ShadeYou


 • Prețuri

  Din $ 2.16
  / luna

ProPrivacy.com Scor
7.6 din 10

rezumat

Deși a fost fondată în Ucraina, ShadeYou este un serviciu VPN din Marea Britanie care și-a mutat baza în Scoția în 2017. Această VPN are o aplicație personalizată excelentă, dar este disponibilă doar pentru Windows.

Aflați mai multe despre punctele tari și punctele slabe ale lui ShadeYou în această revizuire aprofundată.

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  13 Mbps
 • competență
  Ucraina
 • Conexiuni simultane
  5
 • ţări
  15

Caracteristici

Caracteristicile serviciului companiei sunt:

 • Încercare gratuită de o zi
 • Garanție de returnare de șapte zile
 • Ușor de instalat și utilizat
 • O securitate suplimentară pentru China
 • Ucide întrerupătorul
 • Intră în Netflix SUA
 • P2P permis
 • Acceptă PayPal și Bitcoin, precum și carduri de credit
 • OpenVPN, L2TP și PPTP
 • Aplicație personalizată pentru Windows
 • Aplicație terță parte OpenVPN pentru Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android, Linux și routere

VPN ShadeYou are servere în 15 țări. Abonații au acces la servere din 12 țări: SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, Ucraina, Canada, Spania, Hong Kong, Franța, Suedia, Rusia și România.

Serverele ShadeYouAbonații la planul Premium au acces la un server suplimentar în SUA, Suedia și Rusia. De asemenea, au acces la servere din Australia, Singapore și Finlanda.

Descărcările de torrent sunt permise pe serverele din Canada, Hong Kong, Olanda și Suedia. Un server din fiecare Marea Britanie și Ucraina poate fi utilizat pentru descărcare și două dintre cele patru servere din SUA (Chicago și New York) pot fi utilizate pentru activitatea P2P.

Viteză și performanță

Raportul Testarea vitezei VPN Done Right explică noul sistem de testare a vitezei ProPrivacy.

Când introduceți o adresă web în browserul dvs., mai întâi trebuie să mergeți și să găsiți adresa de internet corespunzătoare pentru gazda care stochează pagina respectivă. Această acțiune este efectuată prin referire la un server DNS. Viteza acestei referințe încrucișate poate face diferența cu timpul de încărcare pentru o pagină web din browserul dvs. Graficul de mai jos arată timpii de acces DNS pentru VPN ShadeYou în comparație cu liderii industriei ExpressVPN și IPVanish și un alt VPN lider, buffered.

Viteza de acces DNS ShadeYou

După cum puteți vedea, viteza experimentată de toți pentru aceste vagoane VPN destul de mult de la o zi la alta. Shade Puteți să vă mențineți aproape de viteza ExpressVPN și IPVanish pentru cea mai mare parte a perioadei de testare.

Cu toate acestea, ShadeYou VPN nu funcționează foarte bine în ceea ce privește stabilirea unei conexiuni. În timp ce liderii industriei durează doar câteva secunde pentru a funcționa legătura VPN, ShadeYou a durat mult mai mult, împingându-l, aproape literal, de pe grafic..

Timpurile de stabilire a conexiunii ShadeYou

M-am conectat la serverul VPN din Regatul Unit 2 din Nottingham, în Marea Britanie, în timp ce folosesc un serviciu de internet rezidențial furnizat de Virgin Media. Site-ul IPLocation.net face referire la cinci baze de date de locație IP pentru a raporta locația reală a unei adrese. Aceste baze de date au identificat locația serverului ca Londra. M-am conectat apoi la serverul ShadeYou New York. Patru dintre bazele de date de referință ale IPLocation au localizat acest server în NY, dar una a spus că se află în Nigeria.

