Változtattuk meg, hogy mi hogyan értékeljük az áttekintést!
Nemrégiben frissítettük a ProPrivacy.com összes véleményének pontozási folyamatát. Az új pontozási kritériumok részletei itt találhatók


iVPN

 • Árazás

  Tól től $ 6.00
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
7.6 tízből

összefoglalás

Ebben az IVPN áttekintésben találok egy gibraltári VPN szolgáltatót, amely egyáltalán nem tart naplókat. Ez egy kicsit drága, ami alapvetően egy meglehetősen eltávolított VPN-szolgáltatás, de amit csinál, az (általában véve) helyesen működik. Fontos szempont, hogy erőteljes titkosítást használ, és nem szivárogtatja fel a valódi IP-címét. Az igazi gyilkos azonban az IVPN gyorsasági teljesítménye. Egyszerűen, ez a legjobbak között, amit valaha láttam.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Gibraltár
 • Országok
  18
 • Egyidejű kapcsolatok
  5

Jellemzők

A következő szolgáltatások érhetők el minden felhasználó számára:

 • Szerverek 12 országban
 • Akár három egyidejű kapcsolat (több elérhető kérésre)
 • Port továbbítás (webes felületen vagy kliensen keresztül)
 • Multihop VPN
 • OpenVPN és L2TP / IPsec VPN protokollok
 • Opciós kanári
 • A P2P megengedett

A kiszolgálók székhelye elsősorban Európában, de az Egyesült Államokban, Kanadában és Hong Kongban is található.

Több ugrás (dupla) VPN

Ez alapvetően lehetővé teszi a VPN-kiszolgálók „láncolását”, így az adatok két VPN-kiszolgáló között kerülnek továbbításra, amikor közted és az internet között utazik.

A számítógép / eszköz -> 1. VPN szerver -> 2. VPN szerver -> Internet

Az IVPN multihop VPN megvalósításának kiváló (és egyedülálló) tulajdonsága, hogy lehetővé teszi, hogy dupla ugrást tegyen bármelyik szerverén. A név ellenére azonban nem lehet kettőnél több szerveren át ugrani.

Az ilyen láncolás bizonyos biztonsági előnyöket jelenthet, de mindig jelentős sebességcsökkenést eredményez. Amint azt a cikkben állítom, úgy gondolom, hogy az ugyanazt a VPN szolgáltatást használó multihop VPN magánéletének / biztonságának előnyei meglehetősen korlátozottak. De megértem, hogy ez nem egy nézet, amelyet mindenki oszt meg.

Látogassa meg az IVPN-t »

Gyorsaságok és teljesítmény

Az összes tesztet a Virgin Media UK 50 Mbps / 3 Mbps optikai kapcsolaton végeztük, az OpenVPN UDP protokoll használatával. A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát

iVPN sebességek

Mint láthatjuk, a transzatlanti letöltési sebesség nagyon méltányos, bár a feltöltési sebesség kisebb. Ezek az eredmények azonban fantasztikus! Valójában ezek a legjobb eredmények, amelyeket négy év alatt láttam a VPN-szolgáltatások áttekintése során.

Mint itt jól láthatjuk, az IVPN a Google DNS szervereket használja. A naplófájlok alapos megvizsgálása után megerősíthetem, hogy a DNS-kérelmeket proxyja, így úgy tűnik, hogy IVPN-ből származnak, nem pedig a felhasználóktól. Nem találtam IPv4, DNS vagy WebRTC szivárgást.

Felhívjuk figyelmét, hogy a magáncélú RFC IP-k csak helyi IP-k. Nem használhatók az egyén azonosítására, tehát nem képeznek IP-szivárgást. Sajnos az internetszolgáltatóm (Virgin Media UK) nem támogatja az IPv6 kapcsolatokat, így jelenleg nem tudom tesztelni az IPv6 szivárgását. Ez a helyzet változhat a közeljövőben.

Frissítés: azóta újra teszteltük az IPv6-kompatibilis kapcsolat IP-szivárgásait, és mindkét Windows macOS-ban észleltük a WebRTC IPv6-szivárgásokat. Tekintettel az IVPN egyébként kiváló műszaki biztonságára, azt nagyon csalódónak találtuk.

Ha VPN-t keres a Netflix számára, akkor érdemes megfontolni ezt a szolgáltatást. Fel tudtam oldani az amerikai Netflix tartalom feloldását. A Netflix mellett a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül is megnézheti ezzel a szolgáltatással.

