Shellfire VPN

 • Árazás

  Tól től $ 3.20
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android

ProPrivacy.com Pontszám
7.1 tízből

összefoglalás

Ebben a Shellfire VPN áttekintésben a „hagyományos” szoftver-alapú VPN szolgáltatást vizsgálom, amelyet ez a német szolgáltató kínál. Kérjük, olvassa el a Shellfire Box áttekintését a hordozható VPN útválasztóról, amelyet ez a cég is kínál. Mint látni fogjuk, ennek a német VPN-szolgáltatásnak vannak dolgai, amelyek ajánlják, de elsősorban a nagyon gyenge csatlakozási sebesség miatt engedi el.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Németország
 • Egyidejű kapcsolatok
  1
 • Országok
  35

Jellemzők

 • OpenVPN
 • Konfigurálható a PPTP és az L2TP / IPSec számára is
 • Nincs napló
 • Nincs szivárgás az IP-n
 • Android és iOS alkalmazások
 • A Netflix és a BBC iPlayer támogatása
 • Szilárd titkosítás
 • Tökéletes előre titoktartás
 • P2P támogatás

Sebesség és teljesítmény

Az összes tesztet a Virgin UK 50 Mbps / 3 Mbps optikai kapcsolaton keresztül végeztem. Az Egyesült Államokban és Hollandiában végzett teszteim PremiumPlus szervereket használtak.


Az Egyesült Királyságban végzett teszteimet egy „prémium” szerverre hajtottam végre, amelynek maximális sebessége 10 Mbps. A kapott eredmények azonban közelebb álltak a 25 Mbps-hoz. Meglehetősen aggasztó, de az Egyesült Királyságban a „korlátlan PremiumPlus” szervert is teszteltem, és lényegesen lassabbnak találtam, mint az itt tesztelt „Premium” szerver. Hogy tedd, amit akarsz. Úgy gondolom, hogy ezeket az eredményeket csalódásnak tekinthetjük.

A Shellfire sokkal jobban teljesített, amikor az IP szivárgásokra került sor. Semmit nem fedeztem fel. Sajnos az ISP (Virgin Media) nem támogatja az IPv6 kapcsolatokat, ezért nem tudtam tesztelni az IPv6 szivárgását..

DNS-szervereiket a Google üzemelteti. Ez azonban nem az adatvédelmi rémálom, amire először tűnhet, mivel a Shellfire minden kérést proxikált, így a Google nem tudja, ki készítette a DNS-kérelmet.

Árképzés és tervek

A Shellfire VPN három árszabási tervet kínál (az útválasztót nem beleértve, amelyet külön felülvizsgáltam). Ingyenes terv áll rendelkezésre, de meglepő módon meglehetősen korlátozott (mivel minden ilyen ingyenes terv).

 • Az ingyenes felhasználók sávszélességét 1 MB / s sebességgel korlátozzák, és csak két ország (Németország és az Egyesült Államok) szervereire korlátozódik. Azt is meg kell várnia 25 másodpercet, hogy minden egyes csatlakozáskor bezáródjon a képernyő. A Shellfire kijelenti, hogy a streaming nem érhető el az ingyenes felhasználók számára, de még az USA Netflixről is tudtam streamálni egy ingyenes fiók használatával..
 • A prémium terv havi 4,00 dollárba kerül, ha évente fizetik, akkor havi 3,20 dollárba kerül. A prémium felhasználók sávszélessége legfeljebb 12 Mbps, és 20 szerverhez férhetnek hozzá
 • A PremiumPlus terv havi 9,00 dollárba kerül, ha évente fizetik, akkor 5,60 dollárba kerül. A PremiumPlus felhasználók korlátlan sávszélességet és szervereket élveznek 31 országban. Ide tartoznak még néhány szokatlan lehetőség, például Ausztrália, Izland (nagy a magánélet védelme érdekében) és Dél-Afrika. Ne feledje azonban, hogy a teljes korlátlan „PremiumPlus” sávszélesség csak néhány kiszolgálón érhető el.