Site-ul de test ipleak.net examinează apelurile DNS pe care le face un computer pe internet, precum și locația raportată. Serverul din Marea Britanie a fost consultat ca fiind la Londra, iar un singur server DNS a fost găsit și în Marea Britanie. Acesta nu era serverul meu DNS obișnuit, așa că VPN-ul mi-a ascuns bine identitatea. Site-ul de test a confirmat, de asemenea, că serverul ShadeYou din New York și-a plasat locația ca fiind în SUA, iar serverul DNS folosit de conexiunea mea a confirmat această impresie. Un alt site de test, doileak.com a confirmat rezultatele de pe ipleak.net

Furnizorul meu de servicii de internet nu utilizează adrese IPv6 și, prin urmare, nu am putut să testez scurgeri IPv6.

Prețuri și planuri

VPN ShadeYou operează două planuri de servicii diferite. Obțineți acces la toate serverele VPN cu planul Premium. Planul Standard este mult mai ieftin și nu este diferit de planul Premium. Planul mai ieftin oferă acces la servere în doar 12 țări în loc de 15. De asemenea, obțineți o criptare ușor mai slabă cu Planul standard și veți primi doar o alocație de trei conexiuni simultane, în loc de cinci cu planul Premium. În caz contrar, beneficiile celor două servicii sunt aceleași.

Prețuri la umbră

Deși nu există o diferență mare între cele două planuri atunci când plătiți pentru un abonament de un an, planul de abonament lunar cu planul standard este cu puțin mai puțin de jumătate din prețul planului Premium.

Umbra Prețurile lunare

Compania acceptă o gamă impresionantă de tipuri de plăți.

Tipuri de plată ShadeYou

Veți vedea din imaginea de mai sus că puteți plăti cu Bitcoin, ceea ce vă oferă o oportunitate excelentă de a vă proteja identitatea.

Confidențialitate și securitate

Posesorii PC-urilor și laptopurilor Windows au norocul să obțină o aplicație personalizată pentru ShadeYou VPN. Această aplicație nu este disponibilă pentru alte sisteme de operare. Conexiunile OpenVPN la VPN pot fi realizate pe Mac-uri, dispozitive mobile și mașini Linux, dar utilizând doar clienți terți. Celelalte aplicații nu au la fel de multe funcții precum clientul ShadeYou VPN, dar vor finaliza treaba. Se poate spera doar că lucrează la versiuni pentru alte sisteme de operare.

Această recenzie se concentrează pe aplicația personalizată pentru ShadeYou VPN. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că clienții GUI de conectare OpenVPN și OpenVPN sunt extrem de eficienți și vor permite oricui să se conecteze la ShadeYou în siguranță.

Clienții ShadeYou oferă utilizatorilor acces la protocoalele L2TP și PPTP, dar vom pune accentul pe OpenVPN, care este cel mai bun dintre cele trei protocoale VPN pe care le puteți folosi în aplicație. (PPTP este considerat nesigur, deci trebuie să stați departe de acesta.)

O caracteristică excelentă de securitate încorporată în client este capacitatea de a activa un comutator de ucidere. Un comutator de oprire oprește datele să călătorească în afara tunelului VPN: care împiedică orice date necriptate să se scurgă la ISP-ul tău. Înseamnă, de asemenea, că adresa dvs. IP reală este întotdeauna ascunsă

Criptarea

OpenVPN folosește două tipuri de criptare - unul pentru stabilirea securității conexiunii utilizând un sistem de criptare cu cheie publică - numit RSA. Și principalul cod de canal de date, care este utilizat pentru criptarea și decriptarea datelor. VPN ShadeYou folosește criptarea AES pentru criptarea datelor.

Site-ul ShadeYou VPN susține că criptarea RSA pentru planul Standard folosește o cheie 2048 biți și membrii Premium obțin o cheie RSA pe 4096 biți. Cu toate acestea, în timp ce am utilizat serviciul standard, am verificat fișierul jurnal și asta a arătat că conexiunea a folosit o cheie de 1024 biți. Aceasta este o problemă, deoarece o cheie de 1024 biți nu mai este considerată sigură.

Criptarea AES pentru date folosește o cheie de 256 biți. Acest lucru este foarte bun și se potrivește cu nivelul de securitate utilizat de cele mai bune VPN-uri. Cu toate acestea, securitatea slabă folosită pentru criptarea RSA a canalului de control, înseamnă că oricine poate sparge cheia de criptare a stabilirii sesiunii va putea capta cheia AES, întrucât este trimisă clientului, făcând toate transmisiile accesibile accesorilor în ciuda criptarea aparent puternică folosită pentru date.

