Proxy szerver


  • Árazás

    Tól től $ 7.99
    / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
6.4 tízből

összefoglalás

Frissítés: Ez a VPN szolgáltatás már nem működik. A ProxyServert az NordVPN vásárolta meg, és a weboldal a látogatókat a NordVPN oldalára irányítja.

A ProxyServer egyre növekvő VPN szolgáltatója, márkáját a felhasználóbarát és osztályt teljesítő VPN oszlopára építve, néhány látszólagos hiányossággal, amelyek látszólag az életkor, nem pedig a rossz szándék miatt. Egy már lenyűgöző szerverhálózattal és egyszerű, de mégis funkcionális klienssel a ProxyServer lehet a megfelelő VPN, amellyel együtt nőhet.

Jellemzők

A 2012 közepén alapított ProxyServerre az Egyesült Államok törvényei vonatkoznak, és az említett joghatóság alá tartozik, ideértve az állandóan tolakodó NSA-t is. Jelenleg 36 szervert működtetnek 23 országban (a különbséget 13 amerikai szerver teszi ki), kiváló földrajzi lefedettséggel a világ legnagyobb részén. A Hongkongi, Ausztrália és Izland, valamint Európa és Izrael kiszolgálói széles hálózatot képviseltek. A jövőbeli frissítések valószínűleg Afrikát és Dél-Amerikát is magukban foglalják.

A fájlmegosztás és a torrenting egyelőre rendben van. Rendszeresen ellenőrizze a hálózati szerver oldalt, mivel a jövőbeli frissítések forgalmi megfontolások miatt korlátozhatják a fájlmegosztást bizonyos szerverekre.

Sebesség és teljesítmény

A sebességeket 30 Mbps-os kapcsolaton teszteltük, és az átlag feletti, szuperlatív értéken tartottak. Bármelyik szerverhez való csatlakozás, a tesztelt szerveken kívül, gondtalan és szinte azonnali (a lekapcsoláshoz hasonlóan).

A ProxyServer sebessége

Sajnos a ProxyServer kliensről hiányzott a WebRTC hiba (amelyet itt gyorsan kijavíthat), bár sok szolgáltatónak még nem számolnia kell a DNS szivárgás ilyen formájáról. Másrészt, csodálatos volt látni sem egy egyszerű DNS-, sem az IPv6-szivárgást, amely utóbbi közül a legtöbb versenytársnak még nem számolnia kell - a gratulációk megfelelő sorrendben vannak. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az IPv6 szivárgását időszakosan (itt), és a DNS szivárgásokat, beleértve a WebRTC hibát (itt).

Árképzés és tervek

Jelenleg csak egy VPN-csomagot választhat, mivel a ProxyServer jelenleg a prémium VPN-csomagot kínálja havonta 7,99 USD-ért. Az egyidejű kapcsolódások két eszközön megengedettek egy időben, bár a ProxyServer telepíthető a kívánt számú eszközre. A legjobb az egész, hogy van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, amelyet meg kell próbálnunk, mielőtt hosszú távra vállalkoznánk.

ProxyServer árazás

Valójában egy remek „üzlet” vonatkozik a hibajelentésre. Ha olyan hibával találkozik, amely nem szerepel a GYIK szakasz közös hibáinak részében, akkor egy hónapot kap ingyenesen! Egyáltalán nem rossz üzlet (e cikkből is az egyetlen szolgáltató, amely ilyen kölcsönösen előnyös üzletet kínál).

Adatvédelem és biztonság

A ProxyServer csak az OpenVPN protokollon keresztül kínál kapcsolatot, de látva, hogy ez a legbiztonságosabb titkosítási szabvány, több mint elegendő. A titkosítást 128 bites kulcs segítségével kezelik, amely nem azonos a maximális biztonsági síkon, mint a 256 bites kulcs, bár megint nem jelent hibát..

Az L2TP-t a jövőbeli frissítésekre tervezik, ha a biztonság és a teljesítmény fokozására irányul, esetleg játék- vagy streaming-igényekre. Még nincs szó a többi protokollról.

A Szolgáltatási feltételek és az Adatvédelmi irányelvek egyaránt elégséges viteldíjak, és a tipikus felelősségvállalási nyilatkozatokat bármelyik iterációnál megtalálhatják. Nem tetszik, ne feledje, hogy a ProxyServer összegyűjti mind a használati, mind a csatlakozási naplókat, amelyeket ideális esetben megszüntetnének. Annak ellenére, hogy állítólag a szolgáltatás minőségének javítása és a hibák ellenőrzése, a logless házirendek olyan dolgok, amelyeket a ProPrivacy határozottan támogat, és szeretnénk, ha ezeket az iparág egészében megvalósítanák. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a ProxyServer nem csatol személyes azonosítókat az összegyűjtött adatokhoz, tehát a bizalmi hívás a te dolgod..

Ezenkívül a következő információkat is összegyűjthetjük: a szolgáltatáshoz való kapcsolódás ideje, a kiszolgáló helyének megválasztása és a napi átvitt adatok összmennyisége. Tároljuk, hogy a lehető legjobb hálózati élményt nyújtsuk Önnek. Ezeket az információkat általánosan elemezzük, és az adatokat biztonságban tartjuk. ”

Egyszerű használat

A ProxyServer weboldal a funkcionalitást biztosítja, miközben a tervezésen keresztül nem küzdenek fel - külön pánik nélkül hatékony. A honlap felső szalagja jól láthatóan elhelyezi a szolgáltatási részt, a támogatást és az ügyfél területeit, így nincs vadászat. A szolgáltatásra feliratkozott felhasználók beléphetnek az ügyfél területére a számlázási és a számlaállapot-információk megtekintéséhez.

