Keenow Unblocker


 • Árazás

  Tól től $ 5.79
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
8.5 tízből

összefoglalás

A nyom a névben van! A Keenow Unblocker a prémium csomag részeként VPN-szolgáltatást kínál, de ennek elsősorban az intelligens DNS-alapú szolgáltatás biztonsági mentésére van szükség. A Keenow Unblocker a webhelyek feloldásával foglalkozik, így megnézheti a világ legjobb és legfrissebb streaming tartalmát. Amint ezt a Keenow Unblocker áttekintésben láthatjuk, nagyon jó ebben.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Izrael
 • Országok
  42
 • Egyidejű kapcsolatok
  -1

Ennek ellenére a VPN szoftver meglepően teljes funkcionalitással rendelkezik. Legalább bizonyos konfigurációkban is nagyon biztonságos. Ha VPN szolgáltatást akar, akkor szerezzen VPN szolgáltatást. De ha olyan feloldó szolgáltatást szeretne, amely megfelelő VPN biztonsági másolatot is nyújt, a Keenow Unblocker meglehetősen jó.

Árképzés és tervek

A Keenow 9,95 dollárba kerül havonta, amelyet havi 5,79 dollárra csökken, ha évente fizetik. Az éves előfizetéshez 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Keenow ingyenes „Lite” tervet is kínál, amelyet elsősorban a szolgáltatás tesztelésére terveztek.

A prémium csomag kifizetése PayPal, hitel / betéti kártya és Bitcoin útján történik.

Jellemzők

A prémium felhasználók a következő funkciókat élvezik:

 • Intelligens DNS szolgáltatás
 • VPN szolgáltatás
 • Szerverek 13 országban, köztük Kanadában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Ausztráliában, Japánban, Franciaországban, Németországban és az Egyesült Államokban
 • Virtuális WiFi
 • „Platinum” támogatási szint
 • Torrent használata megengedett (kiválasztott szervereknél)

A szabad felhasználók csak az intelligens DNS-szolgáltatáshoz (nem a VPN-hez) férhetnek hozzá, és csak az amerikai szerverhez férhetnek hozzá. A napi 512 MB adatkapcsolat biztosítja azt is, hogy a Lite szolgáltatás csak tesztelési célokat szolgáljon, mivel ez szigorúan korlátozza a televízió stb..

SmartDNS

A Keenow elsősorban intelligens DNS-szolgáltatás, nem pedig VPN-szolgáltatás. Az intelligens DNS egy olyan technológia, amely elrejti online helyét, és úgy tesz, mintha máshol lenne.

Ez nagyon hasznos olyan streaming szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez, mint például az US Netflix és a BBC iPlayer, amelyek blokkolják a tengerentúli látogatókat. Úgy működik, hogy a DNS-kéréseket egy meghatározott helyen oldja meg, és a következő előnyökkel rendelkezik a VPN használatához képest:

 • Sokkal gyorsabb, mivel nincs szükség titkosításra / visszafejtésre. Ez kevesebb pufferelési kérdést jelent.
 • Bármely internetes kompatibilis eszközzel használható, beleértve azokat is, amelyek nem tudják futtatni a VPN szoftvert. Például intelligens TV-k, játékkonzolok és Roku eszközök.
 • Kevésbé valószínű, hogy olyan szolgáltatások blokkolják, mint például a Netflix, amelyek megpróbálják tiltani a VPN-felhasználókat

A SmartDNS a VPN egyik adatvédelmi és biztonsági előnyeit sem biztosítja, ám vitathatatlanul ez a kiváló technológia a webhelyek egyszerű feloldásához..

VPN

Az intelligens DNS mellett a prémium ügyfelek hozzáférhetnek a Keenow VPN szolgáltatásához is. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mi a VPN szolgáltatás, és hogyan lehet az Ön számára hasznos, olvassa el a kezdő VPN-ek útmutatónkat.

Most ... az első dolog, amelyet Keenow-ra kell hangsúlyozni, az az, hogy csak feloldó szolgáltatásként számolja magát. Ezért tisztességtelen lenne kopogtatni, mert nem lenne valami olyan, amire soha nem állít - a magánélet védelmére szolgáló szolgáltatás.

