Tökéletes adatvédelem


 • Árazás

  Tól től $ 8.95
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
9.2 tízből

összefoglalás

Tökéletes adatvédelem
egy nem naplózott, Svájcban működő VPN-szolgáltató, amelyet először 2008-ban indítottak el. A VPN-nek a megfelelő neve, mivel számos adatvédelmi és biztonsági funkciót biztosít - ideértve néhányat, amelyek ritkán ritkák.

A Perfect Privacy minden platformon rendelkezik olyan alkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen elrejtsék valós IP-címüket a tartalom feloldásához. Ezenkívül vízmentes adatvédelmet biztosít az OpenVPN titkosítás robusztus megvalósításának köszönhetően. Noha a rengeteg csúcskategóriás funkcióval rendelkezik, a tökéletes adatvédelem kissé drágának tekinthető, mint a hasonló versenytársaké.

Sőt, a szolgáltatás nem oldja fel egyes kulcsfontosságú szolgáltatások, például a Netflix USA szolgáltatás blokkolását. Ennek ellenére a Perfect Privacy egy kiváló minőségű VPN, amely vonzó lehet bizonyos internetes felhasználók számára.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Svájc
 • Egyidejű kapcsolatok
  1000
 • Országok
  26
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  14,95 Mbps

Ár

2 év

$ 8.95
havonta

1 év

$ 9.99
havonta

1 hónap

$ 12.99
havonta

A Perfect Privacy előfizetőknek három lehetőséget kínál az előfizetési terv kiválasztásakor. Ezek a tervek jellemzői szempontjából azonosak, és csak abban különböznek egymástól, hogy olcsóbbá válnak, minél tovább előfizetik. Ez a szokásos díj a prémium VPN-ek számára, amelyek szeretnék ösztönözni a fogyasztókat arra, hogy hosszabb ideig vállaljanak kötelezettségeket.

A legtöbb VPN-től eltérően - amelyek általában lényegesen lecsökkentik az árat - a Perfect Privacy csak kis árengedményt kínál. Egy hónap 12,99 dollárt fog visszatéríteni, és ha egy évre elkötelezi magát, akkor az ár csupán 23% -kal, 9,99 dollárra csökken. A lehetséges 31% -os engedmény eléréséhez a felhasználóknak két évre fel kell fizetniük. De akkor is, ha ez csak az árat havi 8,95 dollárra csökkenti.

Ez kiábrándító, és azt jelenti, hogy a Perfect Privacy egyértelműen a piacon a legdrágább prémium VPN-knek tekinthető. Az, hogy érdemes-e többet fizetni erre a VPN-re, nagyrészt a személyes igényekhez és a választáshoz vezet.

Tökéletes adatvédelmi fizetési lehetőségek

Támogatott fizetési platformok

Bárki számára, akit érdekel egy előfizetés, lehetősége van a szolgáltatás tesztelésére a 7 napos VPN pénz-visszafizetési garanciának köszönhetően. Ez a garancia hasznos, és azt jelenti, hogy a szolgáltatás iránt érdeklõdõk tesztelhetik azt, ha akarják.

Az előfizetők fizethetnek hitelkártyával vagy betéti kártyával, Amex-szel, PayPal-lal, vagy a PayWall szolgáltatás által biztosított 60 módszer egyikével. A cég elfogadja továbbá a Bitcoin és a Bitcoin Cash fizetéseket is, amelyeket a jól ismert BitPay szolgáltatással teljesítenek. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók dönthetnek úgy, hogy viszonylag névtelenül fizetnek a szolgáltatásért, ha inkább.

Tökéletes adatvédelmi feloldja a Netflix blokkolását?

Ha VPN-t keres a Netflix számára, érdemes máshol keresni.

Ennek a VPN-nek a magas ára ellenére sajnos nem jó szolgáltatás a népszerű adatfolyamok feloldásához. A tesztek során ez a VPN nem tudott hozzáférést biztosítani sem az USA, sem az Egyesült Királyság Netflix katalógusaihoz. Ezenkívül nem tudtunk csatlakozni a Hulu-hoz vagy a BBC iPlayerhez. Ez sajnálatos, és valószínűleg azt jelenti, hogy ez a VPN nem aktív azon tiszta IP-címek megkísérlésére, amelyeket nem blokkolnak ezek a népszerű szolgáltatások..