Politici

Politica de confidențialitate a serviciului este destul de clară că nu păstrează deloc jurnalele. Acest lucru ar explica de ce compania are suficientă încredere pentru a permite descărcarea P2P pe serverele din SUA, Marea Britanie și Canada. Aceste țări au agenții de aplicare a legii foarte proactive, care sunt pregătite să ducă acționarii în instanță și îi ajută pe deținătorii de drepturi de autor în urmărirea celor care accesează divertismentul fără a plăti.

Persoanele care descarcă fișierele își asumă ilegal riscurile. Deși descărcarea unui film poate părea o activitate destul de inofensivă, aceasta încalcă legea. Torrenterii trebuie să-și acopere piesele, iar VPN este un instrument ideal pentru protecția identității. Cu toate acestea, dacă VPN păstrează jurnalele de conexiuni și activitatea clienților lor, aceste înregistrări vă pot arunca coperta. Nu contează dacă personalul companiei VPN declară că nu va preda niciodată aceste înregistrări, deoarece, dacă li se prezintă o hotărâre judecătorească, trebuie să.

Situația creată de ShadeYou VPN este ideală. Dacă avocații de drepturi de autor sau poliția vin la ușă, nu există informații despre sechestru. Deci, identitatea dvs. este protejată eficient de acest serviciu VPN.

Ușurință în utilizare

Pagina principală a site-ului este atractivă și prezintă o prezentare de diapozitive care conține fapte înfricoșătoare pentru a motiva vizitatorii site-ului să efectueze un abonament VPN.

ShadeYou Review

Informațiile de pe site abordează toate problemele importante de confidențialitate și explică circumstanțele în care oamenii ar avea nevoie de un VPN și cum ar putea ajuta serviciul. Patterul de vânzări de pe pagina principală nu intră în detalii despre modul în care funcționează VPN, dar acest lucru nu este neașteptat pe o pagină de vânzări. Site-ul este bine planificat și, evident, a fost pus la cale de o companie profesionistă de web design. Principalul canal de navigație pentru site este un meniu scurt în partea de sus a fiecărei pagini. Unele dintre elementele de meniu duc la submeniuri derulante care conțin mai multe elemente de navigare.

Meniul rămâne fix în fereastră în timp ce parcurgeți pagina în jos. Există mai multe legături și, de asemenea, informații de contact în subsolul site-ului.

Umbra Pedeapsa

În total, site-ul are un ton liniștitor profesional. O altă caracteristică plăcută este posibilitatea de a schimba limba site-ului de la engleză la rusă.

Site-ul include un blog, care este accesat din submeniul Asistență, unde este numit "Știri."

Blogul nu este operat ca un serviciu de știri, dar conține câteva articole interesante despre industria de securitate și confidențialitate și, de asemenea, notificări despre extinderi ale serviciului.

Când vă înscrieți la serviciu, vă puteți autentifica pe site. Cu toate acestea, spre deosebire de multe servicii VPN, ShadeYou VPN nu are o zonă de client. Tot ce oferă conectarea este accesul la un link de descărcare pentru aplicație, care apare în partea de sus a site-ului de deasupra meniului. Acesta nu este un mare avantaj, deoarece aplicația poate fi descărcată de pe o pagină accesibilă oricui din "Conectați" zona meniului de sus.

A sustine

Elementul de meniu Asistență oferă acces la toate informațiile și paginile de contact ale site-ului. Aici poate fi găsit un link către blog. Puteți accesa, de asemenea, pagina de întrebări frecvente din submeniul Asistență.

Pagina cu întrebări frecvente ar fi un loc minunat pentru companie să ofere informații tehnice mai profunde despre serviciu - informații care nu ar fi detaliate în mod necorespunzător în scopul vânzărilor paginii de pornire. Cu toate acestea, nu există un astfel de detaliu în răspunsurile la întrebări frecvente.

