SaturnVPN


 • Árazás

  Tól től $ 1.40
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Pontszám
2.5 tízből

összefoglalás

A SaturnVPN egy kicsi VPN szolgáltatás, mely a texasi Houstonban található. Az üzletet 2013-ban négy barát indította, akik mind hálózati mérnökök voltak. A partnerség most öt tagra bővült, és a VPN-t kevés kiszolgálóval üzemeltetik nagyon alacsony előfizetési díj ellenében.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Egyesült Staes
 • Egyidejű kapcsolatok
  2
 • Országok
  5

A SaturnVPN egy kicsi VPN szolgáltatás, mely a texasi Houstonban található. Az üzletet 2013-ban négy barát indította, akik mind hálózati mérnökök voltak. A partnerség most öt tagra bővült, és a VPN-t kevés kiszolgálóval üzemeltetik nagyon alacsony előfizetési díj ellenében.

Ez a VPN éppen annyit kínálhat azok számára, akiknek sok országban nem kell hozzáférniük a szerverhez. Amint azonban a jelentésből elolvassa, kétséges, hogy ez a VPN bárkinek hasznos lehet.

Látogassa meg a SaturnVPN-t »

Árképzés és tervek

Egy csomaggal hozzáférhet a szolgáltatás által kínált összes VPN-protokollhoz. A társaság által kínált előfizetési tervek egy hónapos, vagy három és hat hónapos előfizetéseket tartalmaznak. Van egy egyéves és kétéves terv is. A hosszabb előfizetési időszakok havonta olcsóbbak. Azonban meg kell fizetnie az egész időszakot.

Az árakat dollárban adjuk meg, és hitelkártyákkal, PayPal-nal, Bitcoin-nal, Webmoney-vel és Perfect Money-rel fizethetünk..

Minden előfizetés lehetővé teszi a számlatulajdonos számára, hogy egyszerre két külön eszközön csatlakozzon a hálózathoz.

Jellemzők

A cég csomag jellemzői a következők:

 • Szerverek hat országban
 • Három napos pénz-visszafizetési garancia
 • Névtelen fiókok
 • A P2P megengedett a legtöbb szerveren
 • Két egyidejű kapcsolat engedélyezése
 • Nincs adatátviteli korlát

A társaságnak különféle országokban van szerverei az összes támogatott protokollhoz.

PPTP: USA, Egyesült Királyság, Lengyelország, Franciaország, Németország

L2TP: USA, Egyesült Királyság, Kanada, Lengyelország, Franciaország, Németország

Kerio VPN: USA, Egyesült Királyság, Németország

Cisco AnyConnect: USA, Egyesült Királyság

OpenVPN: Kanada, Egyesült Királyság, Németország

Látogassa meg a SaturnVPN-t »

Biztonság

A SaturnVPN által kínált VPN protokollok: PPTP, L2TP, SSTP és OpenVPN. Két szabadalmaztatott megvalósítás is rendelkezésre áll, ezek a Cisco AnyConnect és a Kerio.

Sajnos az ügyfélszolgálat nem ismeri nagyon jól a VPN által használt módszereket, tehát minden olyan információ, amely nincs a weboldalon, vagy amelyet nem lehet a naplófájlok alapján következtetni, egyszerűen nem áll rendelkezésre.

A vállalat OpenVPN megvalósítása nem túl sikeres. A Blowfish titkosítást 128 bites kulccsal használja. A társaság a Diffie Hellman-t használja a kulcscseréhez, amely az OpenVPN szabványos módszertana. A munkamenet-létrehozási folyamatokat 1028 bites RSA titkosítás fedezi. Ez nagyon gyenge, és az RSA nem javasolja ilyen rövid titkosítási kulcs használatát, mivel vannak pletykák, hogy számos hatóság - köztük a kínai biztonsági szolgálat - képes megtörni ezt a szintű titkosítást. A legtöbb VPN egy 2048 bites kulcsot használ az RSA-hoz, a legjobb VPN 4096 bites kulcsot használ.

Magánélet

A SaturnVPN megtiltja a P2P letöltését az Egyesült Királyság és az USA szerverein, de lehetővé teszi a vállalat német szerverein.

Sajnos a vállalat tartja a kapcsolatnaplókat, de nem adja meg, hogy mennyi ideig tárolja ezeket a nyilvántartásokat. A társaság átadja ezeket az információkat, ha azokat bírósági végzéssel bírják. A SaturnVPN adatvédelmi politikája azt is kimondja, hogy felügyelik az Ön tevékenységeit, ha a társaság erre bírósági végzést kap.

