ProxySH

 • Árazás

  Tól től $ 3.33
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Pontszám
8.8 tízből

összefoglalás

A Proxy.sh egy illetékes VPN-szolgáltatás, amelyet számos ország webhelyeihez való hozzáféréssel használhat. Vagy választhat kedvezményes verzióra, korlátozott kiszolgálói hozzáféréssel. Ezt a VPN szolgáltatást a Seychelle-szigeteken székhellyel rendelkező non-profit vállalat üzemelteti. A VPN vállalat munkatársai szerte a világon vannak elosztva, ami a szolgáltatást éjjel-nappal biztosítja.

Gyors statisztika

 • Országok
  57
 • Egyidejű kapcsolatok
  3
 • igazságszolgáltatás
  Seychelles
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  0 Mbps

Jellemzők

torrentezés-
Összes kiszolgáló 300
Országok 57
Egyidejű kapcsolatok 3
Router támogatás
Támogatott útválasztók DD-WRT, paradicsom, SH VPN, AsusWRT
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Kombináció


A cég csomag jellemzői a következők:

 • Visszatérítés lehetséges
 • Három egyidejű kapcsolat engedélyezése
 • OpenVPN, L2TP és PPTP protokollok
 • Egyedi alkalmazás az OpenVPN-hez
 • Nincs napló
 • Névtelen fizetési lehetőségek
 • Nincs adatátviteli korlát
 • P2P megengedett
 • Többnyelvű webhely és alkalmazás
 • Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android és Linux rendszereken működik
 • Telepíthető útválasztókra és set-top boxokra
 • Csatlakozhat a Tor-hoz

A Proxy.sh webhely szolgáltatási feltételei kifejezetten megtiltják a szerzői joggal védett anyagok letöltését a szerzői jogok jogosultjának engedélye nélkül. Ez a tilalom ténylegesen kizárja a VPN személyazonosság védelmére való felhasználásának lehetőségét, amikor a BitTorrent protokolllal megosztják a fájlokat. A Tudásbázis azonban olyan cikkeket tartalmaz, amelyek tippeket tartalmaznak a VPN használatához az uTorrent, a Vuze és a BitTorrent használatával. A weboldal főoldalain nincs kifejezett nyilatkozat arról, hogy a fájlok megosztása megengedett-e.

A Solid és Pro csomagok előfizetői hozzáférést kapnak a szolgáltatás teljes szerverhálózatához 57 országban. A Basic csomag szervereket biztosít az USA-ban és Hollandiában, míg a Basic csomag szervereket biztosít az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Franciaországban és Németországban..

Látogasson el a Proxy.sh oldalra »

Gyorsaságok és teljesítmény

A VPN Speed ​​Testing Done Right oldal teljes magyarázatot ad az új tudományos sebességmérési rendszerünkre.

A DNS keresési ideje lerövidítheti a weboldal betöltési sebességét. Ennek oka az, hogy a böngészőbe beírt minden webcímet a DNS-kiszolgálónak internetes címre kell fordítania, mielőtt a számítógép elindulhat az oldalhoz..

ProxySH sebesség

A Proxy.sh nagyon jól teljesített ezen, összehasonlítva az ipar három fő szereplőjével: ExpressVPN, Buffered és IPVanish. A fentebb bemutatott adatkészletben a Proxy.sh a leggyorsabb versenyben van az ExpressVPN-del, és gyakran nyer.

Azonban a diagram áttekintése, mennyi időt vesz igénybe az egyes VPN-szolgáltatások a kapcsolat létrehozásához, azt mutatja, hogy a Proxy.sh-nak problémái voltak ebben az osztályban.

A ProxySH feltöltési sebessége

A grafikonon szereplő legfrissebb adatok azt mutatják, hogy a vállalat valószínűleg kijavította kapcsolati létesítési problémáit, mivel a tanulmány utolsó időpontjában csak kissé lassabban érkezett be, mint az IPVanish, és gyorsabban, mint az ExpressVPN és a Buffered..

