Trust.Zone

 • Árazás

  Tól től $ 3.33
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
6.8 tízből

összefoglalás

A Trust Zone VPN-szolgáltató a Seychelle-szigeteken. Azt állítják, hogy nulla naplózású politikájuk van, és számos fejlesztést hajtottak végre a 2015-ös eredeti felülvizsgálatunk és az azt követő utólagos intézkedések óta. Noha a társaság célja nagyjából ugyanaz marad, a felhasználóknak most már elérhető több szolgáltatás, szerver, kapcsolat és alkalmazás alacsonyabb áron. Ebben a Trust Zone VPN áttekintésben áttekinti az új funkciókat, amelyeket hozzáadtak a szolgáltatáshoz, és a szolgáltatás különféle aspektusait.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  18 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Seychelles
 • Egyidejű kapcsolatok
  3
 • Országok
  32

Jellemzők

A Trust.Zone regisztrálva van a Seychelle-szigeteken, ami nagyszerű hír, ha magánéletre törekszik. A Seychelle-szigetek mentesül minden kötelező adatmegőrzési törvény alól, ami fantasztikus műveleti alapot jelent a VPN számára.

A Trust.Zone azt is állítja, hogy nincsenek naplózási adatai a VPN-szerverek felhasználói tevékenységeiről. Az Extra Solutions Ltd a Trust.Zone anyavállalata, és a további kutatások nem utalnak semmiféle gyanús ügyre ezzel a céggel.


Az évek során a Trust.Zone keményen dolgozik az ellenőrzése alatt álló kiszolgálók számának javításán. Jelenleg a szolgáltatás lenyűgöző 170 szerverrel büszkélkedhet 98 különálló földrajzi zónában, amelyek 36 különböző országban helyezkednek el, olyan helyeken, mint Dél-Afrika, Hong Kong, Új-Zéland és Szingapúr. Némileg csalódóan még mindig csak egy szerver található az afrikai és a dél-amerikai kontinenseken.

Az összes csomag most tartalmaz dedikált IP-címeket a streaminghez, míg a kapcsolatok a próbaverzió egyik eszközétől öt egyidejű kapcsolatig változhatnak a kétéves előfizetésnél.

Látogassa meg a Trust.Zone webhelyet »

Gyorsaságok és teljesítmény

Bármely VPN szolgáltatás legkritikusabb aspektusa az, hogy ennek milyen hatása lesz a kapcsolat sebességére. Annak érdekében, hogy jobb képet kapjunk a Trust.Zone teljesítményéről, néhány sebességi tesztet futtattam a Trust.Zone Németország, az Egyesült Királyság és az USA szerverein..

Trust.Zone letöltési sebesség

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát.

Mint láthatja, a teszt eredményeim többsége elég pozitívnak bizonyult, a német szerver kivételével. Míg más helyek csak kicsit lassították a kapcsolatot, Németország jóval szegényebb volt.

Ezzel a termékkel kapcsolatos eredeti tapasztalataink számos DNS-szivárgást tártak fel, ám a Trust.Zone hitellel a problémát gyorsan és hatékonyan megszüntették 2017-ben. Azóta a vállalat számos jelentős fejlesztést hajtott végre annak érdekében, hogy ez a kérdés a múlt. Ez magában foglalja egy vadonatúj oldalt, amely elmagyarázza a felhasználók számára, hogy pontosan mi a DNS-szivárgás, és az összes olyan funkciót, amely azóta a felhasználók védelmét megvalósítja, beleértve az Internet Kill Switch, a DNS szivárgás elleni védelmet és a WebRTC védelmet..

Árképzés és tervek

1 hónap

$ 3.33
havonta

A Trust.Zone lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy kipróbálják a VPN-t, mielőtt három napos ingyenes próbaverzióra jelentkeznének. Ne feledje, hogy ez az ingyenes próbaverzió a 170 különféle szerver közül 142-re korlátoz és csak 1 GB-os adatot korlátoz, azaz a nagy fájlok streamingje vagy letöltése nem ajánlott. A Trust.Zone árazása egy standard modellt követ, különféle kedvezményekkel, a terv hosszától függően. Havi áremelkedés 8,88 dollárra történt, ez jobban tükrözi az ipari szabványt, több kiszolgálóval és indító funkcióval. A felhasználók már nem tudnak fizetni háromhavonta, mivel ezt a szintet új kétéves ajánlat váltotta fel. Ez az új választék 5 egyidejű összeköttetést vezet be, és rendszeresen kedvezményes áron találhatók szezonális eladások révén.