Árképzés és tervek

Alapértelmezett

$ 6.00
havonta

Pro

$ 10.00
havonta

2020 végén az IVPN egységes tervét két részre osztotta. A szokásos csomag könnyebben hozzáférhető, mint valaha, egyidejűleg 2 eszközt fed le, és havonta mindössze 6 dollárt, vagy évi 60 dollárba kerül, ha elkötelezett és 12 dollárt akar megtakarítani. A szint sokkal átfogóbb, javítva az előző 5 eszközöket kínáló kínálatával, amely 7 eszköz vendéglátását havonta 10 dollárért vagy 100 dollárért fizeti. Van egy rejtett negyedéves terv háromhavonta 30 dollárért, ez azonban csak a meglévő felhasználók számára érhető el, amelyeket automatikusan frissítettek a pro csomagra.

Az IVPN nem korlátozza a helyek vagy a protokollok egyikét sem a csomagon, még a Wireguard kiszolgálókhoz és a védett AntiTracker eszközhöz való hozzáférést sem. Valahogy érthető, hogy a Multihop és a Port Forwarding magasabb paywall mögött vannak bezárva, kizárólag a pro verzió számára.

Az IVPN háromnapos ingyenes próbaverziót kínál, de ennek kihasználásához fizetési adatok szükségesek. Akkor kerül felszámolásra, ha nem mondja le a három napos próba lejárta előtt. Ezen felül az IVPN hét napos pénz-visszatérítési garanciát kínál (a fizetés dátumától). Technikai kérdésekre 30 napos meghosszabbított pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Az IVPN hitelkártyával, bankkártyával, PayPal-nal vagy Bitcoin-nal (BitPay-en keresztül) fogad el fizetést. A Bitcoin használata óvatosan lehetővé teszi, hogy névtelenül fizetjünk a szolgáltatásért, de ne felejtsük el, hogy az IVPN egyébként ismerni fogja a valódi IP-címét..

Adatvédelem és biztonság

Az IVPN-t Gibraltáron, a Brit Tengerentúli Területen (BOT) alapították. Gibraltáron nincsenek kötelező adatmegőrzési törvények, amelyek lehetővé teszik az IVPN számára, hogy teljes egészében nem jelentkezzen be VPN szolgáltatást.

„Semmilyen kapcsolatnaplót nem tárolunk. Ezenkívül nem naplózunk sávszélességet, munkamenetet vagy kéréseket a DNS-kiszolgálóinkhoz. Sok szolgáltatótól eltérően az IVPN célszerűen nem naplózza a fiókhoz kapcsolódó felhasználási adatokat, mivel korlátlan és korlátlan kvótamentes szolgáltatást nyújtunk. ”

Ami nagyszerű. Ugyanakkor kérdőjel függ fel, hogy Gibraltárt tizennégy szemnek kell-e kémkedő szövetségi országnak minősíteni. Igaz, hogy az Egyesült Királyságnak kevés közvetlen befolyása van a gibraltári belső ügyekre, de mint BOT, Gibraltár továbbra is az Egyesült Királyság joghatósága és szuverenitása alá tartozik..

Ezért legbiztonságosabbnak tűnik azt feltételezni, hogy az Egyesült Királyság nyomást gyakorolhat a gibraltáni kormányra, valamint annak társaságaira és intézményeire, ha kívánja. Gibraltáron való tartózkodás tehát valószínűleg biztonságosabb, mint egy tizennégy szemű országban tartózkodni, de nem ideális.

Érdemes megemlíteni, hogy a felülvizsgálat elkészítésekor a Windows ügyfelek EULA-je tartalmazott néhány hivatkozást az amerikai jog szerinti joghatóságról. Az IVPN ugyanakkor biztosít nekem, hogy nem ez a helyzet, és hogy az EULA mostanra frissült annak egyértelművé tétele érdekében, hogy az IVPN teljes egészében Gibraltár joghatósága alá tartozik..

Titkosítás

Az OpenVPN titkosításhoz az IVPN AES-256 titkosítást használ RSA-4096 kézfogással és HMAC SHA-1 hash-hitelesítéssel (vezérlő és adatcsatornák). A Diffie-Hellman központ (DHE) a tökéletes előre titkosított PFS-t vezeti be, új titkosítási kulccsal óránként generálva.

Ez kiváló. És a weboldal Qualys SSL jelentése A + pontszámot ad a PFS-sel, ami szintén kiváló.

Kicsit megkérdőjelezem, hogy mennyire van egy orosz kanári, de tisztában vagyok azzal, hogy mások értékelik őket.

A weboldal

Az IVPN webhely intelligens szürke, piros és fehér témát használ. Nem áll rendelkezésre hatalmas mennyiségű információ, de mi van informatív, és a legtöbb kérdésre válaszoltam.

