Myki


ProPrivacy.com Scor
8 din 10

rezumat

Myki este o aplicație de gestionare a parolei sursă închisă care a fost descărcată de peste 100.000 de ori din Magazinul Google Play. Este o soluție software care permite consumatorilor să protejeze mai multe conturi cu parole solide; fără să ai nevoie să-și amintească de ele. Myki pare să aibă o mare reputație în rândul consumatorilor, primind un scor 4.4 pe Play Store și un 4.6 în magazinul de aplicații Apple. Deci, acest manager de parolă este tot ce este cracked să fie? Și merită să vă cheltuiți banii?

Prețuri

Așa cum este cazul altor manageri de parole, Myki oferă consumatorilor posibilitatea de a proteja un număr nelimitat de parole într-un depozit criptat central. Acest lucru permite utilizatorilor să-și amintească doar un pin principal (sau să utilizeze biometrie) pentru a se conecta la orice număr de servicii și conturi online.

Myki este disponibil pe toate platformele, ceea ce este excelent. Și chiar oferă extensii utile pentru Chrome, Firefox, Safari, Edge și Opera. Aplicațiile Linux sunt, de asemenea, un punct de vânzare unic pentru acest manager de parole special.

Pagina mea de pornire Myki

În ceea ce privește prețul, utilizatorii se pot bucura gratuit de acest manager de parole. Cu toate acestea, utilizatorii pot face upgrade la prima plătind o taxă unică de 9,95 USD. Aceste caracteristici suplimentare sunt:

  • Etichete personalizate pentru organizarea parolelor, cardurilor, ID-urilor etc..
  • Imagini personalizate pentru conturi folosind fotografii din galeria dvs.
  • Profiluri personalizate pentru realizarea unui profil de lucru și personal separat, de exemplu
  • Câmpuri personalizate pentru aplicarea pe articolele dvs..

Doar echipele trebuie să plătească pentru a avea acces la administratorul de parole din forța de muncă. Și trebuie spus că la un cost de 3,99 USD pe lună și 35,88 USD pe an (echivalentul a 2,99 USD pe lună), acesta nu este un manager de parole foarte scump pentru organizațiile care au nevoie de unul.

Preturi Myki

Înființat

Instalarea Myki este ușoară, aplicația poate fi accesată fie pentru computere desktop sau dispozitive mobile pe site-ul său web. Utilizatorii de telefonie mobilă au, de asemenea, opțiunea de a-l descărca din magazinul lor de aplicații obișnuite. Am descărcat cele mai recente versiuni pentru Windows, Android și iOS.

În timpul instalării desktop, utilizatorii trebuie să fie de acord cu termenii serviciului. Utilizatorii pot alege să instaleze software-ul pentru a funcționa pentru toți utilizatorii de PC-uri Windows - sau numai autentificarea lor specifică (mypc).

alegeți instalarea

Odată instalat Myki, acesta va rula automat. Instalarea aplicației pe dispozitivele mobile implică furnizarea unui număr de permisiuni pentru ca serviciul să funcționeze.

Ușurință în utilizare

Myki este un manager de parolă extrem de ușor de obișnuit, este definiția funcționalității lustruite. Managerul de parole este prietenos pe ochi, iar găsirea fiecărei setări nu este complicată sau complicată (așa cum se poate face și la alți manageri de parole). Ceea ce este unic în ceea ce privește acest manager de parole este faptul că este conceput în principal pentru a funcționa de la un dispozitiv mobil la o extensie de browser (mai degrabă decât de la un desktop la un dispozitiv mobil - care este norma în altă parte).

Când instalați versiunea mobilă, utilizatorii sunt rugați să introducă un ac. Acest lucru asigură că aplicația poate bloca și retrage accesul la parolele (dacă se întâmplă să lăsați telefonul nesupravegheat, de exemplu). Utilizatorii pot alege, de asemenea, să utilizeze scanerul de amprentă al dispozitivului pentru a debloca aplicația. Acesta este un mod ușor și eficient de a crește securitatea parolelor, ceea ce înseamnă că, chiar dacă un hacker instalează un troian, nu va putea intra în parolele de la distanță (în timp ce folosind codul PIN un troian cu un keylogger pentru telefoane mobile ar putea teoretic obține Codul tau).

Odată ce aplicația mobilă este instalată, vă va solicita logo-ul Myki de fiecare dată când este detectată o pagină de conectare. După ce o parolă a fost introdusă cu succes în spațiul de stocare al dispozitivului local, autentificarea automată vă va permite să introduceți servicii fără a fi nevoie să vă amintiți sau să introduceți parola. Pentru a utiliza această caracteristică, va trebui să activați suprapunerea și activați accesibilitatea.

