PrivateInternetAccess


 • Árazás

  Tól től $ 3.49
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

A Private Internet Access egy amerikai VPN, amely nulla naplót tart; azt állítják, hogy bíróságon bebizonyította. A PIA VPN kiszolgálókkal rendelkezik 33 országban, erős OpenVPN titkosítást biztosít, és a Reddit felhasználók körében az egyik legnépszerűbb VPN. Ebben a magán-Internet hozzáférés áttekintésben alaposan áttekinti ezt a VPN-t, és megkérdezi, érdemes-e megtenni a pénzt.

ProPrivacy.com Pontszám
8.9 tízből

összefoglalás

A magán Internet hozzáférés (PIA) egy olyan VPN szolgáltatás, amelyet évek óta tiszteletben tartanak a VPN iparban. Ez egy amerikai székhelyű VPN, amely magas szintű adatvédelmet és megbízhatóságot biztosít. A VPN nulla naplózási politikával rendelkezik, amelyet a bíróság is bebizonyított. Erõs titkosítást és rengeteg szervert is biztosít a világ minden tájáról. A PIA olcsó VPN-szolgáltatás is, amely vonzó lehetőséget kínál mindenki számára, aki adatvédelmi és webhely-feloldó szolgáltatásokat keres.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  USA
 • Országok
  33
 • Egyidejű kapcsolatok
  10
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  62,2 Mbps

Ár

24 hónap

$ 3.49
havonta

12 hónap

$ 5.99
havonta

1 hónap

$ 9.95
havonta

A privát internet-hozzáférést három különféle előfizetési tervben lehet megvásárolni. Ezek a tervek ugyanazt a funkcionalitást kínálják, csak abban különböznek egymástól, hogy az ár olcsóbb lesz, ha hosszabb ideig vállalja. Egy hónapos 6,95 dollárért ez a VPN az egyik legolcsóbb egyhavi VPN, amelyet valaha felülvizsgáltunk. És ha havonta 3,33 dollárt fizet egy évre, ez egy nagyon jó ár-pont, amelyet rendkívül nehéz legyőzni. Azok számára, akik inkább a hat hónapos részvényt részesítik előnyben, havi 5,99 USD egyenértékű összeget fizetnek (egyetlen 35,95 USD részletben). Figyelembe véve, hogy ez a VPN most állítja, hogy feloldja a patakokat, ez egy rendkívül olcsó VPN szolgáltatás.

A PIA-előfizetések hitelkártyával, PayPal-nal és számos online fizetési rendszerrel megvásárolhatók. Az előfizetők dönthetnek úgy is, hogy különféle ajándékkártyákkal fizetnek, például a Starbucks, a Bestbuy és a Walmart. Ez nagyszerű anonimitású fizetéshez (regisztrálhat egy író e-mailen). Ezen felül a PIA elfogadja a Bitcoineket és a Z-készpénzt.

Azok számára, akik kipróbálni akarják a PIA-t, a cég szilárd 7 napos pénz-visszafizetési garanciaidőt biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy bárki kipróbálhassa a VPN-t egész héten keresztül.

Nem igazán hangsúlyozhatjuk, milyen olcsó az egy hónapos PIA-terv. Ez lehetővé teszi, hogy egy hónapon keresztül kipróbálhassa a VPN-t (vagy 7 napon belül visszatérítse pénzét), hogy megszerezze, mielőtt elkötelezi magát a nevetségesen olcsó kétéves tervvel, amelyet a PIA is kínál. Hatásos.

Feloldja a Netflix blokkolását?

2020 októberében a PIA bejelentette, hogy visszatér a nagyobb streaming oldalakhoz, mint például a Netflix és a BBC iPlayer. Ez valóban nagyszerű hír, és azt jelenti, hogy a PIA-nak mostantól nagyszerű, mindennapos streaming VPN-szolgáltatásnak kell lennie. Ha VPN-t kíván elérni olyan streaming weboldalakhoz, mint például putlockers, 123movies, Viooz stb., Akkor ez a VPN megvédi a magánéletét, és lehetővé teszi a tartalom ingyenes streamingjét egész nap..

