TigerVPN


 • Árazás

  Tól től $ 4.16
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
8.2 tízből

összefoglalás

A 2011-ben alapított TigerVPN egy szlovák VPN-szolgáltatás, amelyet 2016. májusában indítottak újra. Az új motor, új webhely és új alkalmazások enyhén megvilágítják a TigerVPN-t. A viszonylag rövid vállalati történelem azt jelenti, hogy a szolgáltatás minőségéről nem sokat ismertek nyilvánosan, ezért úgy döntöttem, hogy magam teszteltem a TigerVPN-t. Olvassa tovább ezt a TigerVPN ismertetőt, hogy megtudja, vajon elvégezték-e a vágást!

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  26 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Szlovákia
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • Országok
  42

Jellemzők

A TigerVPN a szlovák fővárosban, Pozsonyban működik. Szlovákia remek ország egy VPN-szolgáltató számára, amelytől kezdve működik. Ennek oka az, hogy a Szlovák Alkotmánybíróság a közelmúltban úgy határozott, hogy az állampolgárok tömeges megfigyelése alkotmányellenes. A TigerVPN egy lekerekített VPN, amely a következő prémium funkciókkal rendelkezik:

 • 300 szerver 42 országban
 • 5 egyidejű csatlakozás - éves előfizetők számára. (Két kapcsolat havonta fizet)
 • Nincsenek felhasználási naplók
 • Alkalmazások Windows, Mac, iOS és Android számára
 • ingyenes StickyPassword (prémium terv)
 • Shimo VPN Manager (az éves tervvel)
 • 500 MB ingyenes próbaverzió
 • Jegy alapú támogatás

Sebesség és teljesítmény

Az összes sebességteszt Közép-Európában történt. A kiszolgálókat ötször tesztelték az átlag megállapítása érdekében. Az átlagos sebességem VPN nélkül 70 Mbit / s volt a tesztek napján. A német, az USA keleti parti és az Egyesült Királyságbeli szervereket teszteltük. A német szerver a legjobban teljesítette a 32 Mbps átlagos letöltési sebességet. Mind az Egyesült Királyság, mind az Egyesült Államok szerverei átlagosan kb. 15 Mbps sebességgel működtek, az Egyesült Királyság kissé gyorsabb (valószínűleg a közelség miatt)..

Az összes szerver elég jól teljesített ahhoz, hogy HD formátumban streamingbe tudjak lépni. A 40-50 Mbit / s csepp azonban elég hatalmas - és a kezdetben lassabb internetkapcsolatú emberek számára előfordulhat, hogy pufferelés nélkül nem tudnak streamolni. A feltöltési sebesség sokkal stabilabb maradt, és csak csekély mértékben esett vissza az alapteszthez képest. A Tiger VPN tesztelése során nem fedeztem fel IP-szivárgást, DNS-szivárgást vagy WebRTC-szivárgást, ami nagyszerű hír. Azonban nem teszteltem az IPv6 szivárgást, mert jelenleg nincs IPv6 kapcsolat.

Árképzés és tervek

2 év

$ 4.16
havonta

12 hónap

$ 6.67
havonta

6 hónap

$ 8.33
havonta

A TigerVPN az iparági szabványú utat követi az árak és a tervek kidolgozása során. Az ügyfelek választhatnak 1, 6 vagy 12 hónapos szerződésre. Egyre növekvő kedvezmények kínálnak a hosszabb kötelezettségvállalásokra. A TigerVPN ára meglehetősen átlag. Havi 6,67 USD a legalacsonyabb árért (egy éves előfizetés), nem túl rossz, és kedvezően összehasonlítható más VPN-ekkel - bár elismerhető, hogy kevesebbtel is lehet valami jobbat szerezni.

Az éves terv akár öt egyidejű kapcsolatot biztosít. Másrészt a 11,99 dollár egy havi előfizetésért elég meredek, és csak két kapcsolatra lesz szükséged. A TigerVPN ingyenes próbaverziót kínál az új ügyfeleknek a szolgáltatás kipróbálására. A próba csak 500 MB adatra és a kiválasztott helyekre korlátozódik. Ez azonban örvendetes szolgáltatás azok számára, akik kipróbálni szeretnék a vásárlás előtt. A fizetési lehetőségek normálisak a szokásos hitel- / betéti kártyák és a PayPal opciók esetén. Örültem, hogy láttam a fizetés lehetőségét a Bitcoinban is. Ez azt jelenti, hogy további névtelenség érhető el.

Adatvédelem és biztonság

Az OpenVPN az alapértelmezett protokoll. Ez a legnagyobb biztonságot nyújtja a felhasználók számára. A TigerVPN lehetőséget ad a felhasználók számára az L2TP-re történő váltásra is. A TigerVPN az ipari szabvány AES-256-CBC titkosítást használja, az alapértelmezett OpenVPN protokollal. Sajnos a TigerVPN nem támogatja a tökéletes továbbítási titkot, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem biztonságos az NSA-tól. A TigerVPN egyértelműen kijelenti, hogy nem tárolódnak használati naplók. Néhány kapcsolódási részlet, ideértve az időbélyegzőket és a sávszélességet is "ideiglenesen tárolva".

Tekintettel arra, hogy Szlovákiában nincs kötelező adatmegőrzési törvény, ez bosszantó. Azok, akiknek magas a magánéletük igénye, valószínűleg összevonják a kapcsolati naplókat, és másutt kell keresniük. Az emberek túlnyomó többsége számára azonban a csatlakozási naplóknak nem szabad gondot okozniuk. A TigerVPN lehetővé teszi a fájlmegosztást, és kiszolgálói vannak optimalizálva ehhez. A TigerVPN lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását a legtöbb szerveren, bár kérik, hogy tartózkodjanak e tevékenységektől az amerikai szervereiken. Összességében a TigerVPN elég tisztességes titkosítást használ, bár ez még mindig elmarad az ExpressVPN szintjétől,
például.

Végső gondolatok

A TigerVPN rendben van VPN, amelynek ára hasonló a sok más VPN-hez a piacon (ha évente fizetnek). Érdemes azonban megjegyezni, hogy nulla naplózású VPN-t lehet beszerezni, amely kevesebbel feloldja a Netflix USA-t. A VPN jól működik az összes népszerű platformon, és nagyon tisztességes ügyfélszolgálattal rendelkezik. Sajnos sajnos nem rendelkezik élő chat-támogatással, mint sok VPN az ártartományban. A TigerVPN állítja, hogy feloldja az USA Netflix blokkolását, de a teszteimben nem sikerült.

Az írás sikeresen feloldotta az iPlayer feloldását. Néhány kapcsolódási naplóval, a tökéletes titkosítás titkosítási csomagjában és a gyilkos kapcsoló hiánya - ez a VPN messze nem áll a VPN magánéletének csúcspontján. A lassú sebesség szintén aggodalomra ad okot, és a fogyasztók panaszkodtak a kiszolgálók közötti eltérő sebességért. Mindezt figyelembe véve azt a következtetést kell levonni, hogy ez a VPN túl drága. Máshol nézzen.

Látogassa meg a TigerVPN-t »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me