NordPass

 • Árazás

  Tól től $ 2.49
  / hónap

A NordPass egy vadonatúj jelszókezelő, amelyet a NordVPN fejlesztői most kiadtak. Ez egy jelszókezelő, amelyet biztonságosnak és magánnak tekintünk, ami azt jelenti, hogy elméletileg kiváló lehetőség mindenkinek, aki védi az online fiókokat anélkül, hogy rengeteg jelszót kellene megjegyeznie..

ProPrivacy.com Pontszám
8 tízből

összefoglalás

Lehet, hogy a NordPass új, de már rendelkezik a Chrome, Firefox, Opera és Edge kiterjesztésekkel, nem is beszélve az Android vagy iOS eszközök teljes klienseiről. Sőt, a NordPass egy teljes funkcionalitású jelszókezelő, amely közvetlenül versenyez a piacon a legelterjedtebb szolgáltatásokkal. Ez azt jelenti, hogy a jelszókezelő a legtöbb felhasználó számára megfelelő, közvetlenül a dobozból.

Szóval ez a jelszókezelő minden, amit állít? Megéri az ingyenes verzió az idejét? Hogyan működik a felhasználhatóság és alkalmas kezdőknek? És vajon érdemes-e fizetni egy szolgáltatást a jelszavak biztonságos védelme érdekében több eszközön?


A NordPass áttekintése

A NordPass szoftvermegoldás az emberek modern igényeihez. Azt ígéri, hogy az előfizetők jelszavait biztonságosan tárolja, és biztonságos és magánjellegű hozzáférést biztosít számukra. A többi jelszókezelőhöz hasonlóan, a NordPass lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden online fiókjukat és szolgáltatásaikat erőteljes egyedi jelszavakkal érjék el - miközben csak egy főjelszóra van szükségük..

NordPass webhelyek

A NordPass titkosítja a kiszolgálóin tárolt jelszavakat biztonságos ügyféloldali kriptográfiával, így a felhasználók teljes ellenőrzést biztosítanak a tárolóban lévő jelszavak felett. A végpontok közötti titkosítás (e2ee) eredményeként a NordPass előfizetőknek soha nem kell attól tartaniuk, hogy jelszavaikat átlátszó szövegben feltörték a Nord szervereiről vagy hogy a NordPass alkalmazottai hozzáférnek hozzájuk (bár a szoftver zárt forrású - bővebben erről később) ).

A jelszókezelő a legnépszerűbb platformok számára elérhető, böngésző alapú kiterjesztéseinek köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen rendszeren azonnal elkezdheti a jelszókezelő használatát. Igaz, hogy ez még nem érhető el a Safari számára - tehát ha Mac felhasználó vagy, akkor gondolkodnia kell a Firefox használatáról. Ez kisebb jelentőségű kérdés, mivel egyébként inkább a Firefoxot részesítjük előnyben a Safari felett (ez sokkal gyorsabb).

Árképzés és költségek

A legtöbb jelszókezelőhöz hasonlóan, a NordPass akár freemium modellben is használható, vagy teljes prémium előfizetéssel megvásárolható. Az ingyenes csomag különbözik a prémium verziótól abban, hogy a felhasználók nem tudják szinkronizálni jelszavaikat több eszközön. Ehelyett jelszavak csak az általuk használt kezdeti eszközön érhetők el. Ezenkívül a biztonságos jelszó (és a megjegyzés) megosztás funkciója csak fizetés ellenében érhető el.

Ez korlátozza a freemium változat sokoldalúságát és praktikusságát. Ez azonban lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy kipróbálják a szolgáltatást, és legalább egy eszközön határozatlan ideig használják.

NordPass ár

Egy hónapra 4,99 USD áron a NordPass határozottan a drága oldalon áll. Ezek a költségek azonban jelentősen csökkennek, ha hosszabb ideig vállalsz kötelezettséget. Egy évre 35,88 dollár csak havonta 2,99 dollárnak felel meg. És a kétéves előfizetés 59,76 dolláráért (ami 2,49 dollárnak felel meg havonta) a NordPass nagyon olcsónak tekinthető..

