ibVPN


 • Árazás

  Tól től $ 3.08
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • iPlayer

Az ibVPN elérte a harmadik helyet a A legjobb VPN-ügyfélszolgálat olvassa el a ProPrivacy.com Awards 2020 díjat. Folytassa az olvasást, hogy kiderítse, miért volt az ibVPN a harmadik legjobb VPN az ügyfelek segítésében! És hogy többet tudjon meg erről az átlag feletti szolgáltatásról.

ProPrivacy.com Pontszám
8 tízből

összefoglalás

Az ibVPN nem naplózott román VPN-szolgáltató. Amint látni fogjuk ebben az ibVPN áttekintésben, még nagyon csodálhatjuk ezt az olcsó szolgáltatást. Szoftvere nagyon teljes funkcionalitással rendelkezik, és a legmagasabb szintű ügyfelek egy lenyűgöző intelligens DNS szolgáltatást kapnak ingyen. Azonban a kiábrándító sebességű teljesítmény valószínűleg a legtöbb felhasználót érinti.

Gyors statisztika

 • Országok
  57
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • igazságszolgáltatás
  Románia
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  50.27 Mbps

Jellemzők

torrentezés-
Összes kiszolgáló 180
Országok 57
Egyidejű kapcsolatok 5
Router támogatás
Kikötőszállítás
Port kiválasztása
Támogatott útválasztók ASUS, SABAI, DDWRT
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Egy kombináció

Az Ultimate VPN terv a következő funkciókat kínálja:

 • Szerverek 47 országban
 • P2P: igen
 • Három egyidejű kapcsolat
 • Proxykiszolgálók minden helyszínen
 • Socks5 proxyk
 • Támogatás az OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, SoftEther és IPsec VPN protokollokhoz
 • Teljes hozzáférés az intelligens DNS szolgáltatáshoz (erről bővebben később)
 • DoubleVPN
 • Tor VPN felett

Az olcsóbb VPN-tervek egyszerre csak egy kapcsolatra korlátozódnak, és nem férnek hozzá minden szerverhez (44 ország a standard VPN tervhez és kilenc a Torrent VPN tervhez). Nem férnek hozzá az intelligens DNS-hez vagy a szokásos proxykiszolgálókhoz, bár a Torrent VPN-felhasználók socks5 proxykat használhatnak.

A P2P nem engedélyezett a normál csomagban, de megengedett a torrent VPN csomagban (természetesen!).

Dupla VPN

Ez alapvetően lehetővé teszi a VPN-kiszolgálók „láncolását”, így az adatok két vagy több VPN-kiszolgáló között kerülnek továbbításra, amikor közted és az internet között utazik.

A számítógép / eszköz -> 1. VPN szerver -> 2. VPN szerver -> Internet

Az ilyen láncolás bizonyos biztonsági előnyöket jelenthet, de mindig jelentős sebességcsökkenést eredményez. A „double-hop” VPN adatvédelmi / biztonsági előnyei meglehetősen korlátozottak. De megértem, hogy ez nem egy nézet, amelyet mindenki oszt meg. Amint azt egy kicsit később láthatjuk ebben az áttekintésben, számos Double VPN elválasztási lehetőség áll rendelkezésre.

Tor VPN felett

Egy másik új szolgáltatás a Tor over VPN. Ebben a konfigurációban először csatlakoznia kell egy ibVPN szerverhez, majd a Tor hálózathoz, mielőtt elérné az internetet:

A számítógéped -> VPN -> Tor -> Internet

Az ibVPN ezt úgy érinti el, hogy átlátható módon továbbítja az adatokat a VPN alagútból a Tor hálózatba. Ez azt jelenti, hogy a teljes internetkapcsolat előnyeit élvezi a Tor-on keresztül a VPN.

Ez a beállítás néhány adatvédelmi és biztonsági előnyt kínál, de hasonló hatás érhető el egyszerűen a Tor böngésző használatával, miközben csatlakozik a VPN-hez. Lényeges, hogy egy ilyen beállítás sokkal biztonságosabb, mint az ibVPN által kínált módszer.

A Torn VPN-n keresztül (bármit megtesz) komolyan lelassítja az internet sebességét, mivel a Tor-hálózat (ami nagyon lassú) és a VPN együttes használatát megkapja. Az ibVPN jelenleg Tor-t kínál VPN-kiszolgálók felett Hollandiában, Szingapúrban és az Egyesült Államokban.

