PureVPN


 • Árazás

  Tól től $ 2.88
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Pontszám
9.5 tízből

összefoglalás

A PureVPN egy hongkongi székhelyű VPN-szolgáltatás, amely a kiszolgálók nagyon sok helyére vonatkozik. Nemrégiben nem ment naplókat, ami nagyszerű az adatvédelem iránti tudatosság szempontjából. A PureVPN szolgáltatásainak listája széles, és még a legigényesebb VPN-felhasználókat is boldoggá fogja tenni. Szinte minden olyan streaming szolgáltatást felold, amelyre remélhet, hogy hozzáfér.

Gyors statisztika

 • Országok
  141
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • igazságszolgáltatás
  Hong Kong
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  77,37 Mbps

Ár

24 hónap

2 éves ajánlat 74% kedvezménnyel!

74% kedvezmény

$ 2.88
havonta

1 hónap

$ 10.95
havonta

A szokásos módon a PureVPN árazási szintek csak arra vonatkoznak, hogy mennyi ideig vásárol előfizetést. Minden ügyfél hozzáférhet a PureVPN összes szolgáltatásához. Azt kell mondani, hogy az egy hónapos terv kissé drága, de havi előfizetés vagy annál hosszabb előfizetés esetén a havi költség egyenesen olcsó.!

31 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre (7 napos, ha csak egy hónapos előfizetést vásárol), de feltétlenül törölje ezt időben, ha nem akarja folytatni előfizetését. A PureVPN hírneve a szigorú visszatérítésekkel kapcsolatban. Biztonságosabb lehetőség, ha 2,50 dollárt fizet a 3 napos próbaért.

A PureVPN hitelkártyával, bankkártyával, PayPal-nal, AliPay-vel és CashU-val fizet. A névtelen fizetés ajándékkártyákkal vagy különféle kriptovalutákkal lehetséges, amelyeket az amerikai székhelyű fizetési szolgáltató, a PayWall dolgoz fel..

Amint később megbeszéljük, a PureVPN nem jó választás azok számára, akiknek nagy szükségük van a magánélet védelmére. Ezért a PurePN névtelenül történő fizetésének előnyei kissé korlátozottak. Érdemes megjegyezni, hogy a potenciálisan anonim módszerekkel történő fizetés nem téríthető vissza.

Támogatott fizetési platformok


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Jellemzők

torrentezés-
Országok 141
Egyidejű kapcsolatok 5
Router támogatás
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Tiszta fém
Kikötőszállítás
Port kiválasztása
Támogatott útválasztók DD-WRT, Asus, Linksys, Paradicsom, TP-Link, Belkin, pfsense, Sabai Buffalo, Sabai és még sok más
Összes kiszolgáló 2000

A PureVPN egyértelműen megjelöli, hogy melyek azok a helyek, amelyek virtuálisak, azaz amelyekben nincs fizikai kiszolgáló, de melyeket elképesztő intelligens DNS-útválasztás használ. A legtöbb felhasználó számára teljesen független, hogy virtuális helyet használ-e vagy sem.

Azokban a helyeken, ahol fizikai kiszolgálókat használnak, ezek mind csupasz fémszerkezetű, egyetlen bérleti kiszolgálók. Ez jó, mert a csupasz fémszerverek sokkal biztonságosabbak, mint a megosztott szerverekre telepített szoftver VPS példányok.

PureVPN WiFi biztonság

Ez a remek funkció automatikusan felismeri, amikor egy ismeretlen WiFi hálózathoz csatlakozik, amely a VPN bekapcsolásával biztosítja a kapcsolatot. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a VPN által biztosított védelem nélkül soha ne böngészjen az interneten nem biztonságos WiFi hotspoton..

Dedikált IP-címek

A PureVPN egyik legnagyobb erőssége, hogy szinte minden olyan streaming szolgáltatást felold, amely az emberiség számára ismert. Ide tartoznak olyan szolgáltatások, mint a BBC iPlayer és a Netflix, amelyek a VPN-cégekhez tartozó IP-tartományokat lefedik.

