pufferolt


 • Árazás

  Tól től $ 9.99
  / hónap

 • Elérhető:


  • Android

  • iOS

  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
8 tízből

összefoglalás

A Buffered egy 2013-ban alapított VPN szolgáltató. A NetProtect Encrypt.me tulajdonában van. Drága, de a plusz oldalon azonban elég gyors a streaminghez, és egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek még mindig feloldják a streaming szolgáltatásokat a világ minden tájáról. Ezenkívül a pufferelt VPN robusztus OpenVPN titkosítást nyújt - ezáltal ideális a legtöbb ember adatvédelmi követelményeihez. Ebben a pufferelt VPN-beszámolóban mélyrehatóan áttekintjük a szolgáltatást, és megkérdezzük, hogy az ár-érték arány?

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  USA
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • Országok
  37
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  22,66 Mbps

Ár

A pufferelt három különféle tervben lehet megvásárolni - havi, éves vagy kétéves előfizetéssel. Ezek a tervek ugyanolyan szintű szolgáltatást nyújtanak, azonos jellemzőkkel. Az egyetlen különbség az engedmények formájában jelentkezik azon előfizetők számára, akik hosszabb ideig vállalnak kötelezettséget.

6 hónap

$ 9.99
havonta

12 hónap

$ 12.99
havonta

1 hónap

$ 12.99
havonta

Egy hónapra 12,99 dollár mellett a Buffered nagyon drága lehetőség. Rengeteg olcsó VPN-szolgáltatás található odakint, amelyek hasonló szolgáltatást nyújtanak (és vannak, amelyek jobbak is) az ár töredékéért.

Igaz, hogy a VPN olcsóbb lesz, ha egy vagy két évre vállalkozik. Az éves terv havi 6,59 dollárjának felel meg azonban még mindig meglehetősen drága. Összességében azt javasoljuk, hogy vegye figyelembe a VPN-t a 2 éves tervére - mert a havi 4,12 USD sokkal versenyképesebb.

Ennek ellenére jobb lehetőségek vannak a piacon, ezért érdemes megvásárolni és összehasonlítani ezt a VPN-t más szolgáltatásokkal a pénz-visszafizetési garancia előnyeinek kihasználásával..

A pufferelt VPN-ügyfelek fizetéssel fizethetnek Paypal, hitel- vagy betéti kártyákkal vagy Bitcoin-okkal (az anonimitás növelése érdekében). Minden előfizető 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kap a fantasztikus szolgáltatás tesztelésére. Pénz-visszafizetési garanciák és a VPN nélküli próbaverziók kiválóan alkalmasak a VPN kipróbálására!

Támogatott fizetési platformok


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Feloldja a Netflix blokkolását?

A streamingről a pufferelt VPN nagyszerű lehetőség a legtöbb ember számára. Nem csak adatvédelmet biztosít, így hozzáférhet olyan webhelyekhez, mint például a Putlockers vagy a 123Movies, de feloldja a sok népszerű streaming szolgáltatást is..

A Buffered segítségével feloldhatja a Netflix USA feloldását és könnyedén nézheti meg a BBC iPlayer külföldön való megjelenését. Ez a VPN szupergyors kiszolgálókat kínál, így HD formátumban streamálhat, és nem kell aggódnia a pufferelés miatt.

Jellemzők

A pufferelt VPN-k kedvenc funkciói a következők:

 1. Szerverek 37 országban
 2. Alkalmazások minden platformon
 3. OpenVPN titkosítás
 4. TCP a 443 porton keresztül

pufferolt
NordVPN
ExpressVPN

Android
iOS
ablakok
Mac operációs rendszer
Linux
Windows Phone

Sebesség és teljesítmény

A piacon a leggyorsabb VPN-k (valós idejű sebességtesztek)

Napi háromszor teszteljük a pufferelt VPN-t a tudományos szerver-alapú sebesség-tesztrendszerünkkel. Az átlagos és a maximális (sorozat) sebesség megállapításához Hongkong, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az ausztrál szervereket teszteljük. A VPN-eket mindig az OpenVPN protokoll használatával teszteljük annak érdekében, hogy a tesztek tisztességesek legyenek a szolgáltatók között. Az alábbiakban láthatja, hogy a Buffered miként hasonlít számos piacvezető VPN-hez.

