Hotspot pajzs


 • Árazás

  Tól től $ 3.88
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • iOS

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
7.9 tízből

összefoglalás

Az AnchorFree (Kaliforniában székhellyel) először 2008-ban jelentette meg az amerikai székhelyű VPN-szolgáltatást, a Hotspot Shield-t, mint egy ingyenes virtuális magánhálózatot (VPN). Azóta a szolgáltatás két termékre oszlik: ingyenes szolgáltatás és egy prémium VPN, Hotspot. Pajzs Elit. Összességében több mint 600 millió felhasználó a világ minden tájáról telepítette a VPN-t, amely megmutatja, mennyire népszerű ez a termék a globális színpadon.

Összességében elhanyagoljuk ezt a szolgáltatót azért, mert az Egyesült Államokban székhellyel vannak, így rossz lehetőség a végső adatvédelmet keresők számára. Ez azonban egy gyors VPN, amelyet jobbnak tartanak a feloldáshoz, mint a magánélethez. Mivel nem támogattuk az OpenVPN-t, a Hotspot Shield Elite-t más szolgáltatókkal szemben kellett kipróbálnunk, de a kapott sebesség alapvetõen 75% -ot tett ki a kiindulási sebességünknek ... nagyon lenyûgözõ! Ezekkel a sebességekkel és a streamingre összpontosítva a Hotspot Shield Elite nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik hozzáférni szeretnének a streaming szolgáltatásokhoz, például az USA Netflixhez..

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  USA
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  75,5 Mbps
 • Országok
  25

A fogyasztók túlnyomó többsége használja az ingyenes verziót, és nem lehet kétséges, hogy a Hotspot Shield felbecsülhetetlen értékű eszköz az emberek számára, akik a webhelyek áramszünetétől szenvedő helyeken élnek. Például ez volt az arab tavaszi tüntetések során használt fő VPN.

Ebben az áttekintésben a prémiumra összpontosítunk "elit" A Hotspot Shield verziója (a fizetett változat).

Jellemzők

Hotspot Shield Elite előfizetéssel:

 • Szerverek 25 országban
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Továbbfejlesztett szállítási protokoll technológia
 • Öld meg a kapcsolót
 • Az Internet Protocol 6 (IPv6) verziója és a Web Real-Time Communication (WebRTC) szivárgásvédelem
 • WiFi védelem (automatikus csatlakozás)
 • Öt egyidejű kapcsolat használatának engedélyezése
 • A Firefox (nagyon keltezett) és a Chrome (kiváló és legfrissebb) böngészőbővítmények
 • Malware észlelés (csak Chrome kiterjesztés esetén)
 • Hirdetés-blokkoló / tracker-blokkoló / cookie-blokkoló (csak Chrome-bővítmény)
 • Osztott alagút (csak Chrome kiterjesztés esetén)
 • App Windows, Mac OS X, macOS, iOS és Android számára
 • Lehetőség a nyelvek váltására az alkalmazásban
 • Nincs adatkorlátozás vagy sávszélesség-korlátozás az Elite előfizetésnél
 • Peer-to-peer (P2P) megengedett

25 ország szervereivel a Hotspot Shield Elite kétségtelenül nagyszerű VPN a tartalom feloldásához az egész világon.

Sebesség és teljesítmény

Ne hibáztasson - a Hotspot Shield gyors. Nagyon gyors!. A felülvizsgálat sebességének vizsgálatát a Hotspot Shield Elite segítségével végezték el. A sebességteszteket az Egyesült Királyságból végeztük, egy londoni szerver segítségével a beta.speedtest.net oldalon. A kapcsolat sebességét a VPN előzetes csatlakoztatása nélkül ellenőriztük, hogy alapszintű eredményeket kapjunk (az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban). Teszteltem az amerikai szervert egy New York-i tesztszerver segítségével a beta.speedtest.net oldalon.

A londoni Egyesült Királyság tesztszerverén teszteltem mind Hollandiát, mind az Egyesült Királyságot. Mindegyik esetben öt teszt eredményeit gyűjtöttem össze. A grafikonok minden színes blokkja a tapasztalt sebességtartományt képviseli, a legmagasabbtól a legalacsonyabbig. Kérjük, olvassa el a teljes sebességű teszt magyarázatát a részletekért.