Csatlakoztam a Proxy.sh United Kingdom Hub-hoz. Az IPLocation.net segítségével fedeztem fel a szerver valódi helyét. Ez a webhely öt különböző helyadatbázis eredményeit sorolja fel. Mindezek a jelentések a londoni szerverre találhatók.

Szivárgásvizsgálat

Adat korlátozások
WebRTC szivárgás észlelve?
Sávszélesség korlátozások
Az IPv4 szivárgás észlelve?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sorozat) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) N / A

Az ipleak.net és a doileak.com teszthelyek jelentették a kapcsolatom észlelt IP-címét és a DNS-kiszolgálókat, amelyekhez a rendszer hozzáfér. Az IPLeak Londonban tartózkodási helyét látta, de 60 DNS-kiszolgáló címére hívott fel, mindegyik Belgiumban. A DoILeak Londonban is talált engem, de megjegyezte, hogy a számítógépemhez hozzáférő DNS-kiszolgálók mind Hollandiában vannak. Ez a szokásos helyzet az IPLeak jelentő DNS-kiszolgálókkal Belgiumban, a DoILeak DNS-kiszolgálókkal Hollandiában. Ezen tesztek egyike sem jelentette a valódi tartózkodási helyem, amely a Dominikai Köztársaságban volt.

Internetszolgáltatóm nem használ IPv6 címeket, így nem tudtam tesztelni az IPv6 szivárgását.

Árképzés és tervek

1 hónap

$ 3.33
havonta

A Proxy.sh által kínált fő csomag hozzáférést biztosít akár 1 Gbps sebességű hálózathoz. Fizethet a drágább Pro csomagért is, amelynek néhány csomópontja 50 Gbps sebességgel működik. Ha nem kell hozzáférnie a Solid csomag által kínált 57 szerverhely-országhoz, akkor kaphat egy szolgáltatás olcsóbb verzióját, amely csak néhány helyet tartalmaz. Az alapcsomag hozzáférést biztosít az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Hollandia, Franciaország és Németország szervereihez. Még olcsóbb lehetőség a Gyors csomag, amely csak két ország - az Egyesült Államok és Hollandia - szervereihez fér hozzá.

ProxySH árképzés

Minden csomagnak van bizonyos előfizetési periódus lehetőségei. A Pro csomag havi előfizetéssel vehető ki éves tervre. A Solid és az Basic csomagokkal választhat a regisztrációra havonta, évente vagy kétévente. A Gyors csomag csak 72 órás (háromnapos) időszakra áll rendelkezésre.

Ha kihozza a Solid csomagot, akkor fizethet külön-külön a gyorsabb kapcsolatokért egyes útvonalakon, és lehetősége nyílik arra is, hogy a kapcsolatot két kiszolgálón keresztül továbbítsa, ezt hívják "dupla hop" - ez tovább rontja a felhasználó valós helyét. Ezeket az opciókat a Pro csomag tartalmazza.

A Proxy.sh sok fizetési módot fogad el, amelyek közül néhány anonimitást ad. Azt is választhatja, hogy vásárol "tokeneket" olyan hitelek, amelyek adományozhatók, kereskedelmezhetők vagy felhasználhatók. Tokenek esetében egyáltalán nem ad meg személyes adatokat a VPN-fiók létrehozásakor. A Proxy.sh nem tárol semmilyen információt a token-vásárlókról, tehát ezekről az ügyfelekről nincs semmi adat. Ez a névtelenség azonban elveszíti az ügyfélszolgálathoz való jogát. Ez a VPN sok különféle kriptovalutát elfogad, beleértve a Bitcoin, Litecoin, Ether és Dogecoin.

