PrivatePackets.io


 • Árazás

  Tól től $ 3.00
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
7.1 tízből

összefoglalás

Amint azt a PrivatePackets.io áttekintésben láthatjuk, ez nem egy szokásos VPN-szolgáltatás, ahol a VPN-szolgáltató által üzemeltetett és kezelt VPN-kiszolgálón keresztül csatlakozik az internethez. Ehelyett a PrivatePackets.io megkönnyíti a saját magán VPN beállítását a DigitalOcean felhő-szolgáltató által üzemeltetett virtuális magánszerveren (VPS)..

Jellemzők

A PrivatePackets.io telepítése a Linux Ubuntu-t használja operációs rendszerként, állítólag támogatja az OpenVPN, L2TP / IPsec, SSL és SSTP protokollokat. A telepítési utasítások azonban csak az L2TP / IPsec-hez érhetők el, és nem adnak információkat az SSL vagy az SSTP beállításáról..

A 7 csepp közül választhat (New York, Amszterdam, San Francisco, Szingapúr, London, Frankfurt és Toronto) a „cseppek” alapjául. Ne felejtse el, hogy amint ezt a helyet kiválasztja, rögzítve van - ezt a VPS-t bérelted. A normál VPN szolgáltatással ellentétben nem egyszerűen átugorhat a különböző szerverek között.

Ezért fontos, hogy gondosan válassza ki a VPS-kiszolgáló helyét. Mivel ez a szerver, nincs korlátozás a csatlakoztatható egyidejű eszközök számára, ami kiváló biztonsági lehetőséget jelent nagy család, kisvállalkozás vagy kibővített baráti társaság számára.

Gyorsaságok és teljesítmény

A sebesség-teszteket 50Mbps / 3Mbps brit szélessávú kapcsolattal végeztük.

PrivatePackets.io sebesség

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát.

A VPN nélküli letöltés sebességének lényegesen kevesebb mint felénél ezek az eredmények őszintén kiábrándítóak.

Vegye figyelembe, hogy a saját VPN gördítéséhez hasonlóan ez a beállítás nem tartalmazza a DNS-felbontást, így a DNS-kéréseket az alapértelmezett szolgáltató (általában az ISP) oldja meg. Ha átvált a Google DNS-re (8.8.8.8), akkor a Google DNS-kiszolgálót használja a VPN IP-címének jelzett hely közelében, vagy az OpenNIC használatával választhatja ki a DNS-kiszolgáló helyét. A WebRTC IP szivárgással kapcsolatos problémákat magadnak is meg kell javítania. Ahogy az várható volt, nem volt problémám a BBC iPlayer elérésével, amikor a VPN-hez csatlakoztam

Árképzés és tervek

1 hónap

$ 3.00
havonta

Az ár két részből áll:

 • A PrivatePackets.io egyszeri beállítási díja 3 USD
 • VPS kölcsönzés a DigitalOcean-től (vegye figyelembe, hogy a DigitalOcean a VPS-t „cseppek” -nek nevezi). Ha már kölcsönözte a DigitalOcean cseppet, akkor ezt is használhatja, vagy ha a bérleti díj alapvető havi 5 dollárba kerül.

Az új PrivatePackets.io ügyfelek áttételi kódot kapnak 10 dollár (2 hónap) ingyenes hitelhez a DigitalOcean segítségével, ami határozottan alku.

Vegye figyelembe, hogy a PrivatePackets.io által felszámított nagyon alacsony költség miatt a 3 dolláros díj nem téríthető vissza.

Egyszerű használat

VPN VS VPS

A VPS többé-kevésbé pontosan olyan, amilyennek hangzik - az erőforrások egy részét bérel egy fizikai kiszolgálón, amelyet egy VPS vállalat (ebben az esetben DigitalOcean) üzemeltet. Ez egy zárt környezetet biztosít, amely úgy viselkedik, mintha teljes távoli fizikai kiszolgáló lenne. Bármilyen operációs rendszert telepíthet a VPS-re (mindaddig, amíg a szolgáltató megengedi), és a VPS-t személyes távoli szerverként kezelheti..

Megvizsgáltam, hogyan lehet a saját VPN-t egy VPS-en tekerni, és a PrivatePackets.io használatával ennek a legtöbb előnye és hátránya elérhető a normál VPN használatához képest..

