SaferVPN


 • Árazás

  Tól től $ 3.29
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android

  • Linux
 • unblocks:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
7.3 tízből

összefoglalás

A SaferVPN egy bővülő VPN-szolgáltató, amely az egész világon kiszolgálja az ügyfeleket. Nemrégiben fejlesztette ki játékát, és most egy virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás, amelyet széles körben ajánlhatunk. A kapcsolat sebessége és az ügyfélszolgálat olyan területeket javíthat, amelyek még javulhatnak, de a SaferVPN a jó VPN-szolgáltatás minden adatvédelmi és biztonsági követelményét elég szűk körbe szögezte le..

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Izrael
 • Országok
  35
 • Egyidejű kapcsolatok
  5

Jellemzők

Összes kiszolgáló 700
Országok 35
Egyidejű kapcsolatok 5
torrentezés-
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Kombináció
Kikötőszállítás
Támogatott útválasztók R7000 (DD-WRT), RT-N66U router, WRT1900ACS (DD-WRT),
Router támogatás
Port kiválasztása

A SaferVPN a következő kiegészítő funkciókat kínálja:

 • 24/7 élő chat támogatás
 • Automatikus helymeghatározó algoritmus
 • Peer-to-peer (P2P) torrent használata megengedett (csak holland szervernél)
 • WiFi védelem
 • Chrome kiterjesztés

A kiszolgálók szerte a világon találhatók, néhányuk szokatlan helyeken, például Dél-Afrikában, Brazíliában, Indiában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Automatikus helymeghatározási algoritmus

Ez egy olyan szolgáltatás, amelyre a SaferVPN nagyon büszke:

"Van egy diagnosztikai javító funkció, amely a háttérben fut, és a rendszerkonfiguráció alapján kiválasztja a legjobb VPN protokollt, amelyet használni kíván. A legtöbb esetben az IKEv2-t használjuk az IPSEC felett (AES 256), és visszaesünk az OpenVPN-hez (AES 256).."

Az IKEv2-t széles körben biztonságos VPN-protokollnak tekintik, és különösen nagyszerű, ha rendszeresen vált át a WiFi és a mobil, illetve a különféle WiFi hálózatok között. Általában az OpenVPN-t ajánljuk, mivel ez bevált szabvány az adatok biztonságának megőrzése szempontjából. Ha inkább az OpenVPN-rel ragaszkodik, akkor ez nem nagy ügy, mivel az automatikus helymeghatározási algoritmus teljesen opcionális.

A témáról szóló részletes megbeszélésért olvassa el a VPN titkosítási útmutatóomat.

Látogasson el a SaferVPN webhelyre »

Sebesség és teljesítmény

Az összes tesztet a Virgin Media UK 80 Mbps / 5 Mbps optikai kapcsolaton végeztük, az OpenVPN protokoll használatával. Megengedtem, hogy a SaferVPN automatikusan kiválassza a kiszolgálókat egy adott helyen.

Safervpn Down

Safervpn Up

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. Rosszabb eredményeket láttam, ám engem.

Szivárgásvizsgálat

A DNS-felbontást harmadik fél szerverei helyesen hajtották végre. A SaferVPN ehhez a Google DNS-t használja, de az eredmények proxyt adnak annak megakadályozására, hogy a Google megtudja, ki készítette őket. Bár nem olyan jó, mint egy szolgáltató, amely saját DNS-felbontást hajt végre, szerintem ez rendben van.

Sajnos a többi eredmény kevésbé biztató. A Windows rendszerben IPv6 szivárgást észleltem a WebRTC-n keresztül. Noha a WebRTC szivárgás elsősorban böngésző probléma, sok VPN szolgáltatás szigorította beállításait, hogy minimalizálja a bekövetkezés valószínűségét. Még ennél is rosszabb, hogy a macOS kliens kiszivárogtatta az IPv6 címem, nem csak a WebRTC-n keresztül, hanem szokásos IP-szivárgásként is. Ezért mindenkinek, aki rendelkezik IPv6-kapcsolattal, erősen javasoljuk, hogy tiltsa le az IPv6-ot az operációs rendszer beállításaiban, és blokkolja a WebRTC-t böngészőikben.