Így, bár ez a szolgáltatás a magánélet és a biztonsági funkciók szempontjából fejlettnek tekinthető, azok számára, akik egyszerű szolgáltatást akarnak a patakok feloldásához, jobb, ha másutt keresnek.

Jellemzők

A tökéletes adatvédelem egy szolgáltatás, amely rendkívül jól lekerekített a fejlett biztonsági funkciókkal kapcsolatban. Ezért érdekes VPN-választás, amely bizonyos VPN-felhasználók számára érdekes lehet. Az alábbiakban a VPN által nyújtott szolgáltatások átfogó felsorolását, valamint annak egyedi tulajdonságainak leírását láthatja.

 • Szerverek 26 országban
 • Alkalmazások az összes platformon
 • Az OpenVPN vagy az IPsec titkosítás választható
 • Killswitch
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • Több ugrás VPN láncolás (akár 4 szerver is választható kézzel)
 • Korlátlan számú egyidejű kapcsolat
 • Elhalványult kiszolgálók az ISP tűzfalak megkerüléséhez és a VPN használat elrejtéséhez
 • SSH Manager HTTP vagy SOCKS5 proxy kapcsolatok létesítéséhez
 • Tor VPN felett
 • Kaputovábbítás
 • Dedikált csupasz fém szerver az egész hálózaton
 • Teljes IPv6 támogatás
 • A TrackStop szűrő biztosítja a hirdetések blokkolását, a követést és a rosszindulatú programokat (kiszolgálói oldal).

NeuroRouting funkció. Ez az egyedülálló szerveroldali multi-hop szolgáltatás automatikusan visszaszorítja az adatokat számos tökéletes adatvédelmi kiszolgálón keresztül a magánélet fokozása érdekében.

Mint láthatja, a Perfect Privacy számos érdekes funkcióval rendelkezik, beleértve a TrackStop és a NeuroRouting funkciókat; mindkettő beállító szerver oldalon lehet. Az alábbiakban felvázolunk néhány ilyen ritkabb tulajdonságot, hogy pontosan elmagyarázzuk, hogy ezek miként járhatnak Önnek.

TrackStop

A TrackStop kedvező tulajdonsága az, hogy a felhasználók beállíthatják úgy, hogy kiszűrje a számítógépére érkező nem kívánt adatokat. Ez megnövelheti az internetböngészés sebességét azáltal, hogy csökken az oldal betöltése és a CPU terhelése. A felhasználók dönthetnek úgy, hogy manuálisan beállítják a szűrőt, hogy blokkolják a webhelyeket és az adatokat saját egyedi igényeiknek megfelelően.

Ez magában foglalja a szülők azon képességét is, hogy a szülői blokkokat a VPN-en belül állítsák be; egy egyedülálló szolgáltatás, amely lehetővé teszi a szülőknek, hogy megvédjék gyermekeiket a felnőtt tartalmaktól, miközben lehetővé teszik számukra a VPN által biztosított digitális adatvédelem megszerzését. Mivel ez a szolgáltatás beállító kiszolgálóoldalú lehet, a VPN hálózat minden eszközére vonatkozik, vagyis útválasztón keresztül beállítható úgy, hogy az az egész otthon átfogó szülői blokkjaként működjön..

Az alábbiakban felsoroljuk a különféle szűrési lehetőségeket, amelyeket a TrackStop segítségével lehet elérni:

 • Követés és az Adblock feketelistáinak több mint 30.000 követési és hirdetési domainje
 • A csalás szűrője több mint 45 000 ismert malware domain és 20 000 phishing domain blokkolását teszi lehetővé
 • Blokkolja a Facebook domaineket és a Facebook nyomkövetőket minden webhelyen
 • Az összes Google domain blokkolása (több mint 400)
 • Közösségi média szűrő: blokkolja az összes nagy közösségi médiatartományt
 • Szülői szűrő a felnőtteknek szánt tartalmak, szerencsejáték-webhelyek, erőszakos webhelyek és a gyerekeknek nem megfelelő hirdetések blokkolására
 • Hamis hír szűrő, amely blokkolja a hamis hírportál webhelyek ismert listáját (a GitHub-on közzétett és frissített listán keresztül)