TrustZone árképzés

Ha kihagyja az ingyenes próbaverziót, és feliratkozik a Trust.Zone fizetett tervre, tíz napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, amelyre visszatérhet, ha nem elégedett. Ne feledje, hogy ehhez a Trust.Zone e-mailben történő értesítésére van szüksége a visszavonási döntésről.

A Trust.Zone fizetési módok széles skáláját fogadja el: az összes főbb hitelkártya, a PayPal, az Alipay, a legfontosabb kriptovaluták és akár a közvetlen banki átutalás is..

Biztonság és adatvédelem

Mivel a VPN elsődleges célja az internetkapcsolat titkosítása és biztosítása, a VPN-szolgáltatónak kiváló titkosítási szabványokat kell használnia, hogy a ProPrivacy.com ajánlást nyújtson. A Trust.Zone ezt a tesztet AES-256-CBC titkosítással, SHA256 hitelesítéssel és RSA-2048 kézfogással hajtja végre..

Mint már korábban említettem, a Trust.Zone szigorú bejelentkezési tilalmat követel, amely megfelel a Seychelle-szigeteken az adatok megőrzésére vonatkozó jogszabályok hiányának..

A Trust.Zone az OpenVPN protokollt használja a Windows klienssel, ami jó hír, ha biztonságos VPN-t keres. A kapcsolat létrehozása az L2TP / IPSec-en keresztül is lehetséges, bár csak bizonyos mobil platformokhoz ajánlott.

Növeli a biztonságot, miközben zaklatja? Filmek, zene és szoftverek letöltése a P2P-n keresztül engedélyezett az összes Trust.Zone-kiszolgálón.

A Trust.Zone Windows ügyfél automatikus internet-lekapcsolóval rendelkezik, valamint azzal a képességgel, hogy a számítógép indításakor automatikusan elinduljon és csatlakozzon a VPN szerverhez..

Egyszerű használat

A Trust.Zone webhely nem változott sokat az előző ProPrivacy.com 2015-ös felülvizsgálat óta. A weboldal csiszolt hangulata kellemes felhasználói élményt nyújt a regisztrációtól a fiókja kezeléséig..

A Trust.Zone előfizetéskezelő oldala lehetővé teszi a tervek kezdetének és lejárati idejének megtekintését, valamint egy praktikus sávszélesség-számlálót, így nyomon követheti forgalmát.

Itt megemlítenem kell azt is, hogy a Trust.Zone aktív warrant kanári oldalt tart. Ez az oldal azt mutatja meg, hogy a VPN szolgáltatónak be kellett-e tartania a bírósági végzéseket. A kanári engedély egy jó módszer az átláthatóság fokozására, ám ezt nem szabad a magánélet garantálásának tekinteni.

Aktív Facebook, Google Plus és Twitter profilok is vannak, arra az esetre, ha gyorsan kapcsolatba kell lépniük a Trust.Zone támogatással..

Támogatás

A VPN szempontjából az egyik legfontosabb tényező a szolgáltató által nyújtott ügyfélszolgálat. Sajnos csalódottnak találtam, hogy a Trust.Zone csak jegyek támogatását és egy általános GYIK oldalt kínál.

Jegytámogatás szintén nem érhető el éjjel-nappal, munkaidőben hétfőtől péntekig, 6: 00-16: 00 (GMT).

A Trust.Zone támogatásának jobb megértése érdekében beküldtem egy tesztjegyet, amely feltett néhány alapvető kérdést. Örültem, hogy gyors és hatékony választ kaptam öt órával a jegyem benyújtása után, GMT 10: 30-kor.

Miközben néhány órán belül kielégítő támogatást kaptam, több támogatási lehetőséget szeretnék látni a Trust.Zone-tól, különösen azokkal a VPN-ekkel, amelyek élő csevegést, telefonos és akár Skype-támogatást kínálnak.!