Mint láthatja, a Buffered szorosan esik a világ legjobb VPN-jeivel. Ez kiváló, és azt jelenti, hogy a Buffered határozottan egy gyors szolgáltatás, amely megfelel azoknak az embereknek, akik sok streamingt szeretnének végezni.

Ennek ellenére gyorsabban vannak olyan szolgáltatások a piacon, amelyek olcsóbbak. És például a NordVPN, amely a sebesség szempontjából szinte azonos módon teljesít - jobb a magánélet szempontjából, és olcsóbb.

IP és DNS szivárgások

Megvizsgáltuk a pufferelt ügyfelek ellenőrzését, hogy szenvedtek-e szivárgást mind az IPv4, mind az IPv6 esetén. Ezeket a teszteket egy privát böngészőablakban végezték a Firefoxon az ipleak.net használatával. Teszteink nem tártak fel semmilyen IPv4-szivárgást (nincs DNS, WebRTC vagy IP-szivárgás).

Az IPv6-on azonban felfedeztük a WebRTC szivárgásokat mind Mac, mind Windows rendszeren. Ez azt jelenti, hogy a szivárgást manuálisan kell csatlakoztatnia az IPv6 letiltásával a számítógépen (vagy a WebRTC blokk kiterjesztésével a böngészőben) annak érdekében, hogy ezt a VPN-t IPv6-kapcsolattal tudja használni..

Az IPv6 WebRTC szivárgás enyhén csalódást okoz. Ezek azonban nagyon gyakoriak, és mivel manuálisan, gyorsan és egyszerűen javíthatók, nem vagyunk kétségbeesetten aggódva.

Szeretnénk azonban, ha a VPN-szolgáltató inkább a webRTC szivárgásoknak az IPv6-kapcsolatokhoz való csatlakoztatásának szükségességéről való reklámozását jelentené meg webhelyén - mivel ez hozzájárulna annak biztosításához, hogy a felhasználók ezt teszik.

Magánélet

pufferolt
NordVPN
ExpressVPN

Saját házigazda / Proxied DNS Igen Igen Igen
Öld meg a kapcsolót
Zavarodás (lopakodás)
IPv4 szivárgás elleni védelem
IPv6 szivárgás elleni védelem
WebRTC szivárgásvédelem

A Buffered fő szerverei Hollandiában vannak, amelyet egy olyan adatvédelmi szolgálat választott, mint például a StartPage (magán keresőmotor jóváhagyta Ed Snowden)..

A VPN nem tárol használati naplókat, ami jó jelentőségű a naplózási irányelvek szempontjából. A magánélet irányelve azonban felfedi, hogy a VPN számos kapcsolati naplót tart fenn - ami egyes embereket eltilthat. A naplók közül a leginkább a felhasználó IP-címe, a csatlakozás ideje és a kapcsolat időtartama áll. Mindig azt javasoljuk, hogy válasszon egy olyan szolgáltatást, amely nulla naplót tartalmaz, vagy legalábbis nem tartalmaz naplót, amely adatvédelmi okokból felhasználható az Ön azonosítására. Erről és az öt olyan szolgáltatás felsorolásáról, amelyek nem vezetnek naplókat, olvassa el a legjobb log-VPN-útmutatónkat.

Ezek a részletek felhasználhatók egy időkorrelációs támadás felépítésére a szolgáltatás ellen, ami azt jelenti, hogy ez a VPN nem nyújthat abszolút vízhatlan adatvédelmet. Ennek ellenére az időkorrelációs támadás nagyon ritka, és általában csak a hatóságok hajtják végre, amikor egy különösen nagy bűncselekményt vizsgálnak. Ezért méltányos azt mondani, hogy a legtöbb ember számára a Buffered digitális adatvédelmet fog biztosítani anélkül, hogy túlzottan aggódna.