NeuroRouting

Ez a szolgáltatás nyílt forráskódú gépi tanulást (TensorFlow) használ, hogy automatikusan visszatükrözze a forgalmat a Perfect Privacy hálózatán, mielőtt a lehető legjobb kiszolgálóhelyről kilépne. Ez a dinamikus multi-hop útválasztás biztosítja, hogy az előfizető által használt kilépési csomópont eltérjen attól függően, hogy melyik szolgáltatásra vonatkozik forgalmuk. Ennek eredményeként az általuk használt minden internetszolgáltatás számára látható VPN IP-cím különbözik.

A NeuroRouting beállítható úgy, hogy működjön akár az OpenVPN, akár az IPsec segítségével, és kiszolgálóoldalon kell beállítani. Ez azt jelenti, hogy a NeuroRouting beállítható úgy, hogy a VPN minden példányára működjön, és alapértelmezés szerint az összes forgalomra működni fog, ha a Perfect Privacy VPN-t közvetlenül a WiFi routerre telepíti..

Noha ezt a funkciót korábban néhány recenzens összehasonlította a Tor-tal (mivel dinamikusan és automatikusan működik, hogy visszatérjen a felhasználó forgalmához különböző csomópontokon keresztül), meg kell jegyezni, hogy ez a szolgáltatás hozzájárul a további adatvédelem biztosításához; de nem névtelenség. Ennek oka az, hogy a Tor-nal ellentétben a Perfect Privacy minden irányítást az ellenőrzése alatt álló csupasz fémszerverek felé irányít. És bár nem tárol naplókat arról, amit a felhasználók tesznek, miközben kapcsolódnak a szerverükhöz - lehetséges, hogy a cég valós időben megfigyelheti a forgalmat, amikor áthalad a hálózatán.

Szóval, miért érdekes ez a szolgáltatás? A NeuroRouting használatával nem kell folyamatosan leválasztania és csatlakoznia a különböző kiszolgálóhelyekhez ahhoz, hogy ezekben az országokban földrajzilag korlátozott szolgáltatásokat lehessen használni. Ehelyett (mindaddig, amíg a Perfect Privacy szerverrel rendelkezik ezen a helyen) automatikusan megkap egy helyi IP-t, amely lehetővé teszi, hogy az adott országban tartózkodjon. Ez a fajta automata multihop a tökéletes adatvédelemre jellemző, és nagyszerű az előfizetők számára történő könnyű használat szempontjából.

Sebesség és teljesítmény

Itt, a ProPrivacy.com webhelyen egyéni, szerver alapú sebesség-ellenőrző rendszert használunk a VPN-kapcsolat sebességének valós időben történő figyelésére. Egyedülálló szerver-alapú megoldásunk négy szerverhelyen ellenőrzi a VPN-ket a maximális (sorozat) sebesség és az átlagos letöltési sebesség szempontjából - naponta négyszer.

Ezeket a kapcsolódási sebességeket valós időben frissítjük annak felmérése érdekében, hogy mi a leggyorsabb szolgáltatás a leggyorsabb VPN-oldalakon. Egyéni sebesség-tesztelő rendszerünk teszteli a VPN-ket, ha OpenVPN titkosítás engedélyezve van, és teszteli mind a helyi, mind a nemzetközi kapcsolat sebességét a Hong Kongban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Hollandiában található tesztszerverekből..

Sajnos, amikor a DevOps hozzáadta a Perfect Privacy-t a sebesség-tesztrendszerhez, kiszolgálóiknak lejárt az ideje. A letöltések annyira lassúak voltak, hogy a tesztfutó alkalmazás 2600 másodperc után megölte a teszteket. Anélkül, hogy semmilyen adatot nem sikerült beszerezni, kénytelenek voltak a VPN kézi tesztelésére az online sebességteszt erőforrás, a speedtest.net segítségével..