Szoftver

Feliratkozás

A Trust.Zone feliratkozás egy egyszerű folyamat, amely kb. Öt percig tart az indulástól a végéig.

Fiók regisztrálásához e-mail címre (a Trust.Zone aktivációs e-mailt küld), jelszóra és egy biztonsági captcha kitöltésére van szükség..

A fiók létrehozása után kiválaszthatja a megvásárolni kívánt Trust.Zone tervet, majd a fizetési módot. Fizetés után töltse le és telepítse a Trust.Zone szoftvert a választott platformon, és mindenki készen áll!

Az írás idején a Trust.Zone 10% -os árengedményt kínál, ha Bitcoin vagy más kriptovaluták segítségével fizet..

Windows VPN kliens

A Trust.Zone Windows ügyfél ugyanolyan pontos ügyfélnek tűnik, mint a ProPrivacy.com legutóbbi, 2015-ös áttekintésében. Noha az ügyféllel nincsenek nagyobb problémák, a vizuális frissítés esztétikai célokra jó érzés lenne, mivel van egy idősebb érzés az aktuális alkalmazáshoz.

A Windows kliensnek sok üdvözlő funkcióval rendelkezik, köztük egy automatikus internetes kikapcsolóval, automatikus indítás funkcióval és szép portválasztékkal, amelyet a VPN-hez való csatlakozáshoz használhat..

Hozzá kell tennem, hogy egy bosszantó kérdésem jelent meg a Trust.Zone klienssel. Ha elindítja az ügyfelet (VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás nélkül), külön hálózat jön létre, amely megszakítja a jelenlegi hálózat internetkapcsolatát. Noha ezt az ügyfél bezárásával (vagy a VPN-hez való kapcsolódással) könnyen meg lehet oldani, frusztráló probléma lehet az első felhasználók számára..

Android & iOS

A Trust.Zone az utóbbi években kibővítette alkalmazási körét, új mobilalkalmazásokat vezetve be az Android és az iOS számára. A felhasználói felület majdnem megegyezik az asztali verzióval, de jelentősen jobban illeszkedik a mobilhoz, sokkal tisztább megjelenés mellett.

Ennek az egységességnek köszönhetően az összes szolgáltatás elérhető az alkalmazás összes verziójához, így a Trust.Zone ideális az olyan felhasználók számára, akik több eszköz adatvédelmét igénylik..

Linux & Mac operációs rendszer

Jelenleg a Trust.Zone jelenleg nem kínál all-in-one alkalmazásokat más operációs rendszerek számára. A Linuxot és a MacOS-t továbbra is egyedi konfigurációk támogatják, ám ez kétségtelenül bonyolultabb a kevésbé műszaki ismeretekkel történő futtatáshoz..

Szerencsére a Trust.Zone számos telepítési útmutatót kínál ezeknek a platformoknak, ideértve a régebbi operációs rendszereket, mint például a Windows Vista, a piac aktuális kínálatához, mint például a Mac OS X és a Linux különféle verziói..

Végső gondolatok

A megfizethető VPN-szolgáltatás eléréséhez a Trust.Zone elég tisztességes, ha csak most kezd el a VPN-ekkel. Ennek ellenére nagyon sok kérdés nem vonzza a VPN veteránjait. Néhány kiszolgálón a kapcsolat sebessége csalódást okozhat, ugyanakkor további támogatási lehetőségek is örülnének.

Rendkívül örültem, hogy a Trust.Zone gyorsan megoldja a DNS-szivárgás problémáit azáltal, hogy védelmet nyújt az ügyfélnek, és útmutatót ad hozzá az új felhasználók számára, hogy megtudja, mi a DNS-szivárgás..

Összefoglalva: a Trust.Zone elég tisztességes, olcsó VPN, különösen, ha hosszú távra feliratkozik, és olcsó havi tarifát rögzít. Iratkozzon fel az ingyenes próbaverzióra, és ellenőrizze saját magát!

Látogassa meg a Trust.Zone webhelyet »

Kérdése vagy észrevétele van a Trust.Zone kapcsán? Hagyja őket alatt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me