OneVPN

 • Árazás

  Tól től $ 4.99
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
4 tízből

összefoglalás

A OneVPN rendkívül alapvető szolgáltatás, amely a jövő ígéretének néhány jeleit mutatja. Ez egy hongkongi alapú nem naplózott VPN, amely elég gyors kapcsolatot biztosít a streaminghez. Ez azt jelenti, hogy van szilárd alapja, amelyre építhet, de sajnos kissé túl drága ajánlani jelenlegi helyzetében. Sajnos nem tudtam megerősíteni a titkosítás végrehajtását. Ezen túlmenően a DNS szivárgásaival szenvedett, ami azt jelenti, hogy ezt a VPN-t nem tudom jónak tartani a magánélet védelme szempontjából.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  42 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Hong Kong
 • Egyidejű kapcsolatok
  3
 • Országok
  6

Jellemzők

A webhelyen az OneVPN sokat foglalkozik a rosszindulatú programok védelmével, a hirdetések blokkolásával és a NAT tűzfallal. Ugyanakkor, amennyire tudom, nem blokkoltak hirdetéseket a szolgáltatás használata közben. Ezen kívül a VPN nagyon kevés funkcióval rendelkezik:

 • Szerverek 59 országban
 • Gyors sebesség a streaminghez
 • 3 egyidejű csatlakozás
 • Port kiválasztása
 • 24 órás támogatás (beleértve az élő csevegés támogatását és a jegyrendszert)

Az OneVPN 2 amerikai alapú „Netflix szervert” kínál, de mindkettőt a Netflix blokkolta a teszteim során. A BBC iPlayer azonban elérhető volt a OneVPN brit szerverein keresztül.


Sebesség és teljesítmény

A teszteket 50 Mbs / 3 Mbps brit szálas kapcsolaton hajtottuk végre (AC1200 tápvezeték adapterrel). Az OpenVPN teszteket UDP-vel végezték (gyorsabb, de kevésbé megbízható, mint a TCP). Az alaptesztjeim körülbelül 52 Mbps-os eredményeket hoztak. Az brit szerver nagyon jól teljesített, és átlagsebessége 45 Mbps volt. Az amerikai szerver ugyanolyan lenyűgözően teljesített, és a sebességemet mindössze 5-10 Mbps-rel csökkentette (a járó különféle távolságok ellenére). A feltöltési sebesség szintén lenyűgöző volt, és alig változott a VPN-hez csatlakoztatva és anélkül.

Az egyéni kliens nem tesz semmit a DNS-szivárgások vagy a WebRTC-szivárgások megakadályozása érdekében. Követtem azonban a Tudásbázis „Hogyan kerüljük el a DNS-szivárgást” című cikkben felsorolt ​​lépéseket. Az IPv6 letiltása természetesen működik, de egyébként továbbra is DNS-szivárgásokat láttam, miután az ügyfél által használt OpenVPN konfigurációs fájlt az utasításoknak megfelelően módosítottam. Ez nagymértékben kizárja a VPN-t az adatvédelem érdekében.

Ár és tervek

1 hónap

$ 4.99
havonta

Az OneVPN havonta 7,95 dollárt számít fel, a hosszabb távú tervek esetében kedvezményekkel. Az ár csak 4 dollárra havi 1 dollárra esik le egy 4 éves terv esetén. Egy olyan lehetőség, amely szinte gyanúsan olcsó. Az összes előfizetési terv hozzáférést biztosít a VPN összes szolgáltatásához.

7 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre, de érdemes ellenőrizni a kis méretű nyomtatást. Ahhoz, hogy visszatérítést kapjon, meg kell indokolnia a visszatérítési igényt. Még rosszabb, hogy a visszatérítés nem érhető el, ha 3 GB-nál több adatot használt fel.

A fogyasztók a főbb hitelkártyák, a Bitcoin (a BitPay-en keresztül), a PayPal, a Paymentwall, az AliPay és az ajándékkártyák között fizethetnek a VPN-ről..

Adatvédelem és biztonság

Hongkongi székhely jó a magánélet védelmére, mivel nincs kötelező adatmegőrzési törvénye. Noha természetesen mindig aggódik, hogy Kína valamilyen rejtett megfigyelést hajt végre ott. Adatvédelmi politikája szerint az OneVPN állítja, hogy nulla naplót vezet, ami kiváló. Ez azt jelenti, hogy a VPN a magánélet szempontjából jónak tekinthető.

Az OneVPN előfizetők számos protokollt használnak: OpenVPN, L2TP és PPTP VPN protokollokat. Az OneVPN támogatja a nyílt forráskódú Cisco OpenConnect (CSTP) protokollt is. Ez egy SSL / TLS alapú VPN protokoll.

Mint mindig, ellenőriztük az OpenVPN végrehajtási szabványait: egy AES-256 titkosítást RSA-2048 kézfogással és SHA 256 kivonat-hitelesítéssel. Ez nagyon jó. Nem tudtam azonban meggyőződni arról, hogy a OneVPN a Perfect Forward Secrecy-t (rövid távú kulcsok) is végrehajtja-e. Ez a „részlet” azért fontos, mert ha a PFS-t nem használják, akkor ugyanazt a kulcsot kell használni minden alkalommal, amikor a VPN-kiszolgálóra csatlakozik. Ez megkönnyíti a kapcsolat feltörését.

Sajnos nincs módom tudni, hogy az OpenVPN teljesen biztonságos-e a OneVPN-vel. Adjuk hozzá a teszteim során felfedezett DNS-szivárgásokhoz, és szinte lehetetlen ajánlani ezt a VPN-t a magánélet védelme érdekében.

Végső gondolatok

Amint ez a OneVPN áttekintés azt mutatja, a OneVPN körülbelül annyira csontozatú, mint a VPN szolgáltatás. Kapsz egy egyszerű VPN kapcsolatot, és ennyi is. Azt állítja, hogy olyan fontos funkciókat kínál, mint például a DNS szivárgás elleni védelem és a pusztító kapcsoló az útmutatókban, de ezek egyszerűen nem működnek.

Ezért a jelenlegi állapotában nehéz ajánlani a OneVPN-t. De nem minden rossz. Az OneVPN hoki székhelyű nem naplózó szolgáltató, és teljesítménye kiváló. Ez valójában azt jelenti, hogy a OneVPN szilárd alapokkal rendelkezik a jövőbeni szolgáltatás felépítéséhez és fejlesztéséhez. Ezért érdemes lehet figyelni.

Látogasson el a OneVPN-re »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me