Adatvédelem és biztonság

Zavarodás (lopakodás)
Öld meg a kapcsolót
WebRTC szivárgásvédelem
IPv4 szivárgás elleni védelem
Saját házigazda / Proxied DNS Igen

A Proxy.sh sok munkát végzett annak érdekében, hogy eljárásait összeegyeztethetővé tegye a magánélettel. A társaság az Electronic Frontier Foundation és a Harvard Berkman Center szakértelmére hívta fel adatvédelmi politikájának javítását.

A társaság adatvédelmi politikája inkább a webhely látogatóiin gyűjtött adatokkal foglalkozik, mint a felhasználók kapcsolatain megtartott adatokkal. A vállalat kijelenti, hogy felhasználói nyilvántartásait a felhasználói e-mail fiók és a fizetés típusa alapján létrehozott azonosítón lógja fel. Ez azt jelenti, hogy azok, akik teremtenek "égő" a webmail vagy a tokennel fizető fiókok nyomon követhetetlenek. A cég nem tárolja naplóit az ügyfél IP-címére hivatkozva. Ez nagyon jó hír. Ha okosan játszik, anonim fizetési móddal fizet, és nyomon követhetetlen e-mail fiókot használ, elméletileg soha nem lehet nyomon követni.

Kár, hogy a vállalat nem engedélyezi a fájlmegosztást. Mivel azonban a vállalat kijelenti, hogy nem követi a felhasználói tevékenységeket, nehéz kitalálni, hogyan tudná meg, mikor az ügyfelek fájlokat töltnek le a BitTorrent rendszerrel. Valószínűnek tűnik, hogy nem, és hogy a rendelkezés csak arra vonatkozik, hogy törvényesen fedezze a hátát.

A kill kapcsoló védi az Ön személyazonosságát, mert blokkolja az internetet a készüléken, ha a VPN nem működik. Ez kellemetlennek tűnik, de valójában csak egyszerre néhány percig érinti az internet-hozzáférést. Ez a szolgáltatás különösen akkor szükséges, ha az internet-kapcsolat leesik, majd gyorsan visszatér. Ez a szolgáltatásmegszakítás elegendő lehet a VPN leválasztásához. Azonban az összes alkalmazás, amely az interneten kommunikált, folytatja munkáját. Ha a VPN nincs a helyén, akkor ezeket az átvitelt a valódi internetcímmel, és nem a VPN által hozzárendelt hamis címmel küldi el. Tehát a kill kapcsoló mindegyik üzenetet feltartja mindaddig, amíg az újjáépített alagútból nem továbbíthatók a VPN szerverre. Tehát, annak ellenére, hogy kivághatja a Safejumper alkalmazást és használhatja az OpenVPN felületet, nem jó ötlet ezt megtenni..

Titkosítási protokollok

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Egyéb protokollok ECC, kígyó

A Proxy.sh szolgáltatásnak számos biztonsági lehetősége van, beleértve a PPTP és az L2TP VPN protokollokat, amelyeket a számítógépen vagy a mobil eszközön manuálisan beállíthat. A társaság által kínált legjobb titkosítási lehetőség az OpenVPN. Ez a legjobb VPN-titkosítás a piacon és a ProPrivacy.com webhelyen ajánlott protokollunk.

A Proxy.sh-nek megvan a saját alkalmazása, az úgynevezett Safejumper. Ehhez azonban szükség van egy szabványos OpenVPN interfész telepítésére, amelyet az OpenVPN szabványt kezelő szervezet készít. Ezzel a felülettel csak elérhette a VPN-t, és nem zavarhatja a Safejumper alkalmazást. A Safejumper megkerülése azonban megtagadja a hozzáférést egy fontos kiegészítő biztonsági intézkedéshez, amelyet a Proxy.sh beépített az egyéni alkalmazásukba - a kill kapcsolót.

