Változtattuk meg, hogy mi hogyan értékeljük az áttekintést!
Nemrégiben frissítettük a ProPrivacy.com összes véleményének pontozási folyamatát. Az új pontozási kritériumok részletei itt találhatók


PrivateVPN

 • Árazás

  Tól től $ 1.89
  / hónap

 • Elérhető:


  • Android

  • iOS

  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

A ProPrivacy.com Awards ma a világ vezető rendezvényének tekintik a VPN-ipar eredményeinek jutalmazását. Az idei exkluzív rendezvényen, a Las Vegas-ban a PrivateVPN második helyezést kapott a A legjobb VPN-ügyfélszolgálat díj. Ez igazolja fantasztikus élő csevegőszolgáltatásukat és hozzáértő személyzetüket! Olvassa el tovább, hogy mindent megtudjon erről a kivételes VPN-ről.

ProPrivacy.com Pontszám
9.8 tízből

összefoglalás

A PrivateVPN egy svédországi székhellyel rendelkező VPN. Ez egy biztonságos szolgáltatás testreszabott ügyféllel, amely akár hat eszközön is használható egyszerre. Nem naplózott VPN szolgáltatás, amely több mint 100 szerverrel rendelkezik a világ 56 országában. Ez egy hatalmas mennyiségű szerver, amelyet rendszeresen növekszik.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  50,41 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Svédország
 • Egyidejű kapcsolatok
  6
 • Országok
  60

Videó áttekintése

A praktikus PrivateVPN videofelvételünkben áttekintjük néhány előnyeiket és hátrányaikat.

PrivateVPN áttekintés ProPrivacy

PrivateVPN áttekintés ProPrivacy

PrivateVPN áttekintés ProPrivacy

Jellemzők

torrentezés-
Port kiválasztása
Kikötőszállítás
Egyidejű kapcsolatok 6
Összes kiszolgáló 100
Országok 60
Router támogatás
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Egy kombináció

A PrivateVPN az összes fejlett adatvédelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyekre valószínűleg szüksége lesz. Akár azt akarja, hogy egy VPN blokkolja-e az idegen tartalmak blokkolását, vagy megállítsa az internetszolgáltató és a kormány szaggatását az Ön böngészési szokásaiban - a PrivateVPN fedezte:

szerverek

A PrivateVPN kiszolgálókat működtet 56 országban. E helyek között öt város található az Egyesült Államokban (ideértve a nyugati és keleti partokat is), az Egyesült Királyságban, egész Európában (beleértve Hollandiát és Svájcot). Plusz: Brazília, Ausztrália, Kanada, Dél-Korea, Japán, Szingapúr és Oroszország. Afrika, a Közel-Kelet és Kína csak azok a helyek, amelyekbe nem igazán figyelnek. Mint ilyen, ha ezek a helyek különös érdeklődést mutatnak az ön számára, akkor másutt kell keresnie.

A lefedett országok száma ellenére a rendelkezésre álló szerverek száma észrevehetően alacsony más szolgáltatókkal összehasonlítva. Ennek oka azonban az, hogy a PrivateVPN egy fiatalabb cég, amelynek sokkal kevesebb ügyfele van, mint ezeknek a versenytársaknak. A valóságban a PrivateVPN egy népszerű szolgáltatás, amely növekedésével aktívan bővíti a kiszolgálói számát. Ezért ez nem jelent aggodalmat.

Egyidejű kapcsolatok

Az előfizetők akár hat eszközt is csatlakoztathatnak a PrivateVPN-hez egyszerre. Ez valóban kiemelkedő, és a piacon nagyon kevés VPN kínál még többet. Ezt szem előtt tartva, a PrivateVPN rendkívül hasznos VPN-nek tekinthető nagy családok számára, amelyeknek VPN-követelményei vannak számos telefonon, táblagépen és laptopon, mind otthon, mind pedig nyilvános WiFi használata esetén.

torrentezés-

A torzítás a PrivateVPN-en nem csak megengedett, hanem öröm is a gyors csatlakozási sebességnek köszönhetően. A szolgáltatás erõs titkosítási lehetõségeket is biztosít a torrent biztonságához és magánéletéhez.

Feloldja a PrivateVPN a Netflix és más streaming szolgáltatások blokkolását?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

A PrivateVPN a VPN-szolgáltatók elit klubjában működik, amely továbbra is lenyűgöző számú streaming szolgáltatást nyit fel a világ minden tájáról. Valójában szinte minden streaming szolgáltatáshoz hozzáférést biztosít!

