Saját külföldi hálózatom


 • Árazás

  Tól től $ 8.00
  / hónap

 • unblocks:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
6 tízből

összefoglalás

FIGYELMEZTETÉS: A My Expat Network egy olyan VPN szolgáltatás, amelyet kizárólag azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy külföldiek számára lehetővé tegyék a külföldről származó SD TV nézését. Középpontjában a streaming és nem a biztonság áll.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Hong Kong
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • Országok
  4

Árképzés és tervek

Az Expat Network-nek érdekes rendszere van a tervében és az árazásban. Ha Ön brit, amerikai, kanadai vagy ausztrál állampolgár, és csak a saját országa tartalmához szeretne hozzáférni, akkor ezt megteheti. Vagy ha szeretné, választhatja a tartalom feloldásának lehetőségét mind a négy országban - bár ez magasabb költségekkel jár. Hasonlóképpen megadhatja, hogy melyik készüléket kíván használni - egy számítógépet, Mac-ot, útválasztót, táblagépet vagy okostelefont -, vagy kiválaszthatja az összes eszközt. Végül lehetősége van választani a havi, a hathavi vagy az éves terv között.

Mindezek a döntések sokféle árpontot eredményeznek. Ha úgy dönt, hogy egy országhoz ragaszkodik, akkor a tervezett árak az adott ország pénznemében jelennek meg, a költségek függvényében az aktuális piaci árfolyamoktól és az általuk használni kívánt eszközöktől. Alternatív megoldásként, ha úgy dönt, hogy belép az országba, és kiválasztja az összes országot és minden eszközt, akkor az átalánydíj GBP-ben van, havi csomag esetén havonta 8,00 font, hathónapos terv esetén havonta 7,20 £, havonta 6,40 £. 12 hónapos tervre. Ha figyelembe vesszük az GBP és USD közötti árfolyamot az írás megírásakor, akkor ez havi terv esetén nagyjából havonta 12,00 USD, hathónapos terv esetén havonta 10,80 USD, 12 hónapos terv esetén pedig havonta 9,60 USD..

Miután kiválasztotta a tervet és az árat, fizethet Visa, MasterCard, Maestro, Discover vagy PayPal kártyákon keresztül. Noha ez a lehetőségek megfelelő köre, csalódottan láttam, hogy nem létezik anonim fizetési lehetőség, például a bitcoin. Ennek ellenére nem voltam meglepve olyan okok miatt, amelyek később a felülvizsgálat során világossá válnak.

Sajnos a My Expat Network nem kínál ingyenes próbaverziót. Ennek ellenére hétnapos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, amelyet akkor is kihasználhat, ha nem elégedett a szolgáltatással.

Jellemzők

A My Expat Network egy brit vállalat, Hong Kongban található.

Az Expat Network csak négy helyet szolgáltat: az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában. Szerverhálózata 120 szervernél van, számlálva, amelyet webhelyén az SD (nem HD) video streamingre optimalizáltnak tekint..

A kiválasztott tervtől függ, hogy hány eszközt használhat ezekhez a szerverekhez. Megadhat egy országot és egy eszközt, vagy all-in mind a négy országgal öt egyidejű kapcsolathoz. Ha utóbbit keresed, megnézheted kedvenc műsoraikat az asztalon, a mobiltelefonon és a táblagépen, és továbbra is fennmarad a kapcsolata a családod vagy a szobatársak eszközeinek!

műsorújság

Szerencsés hír az olvasóink számára, akik VPN-t keresnek elsősorban a TV-műsorok közvetítéséhez: A My Expat Network TV-útmutatóval rendelkezik, amely felsorolja azokat a csatornákat, amelyekhez a felhasználók hozzáférhetnek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában.

A kiemelt események a következők:

 • BBC One – Four, BBC iPlayer, 4oD és Demand 5 az Egyesült Királyságban
 • NBC, CBS, Bravo TV és Adult Swim az Egyesült Államokban
 • Az ABC Net i-View, az ABC News, a Plus 7 és az SMH TV Ausztráliában
 • CBC, CTV, Szelet és Globális TV Kanadában

Az egyes országokban elérhető csatornák teljes listájáért nézze meg a TV-útmutatót a My Expat Network webhelyen.

