Saját alagút


 • Árazás

  Tól től $ 2.92
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
7.7 tízből

összefoglalás

A Private Tunnel az OpenVPN Technologies, az OpenVPN protokollért felelős emberek kereskedelmi gyermeke. A Privát Alagút viszonylag ismeretlen a VPN-iparban, ezért úgy döntöttem, hogy a Privát Alagút felülvizsgálatát végzem el, hogy megnézem a szolgáltatás teljesítményét. VPN használatakor általában azt javasolom az OpenVPN protokollt, hogy VPN-szolgáltatásként a privát alagút helyének kiderítése különösen érdekes. Folytassa a görgetést, hogy tovább olvasson, vagy nyomja meg az alábbi ugrást, hogy elinduljon egy ingyenes 2 GB-os próbaverzióhoz.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  48 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  MINKET
 • Egyidejű kapcsolatok
  10
 • Országok
  9

Jellemzők

Egyidejű kapcsolatok 10
Országok 9

Eddig olyan jó, ugye? Nos, nem minden olyan peachy, mint amilyennek látszik. A Private Tunnel központja az Egyesült Államokban található, ami egy hatalmas fekete jel! Mindenkinek tudnia kellene a szörnyű amerikai adatmegőrzési törvényekről és az árnyékos kormányzati intézményekről. Ha olyan VPN-t keres, amely prioritást élvez a teljes adatvédelem mellett, akkor a Private Tunnel nem lesz biztonságos fogadás.

Mint korábban említettem, a Private Tunnel az OpenVPN Technologies, az OpenVPN protokollért felelős cég kereskedelmi gyermeke. Ennek (elméletileg) rengeteg okot kell adnia a fogyasztóknak az optimizmusra, mivel az OpenVPN a legbiztonságosabb VPN-protokoll odakint.

A Private Tunnelnek 12 helyszíne van 9 országban, beleértve Németországot, az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Hongkongot. A kiszolgálók méltányos mennyisége kissé alulteljesítő az ExpressVPN-hez képest
(136+ hely) vagy HMA
(300+ helyszín).

A privát alagút áttekintésének elkészítésekor a Netflix és a BBC iPlayer sem érhető el a Private Tunnel használatával. Ha ezeket a streaming szolgáltatásokat blokkolja, akkor nézze meg ezeket a (működő) ajánlásokat a Netflix VPN és az iPlayer VPN szolgáltatásokhoz.

A Private Tunnel meglehetősen nagylelkű, ha több eszközhöz csatlakozik. A rögzített adatcsomagok feliratkozásával korlátlan számú eszközt csatlakoztathat a szolgáltatáshoz egyszerre. Az éves terv, korlátlan sávszélességgel, akár 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, aminek elegendőnek kell lennie egy egész háztartáshoz (vagy baráti társasághoz).

Látogasson el a privát alagútba »

Sebesség és teljesítmény

Sebességteszteket végeztem néhány Private Tunnel szerverén (Frankfurt, London és New York City), hogy jobb képet kapjak a szerver teljesítményéről.

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát.

Mint láthatja, a németországi és az Egyesült Királyságbeli szerver teljesítménye meglehetősen gyenge, mind a letöltési, mind a feltöltési sebesség tekintetében. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az Egyesült Királyság tesztjét szinte lehetetlen megtenni, mivel folyamatosan leválasztottam az internetet.

Az Egyesült Államok eredményei kicsit jobbak voltak (Németországhoz és az Egyesült Királysághoz képest), de összességében csalódott voltam a hatalmas sebességcsökkenés miatt.

Szivárgásvizsgálat

ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 48

Kissé pozitívabb megjegyzés: a tesztelt Private Tunnel szerverek egyikében sem volt DNS- vagy IP-szivárgás.

Ár

12 hónap

$ 2.92
havonta

1 hónap

$ 6.00
havonta

A Private Tunnel valamivel eltérő megközelítést alkalmaz, mint a legtöbb VPN-szolgáltató az árképzésnél. A 2 GB-os adatátvitel nélküli próbaverzió mellett a Private Tunnelnek két adatkorlátozott terv és egy éves, korlátlan adatterve van.

Ennek az árképzési formátumnak vonzónak kell lennie azok számára, akiknek egyszerűen rögzített mennyiségű adatra van szükségük havi előfizetés nélkül. A 10 vagy 20 GB-osnak elegendőnek kell lennie néhány sportesemény vagy film film közvetítéséhez vagy utazás közbeni felhasználáshoz. Az éves korlátlan csomag tíz csatlakozással évente 29,99-kor (csak 2,49 havonta!) Kiváló lehetőség háztartások vagy baráti társaságok számára.

Mint már említettem, a Private Tunnel ingyenes 2 GB-os próbaverziót kínál, hogy kiderüljön, megfelel-e a szolgáltatás Önnek. Ha végül vásárol, akkor a Private Tunnelnek teljes és arányos pénz-visszatérítési garanciák állnak rendelkezésre.