Látogassa meg az ibVPN-t »

Sebesség és teljesítmény

Az összes tesztet a Virgin UK 50 Mbps / 3 Mbps optikai kapcsolaton keresztül végeztem. Az OpenVPN-UPD protokollt használtam.

Amikor csatlakoztam néhány 100% -ban ingyenes VPN szerverhez, egyáltalán nem volt internetkapcsolatom. Ezért teszteltem a szervereket terhelés alatt (minden helynél a legalacsonyabb) annak érdekében, hogy biztosan csatlakozhassam az internethez.

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát.

A letöltési eredmények különösen gyengék. Érdemes megjegyezni, hogy a szolgáltatás tesztelése során szokatlanul sok VPN-kapcsolatot okoztam. *

Szivárgásvizsgálat

Az IPv4 szivárgás észlelve?
WebRTC szivárgás észlelve?
Adat korlátozások
Sávszélesség korlátozások
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sorozat) 87,38
ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 50.27

Nem észleltem IPv4, DNS vagy WebRTC szivárgást (ha a kliensben a DNS védelem engedélyezve volt). Ez jó.

Sajnos az internetszolgáltatóm (Virgin Media) nem támogatja az IPv6 kapcsolatokat, ezért jelenleg nem tudom tesztelni az IPv6 szivárgását. Ez egy olyan kérdés, amelyre a ProPrivacy.com megoldást keres.

Jó hír az, hogy az USA Netflix és a BBC iPlayer egyaránt működik, ha megfelelő kiszolgálókhoz kapcsolódnak.

Ár

12 hónap

$ 3.08
havonta

6 hónap

$ 3.32
havonta

1 hónap

$ 4.95
havonta

Az ibVPN három VPN-tervet kínál, valamint egy intelligens DNS-alapú tervet. Az Ultimate VPN csomag havi 10,95 dollárba kerül, ha éves előfizetés vásárlása esetén 4,83 dollárba kerül. Az összes többi terv havi 4,95 dollárba kerül, vagy évi vásárlás esetén 3,08 dollárba kerül.

Üzleti VPN-terv szintén rendelkezésre áll. Ez alapvetően a végső VPN-terv, de több egyidejű kapcsolattal. Az árak havi 13,95 USD-tól kezdődnek (ha évente fizetnek 8,32 USD-t), öt egyidejű kapcsolat esetén, havi 44,95 USD-ig (33,32 USD ha évente fizetnek) 20 egyidejű kapcsolatért.

24 órás ingyenes próbaverzió is rendelkezésre áll. Ez biztosítja az Ultimate terv teljes előnyeit annak teljes időtartama alatt. Ezen felül az ibVPN 15 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

A következő fizetési módok fogadhatók el: Avangate (ismétlődő és egyszeri fizetések - Alipay, WebMoney, iDeal és hitelkártya), PayPro (ismétlődő és egyszeri fizetések - hitelkártya és PayPal), Payza, WebMoney, AstroPay, Western Union , és tökéletes pénz.

Az ibVPN elfogadja a Bitcoin és más kriptovaluták (Litecoin, Blackcoin, Dogecoin és Ripple) fizetését is, amely hozzájárulhat az adatvédelem javításához..

Vevőszolgálat

Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat
Pénz-visszafizetési garancia hossza 15
Ingyenes próbaverzió Igen - 24 óra

Az ibVPN „24/7” élő chat-támogatást kínál, amelyet jól ismerek és hasznosnak találtam. Jegyzett e-mail támogatás is rendelkezésre áll. Ha további segítségre van szüksége, ütemezheti a találkozót, hogy távoli segítséget kapjon a támogatási csoporttól. Ezt még nem teszteltem, de remek ajánlat.

Egyszerű használat

ablakok
Mac operációs rendszer
Android
Linux
iOS
Windows Phone

A weboldal

A weboldal kialakítása okosnak néz ki, és elkerüli a sok szolgáltató oldalán található bombaságosabb (és pontatlan) állítások megfogalmazását. Bár a műszaki részletek kissé megvilágítják a helyszínt, a GYIK-k, a tudásbázis és a fórum a legtöbb információt tartalmazzák, amelyet a mainstream felhasználóknak megkövetelniük kell.

Ez a szerverlista nemcsak nagyon szép, hanem hasznos is. Minden IP meg van osztva, de az, hogy statikus vagy dinamikus IP-t kap-e, attól függ, hogy melyik szerverhez csatlakozik.

Az is jó megjegyezni, hogy a szolgáltatási feltételek és az adatvédelmi irányelvek világosak, és egyszerű angol nyelven vannak megírva. Elérhető egy blog, amely elsősorban az ibVPN szolgáltatással kapcsolatos funkciókat és promóciókat kiemeli.