Másrészt, ezek az árak személyenként vannak feltüntetve, és a NordPass-nek jelenleg nincs olyan családi terve, amely kedvezményt nyújtana azoknak a családoknak, amelyek fel akarják fizetni a NordPass prémium verzióját. Például a LastPass lehetőséget kínál arra, hogy hat felhasználó havonta mindössze 4 dollárért élvezze a jelszókezelőt - és reméljük, hogy a NordPass a közeljövőben fontolóra veszi ezt a fajta tervet repertoárjába..

Végül érdemes megjegyezni, hogy a kártyás fizetések mellett a NordPass elfogadja a Bitcoin fizetéseket azok számára is, akik hozzáadott névtelenséggel szeretnének fizetni..

Jellemzők

A funkciókkal kapcsolatban a NordPass rendelkezik a leggyakoribb funkciókkal, amelyeket valószínűleg lát valamelyik versenytársával. Összességében ez a szolgáltatáskészlet lenyűgöző, és egyértelműen versenyez a többi fejlett jelszókezelővel a piacon.

 • Bővítmények a Chrome, a Firefox, az Edge és az Opera számára
 • Háttér alkalmazások Windows, Mac OS és Linux rendszerekhez
 • Teljes ügyfelek Android és iOS számára
 • Helyi, ügyféloldali jelszótárolás
 • Nulla tudás szolgáltatás teljes titkosítással a biztonsági mentésekhez és a szinkronizáláshoz
 • Opcionális két tényezős hitelesítés
 • Jelszavak automatikus mentése
 • Jelszavak automatikus kitöltése
 • Jelszógenerátor biztonságos jelszavak létrehozásához
 • Jelszó-erősség-ellenőrző
 • Biztonságos jegyzetek és űrlapadatok (hitelkártya-adatok, stb.)
 • Jelszavak importálása (közvetlenül a jelszókezelőkből és a CSV-n keresztül)
 • Jelszavak exportálása (CSV)
 • Szinkronizálás akár 6 eszközön egyidejűleg (csak prémium terv)
 • Biztonságos megosztás (jelszavak, hitelkártyák és jegyzetek) családjával, barátaival és kollégáival (csak prémium terv)
 • Kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Beállít

A NordPass beállítása az eszközére ugyanolyan egyszerű, mint a háttér-kliens telepítése és a választott kiterjesztés. A Chrome verziót egy Windows számítógépen választottuk, és a kiterjesztés telepítése után egy weboldalra továbbítottuk, amely felkérte bennünket, hogy telepítsük a fő Windows háttér alkalmazást.

Mint az alábbi képen látható, háttérkép-alkalmazások állnak rendelkezésre Mac, Windows és Linux gépekre - tehát ez a jelszókezelő minden platformon használható.

NordPass böngésző

A háttér alkalmazást letöltöttük a megadott linkre kattintva, és követve a telepítő varázsló lépéseit. A NordPass telepítéséhez el kell fogadnia a licenc feltételeit, ám ebben a dokumentumban nincs semmi különösebb.

NordPass telepítés

Érdemes megjegyezni, hogy bárki használhatja ezt a jelszókezelőt anélkül, hogy ténylegesen regisztrált volna egy fiókot. Ezek a felhasználók azonban csak a saját számítógépükön tudják tárolni jelszavaikat. Ezeket a jelszavakat biztonságosan titkosított formátumban tárolják. Ha azonban biztonsági másolatot szeretne készíteni jelszavairól a Nord szerverein (csak arra az esetre, ha az eszköz megsérül vagy megsérül, akkor létre kell hoznia egy e-mail címre regisztrált fiókot).

A NordPass háttér alkalmazás sikeres telepítésével továbbmentünk, és rákattintottunk a NordPass kiterjesztésre Chrome böngészőnkben. Ez arra késztette minket, hogy adjunk meg egy e-mail címet fiókunkhoz, és ezt követően kaptuk meg egy hatjegyű megerősítő kódot.

NordPass számjegyű kód

A beírt hat számjegyű kód megadása után a program kéri a fő jelszavát. Fontos, hogy ezt a jelszót egyedivé és robusztusvá tegye, mivel ez lesz a kulcs a jelszó-tárolóhoz. A fő jelszó helyileg titkosítja a jelszavakat, és ha elfelejti a fő jelszót, a NordPass nem fogja megfejteni a boltozat tartalmát. Ezért alapvető fontosságú, hogy ne felejtse el fő jelszavát.