Összességében ez a VPN nagyszerű lehetőségnek tekinthető mindenki számára, aki Netflix VPN-t keres, bár természetesen a VPN azon képessége, hogy feloldja a Netflix blokkolását, temperamentumos, mert a Netflix keményen dolgozik a VPN IP-k blokkolásában. Ennélfogva meg kell várni, hogy a PIA sikeresen képes-e továbbra is hozzáférést biztosítani a hivatalos gőzölgő webhelyekhez hosszú ideig. Ön kockázatot vállalhat, de vannak olyan VPN-k a piacon, amelyek bebizonyították, hogy évről évre továbbra is feloldják a Netflix és más popualr streaming szolgáltatások feloldását....

Jellemzők

torrentezés-
Összes kiszolgáló 3500
Router támogatás
Kikötőszállítás
Port kiválasztása
Támogatott útválasztók DD-WRT, Paradicsom, PfSense, LEDE, Merlin, AsusWRT
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Tiszta fém
Országok 33
Egyidejű kapcsolatok 10

A PIA VPN egy teljes értékű VPN, amely számos előnnyel jár:

 • Nincs naplózott VPN

 • Alkalmazások minden platformon

 • A P2P torrent használata megengedett

 • 3236 szerver 33 országban

 • Sok titkosítási lehetőség

 • OpenVPN titkosítás

 • SOCKS5 proxy

 • 10 egyidejű eszköz

 • Elhalványult szerverek / lopakodók

 • Killswitch minden platformon

 • Port továbbítás

 • Automatikus csatlakozás funkció

A VPN valami egyedülálló, hogy kiszolgálói számát, helyét és sávszélességét statisztikája tartalmazza a webhelyén. A felhasználók kiválaszthatják az egyes VPN-kiszolgálókat is, és ellenőrizhetik a sebességet, hogy megtudják, hogyan működik.

Sebesség és teljesítmény

Napi háromszor teszteljük a VPN-sebességeket egy tudományos szerver alapú sebesség-tesztrendszer segítségével. Szervereink tesztelnek szervereket Hong Kongban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban a maximális sebességgel és a letöltési átlagokkal. Az alábbiakban bemutatjuk a 2019 március hónapjának legfrissebb teszteredményeit.

PIA VPN sebesség

Az átlagos letöltési sebesség 23 MB / s nem rossz a VPN árát figyelembe véve. Ezek a letöltési sebességek lehetővé teszik a HD tartalom streamingjét. Igaz azonban azt mondani, hogy sokkal gyorsabb VPN érhető el a piacon.

Plusz oldalról az Egyesült Királyság szerverétől a helyi Egyesült Királyság teszt szerveréhez tesztelt burst sebességek gyorsak voltak (87 Mbps), ami hozzájárul annak megerősítéséhez, hogy ez a VPN a legtöbb ember elégedettségére képes lesz..

Összehasonlítottuk a sebesség eredményeinket a PIA online sebességmérő rendszerén szereplő eredményekkel. A PIA szerint a letöltési sebesség 42,93 Mbit / s volt. Tesztszervereink (az átlagot az elmúlt 24 órába állítottuk) megjelenített eredmények a 21.1 Mbit / s. Így azt találtuk, hogy a PIA olyan funkció, amely túlbecsüli a VPN sebességét az OpenVPN sebességtesztjeinkhez képest. Előfordulhat azonban, hogy a PIA teszteli a kapcsolatát egy másik protokolllal - ami gyorsabb sebességeket eredményezhet (de valóban sokkoló lehet, ha megduplázza őket).

Szivárgásvizsgálat

Az IPv4 szivárgás észlelve?
IPv6 szivárgás észlelve?
WebRTC szivárgás észlelve?
Adat korlátozások
Sávszélesség korlátozások
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sorozat) 254,93
ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 62,2

Az ipleak.net használatával teszteltük a PIA szivárgását. Teszteink során kiderült, hogy egy szilárd VPN, amely nem szenved IPv4 IP szivárgást, WebRTC szivárgást vagy DNS szivárgást. Az IPv6 kapcsolat tesztelésekor sem Mac-ben nem fedeztek fel szivárgást.