Egy kis probléma akkor merül fel, amikor rákattintott a felső menü bármelyikére a kezdőlaptól a webhely „második szintjéig”. A szolgáltatások, támogatás vagy számlázás legördülő menüjére kattintva az aktuális menü jelenik meg az otthoni címsor alatt, és a kattintás kissé csúnya lehet. Nem fontos kérdés, a navigáció szempontjából is, valószínűleg akkor javul, amikor a szemünk megismerkedik ezzel a felülvizsgálattal.

Mindezek ellenére az általános navigáció messze nem probléma, mivel a letöltések, az előfizetői linkek és a támogatás nem több, mint egy csaptelep. Még nem létezik blog, bár a bejelentések szakasz egy megfelelő fogadásnak tűnik, hogy végül morfikává tegyék az ipari híreket és az ajánlatokat a szolgáltatási PSA-k mellett. A ProxyServer fiókokat üzemeltet a Twitter-en, a Facebookon és a Google + -on. Mindhárom ugyanazok a hozzászólások, szolgáltatási bejelentésekkel és linkekkel az informatív cikkekhez.

Támogatás

Támogatás hibás lehet, ha nincs 24/7 Livechat rendszer, de a jelenlegi meglehetősen alapos. Gyors és hasznos telepítési útmutató érhető el a testreszabott ProxyServer Pro VPN kliens használatához Windows rendszeren (ne feledje, a ProxyServer VPN jelenleg csak Windows).

A tudásbázis informatív, túlterheltség nélkül. A felhasználói fórum azonban határozottan értékes lesz, és ezt minden VPN-szolgáltatónak kínálnia kell az átláthatóság ösztönzésére és a visszajelzés kezelésére, anélkül, hogy sok felhasználó potenciálisan hasznos kérdései elvesztenék az egy-egy támogatási hírcsatornákat..

A támogatási jegyekre adott válaszidő egy óránál nem hosszabb volt, és a válaszok azonnal hasznosak voltak. Ez azt mutatja, hogy mikor a másik végén az emberek szeretnének teljes szívű ügyfélszolgálatot nyújtani, szemben az arc nélküli pénztárcával..

A folyamat

Feliratkozás

Sajnos, ha feliratkozik a ProxyServer ingyenes próbaverziójára, a prémium VPN tervre (az egyetlen, amelyet jelenleg kínálnak) az Ön neve (hamisat használhat), e-mail, hitelkártya-adatok, otthoni cím és telefonszám - bár dönthet úgy, hogy meghamisítja a az utolsó kettő, a neved mellett - csak ne feledje, hogy a következő fizetési képernyőn számlázási célokra újra be kell írnia az érvényes információkat. Röviden: ez a folyamat kissé feleslegesnek tűnik, és nem felel meg a magánélet védelmére irányított ipari szabványoknak. Nagyszerű lenne, ha az eljárás leegyszerűsödik - kevésbé invazív lehetőségekkel, például a Bitcoin hozzáadásával a tranzakciók keverékéhez.

Fizetés után néhány lépésre van szükség ahhoz, hogy a VPN lehetővé tegye a böngészést. Vagy ellenőrizze a beérkező levelek mappáját, és kövesse az utasításokat. Vagy lépjen át a letöltés szakaszhoz, keresse meg a Windows klienst, töltse le és telepítse (kb. Három percig tartott, de ellenőriztem egy szöveges üzenetet, amely 30 másodpercről percre ragadhatott, amíg észre nemvette a befejezést)..

A ProxyServer Windows VPN kliens

Néhány VPN-ügyfél tévedett a lángoló oldalán, és mások olyan funkcionálisak, hogy kissé nehézkesnek tűnnek, bár a ProxyServernél ez nem történik meg. Az ügyfél sparta, ugyanakkor elegáns, és intuitív módon érzi magát átkattintani. Még egy praktikus támogatási link is van beépítve.

A kiszolgálók listája előtérbe kerül egy legördülő menüben, és ott van egy praktikus ország grafika, amely tartalmazza az Ön valós IP-jének zászlóját és a VPN-kiszolgáló zászlását, amelyhez csatlakozik. A csatlakoztatás / leválasztás gomb jól látható és nagyon érzékeny. Bók azért is, hogy a fémetranzisztoros háttér témája szép érintés legyen - ez egyszerűen hűvös. A Windows ügyfelek átfogó élménye egyértelműen kellemes volt, a jövőbeli frissítésekkel (amelyek a vég felé tárgyaltak) csak tovább kellett javítani.

Egyéb platformok

A ProxyServer folyamatban van az iOS és az Android eszközök frissítéseinek bevezetése. Jelenleg csak a testreszabott Windows VPN Pro ügyfél vagy a gyakorlati OpenVPN konfigurációk vannak. A gyilkos kapcsoló, a DNS szivárgásvédő kapcsoló és az esetlegesen lopakodó szerverek kiváló kiegészítések lennének a várható alkalmazásokhoz mobil működéssel és az on-the-go WiFi váltással szem előtt tartva. Ezeket a funkciókat a meglévő Windows kliensen alkalmazzák.

Végső gondolatok

A ProxyServer-nek kissé hiányzik a testreszabott szoftver, de amit jól hajtottak végre, látszólag egy növekvő, de állandó minőségű osztály esetén, ahelyett, hogy gyors, mégis véletlenszerű mennyiségű lenne. Noha a regisztrációs és naplózási irányelvek kissé páratlanok, a havi ingyenes próbaverzió, az alacsony előfizetési ár és a kiváló sebesség miatt a ProxyServer a megfelelő VPN lehet. Nyomja meg az alábbi ugrógombot, hogy nekik menjen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me