Támogatás

Élő csevegésen keresztül beszélhet egy ügyfélszolgálattal. A képernyő jobb alsó sarkában lévő üzenetmezőbe kattintva megnézheti, hogy a csevegés menedzselt-e.

Az üzenetre kattintva megnyílik egy csevegési képernyő. Először be kell azonosítania magát és fel kell írnia egy kérdést.

Ha rendelkezésre áll egy támogatási operátor, a beszélgetés folytatódhat.

Sajnos az 1. vonal támogató szakemberei nem nagyon jól tudnak, így ha bonyolult kérdése van, fel kell vennie a kapcsolatot a műszaki támogatással. A webhely Kapcsolattartó oldala megadja a támogatási e-mail címet, és üzenetet is küldhet ezen az oldalon.

Az ingyenes próbaverzió használatához nincs szüksége a webhelyre fiókra. Hozzon létre egy fiókot, amely eljut a webhely ügyfélterületére.

Az Ügyfél területén azonban nincs felhasználási lehetőség.

A weboldal további támogatási funkciói között szerepel a GYIK oldal.

A weboldal tartalmaz egy felállított útmutatókat tartalmazó nagy könyvtárat.

A folyamat

Ingyenes fiók

A SaturnVPN két szintű ingyenes fiókot kínál. Az első kattintással elérhető "Ingyenes VPN-fiók" a webhely főmenüjében.

Ez az opció azonban csak a PPTP és az L2TP hozzáférést biztosítja, amelyeket manuálisan kell beállítani. Ahhoz, hogy megfelelő képet kapjon a SaturnVPN szolgáltatásról, el kell lépnie a második ingyenes próba típusra, amelyet az űrlap kitöltésével kap, amely elérhető az ingyenes VPN-fiók oldalon. Kattintson a "Kérjen ingyenes próbaverziót 1 napra" gombra jutni.

Másfél órán belül e-mailt kaptam a bejelentkezési hitelesítő adatokkal az egynapos ingyenes próbaverzióhoz, amely pontosan modellezi a teljes szolgáltatást.

A SaturnVPN Windows VPN kliens

A SaturnVPNnek három csábító alkalmazás van, fejlett titkosítással. A ProPrivacy.com kedvelt VPN módszertana az OpenVPN - amelyet a SaturnVPN kínál. A vállalat nem hozott létre saját alkalmazást, hanem felkéri a felhasználókat, hogy töltsék le az OpenVPN GUI programot. Ez egy nagyon alapvető felület, amelyet az OpenVPN szabványt kezelő szervezet hozott létre. Semmi baj van ezzel a felülettel, kivéve, hogy csak minimalizált módban működik a tálcáról. A felület letöltése után legközelebb le kell töltenie a konfigurációs fájlokat a SaturnVPN webhelyről, majd át kell helyeznie azokat a terület konfigurációs könyvtárába, ahol az OpenVPN szoftvert tárolják..

Az OpenVPN grafikus felhasználói felületét már telepítettem, tehát csak letöltöttem a konfigurációs fájlokat. Ez hozzáférést biztosított számomra egy szerverhez Kanadában, egy szerverhez az Egyesült Királyságban és két szerverhez Németországban. Sajnos a próbafiókkal, amelyet a támogatási szolgálat adott nekem, nem tudtam csatlakozni a kanadai szerverhez. Csatlakozni tudtam a brit és a német szerverhez, de teljesen blokkolták az internet-hozzáférésemet, és nem tudtam csatlakozni egyetlen webhelyhez sem, amíg VPN-kapcsolatot létesítettem..

A VPN-kapcsolat naplófájljaiban hiba történt az Egyesült Királyság és a Német szerver hitelesítésekor a csatlakozási eljárások során. Amikor megpróbáltam bármilyen webhelyet meglátogatni, ha a VPN be van kapcsolva, a webes hozzáférés meghiúsult a "Biztonságos kapcsolat létesítése" a webes hozzáférés fázisa.

Folytattam és úgy döntöttem, hogy felülvizsgálom a Cisco AnyConnect megvalósítását. A telepítési útmutató letöltési linkje azonban megszakadt, és nem tudtam beszerezni a szoftvert a számítógépre.

A következő lehetőség a SaturnVPN által kínált Kerio VPN volt. Bár számos VPN szolgáltatást áttekintettem, még soha nem hallottam Kerio-ról, tehát ez új élmény volt számomra. Úgy döntöttem, hogy megnézem Kerio webhelyét, hogy többet megtudjak a VPN módszertanról. Az oldal nem töltődött be.