A magánélet irányelveinek pillantása azonban azt mutatja, hogy a VPN ugyanakkor nagyon sok adatot is gyűjt az emberek eszköz- és hálózati adataival kapcsolatban, ez messze nem ideális. Az adatvédelmi politikából:

"Az általunk biztosított szoftverrel és konfigurációs fájlokkal információkat gyűjthetünk tőled, amelyek tartalmazhatják, de nem korlátozódnak az eszközök azonosítóira, beleértve az egyedi azonosítókat, az operációs rendszer verzióját, a nyelvet, a hálózati eszköz azonosítóit (MAC címek), IP címeket, hálózati információkat, felhasználói információk az operációs rendszerről, útválasztási táblák, DNS szerver címek, egyéb fájlrendszer információk, a hardverrel kapcsolatos információk. A gyűjteményből a beállítások alatt leiratkozhat az asztali kliensen."

Ez hatalmas mennyiségű adat, ami szintén kissé kiábrándító. Igaz azonban, hogy a Buffered lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy az alkalmazásokon belül vagy e-mailben lemondjanak az adatgyűjtésről. Összességében inkább azt szeretnénk, ha a Buffered abbahagyná az adatok gyűjtését, de legalább ott van az opt-out lehetőség.

Az adatvédelmi politika azt is feltárja, hogy az összesített adatokat megosztják az üzleti partnerekkel és a hirdetőkkel. Ez szintén messze nem ideális, de legalább az összesített adatok nem fednek fel semmiféle személyes információt a felhasználókkal kapcsolatban a felhasználókkal kapcsolatban.

Végül: a pufferelt hitellel a kapcsolati naplókat csak 30 napig tárolják. Így az időkorrelációs támadás csak a felhasználó IP-címét célozza meg az elmúlt 30 napban.

Összességében, figyelembe véve ennek a VPN-nek a költségeit, jó lenne, ha a naplózási politika soha nem tárolja a felhasználók IP-címeit az időbélyegzők mellett.

Titkosítás

pufferolt
NordVPN
ExpressVPN

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

A pufferelt OpenVPN szolgáltatást nyújtja, amely az ajánlott protokollunk, mind Mac, mind Windows rendszeren. Sőt, a pufferelt az OpenVPN szabványokat a digitális adatvédelmi célokra megfelelő szabványokig valósítja meg. A nyílt VPN megvalósítása a következő:

AES-256 rejtjel, SHA1 a HMAC hitelesítéshez és erős RSA 2048 a kézfogáshoz.

Noha a SHA1 hitelesítési módszer a protokoll leggyengébb része, ezt a pillanatban továbbra is biztonságosnak tekintik. Ez azt jelenti, hogy a Buffered megvédi az alagút tartalmát a behatolástól. A titkosítással kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el a teljes titkosítási útmutatónkat.

Vevőszolgálat

pufferolt
NordVPN
ExpressVPN

Ingyenes próbaverzió Nem Igen - 3 nap Nem
Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat
Pénz-visszafizetési garancia hossza 30 30 30

A pufferelt VPN olyan szolgáltatás, amely mindig lenyűgözött minket az ügyfélszolgálat szempontjából. A VPN erőfeszítéseket tesz az ügyfél-támogatási ügynökök képzése érdekében, és úgy tűnik, hogy mindig rendelkeznek ésszerű ismeretekkel a VPN-ről. Ha azonban több technikai részletet szeretne megtudni (például az OpenVPN megvalósításának módját - meg kell várnia, hogy utaljanak műszaki támogatási csoportjukra)..

Sajnos, mióta utoljára áttekintettük ezt a VPN-t, a szolgáltatás eltávolította a 24/7 élő chat-támogatási lehetőséget webhelyéről. Ez valóban kiábrándító, különös tekintettel a VPN-előfizetés költségeire. A valóság azonban az, hogy a jegyrendszer jól működik - és a Buffered gyorsan válaszol a kérésekre.