Ez egy fantasztikus VPN a Netflix előfizetők számára, mivel feloldja a Netflix tartalmát a világ minden tájáról. Lehetővé teszi a felhasználók számára a BBC iPlayer külföldi nézését is. Ennek oka az a tény, hogy a PrivateVPN hozzáférést biztosít az ingyenes dinamikus dedikált IP-címekhez, amikor a felhasználók az alapértelmezett protokollal (OpenVPN TUN + UDP + 1194) csatlakoznak a következő helyekre: Svédország, Norvégia, Németország - Frankfurt 1, Hollandia 1, Ukrajna , Svájc, Egyesült Királyság - London 2, Franciaország - Párizs, USA - Buffalo és az Egyesült Államok - Los Angeles. A PrivateVPN lehetővé teszi a Youtube-videók feloldásának feloldását is, amelyek korlátozottak az Ön régiójában.

Ez fantasztikus, és azt jelenti, hogy a PrivateVPN egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek hozzáférést biztosítanak majdnem minden online streaming szolgáltatáshoz! Ez nagyon gondolkodó, mert a legtöbb VPN külön díjat számít fel a dedikált IP-kért, amelyek streaming szolgáltatásokkal működnek.

Sebesség és teljesítmény

A PrivateVPN letöltési sebessége

A teszteket a legmodernebb tudományos sebességmérő rendszerünkkel végeztük. Letöltési sebesség átlagosan 52,59 Mbit / s, ami nagyon gyors, és kedvezően összehasonlítható a piacon lévő legmagasabb VPN-ekkel. A sorozatsebesség (maximális letöltési sebesség) 139,62 Mbit / s sebességgel növekszik, ami a VPN árát figyelembe véve szörnyen gyors. Valójában nem hiszem, hogy jobb sebesség-költség arányt lehet elérni, mint amit a PrivateVPN esetén kapsz.

Szivárgásvizsgálat

Adat korlátozások
Sávszélesség korlátozások
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sorozat) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 50.41
IPv6 szivárgás észlelve?
WebRTC szivárgás észlelve?
Az IPv4 szivárgás észlelve?

A PrivateVPN az összes IP-szivárgás-, DNS-szivárgás- és WebRTC-szivárgásteszttel sikeresen letette a repülő színeket, ami kiváló hír előfizetőik számára. (Nincs IPv4 vagy IPv6 szivárgás.)

Ár

24 hónap

Takarítson meg 83% -ot a kétéves tervben!

83% kedvezmény

$ 1.89
havonta

3 hónap

$ 4.20
havonta

6 hónap

$ 5.99
havonta

1 hónap

$ 6.95
havonta

A PrivateVPN kapcsán az egyik legjobb dolog az, hogy prémium VPN szolgáltatást kap költségvetési áron.

Ez az olcsó VPN nem zavarja a szolgáltatás különféle tervekre bontását, ami frissítő. A VPN azonban enyhén olcsóbb azoknak az embereknek, akik úgy döntenek, hogy hosszabb ideig vállalják el magukat: az ügyfelek hűségét kedvezménnyel jutalmazzák.

Próbák és pénz-visszafizetési garancia

A piacon lévő sok szolgáltatótól eltérően, a PrivateVPN nagyvonalú, 7 napos ingyenes próbaverziót kínál szolgáltatásainak. Ez nagymértékben megmutatja a vállalat iránti bizalmát a termékük iránt és annak képességét, hogy vakító szolgáltatást tudjon nyújtani, mivel a VPN ingyenes próbaverzióit nehéz megtalálni.

A PrivateVPN rendkívül nagylelkű 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál. Ez sokkal jobb, mint a piacon sok VPN-nél. A nem kavarható garancia azt jelenti, hogy az előfizetők meggondolhatják magukat, ha akarják.

A PrivateVPN elfogadja az összes főbb fizetési módot - ahogy az elvárható egy prémium VPN-szolgáltatástól. De a magánélet iránti tudatosabb felhasználó érdekli az is, hogy most már elfogadja a Bitcoint fizetésre. Ez azt jelenti, hogy ha annyit szeretne fizetni, akkor a VPN-t további névtelenséggel fizetheti meg.