A tökéletes adatvédelmet egy 50Mbps BT internetkapcsolaton teszteltük az Egyesült Királyságban. Teszteltük a kapcsolatot, hogy VPN-kapcsolat nélküli alaptáblákat kapjunk, és úgy találtuk, hogy kb. 49 Mbps letöltési sebességre képes. Ezután csatlakoztunk egy brit VPN szerverhez, és háromszor teszteltük. Megállapítottuk, hogy a letöltési sebesség alig fele, 27Mbps-ra csökkent. Feltöltési sebesség VPN nélküli 17 Mbps-tól 14 Mbps-ig. Ezek az eredmények nagyon jók, és azt jelentik, hogy a VPN-nek tökéletesen teljesítenie kell a HD formátumú adatfolyamot.

Nemzetközi szerverének ellenőrzése céljából úgy döntöttünk, hogy gyors teszteljük Amszterdam szerverét Hollandiában. A holland szerver gyorsabban hajtotta végre a kapcsolatot, mint az Egyesült Királyság szervere, ami meglepetés, mivel az adatoknak tovább kell menniük. A 29 Mbps letöltési sebesség azt jelenti, hogy ez a szerver ismét jól teljesít streamingtel. Végül úgy döntöttünk, hogy ellenőrizzük az Egyesült Államok keleti parti szerverének csatlakozási sebességét. Nem meglepő, hogy figyelembe véve a távolságot, New York kissé lassabban teljesített. Az átlagos letöltési sebességet 18 Mbps-ra állítottuk be, ami továbbra is lehetővé tenné számomra, hogy HD nélkül tovább tudjak streamálni.

Összességében nagyon lenyűgözött a VPN által biztosított sebesség, és bár valószínűleg nem ez a leggyorsabb VPN a világon, minden bizonnyal megvan, amire szüksége van az adatfolyam továbbításához és más adatigényes feladatok elvégzéséhez, miközben csatlakozik a VPN-hez..

IP-szivárgások, DNS-szivárgások és WebRTC szivárgások

Annak megállapításához, hogy a VPN megfelelően működik-e, és hogy az általa igénybe vett adatvédelmet megfelelően biztosítja-e, alapvető fontosságú, hogy szivárgásmentesen teszteljék. A szivárgások potenciálisan tönkretehetik a VPN által biztosított adatvédelmet, használhatatlanná téve azt.

Az ismert ipleak.net eszközt használtuk az IPv4 és az IPv6 kapcsolat szivárgásának ellenőrzésére. Inkognitóban teszteltük egy virtuális gépen, hogy tisztességes és valótlan eredményeket biztosítsunk mind Mac, mind Windows esetén. Vizsgálataink során kiderült, hogy a VPN-nél nincs szivárgás, ami azt jelenti, hogy a Perfect Privacy megbízható magánélet szempontjából és tartózkodási helyének elrejtésében..

Kipróbáltuk a VPN-t, és azt találtuk, hogy nincs IPv4 vagy IPv6 szivárgás, DNS szivárgás vagy WebRTC szivárgás. Ez kiváló, és azt jelenti, hogy a VPN a kívánt módon működik. A teljes IPv6 kompatibilitás ritkaság, a legtöbb VPN egyszerűen blokkolja az IPv6 kapcsolatokat, és visszatér az IPv4-hez. A tökéletes adatvédelem mellett az alagút az IPv6-on keresztül probléma nélkül működik.

Saját szivárgásmentes adatvédelmi kapcsolatának kipróbálásához keresse fel az ipleak.net, a test-ipv6.com vagy a doileak.net webhelyeket..

Adatvédelem és biztonság

A Perfect Privacy egy svájci VPN szolgáltatás; egy olyan hely, amelyben általában elfogadják, hogy nagyszerű a digitális magánélet védelme érdekében. Svájcban a kormány általában nem dobja ki súlyát, és nagyon ritka, hogy parancsokat használ arra, hogy a vállalkozásokat kényszerítésre bocsátják a fogyasztókkal kapcsolatos adatokkal. Ez az oka annak, hogy Svájcról gondoskodik, hogy megfelelő hely legyen az adatvédelmi szolgáltatások alapjául, és miért épülnek ott olyan adatvédelmi szolgáltatások, mint például a Proton Mail, a Proton VPN és a VyprVPN..