Felhasználói tapasztalat

A weboldal és a feliratkozás során a Buffered rendkívül egyszerűvé teszi a tapasztalatokat. A weboldal jól elrendezett, és rengeteg nagyszerű forrásból áll, mint például a Tudásbázis telepítési útmutatókkal és a gyakran ismételt kérdések. A kapcsolattartó terület lehetővé teszi mind az előfizetők, mind a nem előfizetők számára, hogy kérdéseket tegyenek fel, és amikor belépnek a tagok területére, a felhasználók rengeteg extra lehetőséget kapnak - például „az adatok letöltése” lehetőséget. Ez egy egyszerű és gyors módja annak, hogy ellenőrizze, hogy a VPN milyen adatokat tárol a fájlban.

Windows App

A pufferelt Windows VPN alkalmazás egy könnyen használható VPN felület, amely alapértelmezés szerint az OpenVPN titkosítással jár. Az előfizetők választhatják az OpenVPN TCP, amely jobb a biztonság, és az UDP, amely gyorsabb és jobb az adatfolyam között. A felhasználók választhatják az OpenVPN TCP használatát is a 443. porton keresztül, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejtsék a VPN használatát HTTPS forgalomként.

Az alkalmazás szép megjelenésű és könnyen használható, örömmel jelentjük be, hogy tartalmaz egy gyilkos kapcsolót is. Ez azt jelenti, hogy adatvédelmi szempontból biztosítja az internetszolgáltatót, még akkor is, ha a VPN-kapcsolat valamilyen okból megszakad; ez kiváló, és azt jelenti, hogy a VPN alkalmas a P2P-n keresztüli torrentinghez.

Összességében nem volt semmi erről a VPN-ről, ami csalódott engem, kivéve azt, hogy IPv6 WebRTC szivárgás volt. Ezt azonban néhány perc alatt könnyen csatlakoztathatja, ha akár teljesen letiltja a WebRTC-t a böngészőjében, letöltheti a praktikus Easy WebRTC-blokkoló kiterjesztéseket a Firefox vagy a Chrome számára, vagy pedig teljesen letiltja az IPv6-kapcsolatot a Hálózat- és megosztási központban..

Összességében azt találtuk, hogy a VPN-t örömmel használjuk, mivel a sebességek repedtek, és több platformon is képesek voltunk streamingre, probléma nélkül.

Android App

A Buffered legutóbbi áttekintése óta kiadott egy egyedi Android VPN alkalmazást (az előfizetőknek a hivatalos harmadik fél OpenVPN klienst kellett használniuk). Nagyon jó hozzá egy saját mobilalkalmazás hozzáadása, és rendkívül érdekeltek voltunk, hogy kipróbáljuk!

Az OpenVPN alapértelmezés szerint elérhető az ügyfélen, ami jó látni. Ezen felül a felhasználók választhatnak az UDP vagy a TCP között a 443-as porton (amely az OpenVPN-t HTTPS-ként álcázza). Az automatikus csatlakozás funkció lehetővé teszi, hogy újracsatlakozzon az utoljára automatikusan használt szerverhez.

Sajnos az Android kliensen jelenleg nem érhető el gyilkos kapcsoló. Ez azonban nem túl sok katasztrófa, mivel a legtöbb ember nem hajlamos a BitTorrent letöltésére mobilon. Másrészről, az előfizetőktől sok panaszt észleltünk a Google PlayStore-ban, amelyek szerint az Android alkalmazás instabil és nagyon összeomlik. Ez azt jelenti, hogy az adatok kiszivárogtatása eljuthat az internetszolgáltatóhoz, ami nem nagy a titoktartás szempontjából.

Néhány órán keresztül alapos tesztelést adott az Android kliensnek. Kicsit lassúnak találtuk a VPN-t a kapcsolatok létesítéséhez. Egy percet kellett várnunk, ami messze nem tökéletes. Bizonyos szervereknél (például Bulgária) a VPN egyáltalán nem sikerült csatlakozni. Másokon mindössze 5 másodperc alatt csatlakozik. Ez nagyon bosszantó.

