SlickVPN

 • Árazás

  Tól től $ 4.00
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
8.5 tízből

összefoglalás

A SlickVPN nagyszerű, teljes körű csomagot kínál, rengeteg kiszolgálóhellyel, erőteljes klienssel és magas biztonsággal.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  15 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  MINKET
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • Országok
  46

Jellemzők

A SlickVPN VPN szervereket kínál 46 ország 142 városában, 46 országban. Komplex üzleti struktúrát működtetnek, több offshore holdingtársasággal, leányvállalati holding társasággal és operációs társasággal. Marketing célokra az USA-ban vannak, de működési egységük Nevis szigetén található, amely a Nyugat-Indiában található, a szigetek független szövetségének része. Érdemes megjegyezni, hogy minden olyan személyes információt, amelyet Ön átad a SlickVPN-nek, az Egyesült Államok rendszerei dolgozzák fel, és a törvények hatálya alá tartozik..

SlickVPN-ügyfélként egyszerre akár öt különböző IP-címről akár öt egyidejű kapcsolatot is engedélyezhet a VPN-sel. Ez azt jelenti, hogy egyszerre csatlakozhat például otthoni számítógépéhez és táblagépéhez, valamint a mobiltelefon adathálózatához, ha.


Gyorsaságok és teljesítmény

A SlickVPN szerverei jól teljesítettek teszteinkben. Véleményünk szerint alkalmanként egy vagy két szerverhez kapcsolódottunk, és észrevettük, hogy az ügyfél lassú és nem reagál, amikor hibát tapasztal. Általában azonban a kapcsolatok gyorsan és véletlenül zajlottak le, és nagy átlagsebességet élveztünk anélkül, hogy nagy sebességveszteség volt: az általunk tesztelt amerikai szerverek különösen jók voltak, állandóan nagy sebességgel és szinte nem estek le az alap tesztkapcsolatunkhoz képest.

slickvpn_download
slickvpn_upload.
A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát.

A DNS- és IP-ellenőrzések rendben voltak, és a fentebb említettek szerint az ügyfél jó munkát végez, hogy figyelmezteti Önt, hogy hajlamos-e szivárgásra, és a helyes irányba mutat a javításhoz. Örömmel látjuk a beépített WebRTC védelmet is.

Árképzés és tervek

A SlickVPN egyetlen VPN-csomagot kínál egy, három, hat vagy tizenkét hónapos lépésekben történő fizetéshez, havonta egyre jobb értéken. Az évenkénti fizetés a legolcsóbb, havonta körülbelül 4 dollárral jár, míg a havi fizetésnél ez az összeg 10 dollárt is elérhet: ezek az árak a VPN szolgáltatók által gyakran felszámított alsó oldalán vannak, és nagyon jó ár-érték arányt képviselnek..

A fizetés történhet a BitCoin segítségével, valamint PayPal vagy hitelkártyával is, a SlickVPN tiszteletteljesen csak egy e-mail címet és jelszót igényel. A hitelkártya használatához egyszerűen át kell adni a kártyát: típus, szám, lejárati dátum, igazolási szám - nincs szükség névre vagy számlázási címre. A SlickVPN felajánlja a visszatérítés igénylésének lehetőségét a vásárlás után 30 napon belül.

Biztonság és adatvédelem

A SlickVPN alapértelmezés szerint 256 bites OpenVPN kapcsolatokat kínál az AES rejtjel használatával, amely nagyon biztonságos; 128 bites IPSec és PPTP kapcsolatok szintén rendelkezésre állnak, de a SlickVPN helyesen ajánlja a felhasználóknak, hogy hagyják az OpenVPN-t. A hashi hitelesítést az SHA-1 kezeli, a kézfogást pedig 2048 bites RSA; ez kiváló biztonsági szint.

A legfrissebb frissítés magában foglalja a Hydra-t, a „multi-hop” átjárót Washington DC szerverein keresztül - vagy más portálterületeken -, amely ezután átirányítja a kapcsolatot egy másik portálra, amelyet folyamatosan fénzizik, mielőtt csatlakozna az internethez, és ezáltal további elhomályosítja az IP-címet. . Ez a szolgáltatás tovább titkosítja a kapcsolatukat arra a pontra, hogy közel állhatatlanná váljon (bár elég erős kormányzati ellenfél, nagyon jól képes lesz rá)..