Importarea parolelor de la un manager de parole anterior poate fi gestionată folosind un fișier CSV, XLS sau XLSX. De asemenea, este posibil să le importați direct de la Chrome, Dashlane, LastPass și de la alți furnizori. Am găsit procesul ușor folosind oricare dintre aceste metode.

import parolele în Myki

Dacă aveți probleme, firma furnizează ghiduri pentru a vă ajuta. Dacă doriți să importați pe un telefon mobil de la un manager de parole sau Chrome, va trebui să o faceți prin extensia din Firefox sau Chrome; aceasta este singura modalitate de a le transmite pe telefonul dvs. mobil.

După ce ați importat fișierele din managerul de parole anterior, sunteți gata să vă sincronizați pe dispozitive. Din nou, acest lucru este prevăzut în aplicații, iar sincronizarea este extrem de ușoară de la orice dispozitiv mobil la aplicația de extensie sau desktop. Cu toate acestea, este necesar să aveți aplicația mobilă deja configurată, lucru neobișnuit.

Am încercat extensiile Chrome și Firefox și ambele sunt un doddle pentru a configura și utiliza. După lansarea lor, vi se solicită să scanați codul QR cu dispozitivul dvs. mobil care le permite să se sincronizeze automat.

Utilizați Myki pe mobil

Acest proces trece parola și permite, de asemenea, dispozitivului dvs. mobil să înceapă să efectueze o copie de siguranță a parolei criptate pe computer (ceea ce înseamnă că, dacă pierdeți telefonul, veți putea să le accesați pe dispozitivul următor; același număr de telefon).

După ce a scanat codul în extensie cu telefonul dvs., aplicația vă va înregistra extensia pe ecran cu un simbol de ecran verde de erori Pentru a deconecta cele două aplicații în orice moment; pur și simplu atingeți extensia din dispozitivul mobil și faceți clic pe butonul mare de deconectare roșu.

Desigur, puteți adăuga doar parole pe măsură ce continuați, dacă nu ați folosit niciodată un manager de parole înainte.

O funcție generatoare de parole este disponibilă în toate aplicațiile și extensiile, ceea ce vă permite să produceți parole solide pentru protejarea conturilor. Acestea pot fi setate să aibă o lungime de până la 200 de caractere și pot include numere și caractere speciale.

creați parole pe Myki

Atât versiunea Windows cât și omologii săi mobile oferă și câteva funcții suplimentare frumoase; cum ar fi posibilitatea de a salva informațiile de plată și detaliile cardului, o caracteristică de note sigure pentru crearea de note criptate, o caracteristică pentru cărți de identitate pentru salvarea lucrurilor precum pașaport sau informații despre permisul de conducere și o caracteristică de identitate pentru salvarea numelui, sexului, adresei și altele informații de identificare personală Aceste caracteristici pot fi utilizate pentru completarea automată a formularelor pe măsură ce utilizați internetul.

Serviciul este complet echipat cu posibilitatea de a completa automat parolele și este capabil să detecteze automat formularele de parole. Acest lucru îi permite să învețe parolele ca și când le introduci. Acest lucru face ca Myki să fie o adiere ușoară și poate fi considerată cu siguranță bună pentru începători - care intră doar în lumea managerilor de parole. Cu toate acestea, Myki nu completează automat formulare mai lungi cu date precum informațiile de identificare - deci acestea trebuie să fie copiate manual.

Trebuie spus că unul dintre cele mai frumoase lucruri despre Myki este că este aproape identic pe toate dispozitivele și în extensie. Acest lucru înseamnă că vă familiarizați cu modul în care funcționează, indiferent de versiunea pe care o întâmplați.

De menționat, de asemenea, sincronizarea contului dvs. de la un telefon mobil la un computer poate crea o copie de rezervă criptată a parolelor. Acest lucru poate fi accesat dacă pierdeți dispozitivul mobil. Dacă aplicația dvs. mobilă Myki este asociată cu extensia browserului Myki, veți putea crea aceste copii de rezervă - care sunt stocate într-un folder numit "Myki Backup Files" în interiorul tău "Descărcări" pliant.

Nu poate fi nici o îndoială că Myki a creat un manager de parole bine rotunjit, cu experiență puternică a utilizatorului în centrul său. Este bogat în caracteristici și, având în vedere că este gratuit, este o opțiune superbă pentru utilizatorii non-techy care nu au un model de amenințare severă. Alte caracteristici notabile includ posibilitatea de a partaja parolele în siguranță cu alți utilizatori Myki. La îndemână, dacă doriți să transmiteți cuiva o parolă fără a o scrie în text simplu online.