Egyszerű használat

Android
iOS
ablakok
Mac operációs rendszer
Linux
Windows Phone

A PrivateVPN határozottan megpróbálja mindent olyan egyszerűvé tenni, amennyire csak lehetséges előfizetőinek. A VPN szoftver esztétikai szempontból kellemes és könnyen használható. Ezen felül a PrivateVPN titkosítási protokoll opciókkal és csúcskategóriás adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, hogy előfizetői biztonságban maradjanak..

Elérhető platformok

A Windows kliens

A Windows VPN kliens egyszerű. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sok protokoll opciót válthassanak, és be van építve a DNS szivárgás elleni védelem. A PrivateVPN kliens tartalmaz egy kill kapcsolót, amelyet "Csatlakozó őr" (amely megakadályozza, hogy az internetes forgalom a VPN-alagúton kívülre utazzon). A megszakító kapcsolóval akár konkrét szoftvert is kiválaszthat, amelyet be kell fejezni, ha a VPN-kapcsolat kiesik.

Összességében az ügyfél kiváló volt, és minden bizonnyal olyan jó, mint bármely más, amit valaha használtam a könnyű használat és a funkcionalitás szempontjából. Még egy automatikus csatlakoztatási funkcióval is rendelkezik, amely a VPN-t újracsatlakoztatja a killswitch-hez, ha a kapcsolat létrejön.

A Mac kliens

A Mac VPN kliens hasonló a többi verzióhoz, és biztonságos OpenVPN protokollt valósít meg az AES / GCM adat titkosítás céljából. Sajnos az ügyfélnek nincs beépített gyújtáskapcsolója. Ugyanakkor a kikapcsolás kapcsolót is telepítheti, ha műszaki hozzáértésű, és használja a pf nevű parancssori beépített eszközt. Másrészt egyszerűen csatlakozhat az Tunnelblick használatával (amelybe most be van építve egy gyilkos kapcsoló), mivel ez sok extra munka lerövidítését eredményezné..

Bár nincs beépítve aktív DNS-szivárgás-védelem, a tesztek során nem regisztráltunk DNS-szivárgást. A PrivateVPN ezt mondta nekem:

"Mindegyik szerverünkhöz saját DNS tartozik, amelyet automatikusan elküldünk az OpenVPN kliensre, amikor csatlakozunk ehhez. Azért nem tesszük közzé ezeket az információkat, mert ezek csak az alagútban szereplő DNS-névkiszolgálók, és nem működnek nyilvános DNS-névkiszolgálókként. Ilyen körülmények között két statikus DNS-névkiszolgálónk működik együtt a kiszolgáló-specifikus DNS-névkiszolgálókkal: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

A mobil ügyfelek

A PrivateVPN Android VPN-t (4.0.3 és újabb), valamint iOS VPN alkalmazást (9.0 és újabb) kínál. Ez a Google Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető. Letölthető .apk fájlként Androidra is közvetlenül a PrivateVPN-ből..

Az alkalmazás egy új kiegészítés (2017. január) a PrivateVPN családhoz. Csakúgy, mint az asztali alkalmazás, az Android alkalmazást intuitív módon tervezték és kiválóan működnek. Nagyszerű hír: az Android kliens használatakor nem észleltem DNS-szivárgást.

Vevőszolgálat

Pénz-visszafizetési garancia hossza 30
Ingyenes próbaverzió Igen - 7 nap
Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat

A PrivateVPN 24/7 támogatással rendelkezik, amelyet e-mailek és élő chat funkciókkal kezelnek a weboldalán. Kipróbáltam az élő chat funkciót a hétvégén, és úgy találtam, hogy ez nem érhető el. Ugyanakkor arra késztette, hogy küldjek el egy üzenetet, amelyre megfelelő időben válaszoltak. Gyanítom tehát, hogy noha a csevegés funkciója nem a nap 24 órájában működik, az ügyfélszolgálati munkatársak éjjel-nappal dolgoznak.

Teljesen biztosan hétfő reggel (az európai munkaidő alatt) megpróbáltam újra az élő csevegést, és úgy találtam, hogy működőképes. A képviselő barátságos volt és mindent megtett, hogy válaszoljon minden kérdésre. Összegzésül gyanítom, hogy az élő csevegés valószínűleg csak európai nappali órákban érhető el. Mint ilyen, ha máshol él, e-mailben kell kommunikálnia (ami nem igazán probléma, mert gyorsan válaszolnak).