Subsolul include adresa de e-mail a departamentului de asistență. Cu toate acestea, puteți trimite și un mesaj de pe site-ul web. Elementul de feedback din submeniul Asistență duce la un formular simplu de contact.

Puteți aștepta un răspuns prin e-mail într-o zi.

Pe site-ul ShadeYou VPN există o facilitate de chat în direct. Este accesat printr-o filă verde, care este vizibilă în partea dreaptă jos a paginii. Această filă rămâne pe loc atunci când derulați în sus și în jos pe paginile site-ului. Când nimeni nu lucrează la biroul de ajutor, se afișează eticheta din fila chat "Trimite-ne un mesaj." Din păcate, după ce am vizitat site-ul timp de câteva zile, nu am văzut niciodată activitatea chat-ului activ.

O fereastră de mesaj se deschide când faceți clic pe fila verde.

Acest mesaj nu va ajunge la echipa de asistență mai repede decât mesajele pe care le introduceți în pagina de feedback. Veți primi un răspuns prin e-mail la întrebările pe care le introduceți în fereastra Chat.

Încercare gratuită

Puteți încerca serviciul Standard timp de 24 de ore folosind încercarea sa gratuită. Pentru a obține acest lucru, faceți clic pe butonul de încercare gratuit din Pagina de pornire.

Butonul vă duce la o formă foarte simplă. Pentru a vă înscrie, trebuie doar să creați un nume de utilizator, să introduceți o adresă de e-mail și să creați o parolă. Puteți configura un nou cont de e-mail dacă nu doriți să dați adresa de e-mail obișnuită. Cu toate acestea, nu introduceți doar o adresă de e-mail formată. Trebuie să fie un cont de e-mail la care aveți acces.

Vei primi un e-mail. Faceți clic pe linkul de confirmare din e-mail pentru a vă activa contul.

Puteți descărca și instala aplicația înainte de a vă înscrie la contul gratuit sau la planurile plătite. Cu toate acestea, nu veți putea utiliza aplicația până nu aveți un cont live.

Înscrierea

Trebuie să configurați un cont pentru a vă abona. Dacă ați încercat proba gratuită, aveți deja un cont. Dacă nu, aceasta este prima ta sarcină după ce apăsați tasta "Alăturați-vă VPN" buton sub descrierea planului dorit. Acestea sunt afișate chiar în partea de jos a paginii de pornire, la care puteți ajunge rapid făcând clic pe "Preturi" în meniu. Formularul de înscriere-upp este exact același cu cel pentru proba gratuită.

După crearea sau înregistrarea în cont, sunteți readus la descrierile planurilor. Selectați durata și planul dorit, apoi apăsați "Alăturați-vă VPN."

Selectați tipul de plată preferat pentru a continua. Următorul ecran depinde de metoda de plată aleasă. Cu toate acestea, veți primi un e-mail de confirmare a plății odată ce plata a fost ștersă.

Dacă nu ați descărcat deja aplicația, ar trebui să faceți acest lucru în această etapă.

Clientul ShadeYou Windows VPN

Instalatorul creează o comandă rapidă pe desktop. Faceți clic pe aceasta pentru a deschide aplicația.

Prima dată când deschideți aplicația, va trebui să vă autentificați. Faceți clic pe butonul "Amintește-ți de mine" caseta, astfel încât să nu va trebui să introduceți datele de acreditare în viitor.

Aplicația este foarte mică, dar are toate funcționalitățile de care ai nevoie.

Marele glisor din partea de sus a aplicației este cea mai atrăgătoare caracteristică. Cu toate acestea, înainte de a activa VPN-ul, trebuie să verificați câteva dintre setări. Primul aspect pe care VPN-ul îl veți schimba este protocolul de criptare. Opțiunile sunt OpenVPN, PPTP și L2TP. Ești mai bine să lași acest lucru ca OpenVPN.

Apoi, aruncați o privire la setarea Port. Dacă aveți de gând să descărcați, să jucați jocuri online, să vizionați videoclipuri în flux sau să utilizați aplicația de telefonie pe internet, ar fi mai bine să schimbați această setare într-un port UDP, deoarece UDP este mai rapid decât TCP.