A Private Tunnel elfogadja az összes szokásos fizetési módot, beleértve banki átutalást, PayPal-ot, hitelkártyákat. Örültem annak is, hogy ezt a Bitcoin-t választottam (Stripe-en keresztül), mivel ez növelheti az anonimitás szintjét.

Egyszerű használat

A PrivateTunnel jelenleg támogatja a Windows, Mac, iOS 6.1 vagy újabb és Android 4.0 vagy újabb mobil eszközöket. A Linux felhasználók a Private Tunnel működését is elérhetik, bár ehhez előzetes tapasztalat szükséges a parancssori felülettel kapcsolatban.

Érdemes megjegyezni, hogy egy kis extra munkával (a konfigurációs fájlok letöltése) a Private Tunnel különféle eszközökön és operációs rendszereken is működhet..

Kipróbáltam a Private Tunnel alkalmazást az iPhone készüléken, hogy kiderüljön, mennyire könnyű volt beállítani és csatlakozni a szolgáltatáshoz (OpenVPN). Örültem, hogy pár perc alatt felállítottam és készen állok a csatlakozásra.

A Private Tunnel jelenleg nem támogatja a Windows Phone vagy a Blackberry szoftvert, de arra törekszik, hogy ezt a jövőben megváltoztassa.

Vevőszolgálat

A privát alagút kapcsán felmerülő második fő kérdésem az ügyfélszolgálat lehetőségeinek hiánya volt. Az e-mail támogatás és a viszonylag kicsi GYIK párosítva meglehetősen kiábrándító. A Privát Alagút munkaideje hétfőtől péntekig, 9-5 (PST).

Ahhoz, hogy jobb képet kapjunk arról, hogy a Private Tunnel milyen gyorsan reagál az e-mailekre, e-mailt küldtem számukra néhány kérdéssel a fájlmegosztással kapcsolatban. Az e-mailt 4 órakor PST-n küldtem, és néhány órával később kaptam megfelelő választ.

A Private Tunnel szintén aktív a Facebookon és a Twitter-en, mindkét profil felhasználásával hasznos információkat küldhet és kommunikálhat az ügyfelekkel.

Adatvédelem és biztonság

Mint már említettem, a Private Tunnel az Egyesült Államokban található, ami azt jelenti, hogy óriási jogi nyomásnak lehet kitéve az ügyfelek adatainak átadásakor. Az olyan jogszabályok, mint például a Tárolt Kommunikációról szóló törvény, tovább adják a skála a szövetségi kormány javát.

Azok számára, akik tagadják az adatvédelem aggasztó állapotát az Egyesült Államokban, a közelmúltbeli Edward Snowden-felfedezések vagy az FBI és az Apple vitája további információt kell adnia a kérdésről..

Titkosítási protokollok

A titkosítás szempontjából a Private Tunnel 128 bites AES-GCM titkosítással védi az adatátvitelt. A GCM (Galois / Counter Mode) egy bevált biztonsági modell, amely többnyire elkerüli a túlzott sebességkorlátozásokat anélkül, hogy a biztonságot veszélyeztetné.

Noha a Private Tunnel nem állítja, hogy bármilyen tevékenységi naplót tartana, egyes kapcsolati naplók mentésre kerülnek. A Private Tunnel azt állítja, hogy csak ezeket használja a teljesítmény és a karbantartás megfigyelésére. A Magán Alagút kimondja: "Tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait. Nem érdekli, mit csinál az interneten." Noha ez egy jó érintés, szeretnék egy teljesen naplómentes szolgáltatást látni, mielőtt a Private Tunnel-t teljesen biztonságos VPN-nek ajánlom..

A Privát Alagút kifejezetten nem tiltja a P2P tevékenységét, de megfelel a DMCA közleményeinek és aktívan megszünteti a szerzői jogok megsértésében részt vevő fiókokat..

Ha többet szeretne tudni a VPN torrent használatáról, tekintse meg a torrent webhelyek legjobb VPN-jét.

Végső gondolatok

A Privát Alagút egyedülálló szolgáltatás, mivel szorosan kapcsolódik az OpenVPN protokollhoz. Ennek eredményeként kíváncsi voltam, hogy megnézem a Private Tunnel mögötti részleteket, és hogy hasonlítsuk össze más VPN-ekkel. Amíg az OpenVPN jel van, az USA-ban való székhely azt jelenti, hogy bárki, aki valóban anonim élményt keres, jobban szolgálja a máshol történő keresést. Dobj el valami megkérdőjelezhető szerver teszt eredményt, és a Private Tunnel olyan VPN, amelyet valószínűleg el akar kerülni.

Összességében a Private Tunnel egységes vásárlási tervei és felhasználóbarát megközelítése megfelelő lehet csoportok számára vagy azok számára, akik időt töltenek a tengerentúlon. Nézze meg az ingyenes 2 GB-os próbaverziót az alábbi link segítségével, és tudassa velünk tapasztalatait, jó vagy rossz.

Látogasson el a privát alagútba »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me