Látogassa meg az Expat hálózatomat »

Biztonság és adatvédelem

Ahogyan röviden említettem a My Expat Network áttekintésének Jellemzői szakaszában, a cég székhelye Hong Kongban található. Ez egy kiváló hely a VPN-szolgáltatás alapjául, mivel Hongkongban nem létezik kötelező adatmegőrzési politika, amely lehetővé teszi az ott működő szolgáltatók számára, hogy felhasználói online tevékenységeiket megóvják a jogi korlátozásoktól és az állami beavatkozástól..

A My Expat Network elsődleges helyének ellenére meglehetősen csalódó titkosítási protokollokkal rendelkezik. OpenVPN-t használ PC- és Mac VPN-ügyfelekhez, L2TP-t pedig mobil eszközökhöz. Az Egyesült Királyság szolgáltatásához 56 bites titkosítást, Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban 128 bites titkosítást használnak. De azt mondták nekem, hogy hamarosan minden hely 56-bites titkosítást fog használni, mivel ez nagy sebességet és jobb streaming-képességet tesz lehetővé..

Az ilyen rossz titkosítást nehézkes látni bármely VPN-ben, de mivel a szolgáltatást csak a külföldről történő adatátvitelre szánják, és semmiféle formában, vagy formában nem a biztonságra, ez nem meglepő és érthető..

A naplózást illetően a My Expat Network adatvédelmi politikájában egyértelműen kijelenti, hogy a vállalat naplózza a kapcsolat részleteit és a sávszélesség kihasználását, de hogy "a monitorozás más formája nem megengedett." Noha annak a ténynek, hogy a My Expat Network nem tárol használati naplókat, a legtöbb ember számára elegendőnek kell lennie, azoknak, akik a magánélet iránt tudatosabbak és olyan szolgáltatót akarnak, amely semmiféle naplót nem tart (és kiváló titkosítással rendelkezik), be kell nézniük a legjobb listánkba. logless VPN-k.

A My Expat Network webhely

A My Expat Network weboldal szépen megtervezett és könnyen navigálható. A szolgáltatással kapcsolatos információk többsége a honlapján található, beleértve a fizetési lehetőségeket, a támogatott rendszereket és a kiszolgált országokat. Az olyan hasznos témákra mutató linkeket, mint például a Csomagok, Csatornák, Ügyfélszolgálat, GYIK és Általános Szerződési Feltételek találhatók az oldal tetején és alján.

A honlapon valós idejű frissítéseket is találhat a My Expat Network Facebook és Twitter fiókjaiban (a hozzájuk mutató linkeken kívül), valamint kiválaszthatja az ügyfelek visszajelzéseit..

Az Expat Network-nek van egy blogja a weboldal Erőforrások lapján. Itt információkat talál a dolgokról, például a vállalati frissítésekről, az ipari hírekről, a sport ütemezéséről és a TV engedélyekről.

Támogatás

Az Expat Network-en jól lekerekített támogatási rendszer működik. A GYIK oldal kicsi, de képes válaszolni az összes fő kérdésre, például a "Milyen TV-csatornákat nézhetek?", "Ingyenes próbaverziót kínál??", és "Mit ad nekem egy VPN kapcsolat??"

Ha kérdése továbbra is megválaszolatlan, akkor böngészhet a Súgóban, amely általános közleményeket, támogatási fórumokat, trükköket és tippeket, hibaelhárítási cikkeket és egy közösséget tartalmaz, ahol a felhasználók megjegyzéseket tehetnek.

Ha kérdésére még mindig nem válaszoltak, akkor közvetlenül kapcsolatba léphetnek a Saját Emberek Hálózatával, és kérésüket online kapcsolatfelvételi űrlapon nyújthatják be. Ezután e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a jegyszámát, és ígéretét arra, hogy kérdését a személyzet felülvizsgálja.

