SmartVPN


 • Árazás

  Tól től $ 6.95
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
1 tízből

összefoglalás

A SmartVPN áttekintésünk során új szolgáltatót találtunk a helyszínen, kiváló sebességgel és jó árképzéssel, bár a titkosítással kapcsolatos bizonyos aggályok és a támogatás megbízhatóságával kapcsolatos kérdések egyes felhasználók számára ártalmatlannak bizonyulhatnak. Nézze meg a szolgáltatást az alábbi link segítségével, vagy olvassa el további elemzéseit.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  13 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Marokkó
 • Egyidejű kapcsolatok
  1
 • Országok
  14

Jellemzők

A SmartVPN jogi regisztrációja Marokkóban található (amelynek DRD-törvényei hasonlóak az EU-hoz), a név szerint névtelen Anonim cégvezető alatt. A Premium csomagban összesen 15 szerver közül lehet választani, amelyek 13 helyszínre terjednek, elsősorban Európában, mindegyik az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban és Szingapúrban. A lefedettség ezután kissé ritka azok számára, akik Afrikában, Dél-Amerikában és Ausztráliában élnek vagy utaznak át - bár frissítések várhatóan új brazil, ír, litván, [dél] koreai és ausztráliai (néhány rejtélyszerver mellett) készülnek. , a jövő héten várható.

Sajnos előfordulhat, hogy egyszerre csak egy eszköz csatlakozik a VPN-hez, bár ez hamarosan megváltozhat, ha az Androidra és az iOS-re testreszabott mobil klienseket bocsátanak ki. Látogasson el a SmartVPN-be az alábbi link segítségével, vagy olvassa el néhány biztonsági gondolatát.

Látogassa meg a SmartVPN-t »

Sebesség és teljesítmény

Az informális tesztelés során a kiszolgálók sebessége folyamatosan nagy volt az összes kiszolgálón, és a számok támasztották alá az anekdotikus teljesítmény-benyomásokat. A sebességek átlaga a 15 Mb / s sebességtartományban a downstream oldalon mind az Egyesült Királyság, mind a Német kapcsolat esetében. Az Egyesült Államok sebessége is meglepően kiváló volt - a földrajzilag nagy távolság ellenére - átlagosan a 12 Mbps sávban.

A SmartVPN felülvizsgálat során nem fedeztek fel DNS-szivárgást, IP-szivárgást vagy WebRTC-szivárgást. Ennek ellenére mindig jó ellenőrizni a dolgokat az ipleak.net segítségével

Árképzés és tervek

A SmartVPN három tervet kínál, mind áron, mind a benne található funkcióktól függően. E felülvizsgálat során a prémium tervre összpontosítunk, mivel az alapterv szerverkorlátozásai (DE, NL) földrajzilag vonzóvá tehetik sok olyan felhasználó számára, amely nem található ezeknek az országoknak a közelében, vagy azok számára, akiknek blokkolás-központú igényeik vannak. . A havi 3 dollárról 6 dollárra történő áremelkedés nem túl meredek a kiszolgálók további helyeinek emelkedéséhez. Ha egy dedikált IP-t szeretne, akkor az összesen havi 13 dolláros opciót is választhatja, noha ez némileg enyhíti az anonimitását - ezáltal kiszolgáltatott marad a végpontok közötti időzítés támadásain..

SmartVPN árképzés

Minden terv választhat a fő titkosítási protokollok közül, amelyeket az alábbiakban részletesebben tárgyalunk, elegendő azt mondani, hogy az esetek túlnyomó többségében az OpenVPN-t kell választania. Vannak olyan engedmények is, amelyek arányosak közvetlenül a vállalásod hosszával, 5% -kal növelik a kedvezményeket, amint az a fenti képen látható. Megtakaríthat 5% -ot negyedéves regisztrációnál, 10% -ot félévente és 15% -ot, ha élvezi a szolgáltatást, és egy éven át szeretne vállalni. Fizethet bármilyen nagyobb hitelkártyával, PayPal-nal, vagy akár a Bitcoin-nal a bitpay-n keresztül, hogy anonimitását teljesebben megőrizze. 7 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik néhány figyelmeztetésre, amelyek részben az alábbiakban szerepelnek.

"A 7 napos ablakon történő vásárláson túl teljesített visszatérítéseket a SmartVPN önálló mérlegelése alapján kell figyelembe venni, csak akkor, ha az előfizető esküt tett arra, hogy igazolja a szolgáltatás elérhetetlenségét, vagy hogy ugyanezt használták fel az előfizetési idõszak alatt, vagy ha számos ésszerû erõfeszítést megtett felveszi a kapcsolatot a SmartVPN-rel a probléma megoldása érdekében."

