MyVPN


  • Árazás

    Tól től $ 4.83
    / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
1 tízből

összefoglalás

Fontos frissítés:

A MyVPN már leállította szolgáltatását. A meglévő ügyfelek e-mailben támogatást kaphatnak a partner VPN-re (HideIPVPN) történő migrációval kapcsolatos információkkal.

2015. szeptember 1-jétől a MyVPN leállt és együttműködött a HideIPVPN-vel a fennmaradó ügyfelek gondozása érdekében.

A MyVPN márkanév a "cheep és vidám" VPN. Noha az előbbivel nem tudunk egyetérteni, a MyVPN-ről alkotott általános benyomásunk kellemes volt, és ez a vadonatúj amerikai szolgáltató nagyszerű alapszolgáltatással rendelkezik, amely fantasztikus alapot nyújt számukra, amelyre építhetnek. (Kérjük, ne feledje, hogy ez egy teljesen más csapat és szolgáltatás, mint a MyVPN.pro, és a kettő semmilyen módon nem áll kapcsolatban egymással)

Jellemzők

A MyVPN egy nagyon kicsi amerikai székhelyű szolgáltató, amely megnyitotta "alagutak" A közönség kevesebb, mint 6 hónapja, 2014 októberében mutatkozik be. A szolgáltatás fiatal korában jelenik meg, de összességében nagyon kerek szolgáltatást nyújtanak, mivel a legtöbb szükséges alapvető elem nemcsak jelen van, hanem jól teljesít..

Mivel a MyVPN vadonatúj szolgáltató, nem meglepő, hogy csak 4 országban vannak szerverük. Természetesen ez a három szükséges & várt; NL, Egyesült Királyság, USA és ázsiai ügyfeleik számára Hong Kong is található. Míg a szerverlistájuk (legalábbis egyelőre) nagyon kicsi, ők hatalmas 5 egyidejű kapcsolatot tesznek lehetővé, ami azt jelenti, hogy mindig csatlakozhat.

Sebesség és teljesítmény

A MyVPN szolgáltatást teszteltük a sebesség, a DNS szivárgás és az IP megerősítése szempontjából. Az IP tesztek mindegyike jól jött vissza, és a DNS szivárgás elleni védelem mellett az egyetlen eredményt a szervereikkel kaptunk - ez nagyszerű hír. Noha a sebességük nem volt a legjobban, amit láttunk (amint az az alábbi táblázatból látható), több mint elegendő maradtak a kedvenc tartalmaink streamálásához és eléréséhez. Az EU-val sem volt kérdésünk->USA-csatlakozási sebesség.

Ár

Mint minden VPN-szolgáltatónál, a MyVPN növekvő kedvezményeket kínál, minél hosszabb ideig feliratkozik. Míg a havi terv kissé drága 9,99 USD / hónap, ha egész évre feliratkozik, akkor az ára nagyon ésszerű 4,83 USD / hónap..

A MyVPN három napos ingyenes próbaverziót is biztosít a szolgáltatásuk tesztelésére, és nemcsak ezt kissé nehéz megtalálni, hanem be kell írnia a fizetési részleteit is. Ha elégedetlen a szolgáltatással, és elfelejti törölni, akkor automatikusan megkezdi a számlázást.
7 napos pénz-visszafizetési garanciát is nyújtanak arra az esetre, ha Ön nem elégedett a szolgáltatással, és ez teljesen kavargásmentes, tehát akkor is, ha élvezte a szolgáltatást, de csak meggondolta magát - továbbra is visszatéríti pénzét.!

MyVPN-fiókjának megvásárlásához használhatja hitel- / bankkártyáját vagy PayPal-számláját, és elfogadhatja a biztonságos fizetési módot is, a Bitcoin-t..

Vevőszolgálat

A MyVPN által nyújtott legszembetűnőbb támogatás a szokásos Ticket Support. Fenntartják ezt a 24/7/365 szolgálatot, és amikor csak használtuk, barátságosnak, műszaki tudásúnak találtuk őket, és néhány órán belül mindig megkaptak választ. Emellett telefonos támogatást is nyújtanak az amerikai polgárok számára, és nagyobb műszaki kérdésekre távoli asztalokat is biztosítanak.

Noha ezek a támogatási mechanizmusok nagyszerűek, úgy érezzük, hogy valóban hasznot húzhatnának a teljes funkcióval kapcsolatos tudásbázis és / vagy fórum.

Adatvédelem és biztonság

Először, ami a protokollokat illeti, a MyVPN a teljes tartományt biztosítja: PPTP, L2TP, OpenVPN és IKEv. Az összes par PPTP esetén maximálisan 256 bites titkosítást biztosítanak, amennyiben az eszköz támogatja. Az OpenVPN (az általunk ajánlott protokoll) számára AES-t és 2048 bites kézfogást használnak - nagy plusz ehhez a kis VPN-szolgáltatóhoz. Emellett LibreSSL-t használnak, amely jobb biztonságot nyújt, mint az OpenSSL. Van egy MimicVPN protokoll, amely az OpenVPN fejlett verziója, amelyet fejlesztettek ki annak érdekében, hogy megkerüljék a különféle tűzfalakat, korlátozásokat és a DPI-t (Deep Packet Inspection)..

Másodszor, amikor a naplózásról van szó, a MyVPN megőrzi a kapcsolatnaplókat, tehát ha abszolút magánélethez tartozik, akkor a szolgáltatás nem az Ön számára. Egyébként egyértelműen körvonalazták, milyen információkat naplóznak. Naplóikat csak egy napig őrzik, és utána teljes mértékben megtisztítják, így ez nem szabad aggódnia téged.

Feltételeik & A feltételek és az adatvédelmi irányelvek, bár röviden, részletezik, milyen információkat gyűjtenek, hogyan használják, és hogyan kezelik hálózataikat. Az egyetlen kérdés, amely ezzel a mondattal kapcsolatban merült fel: Egyidejű bejelentkezés több országból származó több IP-címről (nem megengedett). Mivel ez egy nagyon szigorú szabálynak tűnik, amely valóban korlátozná az átlagos ember szolgáltatásának használatát, ezért megkérdőjeleztük őket, és azt mondták a következőkről: Ez a kiegészítés a megosztási bejelentkezés megakadályozása érdekében került beillesztésre. Mindaddig, amíg az ügyfél nem bántalmazza a többi szabályt, addig nem reagálunk a multiplikált bejelentkezésekre. Ez nem ideális, de egyértelműen megteszik ezeket a lépéseket a visszaélések elkerülése érdekében.

A P2P vonatkozásában nem engedélyezik az amerikai szervereken, és azt kérik, hogy csak a legális P2P-t használjanak a többi szerverükön..

Végső gondolatok

Összességében a MyVPN egy kedves kis VPN-cég, teljes funkcióval rendelkező klienssel, nagyszerű titkosítással és nagyon barátságos támogató csoporttal. Bár még mindig van némi előrelépés, örömmel javasoljuk azok használatát - bár csak akkor érdemes megtenni, ha 6 hónapos vagy annál idősebb feliratkozást regisztrál, ezért feltétlenül nézd meg ingyenes próbaverziójukat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me