A virtuális magánszerver előnyei

 • A saját VPN-kiszolgálót kezeli, tehát nem kell harmadik felekre támaszkodnia (bár a fizikai kiszolgálót a DigitalOcean üzemelteti és karbantartja).
 • A VPN proxy szerverként működik, ezért tökéletes a földrajzilag korlátozott szolgáltatások eléréséhez, mindaddig, amíg a VPS abban az országban található, ahol a szolgáltatásokat szeretné elérni.
 • A VPS saját IP-címet biztosít. Ez nagyszerű cenzúraellenes opcióvá teszi (és jól működik az olyan IP-blokkok ellen, mint Kína, bár nem fog védekezni más cenzúrától, például a mély csomagszimatolástól)
 • A számítógép és a VPS közötti teljes forgalom titkosított VPN-alagúton halad keresztül. Mindaddig, amíg a VPS az ellenfél befolyásterületén kívül helyezkedik el (például, ha valaki Iránban el akarja kerülni a kormány cenzúráját, és így felállít egy VPS szervert Európában), magas szintű adatvédelmet fog biztosítani.
 • A VPS VPN-je védi a hackereket is, ha nyilvános WiFi hotspotokat használ
 • Te vagy az egyetlen felhasználó, tehát a kiszolgáló sávszélessége elméletileg 100% -ban a sajáté, bár a sávszélesség korlátozásai és a DigitalOcean adatközpont által tapasztalt terhelés ezt befolyásolhatják (mint amilyennek látszik a DigitalOcean szerverei, tekintettel a sebesség eredményeinkre!).

A VPS hátrányai

 • Mivel a VPS statikus IP-címet biztosít, amely a neked tartozik, a globális ellenfél (például az NSA vagy a nemzetközi hatókörű rendőri erők) könnyen vissza tudja követni az internetes tevékenységeket (vagyis kérhetik, hogy a DigitalOcean adja át az összes összegyűjtött információt) )
 • Nem megfelelő a szerzői jogi kalózkodáshoz - a szerzői jogtulajdonosok DMCA-értesítéseket (és hasonlókat) küldenek a DigitalOcean részére. Ellentétben a VPN szolgáltatókkal, amelyek gyakran nem tartanak naplókat, és megosztott IP-ket használnak az ügyfelek védelmére, a DigitalOcean szinte mindegyikének nagyon rosszul veszi a kalózkodás képességét, és valószínűleg leállítja az Ön fiókját (és valószínűleg továbbadja az adatait a szerzői jog tulajdonosának).
 • A DNS-felbontás az Ön internetszolgáltatóján vagy harmadik félén (például a Google DNS-en vagy az OpenNIC-en) alapul..

A különbség a saját VPN elmozdításában természetesen az, hogy a PrivatePackets.io mindent megtesz az Ön számára. Ezt nem szabad szimatolni, mivel a saját VPN beállítása a VPS-nél technikailag nagyon nehéz.

Weboldal

A PrivatePackets.io webhely viszonylag egyszerű ügy, de okosnak tűnik, és a legtöbb tudomást elmagyarázza olykor a felhasználók számára, nem pedig a technikákra (jobb vagy rosszabb). Rendelkezésre áll egy GYIK, amely sok kérdésre válaszol, vagy e-mailen is megkeresheti a támogatást. A válaszidő azonban meglehetősen lassú (másnap), és a használt titkosítással kapcsolatos kérdéseimet egyszerűen figyelmen kívül hagyták.

PrivatePackets.io áttekintés

Ha problémák merülnek fel a VPN beállításával, akkor e-mailben is támogatást küldhet, vagy újból létrehozhatja a VPN szervert egy új képből, a beállítási e-mailben elküldött link segítségével.

A folyamat

Feliratkozás

Az első lépés a regisztráció egy DigitalOcean-fiókhoz hivatkozási linken keresztül. Ha kész, akkor megkérdezi, hogy erősítse meg e-mail címét, amely a DigitalOcean fizetési oldalra vezet, ahol be kell írnia hitelkártya adatait (díjmentesen), vagy 5 dolláros befizetést kell fizetnie a PayPalon keresztül, mielőtt fiókja aktiválódna..

Csak a megismételés érdekében a DigialOcean szerverterének használata minden bizonnyal nem anonim!

Valamilyen oknál fogva a DigitalOcean nem volt elégedett a regisztrációs adataimmal, és megkövetelte, hogy a személyi igazolvány fényképes igazolását küldjem el a számlám engedélyezése előtt (10 óra múlva!). Mondanom sem kell, hogy ez nem tett lenyűgözőt. Az aktiválás után e-mailt kap a VPS bejelentkezési adataival stb.

Ezután megkérheti a PrivatePackets.io-t, hogy állítsa be a VPN-kiszolgálót. A portáloldal engedélyt kér a VPS eléréséhez, melyik kiszolgálóhelyen kívánja beállítani a VPS-t, és a hitelkártya adatait a 3 dollárért fizetendő díjért.

Kiválasztottam egy londoni szervert ehhez a felülvizsgálathoz, hogy a lehető legjobban megmutatjam a teljesítményt az Egyesült Királyságban működő sebességteszteim során (lásd később)

Ezután e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a VPN bejelentkezési adatait (sima szövegben) és linket a szerver letölthető előre konfigurált OpenVPN konfigurációs fájljainak (.ovpn)..

A PrivatePackets.io VPN használata

Noha a privát Packets.io webhely kijelenti, hogy az SSL és az SSTP támogatott, erre vonatkozóan nem adunk utasításokat (még azután is, hogy a kérdésemre e-mailt küldtem e-mailben). Az oldalon megtalálható az L2TP / IPsec konfigurálására vonatkozó útmutatás, ám önmagában nagyon megmarad az OpenVPN beállítása a mellékelt .ovpn fájlokkal..