A PureVPN ezt megteheti, mert (kissé zavaróan) kétféle „dedikált IP-címet” kínál. Az első fajta egy ideiglenes IP, amelyet egy adott esemény vagy online streaming szolgáltatás eléréséhez hoztak létre. Tehát „erre a célra” vagy akár a szolgáltatásra is elkötelezettek, de sok felhasználó között megosztottak.

Ha úgy találja, hogy egy szolgáltatás blokkolva van a VPN-felhasználók számára, akkor egyszerűen lépjen kapcsolatba a PureVPN 24/7 élő chat-ügyfélszolgálatával, és szinte biztosan képesek lesznek megadni egy kiszolgáló IP-címét, amely működik.

Az ilyen „dedikált IP-n kívül” a PureVPN havonta 1,99 $ -ért bérel a tradicionálisabb dedikált IP-t. Ezek egyfelhasználói IP-k, amelyek kizárólag a fiókodhoz kapcsolódnak.

Ezek az egyedi személyes IP-k szintén alkalmasak az ismert VPN IP-tartományokat célzó blokkok megkerülésére. Ezen felül hasznosak azok számára, akik olyan szolgáltatásokat futtatnak, mint például játékszerverek, vagy hozzáférni akarnak olyan LAN erőforrásokhoz, amelyek rögzített statikus IP-címhez kapcsolódást igényelnek.

Fejlett port-továbbítás

A legtöbb modern VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan a PureVPN NAT tűzfalat is kínál a kéretlen bejövő kapcsolatok megakadályozására. A NAT tűzfalak problémája az, hogy jók a biztonság szempontjából, de enyhébbek, ha a P2P torrent fejhez hasonlóan valójában kéretlen bejövő kapcsolatokat akarnak a fájlmegosztás elősegítése érdekében..

A porttovábbítás megoldja ezt a problémát azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a NAT tűzfalban lyukakat (portokat) nyissanak meg, amelyeken a bejövő kapcsolatok átjuthatnak. A torrenterek mellett ez a szolgáltatás mindenki számára hasznos, aki hozzáférni szeretne olyan erőforrásokhoz, mint például nyomtatók, LAN meghajtók, játékok vagy médiaszerverek, amelyek a VPN mögött vannak..

Kérjük, olvassa el a VPN-port továbbításának végső útmutatóját, amelyben részletesen megvitatja ezt a funkciót, beleértve a lehetséges problémákat.

Érdemes megjegyezni, hogy a port-továbbítás nem működik, ha megosztott IP-ket (NAT hálózat) használnak.

A PureVPN feloldja a Netflix blokkolását?

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

A benchmark Netflix és a BB iPlayer szolgáltatások mellett a PureVPN feloldja az Amazon Prime, a Hulu és még sok más szolgáltatást. Valójában, a dedikált IP-k (mindkettő) használatának köszönhetően a PureVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltatás a piacon a streaming szolgáltatások feloldásához és a korlátozott sportesemények eléréséhez. A PureVPN feloldja azokat a Youtube-videókat is, amelyek korlátozottak az Ön régiójában.

Sebesség és teljesítmény

Az alábbiakban egy élő ábra mutatja a PureVPN jelenlegi sebességét a folyamatban lévő speciális sebességtesztekben.

Azt kell mondani, hogy a PureVPN teljes sebességének teljesítménye jelentősen csökkent az elmúlt évben. Az elmúlt év átlagos sebessége tiszteletben tartott 29 Mb / s sebességgel működik, de az elmúlt hónapban átlagosan csak 9,1 Mb / s-ot regisztráltunk..

Ez azonban nem mondja el a teljes történetet, mivel a múlt hónap maximális sebességének eredményei nagyon tiszteletteljesen 232,8 Mb / s voltak. Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg csatlakozik egy közeli szerverhez, valószínűleg kiváló sebességű teljesítményt fog tapasztalni a PureVPN használatakor.

A DNS keresési ideje kissé alulteljesítő (átlagosan 0,52 másodperc, legfeljebb 6,97 másodperc), és a PureVPN felhasználók könyveinknél a leghosszabb átlagos várakozási időket szenvedik a szolgáltatáshoz való kapcsolódáskor. De ez még mindig csak 14,1 másodperc.

