TotalVPN

 • Árazás

  Tól től $ 5.99
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
4 tízből

összefoglalás

A TotalVPN egy új szolgáltató, amely splash-ot szeretne létrehozni a VPN piacon. Az egyszerűségnek és a jó értéknek köszönhetően nem lepődnénk meg, ha néhány éven belül eléri a célját. 2017. március óta a TotalVPN, valamint a SaferWeb testvérvállalat nem fogad új felhasználókat. Látni kell még, hogy ez a TotalVPN és a SaferWeb végleges végét jelenti-e, de időközben javasoljuk néhány megbízható, alternatív VPN ellenőrzését. Kattintson az alábbi gombra, hogy megnézze a legfontosabb ajánlásainkat!

UPDATE 2017. március 8 .: Ettől a naptól kezdve a TotalVPN, valamint a SaferWeb testvérvállalat nem fogad új felhasználókat. Látni kell még, hogy ez a TotalVPN és a SaferWeb végleges végét jelenti-e, de időközben javasoljuk néhány megbízható, alternatív VPN ellenőrzését. Kattintson az alábbi gombra, hogy megnézze a legfontosabb ajánlásainkat!


Frissítés 2016. augusztus 11.: Mióta elvégeztük a szolgáltatás felülvizsgálatát, számos aggódóan negatív megjegyzést kaptunk, amelyek közül néhány magában foglalja az ügyfelek számláján történő váratlan kifizetéseket. Fontos megvizsgálni ezt a szolgáltatást. Időközben azt javasoljuk, hogy mindkettőt olvassa el teljes egészében az alábbiakban, valamint tekintse át a megjegyzések részt a tájékozott döntés meghozatala érdekében..

Ha ingyenes VPN szolgáltatást keres, itt van egy ingyenes VPN lista néhány jó alternatívával.

Jellemzők

 • 25 szerverhely
 • 3 párhuzamos kapcsolat
 • Ingyenes lehetőség
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Nincsenek felhasználási naplók
 • Támogatás minden eszközhöz
 • Nincs sávszélesség vagy adatkorlát

Sebesség és teljesítmény

Szerencsére semmi sem volt hibás a DNS-szivárgások ellenőrzése során, ideértve az IPv6-ot és a WebRTC hibát. Mindkét tesztet periodikusan védőként kell futtatni, és ellenőrizni kell, hogy a VPN-szolgáltatása megfelel-e az Ön által fizetett szabványnak..

A sebességteszt kicsit furcsa volt. A teljesítmény folyamatosan nagyon jó és nagyon jó volt, de amikor a tényleges adatok átkerültek, az egy és két Mbps közötti sebesség nem volt ritka (ami érthetően kissé zavaró). Aztán megint a Soundcloud, a több lap és a több mint két órán keresztül online streaming filmek mindegyike anélkül jelent meg, hogy csak itt-ott (és kevés és egymástól távol nagyon kevés) csuklás ment el. Megint érdemes használni az ingyenes tervet, hogy körültekintést nyújtson a dolgokhoz, ha aggódik ezzel, miközben rendszeresen teszteli a testmy.net használatával. Ez valószínűleg azért van, mert a TotalVPN névtelenül figyeli a hálózatát felhasználás céljából, és csak a szükséges sávszélességet biztosítja az Ön számára.

Árképzés és tervek

A TotalVPN kétféle lehetőséget kínál az előfizetőknek: ingyen vagy 7,79 USD havonta a Total Premium tervért. Az előbbi csak három szerverválasztással érkezik, míg az utóbbi 30+ szervert tartalmaz, és nem akadályozza az ingyenes opció sebességkorlátozása. Mindkét tervet további technikai részletekkel vizsgáljuk később, ebben a felülvizsgálatban.

Ha úgy dönt, hogy a Teljes prémium csomag mellett dönt, akkor a ProPrivacy.com speciális 20% -os kedvezménnyel jár! Ennek ellenére ez a promóciós árképzés az első fizetési körre korlátozódik. Ezt követően a szokásos összeget kell fizetnie.

Egyik terv azonban valószínűleg nem fog megtörni a bankot. A szabad csomag - bár korlátozott - kétségtelenül vonzó, míg a teljes prémium terv a piacon a legversenyképesebb áron. Hitelkártyával regisztrálhat és fizethet mindkettőért. A kriptovaluták, mint például a Bitcoin, sajnos még nem választható.

Ha úgy dönt, hogy a teljes prémium csomag mellett dönt, akkor 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kap Önre. Ez a garancia, kombinálva az ingyenes tervvel, lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást kétszer, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az Ön számára. Nagyon ügyes!

Adatvédelem és biztonság

Az TotalVPN négy titkosítási protokollt kínál: IKEV2, IPsec, PPTP és OpenVPN - ezek közül az utoljára leginkább a biztonságot és a szélsőséges sebességgel kapcsolatos problémákat ajánljuk. A P2P fájlmegosztása kifejezetten nem tiltott és kifejezetten nem ösztönözve sem, de megengedett, ha elfogadja a szolgáltatási feltételeket.

A társaság Egyesült Királyságban való elhelyezkedése miatt felmerül néhány zászló a hatóságok betartásával kapcsolatban, és a TotalVPN ezt megteszi, ha egy kormányhivatal aláírja. Ennek ellenére, ha nem vesz részt az illegális fajta veszélyes tevékenységében online, akkor rendben kell lennie.

Figyelemre méltó az is, hogy az értékesítési vitákat a Massachusets állam precedensjogának megfelelő amerikai törvények szabályozzák. A kapcsolat naplózása nem ideális, de sok ember számára elviselhető, és általános - sajnos.

A titkosítás az OpenVPN használata közben AES-128 bit bites CBC használatával történik, 4096 hitelesítési tanúsítvánnyal. Jó lenne látni a jövőben az AES 256-ra és az SHA-1-re való frissítést, bár a rendelkezésre álló titkosítás egyáltalán nem kopott.

Végső gondolatok

Minden gyermeknek növekvő fájdalma van, akárcsak minden vállalkozás, beleértve a Total VPN-t is. Bár, amint az áttekintésünkből kiderül, ebben a korai szakaszban meghaladja az elvárásokat egy elérhető ügyféllel, néhány nagyságrenddel, sima weboldallal, rendkívül gazdaságos árképzési lehetőségekkel és ingyenes tervvel. Látogasson el ma a webhelyére, és ellenőrizze, hogy a TotalVPN a megfelelő VPN-szolgáltatás az Ön számára!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me