A VPN segít megakadályozni, hogy az internetszolgáltató fojtsa a kapcsolatot, mert rivális szolgáltatást használ. Az is működhet, ha az intelligens DNS blokkolva van. Ezért a VPN nagyszerű biztonsági mentési lehetőséget kínál a feloldó szolgáltatásokhoz.

Jó példa erre a Netflix mobilalkalmazás. Ez hardveresen kódolt DNS-t (a Google 8.8.8.8 és 8.8.4.4), valamint hardveresen kódolt IP-címeket használ egyes Netflix domainekhez. Ez azt jelenti, hogy az intelligens DNS-sel nem lehet megkerülni a blokkot a mobil eszközökön. A VPN azonban képes!

A Keenow VPN biztonságot nyújt azáltal is, hogy megvédi Önt a hackerekkel szemben, ha nyilvános WiFi hotspotokat használ. Ezen felül néhány adatvédelmi előnye is van, mivel elrejti az Ön IP-címét a meglátogatott webhelyektől.

Kérjük, ne feledje, hogy a webhelyek sok más alattomos taktikát is használnak az azonosításához és nyomon követéséhez. Egy VPN sem segíthet ezzel szemben, bár néhány böngésző-kiegészítő lehetővé teszi.

Az alábbiakban ismertetett okokból azonban a Keenow nem megfelelő szolgáltatás azok számára, akik elsősorban adatvédelmi okokból akarnak VPN-t. Ez nem kritika, mivel Keenow soha nem állítja, hogy védi a magánéletét, de tisztában kell lennie ezzel.

Magánélet

Nem fogok itt vigyázni, mert amint megjegyeztük, Keenow nem állítja, hogy adatvédelmet nyújt. Elegendő azt mondani, hogy a Keenow izraeli vállalat, és az izraeli kormány széles körű online felügyeletet folytat..

A Keenow kiterjedt kapcsolatnaplókat is vezet. Ezek magukban foglalják az átvitt adatok sávszélességű felhasználási naplóját, az időbélyeget és a kiszolgálókhoz való kapcsolódáshoz használt IP-címet.

De ahogy mondom, a Keenow blokkoló szolgáltatás, nem magánélet szolgáltatás.

Ezt a tényt figyelembe véve örömmel veszem tudomásul, hogy a Keenow bizonyos szervereknél (USA, Hollandia, Dél-Afrika és Brazília) megengedi a P2P-nak a torzítását. Ez határozott plusz a szolgáltatás számára.

Biztonság

A streaming tartalom blokkolásának feloldására összpontosítva kissé meglepett vagyok, hogy a Keenow által használt titkosítás milyen erős. Az OpenVPN protokollt használja:

„Néhány különböző konfigurációs készletet biztosítunk a különböző portokon. A legbiztonságosabb jelenleg futó AES-256-CBC titkosítóval és a SHM512 auth-rel a HMAC számára (üzenet hitelesítés), míg a DH-kulcs mérete 4096 bit. A PFS-től kezdve a kulcsfontosságú újratárgyalásra óránként egyszer kerül sor, alapértelmezés szerint az openvpn esetében. ”

Nem világos, hogy milyen széles körűen alkalmazzák a titkosítás ezen szintjét, de lenyűgöző. Hogy őszinte legyek, azonban a titkosítás bármilyen szintű megközelítése elegendő egy feloldó szolgáltatáshoz.

A weboldal

A Keenow webhely elég okosnak tűnik, és van egy GYIK, amely válaszol a legrelevánsabb kérdésekre. Széles körű telepítési útmutatóval is rendelkezik, amelyeket képernyőképeket mutatunk be. A részletes fiókkezelés elérhető a könnyen használható webkonzolon.

Érdekes módon, ha rákattint a „Blog” -ra, eljuttat egy Reddit oldalra. Az írás idején csak két üzenet volt itt, de biztos vagyok benne, hogy ez növekszik. Rendelkezésre áll egy szép térkép, amely megmutatja, hol található a Keenow DNS-proxy és VPN-kiszolgálók.

