elősegíti a támadások csökkentését, ugyanakkor javítja az anonimitást.

Mivel az UK Proxy Server nem azokra a személyekre szól, akiknek abszolút 100% -os adatvédelmet szem előtt tartanak, néhány naplózást végeznek, és megosztanak bizonyos információkat a külső felekkel.

A weboldal

Az UK Proxy Server legrosszabb tulajdonsága kétségtelenül a webhely. Zavaró és nehéz navigálni minden olyan információval, amelyre nehéz lehet. Ezen felül a beállítási útmutatók nem túl jól készültek, és nem igazán kiterjedtek a különféle eszközökre, és az OpenVPN beállítása alapvetően nem létezik..

UK_Proxy_Server_Homepage

A weboldalhoz hasonlóan az Ügyfélkör kissé zavaró, de lehetővé teszi a szokásos változtatások elvégzését, és rengeteg ellenőrzést ad a fiókja felett..

Támogatás

Meglepő módon, de szerencsére, és ellentétben a weboldalukkal, a támogatás valóban nagyon jó. Sokféle támogatástípus van: távoli, csevegő, tudásbázis és jegy. Noha a csevegési támogatás nem 24 órás, de élőben 9-től 23-ig (az Egyesült Királyság ideje), 365 nap. Az összes támogatási típus nagyszerű, és nagyon jó választ kap, amely segít megoldani a problémát. Nekik is vannak tudásbázisuk, de amint azt korábban említettük, ezt nehéz navigálni, és nem túl hasznos.

A folyamat

Feliratkozás

A feliratkozás egy egyszerű folyamat, és szerencsére nem kell részletesebb részleteket megadnia, amíg ténylegesen meg nem vásárol egy terméket. Vásárláskor sajnos nincs anonim fizetési rendszerük, de elfogadják az összes főbb fizetési módot.

A Windows VPN kliens

A Windows VPN kliens csak a PPTP és az L2TP kapcsolat létesítését teszi lehetővé, amelyek közül csak az L2TP használatát javasoljuk, mivel a PPTP nagyon biztonságosnak tekinthető. Adtunk egy tesztet, és ez egy szép, egyszerű szoftver, amely megkönnyíti az országok átváltását, de nincs extra funkciója vagy funkcionalitása.

UK_Proxy_Server_Software

Teljesítmény (sebesség, DNS és IP teszt)

A sebességeket teszteltük L2TP segítségével a szoftveren, valamint az OpenVPN használatával az OpenVPN klienssel. Az eredmények a táblázatban vannak, az L2TP sebessége fantasztikus. Mivel az OpenVPN a régi szerverein fut, a sebesség nagyon lassú - bár használható. Az IP és a DNS szivárgás tesztek mind nagyon jól jöttek vissza, és velünk semmi gond nem volt.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Tiszta sebesség L2TP sebesség OpenVPN Speed

Egyéb platformok

Az UK Proxy Service ügyfeleknek vannak a Mac, iOS és Linux rendszerek is. Mivel letöltheti a .ovpn konfigurációs fájlokat, a legtöbb eszközön OpenVPN kapcsolatot is beállíthat, amely ezt lehetővé teszi, de ehhez nem tartozik útmutató. Ugyanakkor útmutatásokat nyújtanak az L2TP és a PPTP számára, de ahol lehetséges, azt javasoljuk, hogy ragaszkodjanak az OpenVPN-hez. Tesztünk az L2TP kapcsolatot Android telefonunkon (a beépített VPN használatával), és úgy találtuk, hogy az eredmények éppen elmaradnak azoktól, amelyeket a számítógépen értünk el..

Egyéb / Ingyenes szolgáltatások

Mint már említettük, az Egyesült Királyság Proxy Szervere meglepő módon proxy megoldásokat is kínál. Adtunk egy tesztet a Google Chrome-on és az IE-n, és fantasztikusan is működött, minimális sebességcsökkenéssel.

Következtetés

Tetszett nekünk

 • Fantasztikus ügyfélszolgálat
 • Nagy sebesség

Nem voltunk benne annyira biztosak

 • Árazás
 • OpenVPN támogatás
 • Néhány elavult dokumentáció

Utáltuk

 • Rossz / zavaró webhely
 • Zavaró márkajelzés

Az UK Proxy Server egyértelmű célközönséget szem előtt tart, és ezt teljesítik. Gyors sebességgel és az egyik legjobb ügyfél-támogatási rendszerrel kétségtelenül jó helyzetben vannak abban, hogy az ügyfelek számára biztosítsák azt, amire szükségük van, még akkor is, ha nincs műszaki know-how. Az árak kissé magasabbak, de a nagylelkű pénz-visszatérítéssel, ingyenes próbaverzióval és támogatással nagy esélye van annak meghatározására, hogy ez a szolgáltató az Ön számára.

Látogasson el az Egyesült Királyság Proxy Szerverére »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me