A NordPass beállította a fő jelszót

Azonban a segítség érdekében a cég kiad egy helyreállítási kulcsot, amelyet biztonságosan tárolhat. Ezt a kódot csatolja a fiókjához a fő jelszó mellett, arra az esetre, ha elfelejti, ez segít a fiókjához való további hozzáférésen és a jelszavak visszafejtésén - ne felejtse el csak a helyreállítási kódot is. A NordPass egyértelműen figyelmezteti, hogy a kód elvesztése a titkosított jelszó-tároló eléréséhez teljes képtelenséget eredményez.

mentési helyreállítási kód

A helyreállítási kód mentése után automatikusan bejelentkezik a böngészőjében a NordPass alkalmazásba - és megkezdheti a jelszavak tárolását..

Egyszerű használat

A böngészőalapú NordPass alkalmazás elindul azzal, hogy megkérdezi a jelszavak importálására. Ezt meg lehet választani a jelszókezelők választásával vagy egy CSV-fájl segítségével. A CSV-fájlt választottuk, amelyet letöltöttünk Google-fiókunkból. További tudnivalók arról, hogyan kell ezt megtenni, olvassa el ezt a hasznos útmutatót.

Úgy találtuk, hogy az egész folyamat rendkívül egyszerű, és örömmel látjuk, hogy az összes jelszó sikeres importálása megtörtént. Mint alább láthatja, mind a három tesztjelszót sikeresen importáltuk.

3 elem hozzáadva a nordpass-hoz

Ezután úgy döntöttünk, hogy teszteljük az automatikus mentés funkciót, ha felmegyünk a Facebook-fiókunkra, és megírjuk a hitelesítő adatainkat. A bejelentkezési mezőbe most beletartozott a NordPass embléma, tudatva velünk, hogy a jelszókezelő a háttérben működik. És amikor megadtuk a hitelesítő adatainkat és a jelszavakat, azonnal felszólították Önt, hogy mentsük el a jelszót a titkosított tárolóba..

A böngészőben működő NordPass

A megerősítés ablakban a Mentés gombra kattintva tudatja velünk, hogy jelszava sikeresen mentésre került. Meg kell mondani, hogy a zökkenőmentes integráció szintje megközelítőleg olyan jó, mint bármely jelszókezelővel, amelyet valaha használunk. Ez minden bizonnyal teszi a NordPassot kezdőknek, akik jobb jelszóbiztonságot szeretnének elérni online.

A jelszavainkkal, amiket már elmentünk a NordPass-ba, úgy döntöttünk, hogy teszteljük az automatikus kitöltés (automatikus kitöltési űrlapok) szolgáltatást. Visszatérve a Facebook-hoz, hogy megtudjuk, hogy a jelszókezelőnek sikerül-e importálnunk a hitelesítő adatainkat és a jelszavakat, a bejelentkezési mezőre kattintva láthatjuk, hogy felhasználónevet és jelszavunkat azonnal importálták a tárolóból.

Jelentkezzen be a NordPass használatával

Ez a folyamat ismét erőfeszítés nélküli, ami a NordPass-t tökéletesen lehetővé teszi mindenkinek, aki erőfeszítés nélküli élményt akar közvetlenül a dobozból.

Végül úgy döntöttünk, hogy teszteljük a jelszavak bevitelét a bővítmény böngésző felületén közvetlenül. A kezdéshez kattintson a Add Bejelentkezés gomb a jobb felső sarokban. Ezután megadtuk a hitelesítő adatokat, az URL-t és a Netflix bejelentkezéshez szükséges egyéb adatokat. Ezzel a bejelentkezés megjelent a boltozatunkban.

Bejelentkezés az alkalmazásban

Összességében ez három lehetőséget kínál a jelszavak beviteléhez - importálás, kézi bevitel vagy automatikus mentés útján.

Jelszógenerátor

A jelszógenerátor lehetővé teszi, hogy robusztus jelszavakat hozzon létre minden automatikusan feliratkozott új fiókhoz anélkül, hogy megkarcolná a fejét, és el kellene döntenie, hogy a jelszó megfelelő és erős-e..