A SlickVPN szolgáltatásai pontos jogi helyzete nem egyértelmű, mivel a műveletet különféle leányvállalati, offshore és működő társaságokra osztják. Működésük jelentős részét azonban úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok törvényei és joghatósága alá tartoznak. A SlickVPN szigorú logless irányelveket követ, és - lenyűgözően - fenntartja a Warrant Canary oldalt, annak érdekében, hogy enyhítse a felhasználók esetleges aggályait az Egyesült Államok kormányának beavatkozása miatt. 14 naponta frissítve és a PGP aláírásával ez lehetővé teszi a társaság számára, hogy figyelmeztetést küldjön a felhasználók beavatkozásáról a felhasználók számára, még akkor is, ha szövetségi gag parancsot kapnak. Nemcsak megnyugtató, hogy látják, hogy ezt a funkciót fenntartják, de nagyszerű tudni, hogy annyira komolyan veszik a kérdést.

Nincs korlátozás a társ-forgalomra vagy a fájlok megosztására egyik szerverükön sem, bár - mint sok VPN-szolgáltató esetében - nem fog tudni e-mailt küldeni az SMTP-vel, miközben csatlakoztatva van.

A weboldal

A SlickVPN webhelye jól néz ki, és könnyen navigálható. Néhány kattintással sok hasznos információ érhető el; Különösen örülünk annak, hogy egy kiemelkedő linket láthatunk, amely elmagyarázza, milyen protokollokat, rejtjeleket és kulcsfontosságú erőket használ a VPN, valamint egy oldalt, amely felsorolja a VPN-kiszolgálók összes helyét. A felhasználási feltételek és az adatvédelmi irányelvek mind jelen vannak és helyesek, és van egy oldal, amely ismerteti a visszatérítések feltételeit.

slickvpn_homepage_600

Talál egy blogot is, amely híreket tartalmaz a szolgáltatásról, ajándékokról és versenyekről, valamint a VPN használatának alkalmi funkciójáról a biztonság növelése érdekében. Az egyetlen kisebb megrázkódtatás az, hogy a navigációs sávot, ahol a blog, valamint más fontos oldalak, például a Kapcsolattartási és a Fiókhivatkozások könnyen lemaradhatnak, és eltűnik, amint a felhasználó görgeti az oldalt.

Támogatás

A SlickVPN 24 órás támogatást kínál, bár csalódott voltunk, hogy ez csak jegy-alapú, és csak a belépés után érhető el a fiókok területén. A jegy küldése után azonban nem kell sokáig várnia. válaszra. Úgy találtuk, hogy a támogatási ügynökök udvariasak, segítőkészek és tájékozottak, és soha nem éreztük úgy, hogy teher kérdés. Még jobb lenne, ha ezt a szolgáltatási szintet ki lehetne terjeszteni egy élő csevegő szolgáltatásra, és elérhetővé tehetnénk az érdeklődő látogatók számára, hogy alkalmi kérdéseket tegyenek fel a feliratkozás előtt..

slickvpn_support_600

Ami a webes erőforrásokat illeti, a SlickVPN néhány nagyszerű telepítési útmutatót kínál, de nincs sok más referenciaanyagként a problémákkal vagy kérdésekkel rendelkező ügyfelek számára..

Szoftver

Feliratkozás

A SlickVPN-mel történő számlaszerzés egyszerű. Miután kiválasztotta az árazási tervet és a fizetési módot, meg kell adnia egy e-mail címet a regisztrálni kívánt fiókhoz és egy jelszót a bejelentkezéshez - és ha fizet a BitCoin vagy a PayPal segítségével, akkor ez.

A feliratkozás után a SlickVPN üdvözlő e-mailt küld Önnek, amely tartalmazza a VPN-szolgáltatáshoz használt bejelentkezési adatokat, valamint linkeket, amelyek segítenek az ügyfél letöltésével, néhány oktatóprogram megtekintésével vagy a szolgáltatással kapcsolatos visszajelzések elindításával. . Érdemes megjegyezni, hogy az elküldött jelszó semmilyen módon nem lett megsemmisítve, ezért érdemes megváltoztatni a regisztráció után..