Ár

24 hónap

$ 3.29
havonta

12 hónap

$ 5.49
havonta

1 hónap

$ 12.95
havonta

Mint általában, a havi ár csökken, minél hosszabb ideig vásárol előfizetést. A 24 órás ingyenes próbaverzió elérhető, ami jó. Ehhez nincs szükség hitelkártya-adatokra. A SaferVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is nyújt.

A fizetés hitel- / bankkártyával, Paypal-on vagy Bitcoin-on keresztül történhet. A homályosabb fizetési lehetőségek a Paymentwall jóvoltából is elérhetők.

Egyszerű használat

ablakok
Mac operációs rendszer
iOS
Android
Linux
Windows Phone

A SaferVPN egyedi alkalmazásokat kínál Windows, Mac OS, iOS és Android rendszerekhez. A mobilalkalmazások az OpenVPN-t ugyanazokkal a titkosítási beállításokkal használják, mint az asztali alkalmazásokat. A SaferVPN jó kézi beállítási útmutatót is kínál Linux, Blackberry telefonok, Windows telefonok, számos útválasztó és különféle médiafolyam-platformok számára..

A SaferVPN Windows VPN kliens

A SaferVPN kliens nagyon egyszerű, de elvégzi a munkát.

SaferVPN asztali kliens

Nem világos, hogy melyik protokollt kell használni, ha az alapértelmezett „Automatikus” van kiválasztva. A támogatás nem tudta megmondani nekem sem.

SaferVPN protokollok

A SaferVPN Windows kliensnek van egy kill kapcsolója. Ezt kipróbáltam az alkalmazás kényszerű bezárásával a Windows Feladatkezelőben, de még mindig csatlakoztam az internethez.

Ez azt jelenti, hogy a kill kapcsoló reaktív - leállítja az internetet, amikor észleli, hogy a VPN megszakadt. Nem működik például, ha a VPN-ügyfél maga is összeomlik.
Jobb lenne egy olyan tűzfal alapú kill kapcsoló, amely megakadályozza a VPN-n kívüli kapcsolatok kialakítását, de az összes kill kapcsoló előnyösebb, mint egy sem.

SaferVPN automatikus WiFi

Észrevettem, hogy az ügyfél nagyon gyorsan csatlakozik a VPN szerverhez, ami jó. Amint látni fogjuk, az ügyfél azonban nem tartalmaz DNS szivárgás elleni védelmet.

Android App

Saját Android telefonom van, ezért letöltöttem az Android alkalmazást a Play Áruházból.

SaferVPN alkalmazás engedélyek

A SaferVPN jelentősen csökkentette az alkalmazásához szükséges engedélyek számát. A fenti lista most nagyon ésszerű.

SaferVPN mobil kliens

Az alkalmazás is jól néz ki, és használat közben nem észleltem IP-szivárgást.

Chrome és Firefox kiterjesztések

A SaferVPN böngésző-kiterjesztéseket kínál a Chrome és a Firefox számára. Azt mondták nekem (és feltételezem, hogy ez vonatkozik a Firefox kiegészítőre):

„A titkosítást kifejezetten nem használjuk a Chrome kiterjesztésünkön belül. Maga a Chrome (belsőleg) az SSL-t használja a biztonsági réteg tetején a http-protokollon annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználói munkamenet adatait „rossz” emberek lopják el. ”

Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy HTTPS-t használ, de messze nem vagyok biztos. Ha titkosított kapcsolatot szeretne, akkor maradjon a teljes VPN-ügyféllel.

A SaferVPN Chrome kiterjesztése

Vevőszolgálat

24 órás támogatás
Ingyenes próbaverzió Igen - 1 nap
Élő chat
Pénzvisszafizetési garancia
Pénz-visszafizetési garancia hossza 30

A telepítési útmutatók kivételével a támogatás elsősorban 24/7 élő csevegésen keresztül történik. A jegyezett e-mail rendszer szintén működik. Amikor élő chat-en keresztül kapcsolatba léptem a SaferVPN támogatásával, a válaszok szinte azonnaliak és nagyon barátságosak voltak.

Nem gondolom, hogy méltányos elvárás, hogy az élenjáró támogató személyzet mélyreható műszaki ismeretekkel rendelkezzen, de kissé idegesítette, hogy többször megkapják a válaszokat: „Biztosíthatom Önöket, hogy a lehető legjobb titkosítást használjuk”, amikor részleteket kérnek..

