Legyőz


 • Árazás

  Tól től $ 4.95
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
7.8 tízből

összefoglalás

A OverPlay egy amerikai székhelyű VPN cég, amelynek székhelye a floridai Winter Parkban található. Bár a szolgáltatás az Amerikai Egyesült Államokban található, támogatja a torzítást, mindaddig, amíg a letöltések csak személyes használatra készültek.

A torrenterek vonzása mellett ez a társaság nagy érdeklődést mutat azok számára is, akik streaming videót szeretnének nézni, különösen azok számára, akik szeretik a Kodi használatát..

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Egyesült Államok
 • Országok
  50

Előnyök

 • Öt napos pénz-visszafizetési garancia
 • Nagyszerű Kodi számára
 • P2P megengedett
 • Jó sebesség
 • VPN szerverek 45 országban

CONS

 • A VPN nem juthat el a Netflix UK-be vagy a BBC-be

Látogasson el az OverPlay oldalra »

Árképzés és tervek

Kubában, Iránban, Líbiában, Észak-Koreában, Szudánban, Szíriában, Nigériában vagy Ghánában nem vehetsz igénybe a OverPlay előfizetést. A cég intelligens DNS szolgáltatással rendelkezik, és Ön csak feliratkozhat erre. A második terv a VPN-t és az intelligens DNS-t kombinálja.

Három egyidejű kapcsolatot kap a VPN-szolgáltatással, de a fiókmegosztás nem engedélyezett.

Fizethet PayPal vagy hitelkártyákkal.

Jellemzők

A cég csomag jellemzői a következők:

 • Öt napos pénz-visszafizetési garancia
 • Hetven szerverhely 45 országban
 • OpenVPN L2TP és PPTP
 • AES titkosítás
 • Egyéni alkalmazás
 • Nincsenek tevékenységi naplók
 • Három egyidejű kapcsolat engedélyezése
 • Nincs adatátviteli korlát
 • Öld meg a kapcsolót
 • P2P megengedett
 • Intelligens DNS a video streaminghez

A P2P letöltése a hálózaton engedélyezett, feltéve, hogy személyes használatra készült. A vállalat nem engedélyezi a szolgáltatáshoz való kapcsolódást egy másik VPN-rendszeren keresztül, Toron keresztül vagy virtuális kiszolgálón, például felhőalapú szolgáltatáson keresztül..

A Overplay számos szerverrel rendelkezik, amelyek 45 országban találhatók. A szerverhálózat Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában, valamint Észak- és Dél-Amerikában található. Az USA szerverei kilenc városban találhatók. Négy egyesült királyságbeli városban üzemelnek Overplay szerverek, a kanadai hálózat pedig Montrealban, Torontóban és Vancouverben található. Két városban vannak kiszolgálók Ausztráliában, Spanyolországban, Törökországban, Ausztriában, Brazíliában és Észtországban.

Noha Oroszországban nincsenek szerverek, az ország nyugati részén található ügyfeleket Lettország, Litvánia, Észtország, Finnország és Ukrajna közeli helyei szolgálják ki. A kínai ügyfelek csatlakozhatnak Hongkong és Dél-Korea szervereihez.

Ez nem az egyik legnagyobb szerverhálózat az iparágban, de nagyon jól elterjedt és olyan országokban van, amelyekben sok VPN-társaság figyelmen kívül hagyja.

Látogasson el az OverPlay oldalra »

Biztonság

A OverPlay alkalmazás az OpenVPN-t valósítja meg, amely a ProPrivacy.com által támogatott VPN-protokoll. Az alkalmazás választhat a titkosítási erősségről, és azt is lehetővé teszi, hogy eldöntse, TCP eljárásokat vagy UDP módszereket kíván-e használni.

A Transmission Control Protocol az az interneten hagyományosan alkalmazott kommunikációs módszer. A munkamenet-létrehozási eljárások és az átviteli sorrend ellenőrzése azonban késéseket hoznak, amelyek lassítják az interaktív alkalmazásokat, például az internetes telefonálás és a nagy volumenű rendszerek, például a video streaming. Ezek az alkalmazások jobban működnek a User Datagram Protocol-val, amely UDP - egy nagyon könnyű átviteli protokoll, nagyon kevés eljárással rendelkezik.

Titkosítás

A OverPlay OpenVPN megvalósítása AES titkosítást használ. Kiválaszthatja a rejtjelhez használt kulcs hosszát. A hosszabb kulcs titkosítást hoz létre, amelyet nehezebb feltörni. A hosszú titkosítási kulcs azonban a titkosítási folyamatot sokkal bonyolultabbá teszi. Ez késleltetést okoz, és több processzoridőt köti össze. Tehát néhány ember inkább rövidebb kulcsot használ a sebesség és hatékonyság érdekében. A titkosítás lehetőségei az OverPlay alkalmazásban: AES 256 bites vagy 128 bites kulcsokkal.