Követtem a SaturnVPN webhelyen található telepítési utasításokat, és megkaptam a felületet a számítógépemen. A bejelentkezéshez arra kellett utalnom, hogy a SaturnVPN webhely kiszolgálójának névoldalára hivatkozzam.

Kipróbáltam az összes kiszolgálónevet, de nem tudtam csatlakozni a hitelesítő adatokhoz, amelyeket nekem kapott az ingyenes próbaverzió céljából. Amikor erről értesítettem a támogató csoportot, azt mondták nekem, hogy nekik be kell kapcsolniuk ezt a hozzáférést. Az összes többi teszt elvégzése után visszatértem Kerioba, és ez még mindig nem működött.

Úgy tűnt, hogy valami nincs rendben a szerver azonosító tanúsítványával.

Megnéztem a tanúsítványt, és rájöttem, hogy régen lejárt.

Volt még egy lehetőségem. A SaturnVPN SSTP-t kínál. Ez egy jó VPN rendszer, amelyet a PPTP helyett hoztak létre. Szóval rákattintottam a linkre, hogy telepítési utasításokat kapjak a Windows 10-hez, és ezt kaptam:

A fenti rendszerek mindegyike a Transport Layer Security eljárásokat használja a kiszolgálóval való kapcsolat létrehozására. A TLS megköveteli, hogy a kiszolgáló azonosítsa magát egy tanúsítvánnyal, és a SaturnVPN szervernek minden esetben nem volt érvényes tanúsítványa. Tehát ez valószínűleg magyarázza, hogy miért nem tudtam csatlakozni az OpenVPN-hez vagy a Kerio-hoz. Az SSTP esetében még akkor is, ha sikerült beszerezni a kapcsolatfelépítő szoftvert a számítógépre, még mindig nem lennék képes biztonságosan csatlakozni a tanúsítvány probléma miatt.

Kaptam egy működő letöltési linket a Cicso AnyConnecthez a támogatási pultból, és telepíteni tudtam. Amikor azonban megpróbáltam kapcsolatba lépni vele, biztonsági hibaüzenetet találtam.

Elutasítottam a hibát, és folytattam a kapcsolatot. Ez lehetővé tette számomra a sebességteszt elvégzését a SaturnVPN Cisco AnyConnect megvalósításán.

Az alkalmazás beállítási rendszerének Statisztika oldala érdekes információkat tartalmaz, beleértve a kapcsolathoz használt rejtjelet - AES egy 128 bites billentyűvel.

Teljesítmény (sebesség, DNS, WebRTC és IPv6 tesztek)

A ProPrivacy.com teljesítménytesztek általában olyan sebességteszteket tartalmaznak, amelyek három ország VPN szerverein keresztül kapcsolódnak össze. Ezeket a teszteket általában OpenVPN implementáción végzik. A Cisco AnyConnect alkalmazás az OpenSSL könyvtárat használja a biztonsági intézkedésekhez, amely pontosan ugyanaz a rendszer, amelyet az OpenVPN használ. Tehát ezeket a teszteket a Cisco AnyConnect segítségével végezték el az ehhez a módszertannak szentelt összes SaturnVPN szerverrel - egy az Egyesült Államokban és kettő az Egyesült Királyságban.

A sebesség-teszteket a testmy.net szolgáltatásaival végeztük. Az Egyesült Királyság tesztjei egy londoni szerverre, az Egyesült Államok tesztjei Miamiban voltak.

Az IPLocation.net segítségével felfedeztem a tesztelt SaturnVPN szerverek valós helyét. A cisco2.saturnvpn.com amerikai szerver a Missouri állambeli Kansas City-ben található. Az IPLocation öt különböző szolgáltatás helymeghatározási eredményeit jeleníti meg. Az Egyesült Királyságban a cisco3.saturnvpn.com és a cisco4.saturnvpn.com jelentések szerint ugyanabban a helyben vannak. Ugyanakkor mindkét szerver eredménylistájában a támogató IPLocation-szolgáltatások közül kettő nem találta meg a pontos helyet, kettő a Hampshire-i Gosportban helyezte el a kiszolgálókat, és egy úgy gondolta, hogy a szerverek Kentben vannak.

Valószínűleg gyorsabb internet szolgáltatást fog biztosítani otthonában. Ha azonban elutazik egy szegényebb országba nyaralásához, akkor a tesztek nem védett összeköttetéseiben feltüntetett internetsebesség megmutatja azokat a feltételeket, amelyekre elvárható, ha távol van. Nyaralás közben inkább a VPN-re kell támaszkodnia, hogy otthonról bejuthasson a TV-webhelyekre..