Összességében úgy gondoljuk, hogy ez a nulla naplózású VPN a nevére igaz. Adatvédelmi politikája megfelel a GDPR-nek, és nem utal arra, hogy bármilyen kapcsolódási naplót gyűjtenek. Mivel ez a VPN csúcskategóriás adatvédelmi funkciókat és erős titkosítást biztosít (lásd alább), ezt a VPN-t különösen erősnek lehet tekinteni, ha az előfizetők számára adatvédelmet biztosít..

Titkosítási protokollok

A Perfect Privacy két VPN titkosítási protokoll biztosítására összpontosít; OpenVPN és IPsec / IKEv2. Ezeket a protokollokat egyaránt biztonságosnak tekintik, ami azt jelenti, hogy az előfizetőknek rendben lesz annak használata.

Mint mindig az egyedi VPN-ügyfelek esetében, az iOS-ügyfél csak az utóbb említett IPsec / IKEv2 protokollhoz fér hozzá. Ennek eredményeként bárki, aki igénybe kívánja venni az OpenVPN-t, a harmadik fél OpenVPN connect alkalmazását fogja használni (ez igaz az összes VPN-re, és nem negatív szempont az adott szolgáltatónál)..

Míg az IPsec / IKEv2 biztonságosnak tekinthető, itt a ProPrivacy.com webhelyen inkább az OpenVPN titkosítást javasoljuk. Ennek oka az, hogy egy magasan ellenőrzött és biztonságos VPN-protokollról van szó, amelyben megállapodtak abban, hogy a legmagasabb szintű adatvédelmet és biztonságot nyújtják. Ebből a célból itt, a ProPrivacy.com webhelyen, mindig elemezzük a VPN egyes protokolljainak végrehajtását, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy azok megfelelnek-e a mi minimumszabályainknak. Megkértük a Perfect Privacy VPN-t, hogy biztosítsa nekünk ezeket a végrehajtási szabványokat, és a VPN a következőket mondta nekünk:

 • Vezérlőcsatorna: AES-256 rejtjel HMAC SHA384 hash-hitelesítéssel. Az RSA-t használják a TLS kézfogás biztosítására, de nem tudjuk megbizonyosodni az alapértelmezett kulcshosszról. A DHE kulcscsere segítségével a tökéletes titoktartás elérhető.
 • Adatcsatorna: AES-128-CBC rejtjel HMAC SHA-512-vel

Ezek a végrehajtási szabványok biztonságosak, és a tls: kripta hozzáadása a vezérlőcsatornán a biztonság további rétege. Az egyetlen dolog, amely meggátolja minket a titkosítási szabványok teljes körű felmérésén, az, hogy nem tudjuk a TLS kézfogás kulcsának hosszát. Igaznak tűnik azonban azt feltételezni, hogy az OpenVPN minimális alapértelmezett szabványait használja (RSA-2048).

Mint láthatja, ez a VPN a Diffie Hellman Ephemeral (DHE) kulcsok segítségével biztosítja a tökéletes előretekintést is, amely növeli a protokoll általános biztonságát. Ennek eredményeként ez a VPN megbízhatóan biztosítja a vízhatlan adatvédelmet, és nincs ok aggódni a VPN alagút hosszú idejű repedése miatt a jövőben.

Felhasználói tapasztalat

A Perfect Privacy egy olyan VPN-szolgáltató, amely minden platformon jól megtervezett és megvalósított alkalmazásokon fut. Kompatibilis még az Amazon Fire Stick, a Raspberry Pi, a Synology és a számos útválasztóval (AsusWRT, AsusWRT Merlin, pfSense, DDWRT, Tomato, eBlocker).