Adatvédelem és biztonság

Saját házigazda / Proxied DNS Meghatalmazott
Öld meg a kapcsolót
Zavarodás (lopakodás)
IPv4 szivárgás elleni védelem
IPv6 szivárgás elleni védelem
WebRTC szivárgásvédelem

A PrivateVPN székhelye Svédországban található. Mivel Svédországban vannak adatmegőrzési törvényei, ez messze nem ideális. Miután ezt a tényt a PrivateVPN-vel megvitatták, közvetlenül megmagyarázták nekem, hogy annak a svédországi székhelyének az oka, hogy teljes hozzáféréssel rendelkezik a központi adatközponthoz, ahol az összes hardver birtokában van, sőt még az útválasztót is irányítják. Ezen okból kifolyólag a PrivateVPN magabiztosabb, mint a legtöbb, a naplómentesség iránti igényével kapcsolatban.

Naplózási politika

Bár Svédország nem a legideálisabb hely a VPN-társaság székhelye számára. A jó hír az, hogy ez egy nem naplózott VPN, ők semmilyen naplót nem tartanak. Mint ilyen, ha felkérik a nyomozás betartását (egy paranccsal), a PrivateVPN valójában semmit sem tud nyújtani az előfizetői számára a hatóságok számára. Valójában ez történt a múltban, és el kellett mondania a hatóságoknak, hogy nincs semmi.

Közvetlenül megkérdeztem a PrivateVPN-től, hogy hogyan kerül körül a helyi adatmegőrzési törvények és az IPRED, és azt mondta, hogy az IPRED csak az internetszolgáltatókra vonatkozik, és nem köteles naplót vezetni. A vállalkozás szintén elég őszinte volt ahhoz, hogy bevallja nekem, hogy nyomás alá kerülnek „panaszokat kapunk”, a képviselője azt mondta nekem, de mivel „nincs ilyen információnk ügyfeleinkről”, ez nem segít a nyomozásban..

Ezenkívül a PrivateVPN arról tájékoztatott, hogy 100% -kal rendelkezik a magánélet védelméről az ügyfelek számára. Felvettem a következő kérdést: valakinek van-e valami baj a kalózkodás miatt - vagy valami más miatt - a szolgáltatásod felhasználásával? És ez megadta a döntő választ: „Nem, soha”.

Mindent figyelembe véve úgy tűnik, hogy az előfizetők valóban biztonságban vannak a PrivateVPN használatával. A nulla naplózási politika vízhatlan, és adatvédelmi politikája, amely magában foglalja az adatok harmadik személyekkel való megosztását, rendkívül dicséretes. Így a PrivateVPN-re hüvelykujjat adunk az adatvédelem érdekében.

Szintén pozitív: a VPN azt mondta nekem, hogy ha valaha történik veszélyeztetés a svédországi műveleteikkel, akkor az elhagyja az országot.

Titkosítási protokollok

IKEv2
OpenVPN
Egyéb protokollok IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

Technikai szempontból a PrivateVPN által az OpenVPN kapcsolatokhoz használt titkosítás fantasztikus az AES-256 titkosítással, az RSA-2048 kézfogással és a HMAC SHA256 adathitelesítéssel. A 2048 bites DHE kulcsok biztosítják a tökéletes titoktartást.

Ezen felül számos más titkosítási protokoll elérhető natív módon a PrivateVPN kliensben. A PPTP ezek között van, de mivel ez már nem olyan erős, hogy megvédje a felhasználók magánéletét, erősen ajánljuk ellen. Ehelyett azt javasoljuk, hogy válasszon egyet a többi közül (lehetőleg OpenVPN). Elérhető protokollok: OpenVPN (UDP és TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP Proxy és SOCKS5.

A PrivateVPN a DNS-kérelmeket saját szerverein keresztül kezeli, ügyfelei pedig az IPv6 szivárgás elleni védelmet és a DNS szivárgás elleni védelmet nyújtják, ami mindennapi kiváló lehetőséget kínál a magánélet és a biztonság számára..

Biztonsági jellemzők

A PrivateVPN szoftver jól megtervezett, és rendelkezik egy kill kapcsolóval, amely megszakítja az internetet, ha a VPN kapcsolat elveszik. Ez egy hasznos szolgáltatás, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy garantálják, hogy véletlenül ne szivárogtassák el internetes forgalmukat az internetszolgáltatójuk felé. Ezenkívül a felhasználók meghatározzák azt a szoftvert is, amelyet bele kell foglalni a kill kapcsoló szolgáltatásba. A killswitch WFP alapú és két biztonsági réteggel rendelkezik: kill kapcsoló és alkalmazás kill. Ez lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy csak az alkalmazás megsemmisítését alkalmazzák. Ez egy kipróbált és ellenőrzött gyilkos kapcsoló, amelyre utalhatunk.