Gyorsan ellenőriztük a DNS-szivárgást az IPv4-kapcsolaton, és azt találtuk, hogy nincs. Örülünk annak is, hogy a DNS-kérelmeket a Buffered saját szervere kezeli. Miután létrejött a kapcsolat, azt találtuk, hogy Buffered probléma nélkül működik, és nagyon gyorsnak találtuk a streaming-et.

iOS alkalmazás

A pufferelt VPN-nek most is van egy iOS VPN alkalmazásja. Azt találtuk, hogy ez az alkalmazás sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint az Android megfelelője. A kapcsolatok szinte azonnal létrejöttek, ami nagyszerű. Nem tudtunk azonban csatlakozni a bolgár szerverhez (akárcsak az Androidhoz). A jó hír az, hogy az összes többi szerver jól működött, így a szolgáltatónak csak problémái lehetnek azzal a szerverrel.

A titkosítást az iOS alkalmazásban az OpenVPN biztosítja, amely valójában nagyon ritka. Ezenkívül a felhasználók választhatnak az OpenVPN UDP vagy a TCP között az 53., 443., 993. vagy 1194. porton keresztül. A 443 port kiválasztásának lehetősége (eltakarott kapcsolathoz) kiváló kiegészítés.

Összességében lenyűgözött minket az iOS kliens egyszerű kezelhetősége és funkcionalitása. Nagyon gyorsak voltak, és azt találtuk, hogy a VPN stabil.

Mac OS X

A Mac VPN asztali kliens szinte azonos a Windows megfelelőjével. Az OpenVPN alapértelmezés szerint elérhető, és egy Killswitch szerepel az ügyfélben. Az automatikus csatlakozás funkció lehetővé teszi, hogy a Mac felhasználók automatikusan csatlakozzanak a VPN-hez, amint elindul. A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy különféle portokon keresztül csatlakoznak az OpenVPN-hez TCP vagy UDP segítségével (53, 443, 993 vagy 1194)..

Az IPv6 WebRTC szivárgásokat észleltek, ami azt jelenti, hogy le kell tiltania az IPv6-t (vagy le kell tiltania a WebRTC-t böngészőjében) annak érdekében, hogy ez a VPN biztonságos legyen. Összességében azonban ez egy kiváló ügyfél, amely probléma nélkül működik.

Végső gondolatok

A pufferelt VPN egy olyan szolgáltatás, amely sokat igényel. Az ügyfelek hozzáadása az összes platformon örvendetes meglepetés, és a Play Áruházban felmerült néhány panasz ellenére azt találtuk, hogy a mobil ügyfelek jól működnek. Másrészt azt javasoljuk, hogy vegye komolyan ezeket a panaszokat - mivel egyértelmű, hogy néhány ember olyan összeomlásokat tapasztal, amelyek nem tettek ránk tesztünk során.

Az asztali klienseknek van egy gyilkos kapcsolójuk, ami azt jelenti, hogy ez a VPN biztonságos Torrentinghez használható. Ezenkívül ez a VPN gyors adatátvitelt biztosít - és lehetővé teszi a népszerű szolgáltatások, mint például a Netflix és a BBC iPlayer, feloldását..

A 37 országbeli kiszolgálók lehetővé teszik az előfizetők számára, hogy sok tartalmat blokkolhassanak. A VPN árát tekintve azonban a helyek viszonylag kis listája. Ezenkívül az adatvédelmi politika sokat kíván.

Kicsit csalódottak is voltunk abban, hogy Bufferednek nincs 24 órás, élő chat-támogatása, ami szintén rendkívül örvendetes lenne, ha figyelembe vesszük a VPN költségeit. Másrészt azt találtuk, hogy a jegyrendszer jól működik, és a tudásbázis megfelelő.

A pufferelt képzelet nem szörnyű VPN. Jól teljesíti a feladatát, és gyors sebességet biztosít. Ahhoz azonban, hogy őszinte legyek, vannak jobb módszerek a pénz elköltésére 2020-ban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me