A webhely általában jól elrendezett és jó mennyiségű információval szolgál a VPN által kínált lehetőségekről. Másrészt érdemes megemlíteni, hogy a weboldalról hiányoznak a fontos műszaki adatok (például a fent említett OpenVPN megvalósítási részletek). Ez azonban apró apróság, és szükség esetén kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

Tökéletes adatvédelmi fiók

Az egyik dolog, amit észrevettünk, hogy a NeuroRouting szolgáltatás oldal túlságosan dicsekedett, és olyan hamis állításokat tesz, mint például: „A legjobb esetben a forgalmat egyáltalán nem érinti az internet.” „A forgalmának át kell mennie az interneten keresztül (beleértve a titkosítva az ISP szerverein, hogy eljuthassunk a VPN kiszolgálókhoz, akkor az Internetnek át kell jutnia a szerver hoppjai között, és át kell jutnia az interneten, hogy elérje a meglátogatott weboldalt. Ez a fajta nyilvánvaló félrevezetés kicsit szükségtelen, figyelembe véve, hogy maga a szolgáltatás egyedülálló, és önmagában potenciálisan vonzó azok számára, akiknek szükségük van rá vagy azt akarják.

A webhely szivárgáspróba oldala hasznos funkció, amely ellenőrizheti, hogy a VPN megfelelően működik-e, azonban inkább azt javasoljuk, hogy ragaszkodjon egy megbízható harmadik fél szolgáltatásához a tesztek futtatásához..

A Windows kliens

Alaposan teszteltük a Perfect Privacy Windows ügyfelet, hogy jó képet kapjunk a teljesítményéről. Úgy találtuk, hogy könnyű beállítani és használni, és rendelkezik minden fontos VPN funkcióval, amelyet elvárhat.

Noha az ügyfél természetesen nem a legizgalmasabb alkalmazás, amelyet meg kell nézni, sok kiváló információval szolgál. A rendelkezésre álló sávszélesség képet ad arról, hogy mekkora terhelésnek van kitéve egy kiszolgáló, így kiválaszthat egy olyan kiszolgálót, amely jobb teljesítményt nyújt.

Az egyik dolog, amit észrevettünk, hogy a tökéletes adatvédelem elég hosszú időt vesz igénybe a kapcsolat felépítéséhez. Ugyanakkor, ha a kapcsolat létrejön, stabil marad. Ez igazolja a csupasz fém szerverhálózat stabilitását.

A beállításokra kattintva választhat az IPsec és az OpenVPN között. Az OpenVPN kapcsolat alapértelmezés szerint az UDP-n lép be, de erre kattintva Programbeállítások lehetővé teszi, hogy TCP-re váltson, ha úgy akarja. Ez az ablak lehetővé teszi a titkosítás konfigurálását a rejtjelek különböző variációinak választásával is. Azok a fogyasztók, akik valamivel jobb sebességet keresnek, visszatérhetnek az AES-128-hoz, anélkül, hogy a magánélettel kapcsolatban aggódnának.

A Windows Client beállítása

Egy apró cáfolás az, hogy az alkalmazás nem tisztázza, hogy a VPN végrehajtja-e az L2TP / IPsec vagy az IKEv2 / IPsec alkalmazást. Általában azt javasoljuk, hogy ragaszkodjon az OpenVPN-hez, amelyet feltételezhetõen úgy állítunk be, hogy futtassuk az UDP-t, mivel ez jobb sebességet biztosít az adatfolyamhoz.

Néhány más figyelemre méltó szolgáltatás a teljes IPv6 DNS-szivárgásvédelem, port-továbbítás, testreszabható multiphop, automatikus csatlakozás és testreszabható tűzfalbeállítások (VPN killswitch).

Windows kliens beállításai

Kattintson a IP és portok fül, amelyet követ Használjon véletlenszerű kilépési IP-t lehetővé teszi egy véletlenszerű IP-cím kiválasztását a kiszolgálón, amelyhez csatlakozik. Ez azt jelenti, hogy ha a választott VPN-kiszolgálón több IP van, akkor minden alkalommal más IP-t kap. Őszintén szólva, nehéz ezt a szolgáltatást figyelembe venni, mivel a legtöbb VPN automatikusan ezt csinálja, és a Perfect Privacy azt ajánlja, hogy hagyja bekapcsolt állapotban..

Az automatikus lépcsőzetes multihop fej a Lépcsőzetes és lopakodó fül, amelyet követ lépcsőzetes engedélyezése; A felhasználók akár 4 komlót is választhatnak. Engedélyeztük ezt, de nem tudhatjuk megmondani, hogy történik-e valami, mert a kilépési kiszolgáló továbbra is ugyanazt regisztrálta az IPLeak.net-en, ez valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy három véletlenszerű ugrást ad neked, mielőtt megérkezik a kiválasztott végpontba.