Az IBVPN Windows kliens

A Windows VPN kliens elég okosnak néz ki, és tele van szolgáltatásokkal. Észrevettem azonban, hogy a kiszolgálók megváltoztatása gyakran a program összeomlását okozza, ezért jobb, ha egy másik kiszolgálóhoz való újracsatlakoztatást megszakítunk. * Vegye figyelembe a dupla VPN-kiszolgálók listáját is..

Alapértelmezés szerint a protokollválasztás „automatikus”. A naplófájlokból egyértelmű, hogy ez azt jelenti, hogy alapértelmezés szerint a nagyon nem biztonságos PPTP protokollt használja, majd az L2TP / IPsec követi, ha ez meghiúsul (mint az én esetemben). Azt javaslom, hogy azonnal váltson OpenVPN-re!

Fogalmam sincs, hogy a DNS szivárgás opciói miért vannak alapértelmezés szerint letiltva, de ezeket azonnal be kell kapcsolnia. Jó azonban, hogy léteznek.

Az ibVPN kliens nagyszerű tulajdonsága az alkalmazásonkénti és folyamatonkénti megszakító kapcsoló. Ehhez egy kicsit fel kell állítani, de kifinomultabb, mint a moe általános egész rendszerű gyilkos kapcsolóknál.

Vegye figyelembe azonban, hogy a kill kapcsoló VPN hiba esetén a meghatározott programok bezárásával működik. Ez nem olyan biztonságos, mint egy tűzfal alapú megoldás, amely megakadályozza a VPN-alagúton kívüli összeköttetéseket.

Összességében ez egy teljes értékű ügyfél. Kicsit aggasztom azonban az a tény, hogy alapértelmezés szerint gyenge VPN protokollokat tartalmaz és nincs DNS-szivárgás-védelem. Ezeket meg lehet változtatni / bekapcsolni, de kevésbé valószínű, hogy a kevésbé techie felhasználók ezt megteszik.

Egyéb platformok

Az ibVPN egyéni alkalmazásokat kínál Windows, Mac OS, iOS és Android számára. A szokásos „minden egyben” alkalmazás mellett a Mac VPN felhasználók egy új „gyors csatlakoztatási alkalmazást” is használhatnak. Ez kevésbé teljes funkcionalitással rendelkezik, mint a többfunkciós készülék alkalmazás, de nagyon egyszerűen használható..

A kézi beállítási utasítások platformok és eszközök széles skálájához is rendelkezésre állnak.

Az Android App

Android VPN-alkalmazásuknak engedélyre van szüksége a fotóim / média / fájlok eléréséhez, ami furcsa.

Az alkalmazás OpenVPN-t használ, ami jó. A portválasztás egy jó funkció, bár nincs kill kapcsoló.

Az Android alkalmazás segítségével nem észleltem IP-szivárgást.

Intelligens DNS

Az ibVPN intelligens DNS szolgáltatást kínál, amelyet szintén tartalmaz az Ultimate VPN terv. Ez semmilyen módon nem javítja a biztonságot vagy az adatvédelmet, de lehetővé teszi a földrajzi csalást azáltal, hogy a DNS-kéréseket egy megadott helyen oldja meg. Ez ideálisvá teszi a geo-blokkolt tartalom streamingjét.

Nincs titkosítás / visszafejtés, és a DNS-fordítás nagyjából azonnali. Ez azt jelenti, hogy az intelligens DNS-szolgáltatások kevesebb pufferproblémát szenvednek, mint ha VPN-t használnak streaminghez (bár a távolság továbbra is problémákat okozhat).

A Smart DNS másik előnye, hogy bármilyen internetes eszközön konfigurálható, nem csak a VPN szoftvert futtató eszközökön. Ez azt jelenti, hogy az intelligens DNS-t használhatja intelligens TV-jén, játékkonzolján és a Roku-ban (többek között).

Az ibVPN intelligens DNS-je feloldotta az USA Netflix és a BBC iPlayer egyaránt, amikor kipróbáltam.

Böngésző-bővítmények

Az ibVPN felhasználók telepíthetnek böngészőbővítményeket a Chrome, Firefox és Opera számára is, amelyek proxikálják a böngésző kapcsolatot.

A kiterjesztés használata közben nem észleltem DNS-szivárgást, de WebRTC szivárgást tapasztaltam. Az USA Netflix nem volt elérhető, de örömmel jelenthetem, hogy a BBC iPlayer volt.