Szivárgásvizsgálat

Az IP szivárgásteszteket a nyílt forrású ipleak.net eszköz segítségével végeztük. Az összes tesztet friss virtuális gépen végeztük el, csak egy böngészővel, amely támogatja a WebRTC telepítését. Ezt a böngészőt minden teszthez privát / inkognitó módba állítottuk, hogy a gyorsítótárazási problémák ne zavarják az eredményeket.

A Windows rendszerben nem észleltünk problémát, de a macOS kliens kiszivárogtatta az IPv6 címet a normál DNS és a WebRTC segítségével.

Az IPv6 letiltásakor azonban nem észleltek WebRTC IPv4 szivárgást, tehát az IPv6-kapcsolattal rendelkező Mac tulajdonosoknak finomnak kell lenniük az IPv6 kézi letiltásával a macOS-ban. De az biztos, hogy javasoljuk a WebRTC letiltását is a böngészőben.

A böngésző proxy-kiegészítőinek használatakor nem észleltek IP-szivárgást, bár érdemes megjegyezni, hogy a kiegészítők „Megakadályozzuk a WebRTC szivárgásképességét” csak megakadályozza a WebRTC szivárgását a saját proxykapcsolatai esetén. Nem akadályozza meg a WebRTC szivárgását a VPN használatakor.

Jelenleg nem tudjuk tesztelni az IPv6 szivárgást az Androidon, de semmilyen IPv4 szivárgást nem észleltünk.

Adat korlátozások
Sávszélesség korlátozások
WebRTC szivárgás észlelve?
ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 77,37
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sorozat) 252,3

Egyszerű használat

A PureVPN Windows, macOS és Android VPN alkalmazásokat kínál. A szokásos Android mellett a PureVPN egyedi alkalmazásokat kínál az Amazon Firestick és az Android TV számára. A PureVPN böngészőbővítményeket is tartalmaz a Chrome és a Firefox számára, valamint az egyedi kisalkalmazást a Kodi és a DD-WRT számára. Huhh!

Elérhető egy új OpenVPN Linux alkalmazás, bár ez csak parancssor. Az iPhone VPN alkalmazás nem érhető el a felülvizsgálat megírásának idején, ám az App Store áruházban felülvizsgálat alatt áll.

Jó kézi beállítási útmutatók állnak rendelkezésre a platformok és a VPN-protokollok zavaró kombinációjára. Ide tartozik az iOS, a Linux (sok disztró) és a sokféle útválasztó.

Kompatibilitás

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

ablakok
Mac operációs rendszer
Android
Linux
iOS
Windows Phone

A Windows kliens

A Windows kliens telepítése közben egy meglehetősen aranyos animációval rendelkezik. A telepítés után okosnak néz ki, és tele van hasznos funkciókkal.

purevpn Windows kliens

Először azt kérdezi tőled, hogy melyik módot szeretné használni: adatfolyam, internetes szabadság, biztonság / magánélet stb. A PureVPN nem magyarázza el részletesen, hogy az egyes módok milyen különbséget tesznek a kapcsolati beállításokkal, tehát csak azt feltételezzük, hogy megfelelően vannak-e optimalizálva. a meghirdetett feladatok.

Windows purevpn kliens kiválasztási mód

A VPN Hotspot a Windows 10 beépített Hotspot funkcióját használja, hogy más eszközök a Windows rendszeren keresztül csatlakozzanak az internethez, miközben részesülnek a VPN-védelem előnyeiből. Ez egyértelműen jó, de csak a Windows 10 felhasználók számára érhető el, és csak akkor, ha van egy WiFi felülete, amely kompatibilis a Windows Hotspot funkcióval (sokan nem).

Örömmel vesszük észre, hogy azok a funkciók, amelyek valaha a mainstream felhasználók rendelkezésére álltak, most ott vannak, ahová tartoznak - Béta, és csak az önkéntes tengerimalacok számára érhetők el. Ide tartozik a split-alagút és a „Gravity” (egy hirdetésgátló és egy biztonságos keresési szolgáltatás, amely kiszűri a népszerű keresőmotorok választékából származó explicit eredményeket).