A weboldal jó bevezetést és általános útmutatásokat is tartalmaz a VPN-k működéséről, és nagyra értékelem a bombasztikus nyelv hiányát, amely tévesen állítja, hogy a szolgáltatás „névtelen”.

Nagyra értékelöm a tiszta adatvédelmi irányelvet is, amelyet egyszerű angol nyelven írtak.

Támogatás

A támogatás egy ticke-e-mail rendszeren keresztül elérhető (webes űrlap elérhető). Az IVPN 24 órás válaszlépést ígér, de általában teljes és tájékozott választ kaptam néhány órán belül.

A weboldalon élő chat lehetőség is található, de amikor kipróbáltam, nem működött. Az IVPN azt mondja, hogy „Az élő csevegés egy kísérleti szolgáltatás, amelyet jelenleg tesztelünk, nem garantáljuk az élő csevegés rendelkezésre állását”..

Szoftver

Feliratkozás

Az egyetlen személyes azonosításra kerülő információ, amelyet a regisztráció során kérnek, egy érvényes e-mail cím. Nincs ok, hogy ez nem legyen eldobható. A fizetés után bevezető e-mailt fog kapni a felhasználónevével (amely megváltoztatható) és egy linket az IVPN telepítési útmutatóira.

Az IVPN Windows VPN kliens

A Windows kliens egy meglehetősen igénytelen alkalmazás. A tűzfal ugyanakkor védelem-kapcsolóként és DNS-szivárgás-védelemként is szolgál, biztosítva, hogy az internetes forgalom csak a VPN-alagúton keresztül tudjon belépni vagy kilépni a számítógépébe.

Rendkívüli tulajdonság az, hogy a tűzfalat akkor is bekapcsolhatjuk, ha a VPN-ügyfél nem fut. Ez segíthet abban, hogy soha ne véletlenül csatlakozzon az internethez a VPN futtatása nélkül

Megváltoztathatja a portokat az ügyfélen belül, és kiválaszthat egy obsfproxy kapcsolatot a cenzúra elkerülése érdekében. Az Obfsproxy egy olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy az adatokat egy obfuzációs rétegbe tekercseljék, ami megnehezíti az OpenVPN használatának észlelését. Ezt a Tor-hálózat fogadta el, nagyrészt válaszul arra, hogy Kína blokkolja a hozzáférést a nyilvános Tor-csomópontokhoz. Ez független a Tor-tól, és konfigurálható az OpenVPN-hez (ahogyan itt van). Mint már említettük, az IVPN lehetővé teszi a dupla ugrást a két szerverének használatával.

Lehet, hogy egyszerűnek tűnik, de az ügyfél elvégzi a munkát. A tűzfalnak biztosítania kell, hogy a szolgáltatás használata során ne szenvedjen IP-szivárgást (lásd a lenti teszteredményeket). Ugyanakkor azt tapasztaltam, hogy az ügyfél nagyon instabil, és számos összeomlást szenvedett el az értékelés elkészítésekor. A plusz oldalon ez lehetővé tette számomra, hogy megerősítsem, hogy a tűzfal megszakító kapcsoló a hirdetésben szereplő módon működik!

Egyéb platformok

Az IVPN egyéni VPN klienseket biztosít Windows és VPN klienseket Mac OSX számára. Van VPN az iPhone és az Android VPN alkalmazásokhoz. Ezenkívül különféle OpenVPN és L2TP / IPsec telepítési útmutatókat kínál Windows, Mac OSX, Android, iOS, Windows Phone, DD-WRT útválasztókhoz és még sok máshoz..

Előre villogott és előre konfigurált IVPN DD-RT útválasztók a Flashrouters-től szerezhetők be
.

Végső gondolatok

Azt kell mondanom, hogy nagyon lenyűgözött az IVPN. Annak ellenére, hogy egy kicsit rövidebb, de nem naplózott VPN szolgáltatást kínál, amely magában foglalja az összes legfontosabb dolgot. Nem szivárog az IP-cím használat közben, és nagyon erős titkosítást használ.

Ez is nagyrészt őrülten gyors. Nagyon ritkán vettem fel eredményeket az Egyesült Királyságban és Európa szárazföldjén, bárhová is hasonlóan. Az Egyesült Államok eredményei nem voltak olyan lenyűgözőek, de még mindig nagyon elfogadhatóak.

Tehát az IVPN nagyon erős hüvelykujjot kap tőlem. Ha csak az az átkozott Windows kliens hagyná abba az összeomlást!

Látogassa meg az IVPN-t »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me