Azonban felfedeztünk egy IPv6 WebRTC szivárgást a Windows rendszeren. Szerencsére ez kevés gondot jelent, mert könnyen csatlakoztatható, ha letiltja a WebRTC-t a böngészőben, vagy az Easy WebRTC Block kiterjesztés használatával. A szivárgást úgy is megszüntetheti, hogy letiltja az IPv6 kapcsolatokat a hálózati és megosztási központban.

Összességében nagyon jó eredmény, és örülök, hogy ez a VPN minden platformon rendelkezik gyilkos kapcsolóval.

Magánélet

Zavarodás (lopakodás)
IPv4 szivárgás elleni védelem
IPv6 szivárgás elleni védelem
WebRTC szivárgásvédelem
Öld meg a kapcsolót
Saját házigazda / Proxied DNS Meghatalmazott

Az Egyesült Államokban való tartózkodás nem ideális az adatvédelmi szolgáltatás számára. Az Egyesült Államok kormánya olyan törvényt fogadott el, amelyet felhasználhat arra, hogy az amerikai székhelyű vállalatokat arra kényszerítse, hogy biztosítsák számukra az összes adatot, amely átjut a kiszolgálóikon (nem csak az amerikai szerverek, hanem az egész világon működő szerverek is). Szerencsére azonban a PIA zéró naplózású VPN, ami azt jelenti, hogy nem rendelkezik rekordokkal, amelyeket a hatóságoknak adhat még akkor is, ha megkeresik.

Másrészt lehetséges, hogy az Egyesült Államok hatóságai felhatalmazással és gag paranccsal szolgálhatják a PIA-t a naplók vezetésének megkezdésére. Ez mindenkinek aggodalomra ad okot, aki vízhatlan adatvédelmi védelmet igényel. Ugyanakkor igaz az is, hogy a PIA azon kevés VPN-k egyike, amely a bíróságon bizonyította, hogy nincs naplózási igény; többször.

Ez a VPN lehetővé teszi a P2P letöltését a BitTorrent segítségével, amely mindig egy olyan VPN-szolgáltató jele, amely nem aggódik a hatóságok által lekérdezett naplók miatt..

Titkosítás

IKEv2
OpenVPN
Egyéb protokollok Cisco iPsec
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

A PIA azon kevés VPN egyike, amely számos titkosítási beállítást nyújt ügyfelei számára. PPTP, L2TP / IPsec és OpenVPN titkosítás érhető el.

Az előfizetők az OpenVPN sokféle titkosítási erősségén átválthatnak, ezzel megadva számukra a hatalmat, hogy a VPN biztonságát erősebbé vagy gyengébbé tegyék (a jobb teljesítmény elérése érdekében). A VPN mindent biztosít az erős és nevetségesen erős OpenVPN megvalósításokig (ami azt jelenti, hogy valójában nincs gyenge beállítása).

A gyilkos kapcsoló az összes platformon garantálja az emberek magánéletét. Íme az OpenVPN titkosítási standardjai:

Adatcsatorna: AES-256 rejtjel, erős SHA256-tal az engedélyezéshez és az RSA 4096 kézfogás.

Vezérlőcsatorna: AES-256 rejtjel SHA384 hitelesítéssel. A tökéletes továbbítással kapcsolatos titoktartás DHE + RSA cserével érhető el az RSA kézfogásokhoz, vagy ECDHE + ECDSA az ECC kézfogásokhoz..

Ez a rendkívül robusztus titkosítás, amely katonai szintű adatvédelmet és adatvédelmi alagút biztonságot nyújt. Noha sok titkosítási lehetőség bonyolult lehet a kezdők számára, a valóságban nagyon egyszerű beállítani a VPN-t. Az extra opciók igénybevétele szintén határozottan e szolgáltatás előnye.

Vevőszolgálat

Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat
Ingyenes próbaverzió Nem
Pénz-visszafizetési garancia hossza 7

Ügyfélszolgálat esetén megkapja azt, amit fizet a PIA-val. Sok prémium VPN-től eltérően a webhelyén nincs élő csevegési támogatási szolgáltatás. Ez elbocsáthat néhány embert. Egy ilyen megbízható VPN mellett azonban nem valószínű, hogy az emberek nagyon gyakran tapasztalnak problémákat, és az a tény, hogy e-mailben (jegyrendszer) támogatást lehet kapni, valószínűleg rendben lesz a legtöbb ember számára.