A Proxy.sh OpenVPN megvalósításában használt titkosítás nagyon erős. Az OpenVPN szabvány nagyon sok lehetőséget kínál a titkosításhoz, és a Proxy.sh a legjobbat választotta. Az AES-t az Egyesült Államok kormánya megbízta, amelynek meg kellett találnia egy módszert az érzékeny kommunikáció védelmére. Néhányan gyanakvók az AES-ről, mivel feltételezik, hogy a titkosszolgálati spook-ok megrendeltek volna egy hátsóajtót beépíteni a módszertanba. Ha fennáll ezek a kétségek, akkor inkább az L2TP szolgáltatást kell használnia. Ez a VPN-protokoll csak a kézi beállításhoz érhető el. A Proxy.sh által kínált másik rendszer a PPTP. Ez egy régi VPN-módszer, amelyet már nem tekintünk biztonságosnak.

Egyszerű használat

ablakok
Mac operációs rendszer
iOS
Android
Linux

A Proxy.sh weboldal kezdőlapja feltűnő, de rövid. Ezen az oldalon nem fog sok információt szerezni, mert ez a szolgáltatás kiállítási pontja. A Proxy.sh webhely nem tart fenn egységes elrendezést. A Honlapnak van egy rövid menüje, amely nincs rögzítve az ablakban, így az oldal lefelé görgetésével elveszíti. Sokkal több oldalra mutatnak linkek, amelyek a főmenü További elemére kattintással érhetők el.

Noha a főmenü talán kissé túl rövid, ez a kiegészítő menü valószínűleg kissé túl részletes. A Hogyan működik, Az Árképzés és a Rólunk oldal mindig a felső menüt látja. Ezeknek az oldalaknak is nagyon nagy a lábléc része. Minden láblécben lehetősége van megváltoztatni az oldal nyelvét. A nyelvváltoztatás segíti a Google fordítását - tehát valószínűleg nem nagyszerű.

Az Ügyfél terület menüponthoz csak azok férhetnek hozzá, akik feliratkoztak a szolgáltatásra. Az Ügyfélterület szolgáltatásai azonban elérhetők a Több menüből vagy a hátsó oldalak láblécéből - kivéve a "Az én fiókom" oldalt. Az ügyfélkör egyik lehetősége, amelyhez bárki hozzáférhet, a vállalati blog. Ezt a hírfunkciót szórványosan frissítik a szolgáltatáskimaradások és bővítések magyarázatával.

Támogatás

24 órás támogatás
Élő chat
Pénzvisszafizetési garancia

Az egyik ügyfélkör-oldal, amelyhez bárki hozzáférhet a lábléc vagy a Több menü segítségével, a webhely Tudásbázisa..

A Tudásbázis integrálja a GYIK részt, amely rövid válaszokat tartalmaz számos általános kérdésre. Vannak hosszabb cikkek is, amelyek részletes utasításokat tartalmaznak a VPN beállításáról és az alkalmazások megfelelő használatának megszerzéséről.

A kapcsolatfelvételi űrlap egyszerű, és ez az egyetlen csatorna, amelyhez támogatást kell kapnia. Az ügyfélszolgálat nem elég gyorsan reagál, és lehet, hogy egy napot kell várnia, mielőtt megkapja a választ.

A folyamat

Feliratkozás

Ha készen áll a szolgáltatásra való feliratkozásra, lépjen az Árképzés oldalra, és kattintson a "Válassza a Csomag lehetőséget" gombot az Ön számára vonzó terv alatt. Ezzel eljuthat a fizetési folyamatba. A pénztár első képernyőjén ki kell választania egy számlázási ciklust.

Megjelenik egy választott összefoglaló. Ha a megrendelés összegzése rendben van, nyomja meg a Pénztár gombot a csomag megvásárlásához. Először be kell állítania egy fiókot, vagy belépnie kell a meglévő fiókjába. Ezután ki kell választania a fizetési módot. Amikor megnyomja a Teljes rendelés folyamatot, be kell írnia a fizetési adatokat. Megrendelésének megerősítése e-mailben érkezik meg. Amint a fiókja aktív, lépjen a Letöltés oldalra, hogy hozzáférjen az alkalmazás telepítőjéhez.