A HBO javasolja a 2 Mbps sebességet az SD-videó kényelmes megtekintéséhez az interneten keresztül. 3 MB / s sebességű HD videofájlok streamingjét ajánlja - az HBO összes online könyvtára HD formátumban jelenik meg. Kár, hogy a Saturn VPN szerver csökkentette a vonal sebességét. Amint azonban a jelentés Streaming Video szakaszában láthatja, ez valójában nem jelentett problémát.

További teszteket végeztünk az ipleak.net segítségével, miközben csatlakoztam a SaturnVPN Cisco szerverhez Kansas City-ben a DNS szivárgás és a WebRTC hiba ellenőrzése céljából. A webhely jelentette a tartózkodási helyemet Kansas City-ben. Ellenőrizte a böngészőm által kiadott összes DNS-hívást is, és felfedezte a hozzáférést 71 különböző DNS-kiszolgálóhoz. Az összes kiszolgáló Kaliforniában és Iowában volt, amelyek egybeesnek egy Kansas City-i helyiséggel, tehát a SaturnVPN sikeresen elrejtette az igazi tartózkodási helyem, amely a Dominikai Köztársaságban volt..

Miközben még csatlakoztam a Kansas City-i SaturnVPN szerverhez, beléptem a doileak.net teszthelyszínre, amely az Egyesült Államokban való tartózkodásomat is felismerte. Ez a jelentés ellenőrizte az operációs rendszer időzónája és a jelentett helyem időzónája közötti különbséget is, és megállapította, hogy azok konzisztensek. Ez az a rendellenesség, amely eloszlathatja a VPN használatának titkait. A SaturnVPN azonban sikeresen fedezte fel ezt a problémát, és nem volt arra utaló jel, hogy valójában nem Kansas City-ben voltam.

Internetszolgáltatóm nem használ IPv6 címeket, így nem tudtam tesztelni az IPv6 szivárgását.

Streaming szolgáltatások

Megvizsgáltam a SaturnVPN három Cisco AnyConnect szerverét, hogy kiderüljenek-e, hogy be tudok-e vonni videó streaming szolgáltatásokat az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Miközben csatlakoztam a SatuenVPN amerikai szerveréhez, képesek voltam videókat nézni a Netflix, az ABC és az NBC csatornáiról. Ez egy kivételes teljesítmény.

Mindkét brit VPN szerver pontosan ugyanazt az eredményt kapta az Egyesült Királyság streaming szolgáltatásaival. Sem a Netflixnél nem tudtam hozzáférni a videókhoz, de mindkettő bejutott a BBC iPlayerbe és a Channel 4 webhelyén található videókba..

Egyéb platformok

A SaturnVPN számos különféle ügyfelet kínál, és rendelkezik olyan VPN-kiszolgálókkal is, amelyekhez különféle protokollokon keresztül lehet hozzáférni kézi beállítással. Az alábbi táblázat megmutatja, melyik operációs rendszer fog működni.

PPTP L2TP SSTP Kerio OpenVPN GUI Cisco AnyConnect
ablakok
Mac OS X x
Mac operációs rendszer x x
Android x x
iOS x x
Linux x x x x

A SaturnVPN felülvizsgálati következtetése

A SaturnVPN kiválóan alkalmas tengerentúli streaming video-webhelyekre való belépésre. A csatlakozási naplók meghatározatlan ideig történő megőrzése azt jelenti, hogy a szerzői joggal védett anyagok letöltésekor ne támaszkodjon erre a VPN-re az identitás védelme érdekében..

kedveltem

 • Könnyen használható Cisco AnyConnect
 • Ingyenes próbaverzió
 • Jó DNS és IP szivárgásvédelem
 • Bekerül a Netflix USA-ba

Nem voltam benne annyira biztos

 • Csatlakozási naplók
 • Csak két egyidejű kapcsolat

utáltam

 • Biztonsági tanúsítvány hiba
 • Nem működő kapcsolatok
 • Alacsony sebesség

A hitelesítési igazolás sikertelensége a SaturnVPN által kínált összes kiszolgálóval történő összes csatlakozási kísérletnél az összes alkalmazás esetén azt jelenti, hogy nem szabad ezt a szolgáltatást használni. Ez a hiba a közép-ember támadások kockázatát vonja maga után, amikor egy beavatkozó jelent kiszolgálóként. Ezek a csalók lehetnek hackerek, akik el akarják lopni az Ön bankja adatait, vagy a szerzői jogi ügyvédek vagy a rendőrség kémkedhetnek az Ön tevékenységein..

Nézze meg más VPN-szolgáltatók véleményét a ProPrivacy.com webhelyen, hogy jobb szolgáltatást találjon.

Látogassa meg a SaturnVPN-t »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me