Támogatás

Az előbb említett GYIK-en és telepítési útmutatókon kívül Keenow üzemeltetett egy e-mailes támogatási rendszert.

Körülbelül másfél órába telt, hogy megkapjam a választ, amely teljesen ésszerű. Ez különösen igaz, mivel akkoriban csak ingyenes számlám volt. A válasz nagyon részletes és hozzáértő volt.

Keenow hibaelhárító varázsló

Az automatikus hibaelhárító varázsló segíthet az egyszerű problémák megoldásában

A folyamat

Az ingyenes szolgáltatás használatához érvényes e-mail címre van szükség. A fizetési adatokra természetesen szükség van a prémium terv eléréséhez. Bitcoin segítségével fizethet. Tekintettel arra, hogy Keenow nem adatvédelmi szolgáltatás, ez számomra meglehetősen értelmetlennek tűnik.

Miután feliratkozott, kap egy üdvözlő e-mailt. Most letöltheti a Windows klienst, vagy manuálisan konfigurálhatja eszközét.

A Windows kliens

A Windows szoftver egyszerű, de elvégzi a munkát.

Keenow Free 1

Keenow sikeresen feloldotta az USA összes adatfolyam-szolgáltatását, amelyek fel vannak tüntetve a Szolgáltatások feloldása oldalán. Ez hatalmas számú szolgáltatás! Felhívjuk figyelmét, hogy továbbra is érvényes előfizetésre van szüksége a prémium szolgáltatások eléréséhez.

Netflix Us

Itt vagyok az Egyesült Királyságban, ahol az USA Netflix-et néztem Keenow jóvoltából

Mint már említettük, az ingyenes Lite terv 512 MB adatkorláttal rendelkezik. Ezzel körülbelül fél óra alatt megnéztem, hogy a Narancs nem az egyetlen fekete a Netflix-en. Ezután nem tudtam kipróbálni új streaming szolgáltatásokat, és nem nézhetek más műsorokat a Netflix-en, de folytathattam a Narancssárga nem csak az egyetlen fekete epizódjának figyelését..

Ez azt jelenti, hogy a Netflix csak akkor ellenőrzi a helyét, amikor egy epizódot először tölt be. Tehát napi teljes Netflix-epizódot nézhet, csak az ingyenes Keenow Lite terv segítségével! Ez nem rossz.

Nem tudtam streamálni a tartalmat a Canal + csatornából, amikor csatlakoztam a francia DNS szerverhez, de úgy tűnik, hogy a legtöbb nemzetközi streaming szolgáltatás jól működik.

A prémium csomag VPN szolgáltatást is tartalmaz.

Keenow Vpn On

Ez meglehetősen egyszerű, de a munka jól elvégzett.

Keenow Settigs 1

Az IPv6 szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló tartozék. A portszám megváltoztatható, amely hasznos lehet a tűzfalakon történő lyukasztáshoz. Az IPv4 DNS szivárgás elleni védelmet kifejezetten nem támogatjuk, de mivel nem észleltem DNS szivárgást, valószínűleg be van állítva.

Az ügyfél egy „WiFi védelem” funkciót is kínál. Ha észleli, hogy titkosított WiFi hotspothoz kapcsolódik, akkor automatikusan csatlakozhat egy VPN szerverhez.

Virtuális WiFi / router

Érdekes funkció, amelyet még soha nem láttam egy VPN-kliensen, az a képesség, hogy a Windows PC-jét WiFi Hotspotként használják. Ennek lehetővé kell tennie, hogy bármilyen WiFi-kompatibilis eszközt csatlakoztasson ehhez a „virtuális útválasztóhoz”, és ez előnye lesz a Keenow által kínált intelligens DNS és VPN szolgáltatásoknak..

Ez a szolgáltatás kihasználja a Windows beépített mobil hotspot szolgáltatását. Sajnos úgy tűnik, hogy a Netgear A6210 AC1200 WiFi adapter nem támogatja ezt. Tehát nem tesztelhetem Keenow megvalósítását.