A Windows VPN kliens

A SlickVPN hatékony, funkciókban gazdag klienst nyújt a Windows számára az OpenVPN körül. A VPN-hez való csatlakozás egyszerű, az opciók könnyen megtalálhatók, és egy internetes oktatóprogram segítségével jól ismertethetők. Az egyik érdekes dolog az, hogy a kiszolgálókat hozzá kell adni egy „csoport” profilhoz, mielőtt csatlakozhat hozzájuk. Ennek az az előnye, hogy felgyorsítja a szerverválasztási folyamatot, ha például nem érdekli, hogy a földrajzi fekvéshez csatlakozik, hanem csak a leggyorsabb kiszolgálókat kívánja, vagy ha nem bánja, hogy az Egyesült Államok kontinentális területén hol ér véget. egészen addig, amíg megnézheted az USA Netflix-jét. Az automatikus csoportosítási funkcióval és a preferenciákban található kiegyenlítő funkcióval együtt ez lehetővé teszi azt is, hogy automatikusan kiválasztja a legközelebbi vagy a legkevésbé terhelt kiszolgálót, amelyhez bármilyen országban csatlakozni kell, extra erőfeszítés nélkül. A hátránya, hogy további bonyolultságot eredményez, ha a felhasználó csatlakozni kíván egy adott kiszolgálóhoz egy adott helyen. Összességében azonban tetszik a szolgáltatás.

slickvpn_client_connected

A preferenciák gyors böngészése számos hasznos funkciót tár fel. Lehetőség van az ügyfél, és ha tetszik, a VPN-kapcsolat indítására a Windows rendszerrel is. A „Hálózat” beállítások lapon található DNS és IP szivárgás elleni védelmi lehetőségek mellett az ügyfél figyelmeztetést jelenít meg, ha a felhasználó Windows telepítése valószínűleg DNS-szivárgást okoz, kiegészítve néhány alapvető útmutatással a probléma megoldására: ez nagyszerű , de még jobb lenne, ha a beépített DNS-szivárgás-védelem elég erős lenne, hogy ezt feleslegesvé tegye.

Itt kiválaszthatja, hogy TCP-n vagy UDP-n keresztül csatlakozik-e, valamint kiválaszthatja a portszámát. Ez akkor hasznos, ha a VPN különféle hálózati beállításokon keresztül működik - például egy nyilvános WiFi hotspoton. Lehetőség van arra is, hogy fokozza a biztonságot és az anonimitást egy másik fokkal azáltal, hogy automatikusan megváltoztatja az IP-címét egy időközönként. Végül, az igazán haladó felhasználók megadhatják az egyéni OpenVPN paramétereket is, ami nagyon jó látnivaló - különösen a fő lapon megjelenített kapcsolati naplóval összefüggésben. Ha kapkodnánk, akkor az lenne, hogy az ügyfél lassan reagálhat a felhasználói beadásokra bizonyos időpontokban, de összességében úgy éreztük, hogy jó szoftver, amely megkönnyíti és fájdalommentesen kapcsolódik a SlickVPN-hez..

Egyéb platformok

A SlickVPN testreszabott klienst biztosít a Windows és a Mac OSX számára. Ezen felül számos nagyobb platformon található telepítési útmutató, beleértve iOS, Android, Ubuntu és Tomato / DD-WRT útválasztókat. Útmutatókat tartalmaz a VPN kézi beállításához Windows és OSX rendszereken is, ha ilyen hajlamos. Az útmutatók nagyvonalúan illusztráltak és könnyen követhetők, és mindig örömmel látom, hogy a különféle protokollok is rendelkezésre állnak.

Végső gondolatok

A SlickVPN szolgáltatásban gazdag VPN-szolgáltatás, rengeteg kínálatával. Amellett, hogy rengeteg szerver van az egész világon, nagyszerű ügyfél és jó sebességgel jár, a felhasználó magas névtelenségét és biztonságát nyújtó további előnyeivel jár - különösen örülünk annak, hogy a Warrant Canary oldalát fenntartják. Alacsony árak és 30 napos pénz-visszatérítési politika mellett a SlickVPN lehet a VPN szolgáltatás, amelyet keresett. Kattintson az alábbi linkre, hogy meglátogassa őket.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me