În cele din urmă, Myki oferă o caracteristică de raportare în profunzime, care permite utilizatorilor echipei să verifice datele analitice pentru a afla câți utilizatori există, care s-au conectat în ultimul rând, cele mai puțin utilizate și autentificări, chiar și utilizarea contului și a browserului. Acest tip de date poate fi extrem de util în scopuri de administrare și de urmărire a utilizării parolelor în întreaga companie sau organizație.

Confidențialitate și securitate

Myki se asigură că traficul dvs. este întotdeauna criptat între dispozitivele și serverele sale. De asemenea, criptează parolele atunci când le trece de la client la extensia browserului. Tot traficul către serverele Myki este protejat cu SSL / TLS (HTTPS). Am verificat serviciul folosind Laboratoarele SSL Qualys și am fost bucuroși să constatăm că a marcat un A +, ceea ce înseamnă că datele sunt sigure în timp ce sunt în tranzit.

Parolele trimise între client și extensia browserului sunt, de asemenea, protejate cu o criptare puternică AES 256. Acest lucru asigură că nimeni nu poate intercepta acele parole pe măsură ce sunt trimise browserului dvs. pentru a completa formularele. Parolele partajate sunt criptate folosind AES-256 de rang militar cu RSA-2048.

Din motive de confidențialitate, Myki spune că nu va stoca niciodată parolele pe serverele sale. Parolele sunt întotdeauna stocate local pe computer sau pe dispozitivul mobil. Utilizatorii păstrează un control complet asupra cheii de criptare și a codului PIN principal, iar dacă codul PIN este pierdut, nu veți mai putea să vă accesați parolele. Myki nu vă poate recupera PIN-ul contului, așa că trebuie să aveți mare grijă pentru a vă asigura că este memorabil.

Un lucru de remarcat este faptul că dispozitivele se sincronizează folosind un algoritm proprietar pe care firma a dezvoltat-o. Am impulsionat asistența clienților pentru mai multe detalii, dar ne-au putut spune doar că nu ar putea spune mai multe pentru că este proprietar. M-au asigurat că datele sunt întotdeauna securizate folosind criptarea end-to-end între dispozitive și că serverul Myki acționează doar ca un „releu de cunoștințe zero care transportă datele criptate între dispozitive”.

Cu toate că este proprietar, este imposibil de verificat dacă criptarea este complet robustă. Același lucru este valabil și pentru clienți. Myki este o sursă închisă, ceea ce înseamnă că trebuie să luați firma la cuvântul său atunci când descrie securitatea și confidențialitatea oferite de toate platformele sale. Așa cum se întâmplă întotdeauna cu software-ul proprietar, este imposibil de verificat aceste afirmații, deoarece nimeni nu poate verifica software-ul. În funcție de modelul dvs. de amenințare, acest lucru poate fi suficient pentru a vă scoate din serviciu.

Înscrierea la versiunea mobilă Myki necesită să predați un număr de telefon. Potrivit firmei, „trebuie să-și verifice numărul de telefon pentru a-ți recupera contul în cazul în care se întâmplă ceva cu telefonul tău”. La început, acest lucru nu are prea mult sens (având în vedere că parolele sunt stocate doar local și firma nu vă poate recupera contul dacă pierdeți codul PIN principal).

Trebuie să furnizați un număr de telefon este extrem de plăcut și poate este suficient pentru a vă face să doriți să căutați în altă parte. Din dorința de a încerca clienții de telefonie mobilă, am decis să predăm numărul nostru de telefon, așa cum a fost solicitat. De asemenea, am mers înainte și am contactat asistența pentru a afla exact de ce au nevoie de numărul nostru de telefon, ne-au spus:

„Backup-urile sunt create folosind o cheie generată la întâmplare, care este stocată pe serverele noastre într-un mod care vă permite să vă dovediți proprietatea asupra numărului de telefon cu care v-ați înscris, alături de existența acestui fișier de rezervă specific ori de câte ori aveți nevoie pentru a restaura.