Adatvédelem és biztonság

Zavarodás (lopakodás)
IPv4 szivárgás elleni védelem
IPv6 szivárgás elleni védelem
WebRTC szivárgásvédelem
Öld meg a kapcsolót
Saját házigazda / Proxied DNS Igen

„Az ibVPN nem gyűjt vagy naplózza a virtuális magánhálózati szolgáltatás forgalmát vagy felhasználását. Nem kapcsolhatunk semmilyen konkrét tevékenységet egyetlen felhasználóval sem. Ha jogi értesítéseket továbbítanak jogi részlegünknek, akkor ezt betartjuk. Nem szabad azonban arra kényszeríteni, hogy átadjunk olyan információkat, amelyeknek nincsenek. ”

Ez remek. Az ibVPN Romániában található, amely elutasította az EU adatmegőrzési irányelvét még azelőtt, hogy azt az Európai Bíróság elutasította. Románia kényelmesen kívül esik mind az NSA, mind a GCHQ közvetlen befolyási területén.

Tehát a magánélet szempontjából az ibVPN nagyon jól működik.

Titkosítási protokollok

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Egyéb protokollok Softether, Stealth VPN

Az OpenVPN kapcsolatok AES-256 titkosítással és HMAC SHA384 hash-hitelesítéssel vannak biztosítva. A felülvizsgálat első közzététele óta az ibVPN frissítette a kézfogás-titkosítást az RSA-2048-ra és az adatcsatorna-titkosítást az AES-256-ra..

Ez foglalkozik a korábbi kritikámmal. A Diffie-Hellman Exchange (DHE) kulcsok jóvoltából biztosítja a tökéletes titoktartást. Örömmel mondhatom, hogy az ibVPN most egy nagyon erős titkosítókészletet használ.

Ha azt tervezi, hogy ezt a VPN-t iOS-re használja, és OpenVPN titkosítást szeretne használni, akkor manuálisan kell konfigurálnia azt egy harmadik fél OpenVPN alkalmazásával. Az ibVPN webhelyén talál erről útmutatót.

Az itt használt kifejezésekkel kapcsolatos részletekért lásd a Magyarázott VPN titkosítási feltételeket.

Végső gondolatok

Kedveltem:

 • Nincs napló (egyáltalán)
 • Kedvező áron
 • Jó intelligens DNS szolgáltatás
 • Szerverek 47 országban
 • 24/7 támogatás
 • Teljesen kiemelt szoftver alkalmazásonkénti megszakító kapcsolóval
 • P2P: igen
 • Három egyidejű kapcsolat
 • Socks5 proxyk
 • Elérhető az USA Netflix és a BBC iPlayer
 • Jó mobil alkalmazások
 • Dupla VPN

Nem voltam benne annyira biztos:

 • Alapértelmezés szerint gyenge VPN-protokollok és nincs DNS-szivárgás-védelem
 • Torn VPN felett (a Tor böngésző használata VPN fölött biztonságosabb)

Utáltam:

 • Gyenge teljesítmény
 • A Windows kliens lekapcsolódott és sokkal összeomlott *

Nagyon tetszik az ibVPN. Megfizethető áron egy nagyon komplett szolgáltatást kap (az intelligens DNS-t ingyen dobhatja be az Ultimate VPN tervvel). A szolgáltatás használata során nem észleltem IP-szivárgást, és bár nem tűzfalalapú, szeretem az alkalmazásonkénti és folyamatonkénti megszakítót.

Bárcsak a Windows kliens egy kicsit stabilabb lenne *, Ha VPN-t keres a Netflix számára, akkor érdemes megfontolni ezt a VPN-t. Ez is jó lehetőség, ha bárki VPN-t akar a BBC iPlayer számára, mivel mind a VPN, mind az intelligens DNS szolgáltatás sikeresen feloldja mindkét szolgáltatást.

Az egyetlen igazi probléma az ibVPN gyorsasági teljesítményének eredménye. Kevés felhasználó valószínűleg örül annak, hogy ilyen mértékben lelassul az internetkapcsolat.

* Ezt a cikket frissítettük, hogy tartalmazzon információkat a továbbfejlesztett titkosításról és a szolgáltatás felhasználóinak elérhető új funkcióiról. Az ibVPN azt is biztosítja nekem, hogy a frissített All-in-One Windows kliens javítja a felmerült stabilitási problémákat, de ezt még nem teszteltem..

Látogassa meg az ibVPN-t »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me