#, 6R $ Y =) j8b.5e sokkal erősebb, mint a 'jelszó' vagy '12345', amelyek továbbra is a leggyakoribb jelszavak

A jelszógenerátor használatához egyszerűen kattintson a böngészőben a NordPass kiterjesztés ikonjára, majd a jobb felső sarokban lévő beállítások ikonra. Most válassza ki a jelszógenerátort. Az alkalmazás lehetővé teszi legfeljebb 60 karakter hosszúságú jelszavak létrehozását - a kis- és nagybetűkből, számokból és szimbólumokból. A jelszógenerátor lehetővé teszi a kétértelmű karakterek kikapcsolását is - feltehetően az l (L) kisbetűket és az I (i) nagybetűket.

A jelszógenerátor végrehajtása általában nagyszerűnek tűnik. Az egyetlen apró vibrációnk azzal, hogy a generált jelszavak alapértelmezés szerint sima szövegben jelennek meg a képernyőn. Tekintettel arra, hogy a jelszókezelő rögzíti és elmenti ezeket a jelszavakat a felhasználó nevében, jobb lenne, ha azokat rejtett módon tartjuk fenn, kivéve, ha a felhasználó kifejezetten kéri, hogy megismerjék azokat. Ilyen módon a jelszókezelő automatikusan megvédi a jelszavakat a képernyőn rögzített rosszindulatú programok esetleges eseteitől.

Jelszó-erősség-ellenőrző

Ez a szolgáltatás elég magától értetődő. Ez egy hasznos módszer a jelszavak állapotának gyors elemzésére, és kiemelve azokat, amelyek frissítésre szorulnak. Ez határozottan egy olyan szolgáltatás, amelyet érdemes kihasználni annak biztosítása érdekében, hogy ne tárolódjon gyenge jelszó a tárolóban.

Biztonságos jelszómegosztás

Bárki számára, aki fizet az előfizetésért (vagy aki igénybe veszi a 7 napos prémium próbaverziót) - biztonságosan megoszthatja a jelszavakat. Ehhez lépjen a jelszó tárolójába, és kattintson a megosztani kívánt jelszó melletti három pontra. Ezután kattintson a gombra Részvény.

NordPass bejelentkezés

Ezután meg kell adnia az e-mail címet, amellyel meg szeretné osztani a jelszavát. Ezen felül a függőben lévő, korábban megosztott jelszavak is megjelennek. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon tudja követni az összes már folyamatban lévő részvényt. Azt is lehetővé teszi, hogy visszavonja a függőben lévő részvényeket, ha meggondolja magát (nagyon praktikus szolgáltatás, amelyet a NordPass fejlesztéséért ajánlunk).

e-mail, kapcsolattartási e-mail

Ezután odamentünk az e-mail címhez, amelyen megosztottuk a Netflix jelszót. Valóban, e-mailt kaptunk arról, hogy jelszó megosztási kísérlet történt. Az e-mail azt mondta nekünk, hogy szabad fiókot kell nyitnunk, ha meg akarjuk kapni a jelszót. Ezért érdemes megjegyezni, hogy a jelszómegosztás csak a NordPass-fiókok között érhető el - soha a nem NordPass-felhasználók számára.

Ez kissé szégyen. Összességében azonban úgy találtuk, hogy a biztonságos megosztási szolgáltatás nagyszerű és bárki számára elérhető, fizetés nélkül, mivel a NordPass ingyenesen elérhető

Biztonságos jegyzetek és adatok

A tesztelést érdemel a biztonságos jegyzetek és az adatvédelem. A felhasználók dönthetnek úgy, hogy maguknak biztonságos jegyzeteket tárolnak, amelyek értékes adatokat és információkat tartalmaznak. És még hitel- vagy bankkártya-információk tárolására a titkosított tárolójában.

biztonságos jegyzetek lap

Az induláshoz válassza a lehetőséget Biztonságos jegyzetek a menüben, majd a Adjon hozzá biztonságos megjegyzést. Megnyílik egy új ablak, amely lehetővé teszi egy egyedi címmel rendelkező jegyzet létrehozását. A jegyzetek tetszőleges hosszúságúak lehetnek, ami nagyszerű.