Alapértelmezés szerint a Windows kliens az IKEv2 VPN protokollt használja. Ez egyre népszerűbb választás, mivel annak ellenére, hogy az OpenVPN módszereit nem tesztelték harcban, az IKEv2-t széles körben biztonságosnak tekintik, és kétségkívül gyorsabb, mint az OpenVPN..

Jó látni, hogy az IPv6 szivárgás elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezve van, bár a tűzfal alapú megszakító kapcsoló nem. Ez a jobb típusú kill kapcsoló, mivel megakadályozza a forgalom bejutását vagy kilépését a számítógépbe a VPN alagúton kívül. Ezenkívül túlélte a szimulált szoftver-összeomlást is, ezért rendszerszintű tűzfalfalakat használ. Ez ismét jó.

A legtöbb VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan a PureVPN megosztott IP-címeket is kínál. A legtöbb VPN-szolgáltatással szemben ez a szolgáltatás nem kötelező. Csak a magánélet előnyeit élvezheti a megosztott IP-k használatával, ha a NAT hálózati opció engedélyezve van. A nem NAT-felhasználók egyedi IP-címet kapnak.

Ezért fontos megjegyezni, hogy alapértelmezés szerint a PureVPN szoftvere a rendelkezésre állás alapján NAT vagy nem NAT kapcsolatokat választ ki. Ha megosztott IP-ket akar használni, akkor meg kell adnia a NAT hálózat típusát az ügyfél speciális beállításaiban.

Egyéb platformok

A Mac alkalmazás szinte minden tekintetben megegyezik a Windows alkalmazással. Az egyik dolog, ami nem rendelkezik, az IPv6 szivárgás elleni védelem, ezért manuálisan le kell tiltania az IPv6-t a macOS-ban. Úgy tűnik, hogy megakadályozza a WebRTC IPv4 szivárgásokat, de szintén nem blokkolja a WebRTC IPv6 szivárgásokat.

Jelenleg a Mac kliens nem támogatja az IKEv2-t. Alapértelmezés szerint az SSTP VPN protokollt használja, de ez OpenVPN (UDP vagy TCP) lehet. Mivel alapértelmezés szerint a macOS beépített VPN-klienst használja, a VPN továbbra is a helyén marad, még akkor is, ha a PureVPN-ügyfél összeomlik.

Az Android alkalmazás valószínűleg még több szolgáltatást kínál, mint az asztali alkalmazások. Port-továbbítást, megszakító kapcsolót és „biztonságos WiFi-t” kínál. Az egyetlen támogatott VPN-protokoll az OpenVPN (UDP vagy TCP) és az IKEv2, de mivel ezek az egyetlen VPN-protokoll, amelyet manapság használnia kell, ez valójában nem egy probléma.

A parancssori OpenVPN alkalmazás Linuxhoz jól működik, de inkább alapvető. A PureVPN-hez előre konfigurált jönnek, nem láthatjuk azonban annak előnyeit, hogy a normál OpenVPN parancssori klienshez viszonyítva használjuk..

PureVPN OpenVPN parancssor

Böngésző-kiegészítők

A böngésző proxy-kiegészítői elérhetők a Firefox és a Chrome számára. Ezek hasznosak a tartózkodási hely gyors megtévesztésében, de nem nyújtanak biztonsági vagy adatvédelmi előnyt, mivel a proxykapcsolatok nem vannak titkosítva.

purevpn for Windows connect

Vevőszolgálat

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat
Ingyenes próbaverzió Nem Igen - 3 nap Nem
Pénz-visszafizetési garancia hossza 31 30 30

A 2020-as ügyfélszolgálati díjra vonatkozó ellenőrzésünk általában nagyon kedvező volt a PureVPN számára. A 24 órán keresztül működő, élő chat-beszélgetést végző személyzet ismeri a legtöbb dologt, amire elvárjuk, hogy az ügyfélszolgálat munkatársai tájékozottak legyenek, és örömmel továbbították a technikai kérdésekkel kapcsolatos kérdéseket a megfelelő osztálynak, hogy később válaszolhassanak e-mailt..