Az AES megköveteli, hogy a titkosított üzenet küldõjének és fogadójának egyaránt legyen titkosító kulcsa. Ennek oka az, hogy ugyanaz a kulcs titkosítja és dekódolja az üzenetet. Ez a szükségesség potenciális gyengeség, mivel az AES rejtjeles kulcsát elosztó üzeneteket védeni kell. Az OpenVPN erre a célra RSA-t használ. Az RSA aszimmetrikus rendszer. A titkosítás és a dekódolás különféle kulcsokkal történik. A titkosítási kulcsból nem lehet származtatni a visszafejtési kulcsot, így a titkosítási kulcs nyilvánosságra hozható.

A OverPlay az RSA-t egy 2048 bites kulcsmal használja. Ez jellemző az iparra. A legfelsõ VPN-szolgáltatások azonban hosszabb, 4096 bites kulcsot használnak.

Magánélet

A OverPlay adatvédelmi irányelve egy nagyon rövid nyilatkozat: "A Overplay, Inc. nem gyűjt és naplózza a virtuális magánhálózati szolgáltatás forgalmát vagy használatát." Ez azt állítja, hogy a társaság nem vezet tevékenységi naplót. A kapcsolati naplók ugyanakkor ugyanolyan nyilvánvalóak lehetnek, és a cég nem engedélyezi a nyilvántartások e kategóriájára vonatkozó politikáját.

Az egyik védelem az ügyfelek számára az, hogy a vállalat egyértelműen kijelenti, hogy engedélyezi a hálózatának használatát a P2P letöltéshez. Ez a nyilatkozat nem fog börtönből kiszabadulni, ha a bűnüldöző szerveknek sikerül felkutatni téged az átadott kapcsolatok naplóin. Ugyanakkor potenciálisan a társaságot bűnrészessé nyilvánítja, így a törvényes fekete lyuk motiválja a társaságot a szolgáltatás védelmére az ügyfelek személyazonosságának védelme érdekében. Végül az egyetlen védelem a nyilvántartások hiánya, tehát reméljük, hogy a társaság minimális vagy anonimizált kapcsolattartást vezet. Nincs garancia.

Támogatás

A Támogatási Központhoz a weboldal felső menüjének Támogatás eleméből lehet hozzáférni. A Támogatási Központ főoldalát a Tudásbázis foglalja el.

Ez a GYIK oldal jól szervezett, a kategóriákba rendezett kérdésekkel. Mindegyik kategória legfeljebb öt kérdést sorol fel, és az egyes szakaszok alján egy hosszabb listához vezet. A Tudásbázis kereshető, amely segít a Támogatási Központ cikkeinek szűkítésében, hogy megtalálják a problémájához kapcsolódó cikkeket.

A kapcsolatfelvételi űrlaphoz a Támogatási központ oldalának jobb oldalán található link segítségével férhet hozzá. Ez az egyetlen elérhető csatorna, amelyen keresztül kapcsolatba lehet lépni a támogatással.

A kérdésekre adott válaszokat e-mailben küldjük el. A kérés elküldésétől számított fél órán belül várható válasz.

A folyamat

Feliratkozás

Annak érdekében, hogy feliratkozzon a OverPlay-ra, el kell lépnie az Árképzés oldalra, vagy kattintson a kezdőlap egyik Regisztráció gombjára. Kattintson a "Válassza a Terv lehetőséget" gombot a kívánt szolgáltatás leírásában - vagy az intelligens DNS-szolgáltatás, vagy a VPN és az intelligens DNS-csomag.

A következő képernyőn el kell döntenie, hogy egy hónapra vagy egy évre kívánja igénybe venni a szolgáltatást.

Írja be e-mail címét, majd válassza ki, hogy hitelkártyával vagy PayPal-ban kíván fizetni. A regisztrációs űrlap fizetési szakasza kibővül, amint kiválasztja a fizetési módot.

A PayPal segítségével fizettem.

A fizetési szakasz egyenesen előre halad. Ha van promóciós kódja, ide kell beírnia. Azoknak, akik hitelkártyával fizetnek, meg kell adniuk a kártya adatait. Azoknak, akik fizetnek a PayPal segítségével, csak a Feliratkozás gombra kell kattintaniuk a folytatáshoz. A fizetés elszámolása után a Köszönet oldal jelenik meg. Ebben a szakaszban a fontos dokumentum egy e-mail, amelyet a fiók megerősítéséhez kap. Az előfizetés aktiválásához kattintson az e-mailben található gombra.