Hasonlóképpen, a hitel- vagy bankkártya-adatok mentéséhez. Kattintson Bankkártyák. Könnyen kitölthető űrlapot kap a hitelkártya-adatok tárolására.

biztonságosan mentse el a hitelkártya adatait

Ezeket az adatokat automatikusan kitöltheti az online vásárlási űrlapokba, ami azt jelenti, hogy vásárláskor nem kell újra megadnia a hitelkártya adatait..

Szinkronizálás iOS-hez tartozó NordPass-szel

Úgy gondoltuk, hogy a legjobban teszteljük a szinkronizálási funkciót, hogy megtudjuk, mennyire könnyű a jelszavak átvétele az egyik platformon a másikra. Letöltöttük és telepítettük az iOS alkalmazást, majd felkértünk, hogy adjunk meg egy másik hat számjegyű kódot e-mail címünkből. A kód beírása után csak annyit kellett tennünk, hogy megadtuk a fő jelszót, és a fiókot feloldottuk, és előzetesen szinkronizáltuk az összes jelszóval. Ez valóban olyan egyszerű, mint a szinkronizálás.

szinkronizálás iOS-sel

Az iOS alkalmazásról beszélve, könnyen kezelhető, ugyanazzal a funkcióval, mint a másik verzió, amely könnyen navigálható formátumban van elrendezve. Sőt, a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy feloldják a NordPass-ot érintőazonosítóval, ami egy jó biztonsági kiegészítés. És a felhasználók az alkalmazáson belül közvetlenül a súgóba léphetnek, ami nagyszerű.

Adatvédelem és biztonság

A NordPass egy jelszókezelő, amely azt állítja, hogy nulla ismereteket nyújt. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók továbbra is teljes ellenőrzést gyakorolnak titkosítási kulcsuk felett. Az ilyen típusú végpontok közötti titkosítás (e2ee) az adatvédelmi szolgáltatások, például a jelszókezelők aranyszabálya, mivel azt jelenti, hogy senki más, csak az előfizető férhet hozzá a felhőben mentett adatokhoz..

A NordPass e2ee robusztus modern kriptográfiát használ - különösen az XChaCha20 titkosítási algoritmust. Ez egy titkosítási algoritmus, amelynek népszerűsége növekszik a jövőbiztos jellege miatt. A NordPass az XChaCha20 eszközt 256 bites kulcshosszúságú, Argon2 kulcsszármazási funkcióval kombinálva valósítja meg. Ezt erős ügyféloldali titkosításnak tekintik.

Zárt forrás

Ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a NordPass egy teljesen védett platform. Ez egy zárt forrású program, ami azt jelenti, hogy lehetetlen ellenőrizni és ellenőrizni, hogy megteszi-e azokat a dolgokat, amelyeket mond. Ez azt jelentené, hogy az adatok nem állnak biztonságban, amint azt állítják. Ez azt is jelentheti, hogy a cég hátsó ajtókat helyezte be a platformba, amely lehetővé teszi a jelszavak ellopását. Ez valószínűtlennek tűnik, és valószínűleg az is. Ez azonban lehetséges, és ezért nem mondhatjuk véglegesen, hogy nem történik meg.

Mint mindig, a zárt forrású platformok használatára vonatkozó döntés a saját fenyegetési modelljére vezet. A legtöbb ember számára a NordPass valószínűleg kellően robusztus megoldást kínál a jelszó biztonsági követelményeire. Azonban a fogyasztók számára, akik biztosítékokat akarnak - mindig jobb lesz ragaszkodni egy nyílt forráskódú jelszókezelőhöz, amely ügyféloldali e2ee-t biztosít.

TLS biztonság

Amellett, hogy helyileg titkosítja a jelszavakat, mielőtt feltöltené azokat a Nord szervereire, a NordPass minden adatot biztonságosan továbbítja szervereire erős TLS biztonság (HTTPS) segítségével. Ellenőriztük a NordPass szervereit a Qualys SSL Labs segítségével, és azt találtuk, hogy A + -ot eredményeznek. Ez azt jelenti, hogy a szállítási réteg biztonsága magas színvonalú, és az adatok biztonságban vannak a szállítás során.