Az ilyen OpenVPN dokumentáció, ahogyan létezik, zsargon nehéz, és zavarba ejtőzött benne, hogy melyik fájlt kell használni (és az OpenVPN-et százszor konfiguráltam!). A Windows rendszerben az általános nyílt forráskódú OpenVPN kliens használatával egyszerűen bontsa ki a .ovpn fájlokat az OpenVPN „config” mappájába (az utasítások itt találhatók.)

Egy kis próba és hiba után felfedeztem, hogy a „Remote Access L3” konfigurációt szeretnénk. Tehát itt csatlakozunk a londoni DigitalOcean VPS-en tárolt VPN szerverhez.

Egyéb platformok

Részletes L2TP / IPsec telepítési útmutatók a VPN-hez való kapcsolódáshoz Windows, Mac OSX, iOS, Android és általános Linux esetén érhetők el. Lehetőség van a SoftEther VPN kliensen keresztül történő csatlakozásra is, és elméletileg minden olyan eszköz, amely támogatja az L2TP / IPsec-t, hasonló módon beállítható.

Mint fentebb megjegyeztük, SSL vagy SSTP konfigurációkat egyáltalán nem támogatunk, az OpenVPN támogatása pedig szinte nem létezik (kivéve a nyers .ovpn fájlok szolgáltatását)..

Biztonság és adatvédelem

Az első dolog, amelyet hangsúlyozni kell, hogy míg a VPS beállításán szereplő VPN nagyon biztonságos (mivel a készülék és a VPS / VPN szerver közötti kapcsolat biztonságosan titkosítva van), ez nem nagy a magánélet védelme érdekében..

A PrivatePackets.io egyetlen tevékenységet sem tart nyilván (és a telepítés befejezése után visszavonhatja a VPS-hez való hozzáférését), de a VPS-t bérelte a DigitalOcean-től, amely nem motiválja magánéletének védelmét. Ez azt is jelenti, hogy ez a beállítás nem alkalmas a P2P letöltésére.

A PrivatePackets.io székhelye az Egyesült Királyságban található, de ez nagyrészt nem releváns, mivel a szervert a DigitalOcean kezeli, a DigitalOcean székhelye pedig az Egyesült Államokban található (NSA felügyeletre híres)..

A VPN-kiszolgálóra irányuló és onnan érkező összes adat titkosítva lesz, így a DigitalOcean nem tudja, hogy mire készül az interneten (tehát nincs felhasználási napló), de mindenféle metaadatot (kapcsolatnaplókat) rögzíteni fog..

A Digital Ocean felé történő fizetés hitelkártyával vagy PayPal-ban történik, a PrivatePactets.io-hoz történő fizetés csak hitelkártyával. Ez aligha anonim, de mivel egyébként a magánélet nem célja ennek a beállításnak, nem gondolom, hogy ez komoly probléma.

A műszaki biztonsági szempontból az OpenVPN 128 bites AES titkosítást használ, de egyébként semmi sem annyira izgatott. Bár az AES titkosítást 256 bitesre kell növelni a .ovpn konfigurációs fájl szerkesztésével.

Nincs információ az L2TP / IPsec titkosításról, azzal a különbséggel, hogy előre megosztott kulcsot használ (további információt kértem támogatásért, de nem kapott választ).

Kérjük, vegye figyelembe később a DNS-feloldás vagy a WebRTC-védelem hiányáról szóló megjegyzésem. Nem lenne igazságos a PrivatePackets.io bírálata ezekkel a kérdésekkel szemben, mivel azok mindenkire vonatkoznak, akik a saját VPN-t üzemeltetik, de tudnia kell ezekről..

Végső gondolatok

A lényeg az, hogy… ha saját VPN-t szeretne tárolni egy bérelt VPS-n, akkor erre nincs egyszerűbb módszer. Mindössze 3 dollár egyszeri díjért. A PrivatePackets.io nagyjából mindent megtesz az Ön számára - nem kell bajlódnia az SSH ügyfelekkel és az ügyes Linux Terminal parancsokkal! Ez nagyjából csak plug-and-play.

Ez jobb megoldás a „normál” VPN szolgáltatás használatához? Ez attól függ, hogy mi a prioritások ... Ez az egyik legjobb módja a streaming szolgáltatások elérésének kisebb blokkokkal, mint például a BBC iPlayer (de a Netflix nem). Kiváló azok számára is, akik korlátlan egyidejű kapcsolatot akarnak, vagy szeretnének teljes ellenőrzést gyakorolni a saját VPN-hálózat felett. Ami nem jó, a magánélet, vagy azok számára, akiknek különféle helyszíneket kell megkóstolniuk, de mindez a saját VPN futtatásának a természetében rejlik..

Ha saját VPN-t szeretne futtatni, akkor a PrivatePackets.io valóban kiváló szolgáltatást kínál. Az egyetlen valódi engedést a DigitalOcean által biztosított szerver-tér köti, ami nagyon lassúnak bizonyult. Ha a PrivatePackets.io kibővítheti szolgáltatását más (gyorsabb) VPS szolgáltatókkal, akkor egy nagyon egyedi és lenyűgöző termék lesz a kezén..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me