Ez azt jelenti, hogy a SmartVPN-nek nem kell működnie az Ön készülékein a SmartVPN-támogatással való kapcsolatfelvétel előtt és után, mivel olyan eltorzult, ahogy a kilátás néhánynak tűnik. Ugyanakkor még a Bitcoin-kifizetések is - mint minden más) - USD-ben kerülnek visszafizetésre. Nem rossz üzlet, mivel a legtöbb szolgáltató nem nyújt Bitcoin-visszatérítést.

Létezik egy Hűség (áttételi) terv is, amelyben potenciálisan jóváírást kap az ingyenes szolgáltatáshoz minden barátnak, aki feliratkozik az Ön tanácsára, és a saját előfizetésed megújításakor..

Adatvédelem és biztonság

A biztonság sajnos vegyes zsákot jelent, ha csak azért, mert nem kaptunk választ arra, hogy pontosan milyen titkosítási módszereket használnak, kivéve az alapértelmezett OpenVPN 256 bites AES csomag AES-t, amelyet a webhely protokollok szakaszában felsoroltak - de nincs Nincs más mondanivaló, csak tiszta spekuláció, amíg a SmartVPN tervező csapata nem érdekli a véleményét.

Jó lenne tisztázni a fenti és az alábbiakban szereplő képeket a naplózással kapcsolatban is, mivel egyértelmű, hogy a kapcsolat naplózására is sor kerül, de ez mennyire rejtélyes. Ideális esetben nem lenne továbblépési kapcsolatnapló, de ez az iparban nem pontosan szokatlan gyakorlat.

Az ön részéről mindig is létezik valamilyen hit, hogy a SmartVPN - vagy bármely más VPN közmondó - nem veszélyezteti az Ön adatait, és átadja Önt. Mivel viszonylag új szolgáltatás, nem sokkal inkább kommentálhatják az ügyet, mint amit fentebb látunk, és e cikk mérlegében.

Egyszerű használat

A SmartVPN honlapja Spartan, de hatékony, és minden bizonnyal nincs látó. Van egy praktikus eszköz az euró dollárról dollárra történő konvertálásához. A szolgáltatási szolgáltatásokra, a támogatásra és a blogrészre mutató linkek egyértelműen megtalálhatók.

Eközben az alsó szalagcím szociális média linkekkel és a szerverinformációs oldallal, valamint egy futó twitter-csatornával rendelkezik a jobb alsó sarokban..

A blog néhány hasznos bejegyzést tartalmaz a feloldásról és a vállalkozások biztonsági információiról. Úgy tűnik, hogy az infosec tartalom ígéretes forrása halad előre.

Támogatás

A támogatás kétféle formában érhető el: LiveChat és jegy alapú. A támogatási ügynökök képességeik szerint a legjobb válaszokat adtak a kérdéseimre, ha időnként kissé hirtelen. Másrészt az árnyalt kérdéseket átirányították a jegyek támogatására, és több napig kellett válaszolni (ennek írásakor még mindig nincs szó, amint azt a fenti „Biztonság” részben korábban tárgyaltuk)..

A GYIK szakasz nem túl informatív, de egyszerű kérdésekkel foglalkozik. Jó lenne, ha a jövőben egy sokkal kibővített GYIK-területet látnánk, de ez az idő múlásával jár.

A folyamat

Feliratkozás

A feliratkozás magában foglalja a nevének és e-mail címének, a számlázási információknak a hozzáadását - vagy sem, attól függően, hogy Bitcoint használ-e, majd a kliens területén található telepítési utasításokat követve az induláshoz.

A SmartVPN Windows VPN kliens

A testreszabott SmartVPN Windows kliens még nem hibátlan, de a helyén van elég jó, ha nem is pontosan szem előtt tartva a látás szempontjából. Egyszerűen kiválasztja a kiszolgálót, és megnyomja a csatlakozást a VPN-kapcsolat létrehozásához - lekapcsoláshoz kapcsolja ki. Még nem kínálunk gyilkos kapcsolót, de a DNS-védelem jól néz ki (nem látható, de be van töltve), amint azt az alábbi szakaszban tárgyaljuk. Dönthet úgy, hogy automatikusan csatlakozik az indításkor, vagy használhatja a vadonatúj „Smart Connect” funkciót az optimális VPN-porthoz történő csatlakozáshoz..

Egyéb platformok

A SmartVPN jelenleg elérhető Windows, OSX, Linux, Android és iOS rendszereken, bár csak az OSX dedikált kliense van (vagy a fent említett, a fent említett Windows alkalmazás).

Végső gondolatok

A SmartVPN a legjobb nyerssebességgel rendelkezik, megbízható csatlakozással a rendszerindításhoz. Sajnos a titkosítással kapcsolatos bizonyos aggodalmak és a próba- vagy visszatérítési házirendek hiánya zavaró érzést keltenek. Az alábbi link segítségével kipróbálhatja a SmartVPN-t.

Látogassa meg a SmartVPN-t »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me