iPredator


 • Árazás

  Tól től $ 8.00
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android

Sajnos az IPreadator már nem működik az üzleti életben.

A szolgáltatás alternatíváinak listáját lásd az 5-es verzióban legjobb VPN-k lista.

ProPrivacy.com Pontszám
8 tízből

összefoglalás

Az iPredator leginkább az a tény, hogy a Pirate Bay alapítója, Peter Sunde alapította, és bár hivatalosan nem áll kapcsolatban a hírhedt BitTorrent indexáló webhellyel, szoros kapcsolatban áll vele. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően nagy reményeink voltak az iPredator iránt, és ezért kissé csalódottak voltunk abban, hogy a szolgáltatásnak nagyon durva élei vannak, az adatvédelmi politikája nem volt annyira átfogó, mint azt remélnénk, és hogy a kapcsolat sebessége nagyon kötelező. Ennek ellenére a használt titkosítás legfelső szintű, és nem tartanak fenn használati naplókat (amelyek véleményünk szerint a legfontosabb jellemzők), tehát a szolgáltatás messze nem rossz. Csak ott vannak jobbok odakint.

Jellemzők

 • OpenVPN
 • PPTP
 • 50 svéd szerver
 • Futtatja a saját nem naplózó HTTP-proxyt, a DNS-kiszolgálót és a Tor kilépési csomópontot
 • A P2P támogatott
 • Korlátlan adatfelhasználás
 • Nincsenek felhasználási naplók

Sebesség és teljesítmény

A 20 meg szélessávú brit szélessávunk segítségével az iPredator sebességét átlépjük. Sebességünket lényegében felére csökkentettük, amikor a szerverükhöz csatlakoztunk, és a sebesség 7 - 11 Mbps volt. A VPN használatakor jelentős sebességcsökkenést tapasztaltunk, bár ennek némelyike ​​annak tulajdonítható, hogy földrajzi távolságunk van az iPredator kizárólag Svédországban működő kiszolgálóitól. Még ha ezt figyelembe vesszük is, a sebesség csalódást okoz.

Árképzés és tervek

Az árazás nagyon egyszerű és hiábavaló 8 dollár havonta, amelyet 1, 3, 6 és 12 hónapos lépésekben meghosszabbíthat. Az arány azonban nem változik a hosszabb távú tervekkel, így továbbra is havonta 8 dollárt fizet, függetlenül attól, hogy melyiket választja.

Van egy 3 napos ingyenes próbaverzió, hogy megkóstolhassuk a szolgáltatást, amely bár sehol sem olyan nagylelkű, mint mondjuk, a CyberGhost 30 napos ingyenes próbaverziója, mindazonáltal dicséretes. Sajnos a próba aktiválásához el kell küldenie egy kérést a jegyrendszerben vagy e-mailben, amely hagyta, hogy egy kicsit lógjunk, mielőtt spinget adhatunk a szolgáltatásnak..

Adatvédelem és biztonság

Ez egy olyan terület, ahol elvárhattuk, hogy az iPredator jó eredményt kapjon, tekintettel a The Pirate Bay-hez való kapcsolódására, és összességében nem voltunk csalódottak. Az OpenVPN titkosítás a sziklaszilárd CBC 256 bites AES változatból származik (az Egyesült Államok kormánya a biztonságos kommunikációhoz használja), és SHA1 hash-hitelesítést használ, ami nagyszerű.

A magánélet szintén jó, bár kissé elmarad a néhány rivális szolgáltató által igényelt „Nincsenek naplózás” politikáról (természetesen az iPredator csak őszintébb lehet). A legfontosabb, hogy nem kerülnek forgalomnaplók megőrzésére, bár a csatlakozási naplókat „hibakeresési célokra” tartják. Ezeket titkosítják, és az oldalon kívül tartják, így biztosítva, hogy csak az iPredator férhessen hozzá.

Ezen túlmenően a tranzakció-azonosítót és a fizetésfeldolgozóktól kapott e-maileket kicsit több mint 6 hónapig megőrzik, és azokat „külön rendszerben tárolják egy titkosított partíción belül”..

Noha nagyon kedvelik a „semmilyen napló sem” elképzelését, az iPredator adatvédelmi eljárásai elég robusztusnak tűnnek, és a legtöbb célhoz elegendőeknek kell lenniük. Amint az iPredator elmondta a TorrentFreaknak: „Igyekszünk bárhol a legkisebb mennyiséget tárolni. Az IP-címek titkosítva vannak, és csak a nem támogató személyzet dekódolhatja azokat a megfelelő folyamat biztosítása érdekében. Például, hogy megkerülje azokat a kérdéseket, amelyekben a rendõrség egy kicsit összezúzza a támogatást nyújtó személyzetet, hogy adatokkal szerezzen visszaélési jelentést. Az adatbázisban csak azokat a részleteket tároljuk, amelyeket a felhasználók regisztráláskor adnak nekünk és korlátozott összegű kifizetési felárral. ”

Az utolsó megfigyelés az, hogy az iPredator szoros kapcsolata a The Pirate Bay-vel azt jelenti, hogy szinte egyedülállóan teljesen biztosak lehetünk abban, hogy ez nem a kormányzati hatóságok által működtetett „mézeskanna”..

Végső gondolatok

A jó kapcsolat nélküli naplózás politikájának és a nagyszerű titkosításnak köszönhetően sokkal rosszabb is lehet az iPredatornál, de a szolgáltatás nagyon lecsupaszított jellege, az a tény, hogy jobban részesítjük, ha semmilyen naplót nem tartanak fenn, és a nagyon kiábrándító speedtest.net eredmények azt jelentik, hogy azt is gondoljuk, hogy sokkal jobbat tudsz tenni. Még mindig korai napok vannak, és az iPredator a pénzügyi feldolgozók nemkívánatos figyelmével küzd, így támogatást fogunk adni neki. Úgy gondoljuk azonban, hogy mielőtt teljes mértékben ajánlhatnánk a szolgáltatást, hozzá kell vonnia néhány vonzóbb funkciót, ideértve néhány nemzetközi szerver felvételét és a kapcsolat sebességének javítását..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me