Ennél is fontosabb, hogy amikor a kérdéseimet hamis e-mailen keresztül továbbfejlesztették, hogy tájékozottabb munkatársak figyelmesek legyenek, a válaszokat meglehetősen nem kielégítőnek találtam. Jó példa erre, amikor a Chrome-kiterjesztés biztonságáról kérdezem, és amikor nem tudom felfedezni, hogy van-e tökéletes előzetes titoktartás.

Adatvédelem és biztonság

Öld meg a kapcsolót
Zavarodás (lopakodás)
Saját házigazda / Proxied DNS Igen

igazságszolgáltatás

A SaferVPN (és ezért a Perimeter 81) Izraelben található, ahol szigorú adatvédelmi törvények vannak, amelyek szigorúan és kifejezetten korlátozzák a kormány azon képességét, hogy kémkedjen a személyes adatokra..

Másrészt, a Mossad az NSA közeli szövetségese, Izrael pedig kiberbiztonsági mûveleteinek robusztusságáról és az NSA-val való tömeges megfigyelési mûveleteiben való együttmûködésérõl ismert. Összességében azonban Izrael szigorú adatvédelmi törvényei meglehetősen adatvédelmi szempontból barátságos helyszínt biztosítanak.

Naplók

A honlapján a SaferVPN mondja,

„Nincs naplózási politika! Nagyra értékeljük és tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait - az interneten belül és kívül. Soha nem naplózunk vagy figyeljük a VPN-hálózati forgalmat. ”

Kicsit tovább fúrva a SaferVPN nem tárol semmilyen használati naplót. Ugyancsak nem naplózza az IP-címet, amikor kapcsolatot létesít, vagy ugyanakkor megőriz elég nagyszámú egyéb kapcsolati (metaadat) információt:

"• a munkamenet kezdésének dátuma és időpontja, a munkamenet végének dátuma és ideje,

• az egyes munkamenetek során továbbított adatok mennyisége,

• melyik helyre (pl. USA East) (nem tároljuk a szerver IP-címét),

• és melyik országból csatlakozott (IP-címeket nem tartunk fenn)."

Műszaki biztonság

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

A SaferVPN a következő OpenVPN titkosítást használja: AES-256 adatcsatorna titkosításhoz, RSA-2048 a TLS (Transport Layer Security) kézfogáshoz és SHA-256 vezérlőcsatorna kivonat hitelesítéshez..

A támogatás nem tudott többet megmondani nekem, ezért azt hiszem, hogy a SaferVPN az SHA-1-et használja az adatcsatorna kézfogáshoz (ami rendben van). A SaferVPN megerősítette, hogy tökéletes előremeneti titoktartást (PFS) használ minden OpenVPN és IKEv2 kapcsolathoz.

Ez egy erős OpenVPN beállítás. A SaferVPN Windows és a macOS alkalmazások DNS szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót is tartalmaznak, de mint láttuk, ezek nem mindig hatékonyak. A SaferVPN Android és iOS alkalmazásai tartalmaznak egy kill kapcsolót, amely továbbra is nagyon hasznos, ha túl szokatlan funkció.

Végső gondolatok

A SaferVPN néhány jelentős fejlesztést végzett, és most már közel áll a nagyszerű szolgáltatáshoz. Kiváló titkosítást használ, rengeteg kiszolgálóval rendelkezik hasznos helyeken, öt kapcsolatot engedélyez egyszerre, és jó naplózási politikával rendelkezik. Ezenkívül kínál néhány nagyon praktikus harangot és sípot, egy ilyen Chrome-kiterjesztést és az IKEv2 erős támogatását. A SaferVPN visszatartja a kissé alacsony teljesítményszintű teljesítményt és az alárendelt (de barátságos!) Ügyfélszolgálatot. Az IPv6 felhasználóknak azonban további biztonsági óvintézkedéseket kell tenniük.

A 24 órás ingyenes próbaverzióval és a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával kevés ok van, hogy ne ellenőrizze ezt a rendkívül hozzáértő szolgáltatást magának..

Látogasson el a SaferVPN webhelyre »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me