A Proxy.sh Windows VPN kliens

Opciókkal töltheti le az OpenVPN felületet vagy a Proxy.sh alkalmazást, amelyet Safejumpernek hívnak. A fentiekben leírtak szerint válassza a Safejumper lehetőséget. A telepítő parancsikont hoz létre az asztalon lévő alkalmazáshoz.

Az alkalmazás első megnyitásakor be kell jelentkeznie a rendszerbe. A VPN bejelentkezési adatai megegyeznek a Proxy.sh webhely ügyfélterületének azonosító adataival. Az e-mail címed a felhasználónév, a jelszó pedig az, amelyet a fiók létrehozásakor adott meg.

Ügyeljen arra, hogy a "Emlékezz rám" jelölőnégyzet be van jelölve, így ezeket az adatokat nem kell újból megadnia. Az alkalmazás kicsi, és csak néhány információs mezővel rendelkezik. Ahhoz, hogy megváltoztasson értéket ezen mezők egyikében, rá kell kattintania. Ha rákattint a szerver hely mezőjére, a képernyő visszakerül a képernyőre, ahol a főképernyőn a legtöbb beállítás módosítható. Az egyetlen fő képernyőmező, amelyet itt nem lehet megváltoztatni, a titkosító rendszer. Ha rákattint, megjelenik a Beállítások képernyő.

A kiigazítások fő képernyőjén látni fogja a világtérképet, amelyen a szerver jelenlegi helyzete meg van jelölve. A képernyő első listája lehetőséget ad arra, hogy kiválassza a szerver melyik portját fogja csatlakoztatni, és melyik szállítási protokollt kell használni - TCP vagy UDP.

Sokkal jobb, ha ehhez a beállításhoz egy UDP portot választ. A képernyőn beállítandó másik szolgáltatás a kiszolgáló helye. Ha új helyet választ a szerverlistában, akkor a térkép jelölője megváltozik, hogy megmutatja, hol van ez a hely a világon. Az alkalmazás főképernyőjéhez való visszatéréshez kattintson a színes kör logóra. További lehetőségek megtekintéséhez kattintson a Beállítások gombra. A képernyőn megjelenő lehetőségek között szerepel a kill kapcsoló, amely megakadályozza, hogy a számítógépeden lévő alkalmazások csatlakozzanak az internethez anélkül, hogy a VPN a helyén lenne. A képernyőn egy másik lehetőség a munkamenet-titkosítási szabvány kiválasztásának lehetősége.

Furcsa módon nem választhatja ki a VPN-kapcsolat adatainak titkosításának típusát, csak a kapcsolatot fenntartó vezérlőcsatorna számára. Noha vannak néhány érdekes lehetőség ebben a listában, például a Tor, érdemes jobban hagyni ezt a beállítást "RSA 4096-bit."

Kattintson a Safejumper logóra a főképernyőhöz való visszatéréshez. A VPN aktív aktiválásához csak meg kell nyomnia a Csatlakozás gombot. Nézze meg az alkalmazás tetején lévő állapotüzeneteket, hogy megtudja, mikor csatlakozik a VPN. A Csatlakozás gombot helyettesíti a Mégse gomb, amelyet meg kell nyomni a VPN-kapcsolat megszakításához.

A Jump gomb az alkalmazásban a Safejumper egyedülálló segédprogramja, és az alkalmazás aláírási funkciója. Ezzel kapcsolatba kerül egy véletlenszerűen kiválasztott szerverrel. Nem valószínű azonban, hogy valaha valóban profitálhat ebből a funkcióból. A legtöbb embernek VPN-re van szüksége ahhoz, hogy egy adott helyen legyen, és a Ugrás opcióval elveszíti az irányítást annak felett, ahová a VPN csatlakozik..