Selecția portului ShadeYou

Locația serverului pe care o selectați este importantă dacă doriți să intrați în site-uri cu restricții geo. Trebuie să alegeți un server care se află în același județ cu site-ul sau serviciul video pe care doriți să îl accesați.

Selectarea serverului ShadeYou

Dacă doriți să descărcați cu sistemul BitTorrent, asigurați-vă că selectați un server care are cuvântul "torent" lângă ea.

Există mai multe setări pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a porni VPN-ul. Acestea se află într-o altă pagină a aplicației și ajungeți la ele apăsând simbolul cog din partea dreaptă jos a ferestrei. Selectați Setări din meniul cog.

Setările aplicației ShadeYou

Comutatorul de ucidere este disponibil pe acest ecran. Ar trebui să o porniți. Puteți schimba limba aplicației în acest ecran. Click pe "Sigur" (care probabil ar trebui să fie "salva") pentru a reveni la ecranul principal al aplicației. Acum puteți face clic pe glisor pentru a obține VPN-ul pornit.

Aplicația ShadeYou este conectată

Faceți clic din nou pe glisor pentru a dezactiva VPN-ul.

Servicii de streaming

În timp ce am fost conectat la serverul ShadeYou din Marea Britanie, am testat accesul la site-urile video britanice. VPN a trecut de sistemele de detecție proxy ale BBC iPlayer. De asemenea, am putut viziona videoclipuri pe site-urile ITV și Channel 4. Din păcate, Netflix UK nu m-ar lăsa să vizionez videoclipuri.

Conectat la New York Server din ShadeYou și apoi a încercat site-uri video americane. Am putut să intru în Netflix SUA. Cu toate acestea, ABC a detectat VPN-ul și m-a blocat. NBC și CBS îmi permit să privesc videoclipuri.

Alte platforme

Aplicația ShadeYou este disponibilă doar pentru Windows. Utilizatorii Windows pot configura, de asemenea, manual L2TP și PPTP în setările de rețea ale sistemului de operare și pot alege, de asemenea, să utilizeze aplicația terță parte numită OpenVPN GUI. Această aplicație a fost scrisă de oamenii care au dezvoltat protocolul OpenVPN, ceea ce înseamnă că este foarte sigură. Cu toate acestea, nu are o interfață de utilizator foarte bună și nu include un comutator de ucidere.

Sisteme de operare ShadeYou

Dacă aveți Mac OS X, puteți configura L2TP și PPTP manual. Cu macOS, nu puteți avea PPTP, dar puteți crea o conexiune VPN L2TP manual. Cu ambele sisteme de operare, puteți instala Tunnelblick gratuit pentru a utiliza OpenVPN.

Pe Android și iOS puteți instala OpenVPN Connect, care, precum OpenVPN GUI, a fost creat de organizația OpenVPN. Puteți configura, de asemenea, conexiuni PPTP și L2TP manual pe ambele sisteme de operare, cu excepția versiunii iOS 10 și ulterioare, care nu acceptă PPTP.

O versiune a OpenVPN poate fi configurată pe mașini Linux. Puteți configura o conexiune OpenVPN pe routerele DD-WRT și Tomato și protocoalele VPN-uri L2TP și PPTP sunt disponibile pentru configurarea manuală pe routerele Synology.

Gânduri finale

ShadeYou are o aplicație minunată și va fi excelent atunci când va fi lansat pe toate sistemele de operare. Compania este curajoasă să ofere protecție P2P pe serverele din SUA, Canada și Marea Britanie, dar politica lor de confidențialitate este suficient de cuprinzătoare pentru a proteja torrenterele.

Departamentul de asistență pentru clienți permite acest serviciu VPN să se reducă. Facilitatea de chat live este o caracteristică excelentă sau, în sfârșit, ar fi fost dacă ar fi participat vreodată. Echipa de asistență nu pare să funcționeze non-stop și durează prea mult timp pentru a primi un răspuns de la ei.

ShadeYou are nucleul unui serviciu excelent și, dacă pot adăuga pe alte servere, probabil că vor câștiga o bază mare de clienți.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me