Kepard


  • Prețuri

    Din $ 7,00
    / luna

ProPrivacy.com Scor
7.2 din 10

rezumat

Kepard este o companie moldovenească de VPN destul de mică care oferă un serviciu modest la un preț modest. Totuși, se remarcă datorită execuției elegante și a unor software-uri personalizate. Utilizatorii de Mac și iPad / iPhone vor avea mai puțin de încântat, însă utilizatorii Windows și Android vor aprecia unele dintre cele mai prietenoase programe VPN prietenoase pe care le-am întâlnit încă. În plus, în timp ce ei oferă o probă gratuită de o jumătate de oră pe zi nu este rău, nu este nici pe departe la fel de bun ca procesul de 15 zile gratuit care, din anumite motive, Kepard ține destul de liniștit despre.

Prețuri și caracteristici

Kepard are doar un singur plan (Premium) de preț la 7 dolari pe lună (sau 35 USD pentru 12 luni). Pentru aceasta obțineți acces la serverele VPN din SUA, Marea Britanie, Germania, Canada și Olanda, conectându-vă utilizând protocoale OpenVPN, L2TP sau PPTP. Nu există nicio limită la viteza de trafic sau la utilizarea datelor și pot fi conectate simultan până la două dispozitive simultan. Utilizarea torrentului P2P este permisă atât timp cât sunteți conectat la un server din Olanda, iar Kepard este fericit pentru că aveți două dispozitive conectate simultan.

În plus, Kepard oferă un serviciu de încercare, care vă permite să vă conectați la serverele VPN pentru o jumătate de oră în fiecare zi. Ceea ce nu se menționează cu adevărat nicăieri pe site-ul web și devine evident doar atunci când instalați clienții Windows sau Android, este că există și o probă gratuită de 15 zile a serviciului Premium oferit..

website & Relații Clienți

Site-ul web arată excelent și este ușor de navigat. Kepard este în mod clar mândru de aplicația sa VPN Android, deoarece micul robot verde se mândrește cu locul pe pagina principală. În caz contrar, site-ul web are doar o cantitate limitată de informații disponibile, parțial sub forma unei întrebări frecvente scurte, dar, având în vedere natura fără caracteristici a serviciului, această lipsă de informații nu ne deranjează prea mult. Kepard dorește să-și facă publicitate în programul de afiliere, oferind între 40% și 100% comision pentru vânzările canalizate. Există, de asemenea, o pagină de blog care se ocupă în principal de acțiunile lui Kepard, dar aceasta este actualizată doar în fiecare lună sau trei.

Asistența clienților se realizează doar prin intermediul unui sistem de e-mail cu bilet, dar atunci când am făcut o întrebare am primit răspuns în câteva minute, deși de bază, se pare că este destul de eficient.

Confidențialitate și securitate

Kepard păstrează jurnalele timp de 3 zile. Acestea înregistrează adresa dvs. IP reală, ora de început și terminare a sesiunii și adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat (care este singura informație păstrată în fișier după 3 zile). În Termenii și condițiile lor, Kepard precizează că vor colabora cu autoritățile moldovenești în cazul unei citații, dar, în condițiile în care foarte puține informații păstrate chiar și pentru 3 zile, nu credem că aceasta este o problemă majoră.

În ceea ce privește criptarea, în timp ce site-ul web menționează „până la” criptare de 265 biți, atunci când am întrebat, ni s-a spus că OpenVPN-ul pe 128-biți este de bază. Așa cum am mai spus, preferăm să vedem cel puțin 256 biți criptare ca standard, dar pentru majoritatea utilizatorilor 128 biți este în regulă.

Procesul

Înscrierea

Am decis că ar fi o idee bună să încercați serviciul gratuit de o jumătate de oră pe zi înainte de a stabili orice citire. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să descărcăm și să instalăm clientul, apoi să ne înregistrăm doar o adresă de e-mail și o parolă solicitate de la noi.

Odată înregistrat am fost pentru o surpriză plăcută, întrucât, fără nicio fanfară, se pare că am primit 15 zile de serviciu Premium VPN gratuit. ura!

Dacă doriți să plătiți pentru serviciul Premium odată ce perioada de încercare a fost încheiată, vi se vor solicita mai multe detalii personale.

Opțiunile de plată sunt puțin limitate, dar ar trebui să fie bine pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, nu există o opțiune de plată Bitcoin, ceea ce este o rușine.

Clientul VPN Windows

Clientul VPN Windows este curat și cu aspect destul de elegant, cu un „buton de alimentare” mare la mijloc pentru a activa și dezactiva conexiunea. Schimbarea țărilor este pur și simplu o chestiune de a da clic pe steag și de a vă alege.

Selectarea protocolului pe care doriți să vă conectați folosind, pe lângă alți parametri de bază, este și simplitatea.

Să poți alege între versiunile TCP și UDP ale protocolului OpenVPN este o atingere frumoasă. Diferența dintre cele două este foarte tehnică, dar, în teorie, TCP este mai lent decât UDP, dar mai fiabil.

Conexiunea cu Olanda este importantă, deoarece P2P torrent nu poate fi utilizat decât atunci. Trebuie să spunem că sunt văzute cu viteze mai mari, dar pe de altă parte le consideră acceptabile.

Alte platforme

Kepard oferă clienți VPN dedicate pentru Windows și Android, precum și instrucțiuni detaliate pentru configurarea Windows, Linux și OSX pentru diferitele protocoale (fără L2TP pentru Linux). Instrucțiuni sunt, de asemenea, furnizate pentru a configura Android și ca manual folosind PPTP și L2tP / IP Sec. Dacă căutați un VPN pentru iOS sau un VPN pentru Mac cu un client personalizat, va trebui să luați în considerare un alt serviciu.

Concluzie

Mai degrabă ne-a plăcut Kepard. În afară de aplicația Android, nu face nimic deosebit, dar o face elegant, eficient și la un punct de preț modest. Clientul VPN Windows este o aplicație software excelentă, care este complimentată de o aplicație Android fantastică. Niciodată nu am găsit conectarea unui telefon la un server VPN cu OpenVPN atât de ușor și ne place consistența dintre interfețele desktop și telefon. Includerea unui proces gratuit de 15 zile este de remarcat și înseamnă că există foarte puține motive pentru a nu încerca serviciul.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me