TorVPN


 • Árazás

  Tól től $ 0.67
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
7 tízből

összefoglalás

A TorVPN egy brit székhelyű VPN szolgáltatás, amely olcsó és érdekes funkciókkal rendelkezik. A webhely jó benyomást kelt és bizalmat ad a vevőknek. A szolgáltatásnak azonban számos technikai hibája van. Ezenkívül a TorVPN nem tartalmaz egyéni alkalmazást, ezért számos olyan VPN-biztonsági szolgáltatás létezik, amelyet nem tud nyújtani. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon erről a virtuális magánhálózatról (VPN).

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  26,3 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  UK
 • Egyidejű kapcsolatok
  20
 • Országok
  8

Jellemzők

 • Hétnapos pénz-visszafizetési garancia
 • Ingyenes verzió (7 napig érvényes)
 • Nyolc országban 11 szerver (mindkettőnek két kiszolgálója van Magyarországon, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.)
 • Harmadik féltől származó OpenVPN alkalmazás Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android, Linux és útválasztókhoz
 • Pont-pont alagút protokoll (PPTP) manuális beállításhoz Windows, Mac OS X, iOS, Android, Linux és útválasztók esetén
 • Secure Shell (SSH) alagút Windows és Linux rendszerhez
 • Nincsenek tevékenységi naplók
 • Legfeljebb 20 egyidejű kapcsolat engedélyezése
 • Néhány fizetett tervnél nincs adatátviteli korlátozás
 • A P2P megengedett prémium fiókokon
 • Többnyelvű weboldal
 • Többnyelvű alkalmazás

Sebesség és teljesítmény

Sebességteszteket végeztem az OpenVPN protokollra beállított protokoll felhasználásával, a felhasználói Datagram Protocol (UDP) segítségével. Mindegyik esetben öt tesztet hajtottam végre a testmy.net segítségével az Egyesült Királyságban (egy Virgin Media otthoni internetszolgáltatással). Az IPLocation.net segítségével ellenőriztem a TorVPN szerverek helyét, amint végigmentem. A párizsi szerver Roubaix-ban volt, Lille közelében - nagyon messze Párizstól. A londoni szerver Whitstable-ben, Kentben volt, amely Londonhoz közeli. A Miami szerver Miamiban volt.

A londoni és a párizsi szervert teszteltem egy londoni tesztszerveren. Összehasonlítottam a VPN nélküli londoni kapcsolat sebességét is. A Miami szerver teszt futott egy teszt szerverre Miamiban, és összehasonlítottuk a tesztekkel ugyanazon szerverre VPN nélkül. A brit szerver a legjobban 37 Mbps sebességet biztosította. Franciaország lényegesen lassabb volt, átlagosan körülbelül 20 Mbps.

VPN nélkül 50 Mbit / s internetkapcsolatomat 32 Mbit / s-ra csökkentették a Miami tesztszerveren. A VPN-sel 12 Mbps sebességre csökkent. Annak ellenére, hogy ez elég nagy csepp, a 12 Mbps valószínűleg lehetővé tenné a felhasználók számára a legmagasabb minőségű HD kivételével bármilyen adatfolyam streamingjét.

Szivárgásteszteket végeztem az ipleak.net segítségével. Sajnos felfedeztem egy DNS-szivárgást, amely felfedte a valódi tartózkodási helyem. Az internetszolgáltatóm nem használ IPv6 címeket, ezért nem tudtam ellenőrizni ezeket a szivárgásokat. Más IP- vagy WebRTC-szivárgást nem fedeztek fel, de a DNS-szivárgás azt jelenti, hogy ezt a VPN-t adatvédelmi célokból ki kell zárnom..

Árazás

1 hónap

$ 0.67
havonta

A TorVPN biztosítja a legváltozatosabb és egyedibb árképzési struktúrát, amelyet valaha tapasztaltam. Az ingyenes csomag hasznos a szolgáltatás kóstolójának megszerzéséhez, de csak egy (az Ön által választott) szerverre korlátozódik. Az Egyéni VPN opció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szolgáltatás tulajdonságait az igényeikhez szabott szolgáltatásokhoz igazítsák.

A fő előfizetési tervek 1,90 fontba kerülnek egy 30 napos előfizetésért, amely lehetővé teszi két egyidejű kapcsolatot és 50 GB-os forgalmat két kiszolgálón. £ 5.50, hogy 90 napot kaphasson 3 egyidejű csatlakozással "alapvető" szerverek - letöltési korlátja 100 GB.

Az GoldVPN egy évig érvényes, 4 egyidejű kapcsolatot biztosít, hozzáférést biztosít minden szerverhez és korlátlan forgalmat biztosít. Ez nagyon olcsó ár, amit kap, és alaposan lenyűgözött az árstruktúra.

Az előfizetők fizethetnek a szolgáltatásért a PayPal, a Bitcoin, valamint a PayPal által feldolgozott hitel- vagy betéti kártyákkal.

Adatvédelem és biztonság

A TorVPN egy brit székhelyű szolgáltató, amely csatlakozási naplókat vezet. Az Egyesült Királyságban a csatlakozási naplók aggódnak, mert felhasználhatók időkorrelációs támadás felállítására. Ezért nem javasoljuk ezt a VPN-t adatvédelmi célokból vagy torrentként.

A TorVPN-nek nincs saját alkalmazása. Ehelyett le kell töltenie egy harmadik féltől származó OpenVPN klienst. A PPTP elérhető, de nem biztonságos, és manuálisan kell beállítani, ezért javasoljuk, hogy tartózkodjon tőle.

Az OpenVPN robusztus AES-256 titkosítással valósul meg. Az adatok engedélyezése biztonságos HMAC SHA1 kezeléssel történik, a kézfogás pedig biztonságos RSA-4096. A VPN a DHE-4096-on keresztül is tökéletes titoktartást biztosít. A protokoll leggyengébb része az SHA1 hitelesítés, de ezt továbbra is biztonságosnak tekintik, ami azt jelenti, hogy ez a VPN adatvédelmi célokra jó.

Ugyancsak jó hír: a harmadik fél OpenVPN alkalmazásába most egy killswitch és DNS szivárgásvédelem tartozik, így biztonságban lesz az alkalmazás segítségével.

Végső gondolatok

A TorVPN hihetetlenül olcsó VPN. Az Egyesült Királyságban való székhely és a kapcsolatnaplók vezetése kizárja az adatvédelem céljából, ezért azt javasolnám, hogy ne használja Torrentinghez. Annak ellenére, hogy a Miami szerver lehetővé tette számomra az USA Netflix nézését - ez érdekes javaslat - főleg csak évente 26 dollár. Ennek ellenére a TorVPN nem zárja ki a BBC iPlayer zárolását.

Az ingyenes szolgáltatás nagyszerű módja a TorVPN kipróbálásának. Ugyanakkor valószínűleg elég gyorsan át fog futni a 2 GB-os adatszolgáltatás. Az élő csevegés ügyfélszolgálata kiváló szolgáltatás lenne - ha valaha is részt vett volna benne. És azt találtam, hogy a jegyek támogatására küldött e-mailes válaszok lassúak, és napokba telik a megoldás. Összességében egy jó VPN még kedvezőbb áron, ami személyes igényeitől függően érdemes lehet egy próbaüzem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me