VPN teljesítmény (sebesség, DNS, WebRTC és IPv6 tesztek)

Az összes tesztet a Virgin UK optikai kapcsolaton végeztük, OpenVPN UDP használatával. Vegye figyelembe, hogy ezek a tesztek csak a VPN szolgáltatásra vonatkoznak. A DNS fordítása többé-kevésbé azonnali, tehát a távolság az egyetlen tényező, amelyet a SmartDNS-nél figyelembe kell venni.

Keenow Down

Keenow fel

Ezek a sebességek nem nagyok, és a transzatlanti eredmények szörnyűek. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a Keenow elsősorban intelligens DNS szolgáltatás.

Keenow Ip Leaks

Nem találtam IPv4 DNS vagy WebRTC szivárgást. Felhívjuk figyelmét, hogy a RFC magánhasználatú IP-je csak helyi IP. Nem használható az egyén azonosításához, tehát nem jelent IP-szivárgást.

Sajnos az internetszolgáltatóm (Virgin Media UK) nem támogatja az IPv6 kapcsolatokat, így jelenleg nem tudom tesztelni az IPv6 szivárgását. Ez a helyzet változhat a közeljövőben.

Bármelyik VPN szerverhez csatlakoztam, a DNS-címem továbbra is franciául vált. Ez még a DNS-gyorsítótár kitöltése, a Keenow-ügyfél újratelepítése és a számítógép újraindítása után is megtörténik. Habár kissé furcsa, mégis nem IP szivárgás.

Egyéb platformok

A Keenow egyedi szoftvert biztosít a Windows és az Android számára. Számos platformon manuális intelligens DNS és VPN beállítási útmutatót is tartalmaz.

Az intelligens DNS kézikönyvek elérhetők a MacOS, ChromeOS, Android, iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Samsung Smart TV, Asus router, D-Link router, Amazon Fire TV és Roku számára..

VPN kézi útmutatók (OpenVPN) érhetők el MacOS, ChromeOS, Android, iOS, DD-WRT router és Asus router számára.

Az Android App

Az Android alkalmazás csak VPN-t tartalmaz. Az intelligens DNS azonban manuálisan is konfigurálható az Android rendszerben.

Keenow Android

Nagyon hasonlít asztali klienshez, és tartalmaz egy megszakító kapcsolót, portválasztást és egy titkosítatlan WiFi védelmet. Az alkalmazás használata közben nem észleltem IP-szivárgást. Megállapíthatom azt is, hogy az Android Netflix alkalmazás működött együtt a Keenow Unblocker-rel.

Következtetés

Keenow Unblocker pontosan azt teszi, amit mond az ónról - a Franciaország Canal + kivételével, sikeresen feloldotta az összes streaming szolgáltatást, amelyet rávettem. A Keenow Unblocker a saját feltételei alapján tehát nagy siker.

A VPN-szolgáltatás másodlagos az intelligens DNS-szolgáltatásnál, és mint tartalék technológia, amely bizonyos adatvédelmi és biztonsági előnyöket is hoz, rendben van. Valójában úgy tűnik, hogy legalább a Keenow szerverei kiválóan biztonságosak, és az ügyfél számos hasznos funkciót tartalmaz.

A VPN szolgáltatás nagyon hasznos azok számára is, akik egy kis P2P letöltéssel szeretnék kiegészíteni az adatfolyamot. Ha a legfontosabb gond a streaming tartalom feloldása, a Keenow valóban kiváló választás.

frissítés

Keenow kapcsolatba lépett velünk, hogy mondják, hogy a felülvizsgálat alapján számos kérdést megoldott:

 1. Eltávolítva a lassú VPN-kiszolgálókat
 2. Javítva a jelzett francia kérdést
 3. Hozzáadott a Netflix támogatott szerverekhez Mexikóban, Izraelben, Oroszországban és Indiában

Még nem teszteltem ezeket a fejlesztéseket, de örömmel veszem tudomásul Keenow-t.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me