A NeuroRouting funkciót kipróbáltuk azáltal, hogy lehetővé tette a tag területén. Ez állítólag azt jelenti, hogy a forgalom a különféle szerverek körül visszapattan, és a végcél közelében található.

A Windows kliens NeuroRouting beállításai

Ezután két különféle IP-eszköz felé haladtunk, hogy kiderítsük, a szerveroldali szolgáltatások eltérő-e a kilépési pontokhoz. A jó hír az, hogy míg a DNS-címeket továbbra is a manuálisan kiválasztott helyen oldja meg, addig az IP-cím Hollandiára vált az IPleak.net, Kanada pedig az IPleak.org-ra. Így úgy tűnik, hogy a szolgáltatás működik, ahogy hirdetik.

A Stealth a Stunnel, Obfsproxy3 vagy SSH használatával érhető el - ez óriási választék. És az ügyfél azt is lehetővé teszi, hogy manuálisan válassza ki, melyik Perfect Privacy szerver kezeli a DNS-kéréseket.

Összességében azt találtuk, hogy ez az ügyfél szolgáltatáscsomagban van. Kipróbáltuk a szűrőket, és úgy találtuk, hogy azok jól működnek, feltéve, hogy újraindítják a VPN-klienst. A Google szűrője megakadályozta, hogy hozzáférhessenek a Google kereséshez és a Youtube-hoz. A közösségi média szűrője megakadályozta a hozzáférést a Facebookhoz és a Twitterhez. A hirdetések sikeresen blokkoltak egy olyan webhelyen, amely hírhedt, mivel sok hirdetést jelenít meg. Ezenkívül a gyermekvédelmi szűrő megakadályozta a PornHub betöltését. Így ezek a funkciók, amelyek beállíthatók a tag területén, úgy tűnik, mind kiválóan működnek.

Egyéb ügyfelek

Az alaposan tesztelt Windows kliensen kívül a Perfect Privacy alkalmazásokat tartalmaz az Android és a Mac alkalmazások is, amelyeket tesztelésre vettünk.

Mac

A Mac VPN kliensnek ugyanazok a tulajdonságai vannak, mint a Windows klienssel, és bár nem adtunk nekik olyan mélyreható tesztfutást, mint ahogyan a Windowson, csak azt feltételezhetjük, hogy a beállítások teljesen azonos módon működnek. Érdemes megemlíteni, hogy a Mac kliens teljesen más kinézetű, mint a WIndows társa, és általában sokkal tisztább..

Windows kliens UDP vagy TCP kiválasztása

Mint a Windows esetében, a felhasználók választhatják az OpenVPN UDP vagy a TCP beállítást. A felhasználók azonban nem változtathatják meg a titkosítást Camelia-ra, és nem változtathatják meg az AES-titkosítás erősségét, ahogy a Windows volt.

Megvizsgáltuk az ügyfelet szivárgás szempontjából, és megállapítottuk, hogy az egyiknél sem szenved. Az IPv6 kapcsolatok automatikusan le vannak tiltva ebben az ügyfélben, ami biztosítja, hogy a VPN-kapcsolat hibátlanul működjön az IPv4-en.

Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a Killswitch, amelyet be kell kapcsolni „szakértői” módban. Ennek az ügyfélnek azonban nincs port-továbbítás, multihop, kaszkád vagy lopakodó mód, ahogyan ez a Windows esetében történik. Így ez a Mac ügyfél sokkal szabványosabb VPN-ügyfél, amelynek alapvető elemei vannak az Ön magánéletének védelme érdekében.

A jó hír az, hogy a Mac felhasználók továbbra is engedélyezhetik a hirdetések blokkolását és más szűrőket, valamint a NeuroRouting funkciót a tag belsejéből - és ez továbbra is a hirdetések szerint működik.

iOS

Sajnos a Perfect Privacy nem rendelkezik egyedi iOS VPN alkalmazással. Annak érdekében, hogy ezt a virtuális hálózatot iPad vagy iPhone készülékén használhassa, le kell töltenie .ovpn konfigurációs fájlokat, hogy csatlakozhasson a harmadik fél OpenVPN connect klienséhez..