A My Expat Network ezen áttekintése céljából úgy döntöttem, hogy kipróbálom a jegyalapú ügyfélszolgálatot. Feltettem egy kérdést, hogy milyen titkosítást használnak.

Mindössze öt perccel később megdöbbentem, hogy személyre szabott választ kapok. Az alkalmazott teljes mértékben válaszolt a kérdésemre, és azt mondta nekem, hogy lépjenek újra kapcsolatba velük, ha további kérdéseim vannak. Összességében nagyon elégedett voltam a My Expat Network támogatás minőségével (és gyorsaságával)!

Feliratkozás

A My Expat Network VPN feliratkozása egyszerű. A kívánt terv, eszköz (ek) és fizetési terv kiválasztása után meg kell adnia vezetéknevét, vezetéknevét és e-mail címét, és el kell készítenie egy jelszót. A regisztráció után megerősítő e-mailt fog kapni, amely eljuttatja a fiók oldalára. Itt a telepítési oldal mellett információkat talál az előfizetéseiről.

A My Expat Network telepítése után (amely csupán másodperceket vesz igénybe) újra kell indítania a készüléket, mielőtt az ügyfél elindíthatná.

A My Expat Network e felülvizsgálatához úgy döntöttem, hogy kipróbálom az Összes ország minden eszköz szolgáltatást.

A My Expat Network Windows 10 VPN kliens

A My Expat Network VPN ügyfélprogramot Windows számára kezdetben kissé trükkös volt találni. Míg a szoftver letöltése után egy asztali ikon jelenik meg, ez nem indítja el az ügyfelet. Ehelyett megtalálható a tálcán.

A megnyitáskor a beállítások és az Exit gomb mellett a rendelkezésre álló országokkal is megismerkednek, amelyekhez csatlakozni lehet.

Egy országra kattintva csatlakozhat, leválaszthat, állapotot mutathat és naplókat nézhet meg.

Ha rákattint a kívánt országra, értesítést kap a sikeres kapcsolatról, valamint az új IP-címéről. (A felülvizsgálat kedvéért feladtam az IP-címet, amelyet kaptak nekem.)

Az Állapot megjelenítése elemre kattintva a következő felbukkanó képernyő jelenik meg, amely további információkat szolgáltat a felhasználónak kapcsolatáról:

A My Expat Network VPN kliens Beállítások menüje ugyanolyan csupasz csontok, mint a többi rész. A Proxy fül segítségével választhat a vállalati beállítások, a rendszerproxy-beállítások, vagy a manuális beállítások között.

Eközben az Általános fül csak a nyelvek váltásának a lehetõségét adja meg. Végül, a Névjegy fül további részletekkel szolgál a cégről.

Sebesség és teljesítmény

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát.

A sebesség-teszteket Európában hajtották végre, 30 Mbps alapkonfigurációval. Amint az a grafikonokból látható, a feltöltési és letöltési sebesség jelentősen lecsökkent, amikor a My Expat Network be volt kapcsolva. Mivel a My Expat Network-t streamingre szánják, az ilyen lassú sebesség látása nagyon csalódást okozott. Ennek ellenére vitatható, hogy ezek a sebességek elegendőek-e az SD TV streamingjéhez - a My Expat Network elsődleges célja.

A szivárgásvizsgálat hasonlóan zavaró eredményekre derült. Az ipleak.net feltárta, hogy míg az IP-címet maszkolják, a WebRTC és a DNS szivárgásokat is észlelték. Sőt, ami még rosszabb, a test-ipv6.com tesztjén 0/10-et ért el, amely teszteli az IPv6 stabilitását és készségét. A doileak.net - amely a fent említett tesztek keveréke - több ugyanolyan szomorú eredményt adott.