Ezen felül a port-továbbítást a PrivateVPN is támogatja. Annak ellenére, hogy ellenőriznie kell annak szerverlistáját, vagy közvetlenül kell velük kommunikálnia, meg kell találnia, melyik szerver vagy szerverek rendelkeznek az adott eszköz beállításához szükséges szolgáltatásokkal.

A lopakodó szerverek bónuszfunkciók mindenkinek, aki korlátozott rendszerben él, és el kell maszkolni minden olyan forgalmat, amely a VPN-t vissza tudja összekötni velük..

Végül a szolgáltatás proxy formájában is kínál DNS-t, ami praktikus a tartalom feloldásakor. Valójában azonban a dinamikus IP-k valószínűleg fel fogják fedezni őket.

Azok számára, akik szeretnék élvezni a megosztott IP-k által biztosított extra adatvédelmet, kérjük, válassza ki a titkosítási beállításokban az OpenVPN - TUN + TCP + 443 protokollt. A szolgáltatás kiemelkedő része a dedikált dinamikus IPS (OpenVPN TUN + UDP + 1194) és a megosztott IP-k közötti váltás lehetősége.

Titkosítás

Egyéb adatvédelmi szolgáltatások

HQN szerverek

Kiváló minőségű hálózati szerverek érhetők el a PrivateVPN hálózaton. A PrivateVPN szerint „Internet-kapacitást vásárol közvetlenül az IP-átviteli szolgáltatótól”. Ezek az első szintű kiszolgálók lehetővé teszik, hogy a PrivateVPN-nek nincs közvetítője a hálózatában, amely szerint jobb összeköttetési sebességet tud biztosítani. Kérjük, ellenőrizze az áttekintés csatlakozási sebességek szakaszát a sebességteszt eredményeihez.

Távirányító

Valódi technofóbokhoz távoli telepítési szolgáltatás érhető el. A megvalósítás lehetővé teszi, hogy a PrivateVPN ügyfélszolgálati technikusok távolról átvegyék az előfizetők gépeit, hogy segítsék őket a VPN beállításában. Erre nincs szükség, mert a VPN-t nagyon könnyű beállítani. Ez a szolgáltatás azonban kiváló kiegészítés, amelyet természetesen értékesítési pontnak lehet tekinteni, amely elválasztja a versenytársaitól. Ez a szolgáltatás általános karbantartáshoz is elérhető, és a TeamViewer távoli támogatási szoftverrel kezelhető. A PrivateVPN még útmutatást is nyújt a távirányító beállításához az erőforrás területén.

Végső gondolatok

A PrivateVPN egy olyan szolgáltatás, amely csak néhány éve működik. Ebben az időben világszínvonalú szolgáltatást hozott létre. Az előfizetők hozzáférést kapnak az első szintű szerverhálózathoz, amely kiválóan helyezkedik el a világ minden tájáról. A csatlakozási sebesség jól működik az összes kiszolgálón, csak kis teljesítménycsökkenés kapcsolódik. Ezáltal a VPN tökéletes streaming és egyéb adatigényes feladatokhoz.

A VPN-vel való nagy adatvédelem nagy, és a nulla naplózás irányelve magáért beszél. A titkosítás szintén erős, és fantasztikus az a képesség, hogy az ügyfél kliense között tudjon váltani az UDP és a TCP között. A HTTP Proxy, a SOCKS5 és a port továbbítás elérhetősége szintén óriási előnye. Plusz ingyenes hozzáférés a dinamikus dedikált IP-khez. Végül, az automatikus újracsatlakozás és a killswitch funkciók egy szép kiegészítés, amely adatvédelmet biztosít még akkor is, ha a VPN pillanatnyilag kikapcsol..

A szerte a világon elhelyezkedő szerverekkel a PrivateVPN-ről alkotott általános benyomásom az, hogy kiváló VPN szolgáltatás, amely megéri a kért pénzt (különösen, ha egy évre feliratkozik). Hétnapos próbaverziójának és 30 napos pénz-visszafizetési garanciájának köszönhetően bárki kipróbálhatja kockázatmentesen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e igényeiknek. Lenyűgöző VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me