TLS biztonság

Helyreállítási kód biztonsága

A helyreállítási kód NordPass megvalósítása hasznos kiegészítés. Örömmel láttuk, hogy a felhasználók választhatnak új létrehozásáról, ha attól tartanak, hogy a régit kompromittálják.

helyreállítási kód

Egyéb biztonsági szolgáltatások

A kétfajta hitelesítés elérhetősége a bejelentkezéskor szintén kiváló kiegészítés, és erősen javasoljuk a felhasználóknak, hogy engedélyezzék ezt, ha NordPass-ot akarnak használni. Ehhez a felhasználók összekapcsolhatják a NordPass-t a mobil hitelesítővel (Google Authenticator, Duo Mobile, Authy stb.) A telepítés során megjelenő QR-kód beolvasásával..

két tényezős hitelesítés

A jelszó biztonságának növelése érdekében a NordPass kliens rendelkezik kézi és automatikus zár funkcióval is. A kézi zárolásra kattintva letilthatja a hozzáférést a jelszó tárolóhoz a fő jelszó nélkül - ez a jelszókezelő ideálissá válik bárki számára, aki egy forgalmas irodában, könyvtárban vagy másutt dolgozik..

Zár

Az automatikus zár funkciót beállíthatjuk különféle időközönként történő zárolásra, de a biztonság érdekében ezt a legrövidebb időtartamra (15 percre) állítottuk. Javasoljuk, hogy a felhasználók minél jobban használják ki a kézi zár funkciót, és ügyeljen arra, hogy minden jelszóval zárolják az AFK-t.

Adatvédelmi irányelvek

Végül ellenőriztük az adatvédelmi irányelveket annak biztosítása érdekében, hogy nincs semmi gyanús vagy aggályos. A panamai székhely miatt ez a társaság jól elérhető az invazív joghatóságok számára. És mivel nincs hozzáférése a fogyasztói adatokhoz (az e2ee miatt), nem áll fenn annak kockázata, hogy a munkavállalók vagy a hatóságok hozzáférhetnek az Ön jelszavaihoz vagy számlaadataihoz..

Sajnos a NordPass személyes adatokat gyűjt marketing céljára

Ugyanakkor a házirend feltárja, hogy a jelszókezelő használatával a NordPass személyes azonosításra képes adatokat gyűjt tőled. Ide tartozik az IP-cím és az eszköz hirdetési azonosítója. Tehát úgy tűnik, hogy a NordPass szándékában áll az Ön adatainak egy részét marketing célokra felhasználni; ami elbocsáthat néhány embert.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat szempontjából a NordPass kiváló. Az ügyfélszolgálati csapat elérhetőségi űrlapon keresztül érhető el a weboldalán vagy e-mailben. Ez a támogatás 24/7. Igaz, hogy jó lenne, ha ugyanolyan módon nyújtana élő chat-támogatást, mint a NordVPN.

Azonban valószínűleg nagyon kevés szükség van az élő csevegés támogatására, mivel ezt a jelszókezelőt rendkívül könnyű használni. Ezért fantasztikusnak tartjuk a 24 órás e-mail támogatást.

Feltettünk néhány kérdést a támogatási ügynökökről a szolgáltatásról, és mindig világos, hasznos válaszokat kaptunk.

Következtetés

A NordPass egy olyan jelszókezelő, amely jól illeszkedik a legtöbb emberhez. Az alkalmazások minden platformon elérhetők, és a jelszavak szinkronizálása platformonként rendkívül egyszerű, függetlenül attól, hogy melyik platformon dönt.

Kiváló a NordPass ingyenes használata, és a hosszabb előfizetések nem drágák, ha úgy dönt, hogy szinkronizálást igényel az eszközök között és a jelszómegosztási képességeket.

Szeretjük, hogy ez a jelszókezelő erős e2ee-t biztosít, ami azt jelenti, hogy adatait mindig biztonságos állapotban tölti fel. Néhány ember inkább inkább ragaszkodik egy teljesen nyílt forráskódú platformhoz.

Összességében ezt meglepően jó belépésnek tekintjük a jelszókezelési résbe. A böngésző alapú kiterjesztések és az ügyfelek rendkívül egyszerűen használhatók, és a szoftver platformokonként hasonló - így a platformokon keresztül könnyen megérthető.

Ez határozottan egy kis gondú jelszókezelő, alacsony tanulási görbével, amely kezdőknek is megfelelő. Mindemellett mindenkinek van valami olyan jelszókezelője, amely gyorsan elmenti a jelszavakat, és automatikusan betölti online formába..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me