Az e-mail tartalmazza a felhasználónevet, azaz az e-mail címet, és a létrehozott jelszót. Ez a jelszó nem működött értem, tehát miután telepítettem az alkalmazást, mennem kell a Fiókom részhez, és meg kell változtatnom a jelszót, mielőtt hozzáférhetek.

A OverPlay Windows VPN kliens

A VPN for Windows telepítése után új parancsikont fedez fel az asztalon. Kattintson erre a OverPlay alkalmazás megnyitásához.

Az alkalmazás első megnyitásakor be kell írnia felhasználónevét és jelszavát.

Amikor kipróbáltam a szolgáltatást, addig nem tudtam bejelentkezni, amíg a webhely ügyfélterületére nem mentem és megváltoztattam a jelszavam a generált véletlenszerű karaktersorból, amelyet nekem küldtek az üdvözlő e-mailben..

Az alkalmazásba való első bejelentkezés után nem kell újra bejelentkeznie. A következő látogatások során egyenesen az alkalmazás fő képernyőjére kerül. Vagyis kifejezetten kijelentkezik az alkalmazásból. A kijelentkezés funkciót egy olyan ikonon keresztül lehet elérni, amely úgy néz ki, mint egy jobb oldali kilépő nyíllal ellátott ajtó, amely az alkalmazás felső szélén található..

A Beállítások képernyő Csatlakozás lapja hozzáférést biztosít néhány fontos funkcióhoz. Ezen az oldalon kiválaszthatja, hogy a kapcsolatokhoz TCP-t vagy UDP-t használjon, és választhat a portok közül - 443 vagy 1194. Ezen az oldalon bekapcsolhatja a kill kapcsolót is. Ez egy olyan funkció, amely megakadályozza a számítógép többi alkalmazásának csatlakozását az internethez, mielőtt a VPN aktív.

A VPN bekapcsolása előtt meg kell határoznia a VPN-kiszolgálót. A kiszolgáló kiválasztási listájához való kattintáshoz kattintson a hely mezőre.

A kiszolgálók listája olyan mutatókat tartalmaz, amelyek megmutatják az egyes gépek aktuális terhelését és a szokásos üzenet ideje (ping). A Mentés gomb megnyomásakor az éppen kiválasztott szerver átmásolódik az alkalmazás főablakának helymezőjébe. Azt is eldöntheti, hogy használja-e az AES titkosítást 256-bites vagy 128-bites kulcsokkal. Azt is választhatja, hogy nincs-e titkosítva a kapcsolat.

A VPN bekapcsolásához nyomja meg a Csatlakozás gombot. Miután a kapcsolat létrejött, a Csatlakozás gomb leválasztógombra vált. Néhány részlet is megjelenik a kapcsolat állapotáról.

Az alkalmazásban nincs idő vagy adatátviteli mérő, ezért nem kell aggódnia, hogy bekapcsolja a VPN-t.

Teljesítmény (sebesség, DNS, WebRTC és IPv6 tesztek)

Csatlakoztam a VPN-hez egy spanyolországi helyről, és az OpenVPN alkalmazást használtam az UDP protokollhoz.

Miközben csatlakoztam a londoni szerverhez, bejelentkeztem az IPLocation.net oldalon. Ez a webhely öt különálló helyadatbázist vizsgál. Ebben az esetben egy szerver jelentette, hogy az IP-címem Londonban található. A fennmaradó négy közül azonban egyiket sem helyezték oda - kettő nem tudott helyet megadni, az egyik elhelyezett valahol az EU-ba, a másik pedig a Fair Lawn-ba, New Jersey-be, az Egyesült Államokba. Csatlakoztam a New York-i szerverhez, majd ismét ellenőriztem az IPLocation.net-en. Az öt helyadatbázis paneljéből kettő elhelyezte New York-i tartózkodási helyem. A másik három nem tudta megmondani, hol vagyok.

Az ipleak.net és a doileak.com webhelyet használtam az IP és a DNS szivárgás tesztelésére. Mindketten az Egyesült Királyságban található helyemről számoltam be. Az ipleak.net tesztelése nem tudta elhelyezni a helyem, és csak egy DNS-kiszolgálóra hívásokat észleltem, amelyek a detektált IP-cím közelében helyezkedtek el, és amelyeket szintén nem lehetett földrajzi helyre helyezni. A doileak.com webhelyen végzett tesztek elhelyezték az IP-címet az USA-ban, és észlelték az USA-beli DNS-szerverekre irányuló hívásokat.

