NolimitVPN


  • Árazás

    Tól től $ 2.79
    / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
7 tízből

összefoglalás

Frissítés: A NolimitVPN már nem működik.

A NolimitVPN meglepően jó VPN szolgáltatást kínál nagyon alacsony áron, és bár bizonyos mértékben igaz, hogy megkapja azt, amit fizet, nem találtunk komoly hiányosságokat a NolimitVPN szolgáltatásában.

Ár tervek

A NolimitVPN az egyik legolcsóbb szolgáltató odakinn, havi árai 2,49 eurótól indulnak, ha évente fizetnek, és 3,99 euróra, ha havonta fizetnek - az írás idején mintegy 2,74 és 4,39 dollárra. Van még egy „VIP” opció is, amely kiváltságos sebességet biztosít, 3,33 eurótól 4,99 euróig terjedően, bár csak addig láttuk ezt hirdetni, amíg a webhely ügyfél területén nem voltunk.

nolimit_pricingA feliratkozás pillanatától 48 órás ingyenes próbaverzió érhető el, amelyet a NolimitVPN elegendőnek ítélt a szolgáltatásuk minőségének felméréséhez - előfizetési csomagjukért nem jár visszatérítés. A fizetés a webhelyen hitelkártyával történik, bár a PayPal segítségével fizetni lehet, ha közvetlenül kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal.

Jellemzők

A NolimitVPN Franciaországból és Szingapúrból működik. Az EU adatmegőrzési irányelvének való megfelelésével és a kalózok elleni erőteljes proaktív erőfeszítésekkel kapcsolatos kísérleteivel szemben Franciaország nem tekinthető ideális helynek a VPN-szolgáltató számára, és sajnos Szingapúrral is aggódunk, mivel elnyomó politikai légköre van.

A NolimitVPN 60 szervert kínál nyolc országban, és a felhasználók akár 3 eszközről is csatlakozhatnak egyszerre.

A peer-to-peer fájlátvitel megengedett "mindaddig, amíg a [NolimitVPN] nem kap DMCA-panaszt": figyelmeztetik a felhasználókat, hogy fiókjukat betilthatják, ha ilyen panasz érkezik, és arra ösztönzik őket, hogy privát nyomkövetőket használják kerülje az ilyen eredményt.

Biztonság & Magánélet

A NolimitVPN hozzáférést biztosít VPN szolgáltatásaihoz az L2TP és a PPTP útján, bár természetesen biztonsági okokból javasoljuk az L2TP használatát. Azt ígérik, hogy az OpenVPN-t az írás dátumától számított két hónapon belül megkapják.

Az L2TP-n keresztül az adatfolyam a 256-bites AES rejtjelet titkosítja, míg a PPTP 128 bites titkosítást használ. A hitelesítés egy nyilvánosan elérhető, előre megosztott kulcsot (PSK) használ, amely technikai szempontból meglehetősen biztonságos: bár elméletileg sebezhető egy célzott „közép-ember” támadás ellen, ehhez az NSA-hoz hasonló szervezetekre lenne szükség. fizikai hozzáférést szerezzen a cég útválasztóinak.

A NolimitVPN szerverei többnyire logless, kivéve az amerikai és francia szervereket: ezeken azt állítják, hogy nem naplóznak IP-ket vagy bármilyen információt, amely felhasználható az ügyfelek jogszerű azonosítására, hanem naplózáson alapulnak, amely felhasználható a felhasználók nyomon követésére. akár 48 órán keresztül, csak a P2P vagy SMTP aktivitásuk alapján.

A weboldal

A NolimitVPN intelligens, tiszta weboldallal rendelkezik, amely hűvös, professzionális hangulatot bocsát ki. Könnyű navigálni, és általában barátságosnak érzi magát. Néhány szép apró aprósággal, például zavaró animációkkal, amikor az oldal betöltődik, és egy kedves kis animációval, amely a VPN-szolgáltatást szemlélteti. Van egy tipp a gördítõ szalaghirdetés tetején, amely figyelmezteti a felhasználókat a hitelkártya-lopásokra, és arra ösztönzi őket, hogy megvédjék magukat a VPN-en keresztül, valamint az IP-cím melletti kissé riasztó „Nem védett!” Üzenetben, amely megjelenítéskor megjelenik. az oldalt bármilyen forrásból, kivéve a VPN-t, de ezek apró részletek egy egyébként nagyon szép webhelyen. A regisztrált felhasználók ügyfél területe tiszta és funkcionális, és a mindenütt jelenlévő élő chat párbeszéd üdvözlő, anélkül, hogy tolakodó lenne (ellentétben más VPN webhelyekkel). Nagyon jó lenne, ha lenne egy adatvédelmi politika oldala, amelyhez hozzátartoznánk valamivel spártai felhasználási feltételeket.

nolimit_website

Az oldal alján található link eljuttatja a NolimitVPN bloghoz, amely a támogatott platformok beállítási útmutatóit, valamint a biztonsági hírek alkalmi infografikáit vagy kivonatait tárolja..

Támogatás

A támogatás első állomása a webhelyen élő munkaszolgálaton elérhető élő chat szolgáltatás, amelyre soha nem kellett várnunk egy-két percet. E-mail támogatás is rendelkezésre áll, amely 48 órán belül válaszadást ígér - bár tapasztalatunk ennél sokkal gyorsabb volt.

nolimit_supportcontact

Van egy rövid, de hasznos GYIK a webhelyen, és az egyes platformokhoz mellékelt telepítési útmutatók erősen képi jellegűek és általában könnyen követhetők.