Ez egy kis hátrány, azonban a cég áttekintést nyújt ennek az üzembe helyezésnek. És a Connect kliens kiváló, ami azt jelenti, hogy túl sok gond nélkül képes lesz használni ezt a VPN-t. Érdemes megjegyezni, hogy az OpenVPN connect for iOS egy olyan alapvető kliens, amely nem nyújt a Windowsban elérhető fejlett szolgáltatások egyikét sem.

Android

Letöltöttük az Android VPN klienst, és gyors tesztfuttatást végeztünk annak ellenőrzésére, hogy milyen szolgáltatások érhetők el. Azt találtuk, hogy ez az ügyfél a legszebb nézni.

Szerverlista

Ennek azonban teljesen hiányzik a fejlett funkciók. Az ügyfél lehetővé teszi a csatlakozást és a leválasztást, és ennyi. Nem érhető el gyilkos kapcsoló, és nem használhatja a Windows speciális funkcióit.

Vevőszolgálat

Figyelembe véve ennek a VPN-nek a költségeit, méltányos azt mondani, hogy a támogatás olyan terület, ahol nagyon hiányzik. Nincs elérhető élő csevegési támogatás, ami azt jelenti, hogy a kérdések feltevéséhez a GYIK-ot vagy a jegyrendszert kell használnia. Úgy találtuk, hogy az útmutatók és a GYIK hasznosak, és határozottan megválaszolják a legtöbb fontos kérdést, amelyet az emberek feltehetnek.

A jegy elküldése kéréssel nem nehéz, és automatikus választ kap, amely tudatja velünk, hogy a kérdés érkezett. Ettől kezdve ez egy várakozó játék. Azt találtuk azonban, hogy a cég rendkívül gyorsan reagál, és ők megadták a szükséges válaszokat.

Szeretnénk, ha ez a VPN hozzáad egy élő csevegési funkciót a tagjának területéhez. Mindaddig, amíg ismeri a VPN körüli utat, és nem bánja az e-mail jegyrendszeren keresztüli kommunikációval, ez nem okozhat túl sok gyászot.

Végső gondolatok

A Perfect Privacy egy olyan VPN, amely meglehetősen átlagosnak tekinthető minden platformon, kivéve a Windows rendszert. Mint Windows VPN, a magántulajdonban van, és rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek a piacon sok szolgáltató számára nem elérhetők. A nulla naplózású politika nyertes, és a svájci székhely biztosan kiszorítja azt az invazív kormányok elérhetetlenségétől, mint például az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság.

Noha ez a VPN érzelem szempontjából nem olyan prémium, és úgy néz ki, mint sok más VPN a piacon, minden bizonnyal meg tudja csinálni a munkát. És amíg nem gondolja a gyilkos kapcsoló hiányát - az Android kliens rendben van.

Jó az a tény, hogy ez a VPN korlátlan számú eszközön használja számláját. A VPN ugyanakkor emlékezteti Önt, hogy csak egy ember számára készült. A VPN azonban nem tart naplókat, és nem figyeli az egyidejű kapcsolatokat - vagyis az emberek tisztességére kell támaszkodnia a tisztességes használatért.

Ennek a VPN-nek a költségei miatt egyáltalán nem vagyunk képesek lenyomni ezt a VPN-t. Ha speciális funkciókkal rendelkező Windows VPN-t keres, akkor érdemes megfontolni ezt a VPN-t. És ha a NeuroRouting szolgáltatás vonzza Önt, akkor ez a VPN érdemes egy tesztfutást.

Ugyanakkor az a tapasztalat, hogy ezt a VPN-t a Windowson kívül bárhol használják, meglehetősen átlag, és ezt nehéz ár-érték aránynak tekinteni. Lehet, hogy ha ez a VPN olcsóbb, akkor a Windows kivételével bármihez ajánlott.

Másrészről, ez a VPN 7 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt - tehát nincs oka, hogy ne tesztelje, ha annak egyedi VPN funkciói érdeklik Önt. Határozottan érdemes egy tesztfutást, ha Windows VPN-t keres.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me