Ez nehéz helyzet, mert ha a doileak.net értékelése helyes volt, és a helyem nem lenne nyomon követhető, akkor ez a helyzet megnehezítené számomra a korlátozott szolgáltatásokba való belépést. Ha a doileak.com helyes volt, a londoni szerverrel való kapcsolatom nem vonzana be az Egyesült Királyságban a video streaming szolgáltatásokba. Ugyanakkor nem történt IP-szivárgás, amely eloszlatta a valós helyzetet, és Spanyolországban nem hívtak fel DNS-kiszolgálókra, hogy felhívják a figyelmet az identitás-maszkoló szolgáltatás igénybevételére..

Streaming szolgáltatások

A OverPlay VPN szolgáltatás használata közben teszteltem a tengerentúli streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Ezek streaming szolgáltatások voltak az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, amelyek egyébként nem adnának hozzáférést a spanyolországi videókhoz.

Sajnos a BBC szervere észrevette, hogy nem az Egyesült Királyságban vagyok, és megtagadta, hogy engedje, hogy nézjem a műsorokat. Az ITV Hub-nál és a Channel 4-nél kevésbé volt szigorú helyellenőrzés, és a OverPlay-n keresztüli kapcsolatomnak köszönhetően képesek voltam videókat nézni ezeken a helyeken. A Netflix UK kiterjedt helymeghatározó eljárásokkal rendelkezik, és beolvassa a VPN-tevékenység bizonyítéka iránti kérelmeit. Ez a webhely nem továbbítana videókat nekem, amíg Spanyolországból csatlakoztam egy londoni OverPlay szerverre.

Amikor csatlakoztam a miami OverPlay szerverhez, videókat nézhetek a Netflixnél. Az ABC észrevette a VPN-t, de az NBC engedte, hogy nézek.

Kodi-n keresztül megpróbáltam elérni a Netflix-et és más geo-korlátozott videó szolgáltatásokat. Különösen azt érdekeltem, hogy a VPN hozzáférhet-e a BBC-csatornákhoz Kodi-on keresztül.

Kodi-n keresztül sem a Netflix UK, sem a Netflix USA videókhoz nem tudtam hozzáférni a videókat a OverPlay London és New York VPN szervereihez. A londoni szerver hozzáférést kapott a BBC One és a BBC 2 élő közvetítéséhez a Kodi TVPlayer bővítményén keresztül.

Egyéb platformok

Az egyéni OverPlay alkalmazás elérhető a Windows PC-khez. A Windows-eszközök felhasználói úgy is dönthetnek, hogy csatlakoznak a szolgáltatáshoz a PPTP és az L2TP VPN protokollokkal. Ezeket a kapcsolatokat manuálisan kell beállítani.

A Mac OS X felhasználók telepíthetik az egyedi OpenVPN klienst, vagy az Tunnelblick alkalmazást használhatják az OpenVPN szolgáltatás eléréséhez. Az L2TP és a PPTP manuálisan is beállítható. Ezek a lehetőségek megegyeznek a Mac VPN-rel, kivéve, hogy a PPTP nem érhető el.

Az Android VPN és az iOS VPN eszközök hozzáférhetnek a VPN-hez L2TP-vel és PPTP-vel, de ezeket a kapcsolatokat manuálisan kell beállítani.

Az OpenVPN beállítható a DD-WRT és a Paradicsom útválasztón.

Egyéb szolgáltatások

Az intelligens DNS szolgáltatás az OverPlay fő terméke. Amikor feliratkozik a VPN-re, hozzáférést kap az intelligens DNS-szolgáltatáshoz is. Az intelligens DNS-rendszerek néha több sikert tudnak elérni a webhelyek földrajzi helykorlátozásaival szemben, mint a VPN-ek. Az intelligens DNS-rendszerek azonban nem tartalmazzák a VPN által kínált titkosítást és identitásvédelmet. Tehát az intelligens DNS-szolgáltatás nem nyújt védelmet a P2P-hálózatokkal történő letöltéskor. Ugyancsak nem túl hatékonyak az internet-hozzáférés kormányzati ellenőrzésének megkerülésében, például Kínában, Iránban és Szaúd-Arábiában..

A körülményektől függően előfordulhat, hogy jól működik, ha a VPN-t néha és az intelligens DNS-t más helyzetekben használja.

Az intelligens DNS használatához meg kell változtatnia a szokásos internet-adapter DNS-beállításait. Ez egy egyszerű feladat, és az oldalon átfogó utasítások találhatók, amelyek végigvezetik a feladat végrehajtását. Ezt követően be kell jelentkeznie a OverPlay webhely ügyfélterületére. Az Intelligens DNS lap alatt található szalaghirdetés jelzi, hogy a számítógépe nincs beállítva. Kattintson a "Ellenőrizd újra" link. Amikor a reklámcsík zöldre vált, az intelligens DNS-rendszer a helyén van.