A különféle teljesítményteszt során megállapításaim következtetései? A My Expat Network nemcsak gyenge sebességgel rendelkezik, de az erősség és a biztonság szempontjából sem sikerül elérni a jelet. Védelmében a sebesség soha nem eshet annyira, hogy az SD TV streamingje lehetetlen - bár a HD egy másik történet. Ezenkívül a célközönséget valószínűleg csak streaming, és nem a biztonság foglalkoztatja, ami azt jelenti, hogy valószínűleg (kissé aggasztóan) nem veszik figyelembe a különféle szivárgási tesztek eredményeit.

Egyéb platformok

A Windows mellett a My Expat Network az eszközök túlnyomó többségével működik. Ide tartozik az OS X, iOS és az Android VPN. Van VPN Linuxhoz és DD-WRT támogatás. A My Expat Network kliens a tervezés, a minőség és a hatékonyság szempontjából nagyrészt azonos a platformok között. Az egyes platformokra vonatkozó telepítési útmutatók a Telepítési útmutatók a Támogatás fül alatt találhatók, a My Expat Network webhelyen. Az iPhone felhasználók VPN-je más titkosítási protokollt is használhat, erről bővebben a szolgáltató webhelyén olvashat.

Saját Expat Network Pro alkalmazás

Mint fentebb említettem, a My Expat Network mobilbarát. Az alkalmazás letölthető mind az Apple App Store, mind a Google Play oldalról. A letöltés és a telepítés ugyanolyan egyszerű és zökkenőmentes, mint az asztali verzió, a működéshez nem kell megváltoztatnia a beállításait. Hasonlóan könnyen használható. A letöltés után minden felhasználónak be kell írnia felhasználónevét és jelszavát, majd meg kell érintse meg a kívánt ország zászlóját a csatlakozáshoz.

Úgy találtam, hogy a My Expat Network mobil verziója valóban felhasználóbarát, mint az asztali verzió, és stílusosabb. Nem volt probléma sem a szerverhez való kapcsolódással, sem a szétkapcsolással.

Végső gondolatok

Kedveltem:

 • Gyors és barátságos ügyfélszolgálat
 • A streaminghez optimalizált szoftver
 • Székhelye Hong Kong
 • Öt egyidejű kapcsolat
 • Hétnapos pénz-visszafizetési garancia
 • Mobil-barát

Nem voltam benne annyira biztos:

 • Csak négy országot nyújt
 • Minimális fakitermelés
 • Hihetetlenül csupasz csont VPN kliens
 • SD és nem HD streamingre optimalizálva

Utáltam:

 • Nagyon lassú sebesség
 • WebRTC, DNS és IPv6 szivárog
 • Drága azért, amit kap
 • Hihetetlenül gyenge a titkosítás

Készítsük be ezt a My Expat Network áttekintést, tegyük meg?

Noha néhány ember anonimitást vagy cenzúra megkerülését használja a VPN-szolgáltatásokat, igazságos azt mondani, hogy a leggyakoribb módszer a más országokból származó streaming szolgáltatások elérése. Az Expat Network-én előzetesen állok ebben, és pusztán a külföldi TV-szolgáltatások elérésének eszközeként értékesíti magát. De még egy könnyen használható ügyféllel is, amelyet még a legtöbb technológiai fóbia is képes kezelni, ez nem változtatja meg azt a tényt, hogy a My Expat Network kínzóan lassú, és tele van WebRTC, DNS és IPv6 szivárgásokkal. Nem pontosan azt, amit keres egy VPN-ben, még akkor is, ha csak egyet szeretne streaminghez használni!

Mint ilyen, ha amerikai, brit, kanadai vagy ausztráliai külföldön utazik, és olyan HD streaming szolgáltatást keres, amely gyors, megbízható és tisztességes biztonsággal rendelkezik, azt javaslom, hogy keresse meg másutt. Ha azonban nem aggódik a biztonság miatt, és egyszerűen csak külföldről szeretne nézni az SD TV-t, a My Expat Network lehet a VPN szolgáltatás az Ön számára.

Látogasson el az Expat Network oldalra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me