A fenti előnyök mellett a VPN-titkosítás javul a terv minden egyes frissítésével (erről bővebben az alábbiakban). Csalódóan minden Shellfire-felhasználó egyetlen párhuzamos kapcsolatra korlátozódik.

Ez a felülvizsgálat a PremiumPlus tervhez készült.

Adatvédelem és biztonság

A Shellfire kijelenti, hogy „semmilyen csatlakozási adatot nem naplózunk.” Ugyanakkor azt is kijelenti, hogy „abszolút biztonságosan és névtelenül szörfözik!” Nagyon szeretném, ha a VPN szolgáltatók abbahagynák ezt.

A Shellfire pontosan tudja, ki vagy az IP-címén keresztül, és bármikor tarthatna naplókat, amikor úgy dönt. Tehát Ön semmilyen módon nem anonim, amikor a szolgáltatást használja.

A magánélet irányelveit közelebbről megvizsgálva a Shellfire ezt mondja,

„A csatlakozási és használati adatokat (például fájlátvitel, csatlakozási idők) csak akkor gyűjtik, ha számviteli eszközként igénylik őket. Az átalánydíjas tarifákra ez nem vonatkozik. ”

Mivel minden VPN-terve átalánydíjas tarifákat használ, úgy tűnik, hogy a Shellfire valódi nem naplózó szolgáltatás. Hurrá!

A Shellfire Németországban található, ahol a világ legerősebb adatvédelmi törvényei vannak. Az új megfigyelési és kötelező adatmegőrzési törvények azonban elmúltak. Sokan attól tartanak, hogy a helyzet rosszabbodni fog.

Ahogy megértem a dolgokat, az új kötelező adatmegőrzési törvények jelenleg nem vonatkoznak a VPN-szolgáltatókra.

A fenti kérdés mellett a német hírszerző szolgálat (BND) aktívan figyeli a német állampolgárokat, és szorosan együttműködik a GCHQ-val és az NSA-val.

Ezért Németországot általában úgy tekintik, hogy nem ideális hely a magánélet-központú VPN-szolgáltatás alapjául. A magánélet védelméről szóló törvény hírnevének köszönhetően azonban vita folyik a kérdésről.

A P2P-t a Shellfire engedélyezi, de csak a finn szerveren.

A Shellfire megosztott IP-címeket használ.

„Az OpenVPN-t az AES-256-CBC-vel használjuk, mint a Premium Plus, az AES-192-CBC a Premium és az AES-128-CBC a rejtett kódjain, ingyenes fiókjaink számára. 2048 bites RSA kulcsokat és tanúsítványokat használunk. A DHE-t a későbbi titoktartáshoz használják. ”

A kézfogás nincs meghatározva a .ovpn konfigurációs fájlokban, tehát feltételezem, hogy ez a standard HMAC SHA-1, ami teljesen tökéletes.

Ezek a titkosítási beállítások semmi sem annyira izgatottak. A PremiumPlus titkosítás megfelel a „biztonságos” VPN-kapcsolat minimális ajánlására, amelynek a belátható jövőben ellenállónak kell lennie minden ismert támadási formával szemben..

És az egyéb tervekhez használt titkosításnak a legtöbb célhoz elég jónak kell lennie.

Végső gondolatok

A Shellfire VPN szolgáltatása szinte nem kínál harangokat és sípszókat. De semmilyen naplót nem tart, tisztességes titkosítást használ, és használat közben egyetlen IP-szivárgást sem észleltem. Nem ezeket kell szimatolni.

Az a tény, hogy még az ingyenes terv felhasználásával is tovább tudtam közvetíteni az USA Netflix-jét, érdemes megfontolni ezt a szolgáltatót azok számára, akik küzdenek a nem blokkolt VPN-szolgáltatás megtalálásáról. Meglepően rosszul azonban csak egy párhuzamos eszköz (sok rivális megenged öt vagy többet!), És ezek a sebesség eredmények nagyon kedvezőtlenek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me