Ha rákattint a "x" az alkalmazás jobb felső sarkában a program nem áll le. Ehelyett átvált a minimalizált üzemmódra. Nézze meg a tálcán a Safejumper ikont. Előfordulhat, hogy a felfelé mutató nyílra kell kattintania annak megtalálásához. Ha duplán kattint az ikonra, újra megnyitja az alkalmazást. Ha egyszer csak rákattint az ikonra, akkor megjelenik a minimalizált menü.

Az első megjelenő menü az alapértelmezett beállításokon keresztül hozzáférést biztosít a VPN-hez. Innen is elérheti az alkalmazás Beállítások képernyőjét. Ha lebeg "Kapcsolodni," hosszú listát kap a szerver helyéről. Az alkalmazás csak az egyes helyeket jelöli "kerékagy." A minimalizált üzemmód menüben azonban egy lépéssel tovább bővítheti az egyedi kiszolgáló kiválasztását. Az egyik kiszolgálóra kattintva elindul a csatlakozási folyamat. A kapcsolat létrehozása után egy ellenőrző szimbólum jelenik meg az aktív szerver mellett.

Streaming szolgáltatások

Megvizsgáltam a Proxy.sh szolgáltatás képességeit annak megállapítása érdekében, hogy az Egyesült Királyság szerveréhez való csatlakozás bevezet-e engem a brit video streaming szolgáltatásokba. A VPN nem tudott elkerülni a Netflix és a BBC proxydetektáló rendszereit. Képesek voltam azonban a Channel 4 és az ITV webhelyeiről származó videók megtekintésére.

A Proxy.sh teljesítményt teszteltem az amerikai video streaming szolgáltatásokkal, csatlakozva az Illinois Hub-hoz. A Netflix USA észrevette a VPN-t és az ABC weboldalát is, tehát nem tudtam megnézni a videókat e két webhelyről. Nagyobb szerencsém volt az NBC és a CBS webhelyein. Mindkét oldal azt hitte, hogy az Egyesült Államokban tartózkodom, és nem fedeztem fel a VPN-t.

Vessen egy pillantást az alábbi útmutatókra, hogy feloldja a fenti streaming szolgáltatásokat

 • Legjobb VPN a BBC iPlayer 2018 számára
 • A Netflix-rel működő VPN
 • A legjobb VPN a Hulu számára

Egyéb platformok

A PPTP és L2TP szolgáltatások szinte bármilyen operációs rendszerre beállíthatók. A PPTP azonban nem érhető el a macOS vagy iOS rendszeren a 10. verzión túl, mivel az operációs támogatás ezekben a rendszerekben nem érhető el.

--ProxySh OS--

A Safejumper alkalmazás elérhető Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android és Linux rendszerekhez. A fenti ábra azt mutatja, hogy az OpenVPN grafikus felhasználói felületet is használhatja Windows és Linux rendszereken. A Mac-ek számára is létezik egy alkalmazás, Tunnelblick, amely egy általános OpenVPN felület. A cég nem említi, de az OpenVPN-t iOS-eszközökön is elérheti az OpenVPN Connect nevű alkalmazás segítségével. Az Android-felhasználók letölthetik az OpenVPN for Androidot, Arne Schwabe a Google Playről.

Az OpenVPN, PPTP és L2TP telepíthetőek is villogó útválasztókra.

Végső gondolatok

A Proxy.sh kiváló adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, és a szolgáltatást üzemeltető cég inkább elkötelezett az internet szabadsága mellett, mint a saját haszonnal, mert nonprofit szervezet.

A Proxy.sh szolgáltatás jól átgondolt. Az összes olyan funkcióval rendelkezik, amelyre VPN-től szüksége van. A fő csomag, a Solid terv ára kedvező árú, a szolgáltatás jellemzői alapján.

Látogasson el a Proxy.sh oldalra »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me