Ezek az e-mailes válaszok általában gyorsak és jól válaszoltak kérdéseinkre. Az egyetlen probléma az volt, hogy nem sikerült válaszolni az egyik nehezebb kérdésre.

Adatvédelem és biztonság

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat
Ingyenes próbaverzió Nem Igen - 3 nap Nem
Pénz-visszafizetési garancia hossza 31 30 30

igazságszolgáltatás

A PureVPN székhelye Hong Kongban található, amely annak ellenére, hogy Kína irányítja, élvezi a világ legfrissebb és cenzúrázatlan internet-hozzáférését..

Naplók

A hongkongi VPN-szolgáltatóknak nem kell bármilyen naplót vezetniük. A közelmúltig a PureVPN egyébként kiterjedt kapcsolati naplókat tartott, amelyeket az FBI segített felhasználni az egyik felhasználó felkutatásában. Ez azonban most megváltozott. A PureVPN frissítette adatvédelmi irányelveit, és most hivatalosan nem naplózott VPN.

A technikai segítségnyújtáshoz, a csatlakozási problémák megoldásához és a régióspecifikus problémák leküzdéséhez csak minimális adatkészletre van szükség, de az IP-címről, ahonnan csatlakozik, a VPN-kiszolgálóhoz, amelyhez csatlakozik, és a amikor csatlakozik, nem marad meg.

Nagyon örülünk ennek a lépésnek.

Titkosítási protokollok

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

Az ügyfélen a különböző módok valószínűleg különböző protokollokat használnak, bár az IKEv2 és az SSTP alapértelmezettnek tűnik. Az OpenVPN használatakor a PureVPN a következő beállításokat használja:

Adatcsatorna: AES-256-CBC rejtjel HMAC SHA1 hash-hitelesítéssel.

Vezérlőcsatorna: AES-256-CBC rejtjel RSA-2048 kézfogás-titkosítással és HMAC SHA384 hash-hitelesítéssel. A tökéletes előzetes titoktartást Diffie-Hellman (DHE) kulcscsere biztosítja, bár nem tudjuk, hogy ehhez a kulcs hosszúságú-e.

Ez egy biztonságos beállítás, amely minden szempontból megfelel vagy meghaladja a mi minimális ajánlásainkat. További részletek a VPN titkosítási útmutatóban találhatók.

Más dolog

Mint már említettük, a PureVPN csak csupasz fém szervereket használ. Használ „virtuális helyszíneket”, de ezeket közvetlenül a PureVPN irányítása alatt álló szerverekre tárolják, és így nem jelentenek biztonsági fenyegetést. Örömmel vesszük tudomásul, hogy a PureVPN az összes DNS-kérést házon belüli DNS-kiszolgálókkal kezeli a maximális adatvédelem érdekében.

Nem annyira jó, hogy a PureVPN webhely számos, a magánéletbe sértő nyomkövetőt használ a webhelyén, ideértve a Google elemzést is. Ezek azonban nem befolyásolják a VPN-böngészési munkamenet magánéletét.

Az összes PureVPN alkalmazás OpenVPN-t kínál a TCP-n keresztül, amely feltételezésünk szerint a 443-as portot használja. Ez hatékonyan képes legyőzni a VPN-blokkokat, de egyszerűbben legyőzhető kifinomultabb cenzúra-mérési intézkedésekkel. A PureVPN nem kínál további VPN-obfuzációs technológiákat.

Végső gondolatok

A nagyon teljes körű VPN-szolgáltatás visszatartotta a legfontosabb dolog az általa tartott kiterjedt csatlakozási naplókat. Most, hogy abbahagyta a naplókat, amelyek veszélyeztethetik a felhasználók adatvédelmét, a PureVPN egyszerűen ajánlható.

Pontosabban, a PureVPN az egyik legjobb választás a piacon, mivel szinte mindent felold. A Mac felhasználóknak azonban ügyelniük kell az IPv6 letiltására a rendszereken (és valószínűleg a WebRTC-t is a böngészőikben)..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me