„Când doriți să restaurați, aplicația are nevoie de două lucruri: 1) cheia privată asociată cu numărul dvs. de telefon și 2) fișierul de rezervă criptat cu ID-ul de rezervă asociat. Acest lucru asigură faptul că un fișier de rezervă fără cheia privată asociată numărului de telefon nu este suficient și accesul la numărul de telefon fără fișierul de rezervă fizic nu este suficient. "

Având în vedere că alte firme furnizează gestionarea parolelor pe dispozitivele fără număr de telefon, acest lucru pare inutil. Pentru a decoda cele de mai sus; vă înregistrați cu numărul de telefon și apoi faceți o copie de rezervă a datelor criptate pe computer. Din acel moment, dacă pierdeți telefonul, vă puteți autentifica și înregistra de la un telefon nou care are același număr ca înainte.

Copia de rezervă este apoi ștersă de pe vechiul telefon pentru scopuri de securitate și vă puteți restaura datele utilizând noul dispozitiv din backup-ul pe care l-ați făcut anterior. Desigur, toate acestea ar putea fi gestionate cu o parolă principală la fel de ușor, fără a fi nevoie ca aceștia să-ți pochileze numărul de telefon. Și nu putem înțelege complet de ce ar trebui să vă recuperați din această copie de rezervă, mai degrabă decât să resincronizați datele dvs. din versiunea Windows, Mac sau iOS a Myki cu codul QR (dacă îl utilizați pe mai multe dispozitive). este o caracteristică pe care oricum ai voie să o folosești.

În cele din urmă, firma recunoaște că stochează metadate. Ne-am aprofundat în politica de confidențialitate pentru a afla exact ce colectează. Deși politica pare să respecte GDPR, nu dezvăluie exact ce metadate sunt colectate. Cu toate acestea, presupunem că colectează adrese IP ale utilizatorilor. De asemenea, am putut constata dacă firma colectează versiunea dispozitivului, tipul dispozitivului și SSID WiFi local (căutând setări în aplicația mobilă).

Relații Clienți

Unul dintre lucrurile frumoase despre Myki este că are suport pentru chat live disponibil pe site-ul său web. Am testat agenții și le-am găsit a fi extrem de informați și de ajutor. Astfel, aceasta este o resursă extrem de utilă, care este chiar disponibilă pentru non-abonați. Mai mult, este disponibil 24/7, ceea ce este cu adevărat superb.

De fapt, nu am revizuit niciodată un manager de parolă cu asistență pentru clienți mai bună decât Myki, este într-adevăr într-o ligă proprie. Am pus o serie de întrebări aleatorii și am fost întotdeauna transmise către ghiduri și informații utile care ne satisfac nevoile. În plus, au rămas extrem de calmi și raționali atunci când au fost provocați cu privire la specific. Nu putem evalua suficient de mult această echipă de servicii pentru clienți.

În ceea ce privește ghizii, Myki are multe și toate sunt de o calitate excelentă. Acest lucru este excelent pentru orice începător care se luptă să ajungă să se înființeze. În plus, firma oferă un blog și o secțiune de întrebări frecvente care vă permit să găsiți rapid informații dacă și când aveți nevoie.

Concluzie

Myki este un manager de parole gratuit interesant și unic, ușor de obișnuit - și care oferă funcționalitate fantastică pe platforme. Configurarea și utilizarea aplicațiilor este un proces simplu, ceea ce face ca acest manager de parolă să fie excelent pentru începători.

Depozitarea parolelor locale înseamnă că parolele nu sunt stocate niciodată online, iar controlul complet asupra codului PIN principal înseamnă că numai utilizatorul are controlul asupra accesării parolelor. Copiile de rezervă criptate automat sunt o atingere plăcută și înseamnă că, atât timp cât sincronizați pe dispozitive, veți putea utiliza numărul dvs. de telefon pentru a vă autentifica și veți avea parolele restabilite pe noul dispozitiv.

Pe de altă parte, acest serviciu este sursa închisă și necesită utilizatorilor să predea un număr de telefon. Myki are sediul în New York, în funcție de reprezentantul lor Luna Chawa. Acesta nu este un loc deosebit de grozav pentru confidențialitate, deoarece firmei i-ar putea primi o comandă și un mandat. De asemenea, firma are birouri în Beirut, Liban. În plus, serverele Myki sunt în Irlanda, despre care se știe că există unele dintre cele mai bune legi de protecție a datelor disponibile.

În timp ce unii dintre acești factori pot înlătura anumite servicii (cu un model de amenințare crescut), credem că, pentru marea majoritate a oamenilor, acesta este un manager de parole sunet, care își face treaba admirabil. Dacă doriți un manager de parole care să fie zero, și care să aibă chat live 24/7 gestionat de agenți cărora le pasă cu adevărat; acest serviciu este o opțiune excelentă. Cel mai potrivit pentru utilizatorii de telefonie mobilă care au, de asemenea, un computer sau un laptop.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me