Más erőforrások tekintetében a magán-Internet hozzáférésű VPN kiemelkedő. A weboldalnak van egy GYIK-szakasza és egy blogja, amely általában jóval az átlagosnál magasabb a VPN-ipar számára. Ez nem meglepő, figyelembe véve a kapcsolatát a magánélet gurujával és Rick Falkvinge svéd politikai szereplővel.

A PIA támogatásával valószínűleg csak az az érzésem, hogy a weboldalán ezt a nap 24 órájában, 7 nap alatt hirdetik.

Pia támogatási igény

Úgy találtuk, hogy ez kissé tisztességtelen, mivel körülbelül hét órát (és egyszer akár egy napig is) várnom kellett, hogy válaszokat kapjak, amikor kipróbáltuk ezt..

Megint megkapja azt, amit fizet az életben, és ez a VPN olcsó. Mivel azonban a legtöbb embernek valószínűleg soha nem lesz szüksége támogatásra, ez nem feltétlenül üzletkötő. Természetesen azt javasoljuk, hogy adjon egy tesztfutást ennek a VPN-nek az egy hónapos próbaverzió és a 7 napos pénz-visszafizetési garancia felhasználásával. Ha egy hónapig simán fut, akkor valószínűleg tökéletesen működik a rendszerén két évig.

Felhasználói tapasztalat

ablakok
Mac operációs rendszer
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Úgy találtuk, hogy fantasztikus a felhasználói élmény a getgo-nál ezzel a VPN-szolgáltatóval. A PIA egy olyan VPN, amely valójában fontos információkat tesz közzé webhelyén, hogy pontosan tudja, mit kap a szolgáltatások és a titkosítás megvalósítása szempontjából. Ez egy friss levegő lélegzete az iparban, ahol a részletek általában el vannak rejtve.

Ami a szoftvert illeti, a PIA könnyen használható alkalmazásokat kínál minden népszerű platformon, beleértve az Androidot, a Windowsot, a Macot, az iOS-t és a Linuxot. Útmutatókkal rendelkezik arra is, hogy a kiválasztott útválasztókra telepíthesse (DD-WRT, Tomato, PfSense, LEDE, Merlin, AsusWRT).

A PIA telepítési útmutatókat és oktatóanyagokat is tartalmaz minden egyes platformon, amelyek segítenek a kezdőknek a VPN működésében, ha bármilyen zavar merül fel..

A SOCKS5 proxy elérhető minden előfizető számára a VPN webhelyén (minden platformon).

Windows alkalmazás

A Windows VPN alkalmazásuk Killswitch és obfuscation technikával érkezik a VPN tűzfalak megkerüléséhez. Ezenkívül lehetővé teszi az emberek számára, hogy elrejtsék VPN-használatukat olyan országokban, ahol összevonják a szemöldökét. Sajnos az IPv6 WebRTC szivárgást fedeztünk fel az ügyfél tesztelésekor - tehát le kell tiltania az IPv6 kapcsolatokat, vagy le kell tiltania a WebRTC-t, hogy a VPN biztonságosan teljesüljön..

Összességében azt találtuk, hogy ez a VPN-ügyfél stabil és megbízható. Erős OpenVPN titkosítást biztosít, választható titkosítási erősségekkel, és mind az OpenVPN UDP, mind a TCP-vel. Úgy találtuk, hogy a sebesség elegendő ahhoz, hogy feloldja a YouTube videókat és más platformokat. És ez egy megbízható ügyfél a P2P-n keresztüli letöltésre.

Mac alkalmazás

Ez a Mac VPN kliens nem szenvedett szivárgást az IPV4 vagy az IPv6 rendszeren. Ez kiváló, és azt jelenti, hogy a VPN egyértelmű védelmet és biztonságot nyújthat közvetlenül a dobozból. Elérhető egy gyilkos kapcsoló, és ez az ügyfél obfuzkációs technikával rendelkezik. Kiváló VPN Mac-hez, amely mindent tartalmaz, amire a Mac-felhasználóknak szükségük van, hogy megóvják magukat otthon és a nyilvános WiFi-n egyaránt.