A folyamat

Feliratkozás

Az ingyenes próbaidőszakra történő regisztráció egyszerű, mivel a webhely teljes nevét, e-mail címét és igazolását kéri, hogy nem robot vagy (erre mérsékelten szórakoztató képet illő CAPTCHA-fájl volt). A regisztráció után az új felhasználóknak a próba aktiválása előtt meg kell erősíteniük e-mail címüket.

nolimit_registration

A feliratkozás után hitelkártyával vagy - ha kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal - PayPal-lal fizetési időt adhat az előfizetéshez. A hitelkártya-fizetéshez teljes név és számlázási cím megadását igényli.

A Windows VPN kliens

A NolimitVPN nem kínál testreszabott Windows VPN-ügyfelet, hanem a legtöbb főbb platformon beépített VPN-szolgáltatásokra vonatkozó telepítési utasításokat. Ezek az útmutatók szinte teljes egészében képi jellegűek, és általában könnyen követhetőknek találjuk őket, bár úgy éreztük, hogy van még fejlesztési lehetőség - például például a képernyőképek kivágása helyett egy esetlegesen zavaró, megmagyarázhatatlan kurzor-lebegő-nagyító funkcióra támaszkodhatunk.

nolimit_windows

A telepítési útmutatókból hiányzott az az információ is, hogy mely protokollt kívánja használni a felhasználó. Nem világos, hogy melyik protokollt használják az egyes forgatókönyvekben, és hogy a felhasználónak lehetősége van-e váltani közöttük. Kicsit zavartak vagyunk abban is, hogy a legtöbb platformon csak útmutatások vannak az alacsonyabb szintű PPTP protokoll beállításához, míg a Windows telepítési útmutatójai mind az L2TP / IPSec-re vonatkoztak..

Teljesítmény (sebesség, DNS és IP teszt)

A Windows beépített VPN-funkciójának felhasználásával azt találtuk, hogy a NolimitVPN gyorsan csatlakozik, és az Internet böngészése közben nem volt problémája a teljesítménnyel - bár a sebességtesztünk némi változó eredményt adott, soha nem esett alá a szintre, ahol a HD-tartalom streamingét érintenék..

Ostrom sebességteszt az Egyesült Királyságban nolimit_speed_uk_26 nolimit_speed_us
Nincs VPN, Egyesült Királyság sebességteszt. UK L2TP, UK sebességteszt. USA L2TP, amerikai sebességteszt.

A NolimitVPN saját DNS szervereket használ, a DNS és az IP tesztek rendben voltak. Érdemes megemlíteni, hogy a Windows platform érzékeny a DNS-szivárgásokra, amelyek elkerülése érdekében a felhasználótól vagy a VPN-szolgáltatótól különös figyelmet kell fordítani, általában egy kliens formájában - amelyről természetesen a NolimitVPN hiányzik.

Egyéb platformok

Mint fentebb említettük, a NolimitVPN telepítési útmutatót kínál különféle operációs rendszerekhez - Windows, OSX, valamint mobil támogatást nyújt a VPN-hez az iOS és az Android VPN ügyfelek számára - az egyetlen figyelemre méltó kivétel a Linux. Ha VPN-t akar Linux-hoz, akkor meg kell fontolnia egy másik szolgáltatást. Mindezek felhasználják az operációs rendszerek beépített VPN-funkcióit. Sajnos nem kínálnak Mac VPN klienst.

Egyéb / Ingyenes szolgáltatások

Örömmel láttuk, hogy a NAT tűzfala a NolimitVPN szolgáltatásának szokásos része, és extra biztonságot nyújt a kéretlen forgalom ellen, valamint egy alapvető proxyszolgáltatás is a felhasználók számára, akik gyors és piszkos módot akarnak irányítani forgalmukról egy másik oldalról. hely titkosítás nélkül. Nem találtunk útmutatót ennek beállításához a webhelyen, de ha egyszer megkaptuk, gyors és megbízhatónak találtuk..

A NolimitVPN böngésző-kiterjesztést is biztosít a Chrome és a Firefox számára, de ez csak azt jelzi, hogy csatlakozik-e a VPN-hez vagy sem.

Következtetés

A NolimitVPN robusztus szolgáltatást kínál alacsony áron, tisztességes támogatással, jó sebességgel és szép országválasztékkal. Az ár pont az, ami kiemeli ajánlatát - bár vannak olyan területek, amelyekben javulhatnának, úgy gondoljuk, hogy az általuk már kínált ilyen alacsony ár már meghaladja azt, amit elvárnánk. Ha sikeresen tervezik felvenni az OpenVPN-t protokoll-felállásukba, akkor ez az ár-érték arány csak jobb lesz. Az a tény, hogy 48 órás ingyenes próbaverzióval rendelkezik, biztosítja a felhasználók számára, hogy pontosan megbizonyosodjanak arról, hogy miért iratkoznak fel.

Ha kifejezetten a torrentinghez szeretne VPN-t keresni, tekintse meg a legjobb torrent oldalakhoz tartozó VPN-t.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me