Az ügyfélterület intelligens DNS lapjának nagyszerű tulajdonsága van, amely lehetővé teszi a hely kiválasztását a különböző webhelyek eléréséhez. Ez a szolgáltatás megoldja az intelligens DNS-segédprogramok egyik legnagyobb problémáját - egyes webhelyeknek, például a Netflixnek, van egy univerzális webcíme. Az intelligens DNS-rendszerek szelektíven irányítják a forgalmat a proxykiszolgálókra különböző országokban, a meglátogatandó webhelynek megfelelően. Tehát, ha Németországban tartózkodik, és videókat szeretne nézni a BBC webhelyén, az intelligens DNS az Egyesült Királyság szerverén keresztül küldi el a kérelmet. Ha ezután meg akarja látogatni az ABC webhelyét, az intelligens DNS átirányítja ezt a forgalmat egy proxykiszolgálón keresztül az Egyesült Államokban. Nem kell országot kineveznie, mert az intelligens DNS-rendszer mindent elvisel.

A helymegválasztó az OverPlay webhely intelligens DNS oldalán gondoskodik azokról a néhány körülményről, amikor az intelligens DNS-rendszer nem tudja, hogy melyik országnak kell lennie. A Netflix erre példa. Ha Németországban tartózkodik és hozzáférni szeretne a Netflix UK-hez, az intelligens DNS-rendszer nem ismeri az országválasztást, mivel a Netflix.com hozzáférést biztosít a videofolyamokhoz a világ minden országában, kivéve Észak-Korea és Szíria. Tehát beállíthatja a Netflix számára a kívánt helyet a helymegválasztóban, majd az OverPlay intelligens DNS-rendszer átirányítja a kéréseit az Ön által kijelölt ország szerverén keresztül.

A földrajzilag korlátozott video streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést teszteltem a OverPlay intelligens DNS szolgáltatással, és ez jobb eredményeket adott, mint a VPN. Videókat nézhetek a BBC, az ITV és a Channel 4 brit televíziós állomás webhelyein az intelligens DNS segítségével. Ugyancsak bejuthattam a Netflix UK-be, mert az OverPlay webhely helymegválasztóján az országot Netflix-re jelöltem. Ezután ezt a beállítást átváltottam az USA-ra, és csak a webcím beírásával jutottam el a Netflix USA-hoz, mint korábban, amikor beléptem a szolgáltatás brit verziójába. Emellett bejuthattam az ABC és az NBC egyesült államokbeli webhelyeire is, amelyekre a VPN nem tudott segíteni.

Az intelligens VPN nem volt olyan jól teljesítő Kodi-ban. Bár minden geo-korlátozott csatornába bejutott, amit kipróbáltam, az előadás egyetlen kivételt képezett. Nem volt képes behozni a Netflixbe sem az Egyesült Királyságba, sem az Egyesült Államokba a Kodi útján.

OverPlay felülvizsgálati következtetés

Élveztem a OverPlay alkalmazás használatát. A felület részletessége elegendő ahhoz, hogy ellenőrzést adjon a VPN attribútumai felett, anélkül, hogy a hálózati technológiai tanfolyamot el kellene készítenie annak használatához. A kiszolgálók kiválasztási listáján szereplő információk szintén nagyszerűek, különösen azokban az országokban, ahol a vállalat sok helyen működtet szervereket.

A szolgáltatás nem foglalja magában azonnali élő csevegési lehetőséget az Ügyfélszolgálattal való kommunikációhoz. Vizsgálataimmal azonban gyorsan és hozzáértő módon foglalkoztam.

kedveltem

 • Öt napos ingyenes próbaverzió
 • Elfogadja a PayPalt
 • Jó Kodi számára
 • P2P megengedett
 • Kompetens intelligens DNS szolgáltatás

Nem voltam benne annyira biztos

 • Nincs online csevegés támogatásért

utáltam

 • Nem tudok bejutni a Netflixbe a Kodi-on

A OverPlay az intelligens DNS és a VPN jó keverékét kínálja. Használatkor egy tipikus felhasználó rutinokat hoz létre annak eldöntésére, hogy mikor kell használni a VPN-t, és mikor kell használni az intelligens DNS-t. Ez a csomag biztonságot és védelmet nyújt Önnek, amikor erre szükség van, és mozgékonyságot nyújt az interneten minden más alkalommal.

Látogasson el az OverPlay oldalra »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me