Android App

Az Android VPN kliens pontosan megegyezik a Windows és Mac megfelelőivel. Ugyanazon adatvédelmi funkciókkal jár, beleértve a kill kapcsolót és a titkosítási lehetőségek széles választékát. Az automatikus csatlakozás funkció azoknak az embereknek is hasznos, akik szeretnék, hogy a VPN csatlakozzon minden alkalommal, amikor az internetet használják (nagyszerű például az emberek számára, akik sokat mozognak és sok nyilvános WiFi-t használnak)..

A felhasználók választhatnak a Transmission Control Protocol (TCP) és a User Datagram Protocol (UDP) között, ami praktikus az emberek számára, akik Android-eszközükön szeretnék adatfolyamot folytatni. Megállapítottam, hogy az Android alkalmazás stabil, és a sebességek nem különböztek az asztali verziókban tapasztaltól.

iOS alkalmazás

Az iOS VPN alkalmazás alapértelmezés szerint L2TP / IPsec titkosítást biztosít. Ez egy kiváló alkalmazás, amelyhez a Connect On Demand funkció tartozik, amely együttműködik az automatikus csatlakoztatási funkcióval, és ezzel egy gyilkos kapcsolót is kínál. Úgy működik, hogy megakadályozza a forgalom távozását az iPhone-ból, ha a VPN megszakad.

Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy ez egy reaktív alkalmazáson belüli szolgáltatás, tehát lehetséges, hogy az adatok kiszivárogtatják az internetszolgáltatót, ha az ügyfél összeomlik. Összességében azt találtuk, hogy ez egy kiváló VPN-ügyfél, amely alkalmas mind a digitális adatvédelem megszerzésére mind otthon, mind a nyilvános WiFi-n.

Végső gondolatok

A PIA magas előfizetésű VPN-szolgáltatás, amelyet a magánélettudatos személyek gyakran dicsérnek a Reddit-en. Ez egy kiváló minőségű ügyfelekkel rendelkező VPN, amely megbízható szintű adatvédelmet biztosíthat.

A VPN szoftvert könnyen használható minden platformon, és rendelkezik a szükséges funkciókkal a fogyasztók adatainak védelme érdekében. Az ügyfélszolgálatot néha kritizálják ezzel a VPN-vel, és a napi 24 órás élő csevegés hiánya manapság sok prémium VPN szolgáltatást nyújt. Ne feledje azonban, hogy ez a VPN olcsóbb, mint a legtöbb ilyen szolgáltatás, és megbízható, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem lesz szüksége gyakran támogatásra.

Bizonyosnak tűnik az, hogy a PIA ideális a tapasztaltabb VPN-felhasználók számára, akik profitálhatnak némi megtakarításból azáltal, hogy kevésbé aktív támogatási portállal szerveznek egy apró szolgáltatást..

Ami a sebességet illeti, ez a VPN nem vakító, tehát ha egy gyors internetkapcsolatért fizet, és azon emberek közé tartozik, akik mindig szeretnek VPN-t használni, érdemes valamivel gyorsabbat keresni. A plusz oldalon a sebességek stabilak és elég gyorsak a HD streaminghez.

A PIA VPN feloldja a Netflix USA vagy a BBC iPlayer feloldását. Ezért ennek a VPN-nek meg kell adnia azt, amire szüksége van ezen és más streaming szolgáltatások blokkolásának feloldásához 2020 októberétől. Mi több, ha örül az ingyenes tartalom megnézéséhez olyan helyeken, mint például a putlockers - vagy letölt a Pirate Bay-ből - ez a VPN szintén ideál.

Kiváló VPN, amely valódi alku, figyelembe véve a digitális magánélet biztonságát. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban a Comcast gátolja a PIA-felhasználókat, ami azt jelenti, hogy ezek az amerikai ügyfelek esetleg máshol keresnének.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me