Hotspot pajzs letöltése

Hotspot pajzs feltöltési eredményei

A Hotspot Shield Elite őrülten gyors sebességgel teljesített, ami rendkívül közel állt a kapcsolat sebességemhez VPN nélkül. A Hotspot Shield a „Catapult Hydra” elnevezésű saját protokolljának köszönhetően érzi el ezeket az észlelési sebességeket. Az AnchorFree szerint a protokoll optimalizálja a VPN-adatátvitelt, nagy előnyt biztosítva ezzel annak szempontjából, hogy a hasznos teher hogyan kerül kiszállításra a kliens és a szerver közötti biztonságos alagutakban..

Noha a sebességnövekedés tagadhatatlan, e protokoll zárt jellege bizonyos adatvédelmi aggályokat vet fel, mivel azt nem lehet teljes mértékben ellenőrizni.

Másik út, ha szupergyors VPN-t szeretne streaminghez, és kevésbé aggódik a magánélet miatt - ez valószínűleg a megfelelő termék az Ön számára!

A Hotspot Shield feloldja a Netflix blokkolását?

Ha VPN-t keres a Netflix számára, akkor érdemes megfontolni a Hotspot pajzs elitjét. Csatlakoztam az amerikai VPN szerverhez, és a szolgáltatás tökéletesen működött. Csatlakoztam az Egyesült Királyság szerveréhez, és probléma nélkül fel tudtam oldani a BBC iPlayer blokkolását. Ez kiváló. Bemutatja, hogy a VPN elit verziója a tartalom feloldásához használható. A Hotspot Shield fel tudja oldani a Youtube-videók feloldását is, amelyek korlátozottak az Ön régiójában.

IP-szivárgások, WebRTC-szivárgások és DNS-szivárgások

Az ipleak.net segítségével teszteltem az IP szivárgást, miközben csatlakoztam a Hotspot Shield brit szerveréhez.

Nem észleltem IP-szivárgást, DNS-szivárgást és WebRTC-szivárgást. Sajnos nem tudtam tesztelni az IPv6-t, mert az internetszolgáltatóom nem biztosítja. Annak ellenére, hogy specifikus IPv6-védelem van beépítve a kliensbe, azt feltételezem, hogy ez a szolgáltatás működik.

Egyszerű használat

A Hotspot Shield támogatja az összes népszerű eszközt. Windows VPN-t és Mac VPN-alkalmazást kínálnak. Támogatják a mobil felhasználók számára is iOS VPN alkalmazást és VPN szolgáltatást az Android felhasználók számára.

A Hotspot Shield böngészőbővítéssel rendelkezik, amely elérhető a Google Chrome számára; Windows, Android, Mac OS X, macOS és iOS operációs rendszerek. Van még egy kiegészítő a Firefox böngészőhöz.

Hotspot Shield ingyenes áttekintés

Az ingyenes Hotspot Shield VPN terv abszolút félelmetes erőforrás, annak ellenére, hogy kritika alá került. Az adatvédelmi képviselők kényelmetlenül érzik magukat amiatt, hogy ezt megállapították "aktív JavaScript kódok befecskendezése iframe-ek felhasználásával hirdetési és nyomon követési célokra." Ez a kritika érthető, és az aggodalmak messze nem ideálisak.

Tekintettel azonban arra, hogy a felhasználók napi 750 MB adatjavaslatot kapnak, továbbra is hasznos az emberek számára, akik kétségbeesettek, hogy megkerüljék a helyi regionális korlátozásokat és cenzúrát. Valójában a Hotspot Shield volt az arab tavasz során használt fő VPN. Erőteljesen alkalmazták Törökországban a weboldali áramkimaradások során a katonai puccs idején és annak körül.

Ár

24 hónap

$ 3.88
havonta

6 hónap

$ 11.66
havonta

1 hónap

$ 16.84
havonta

A Hotspot Shield Elite csak egyetlen csomagban vásárolható meg. Mint ilyen, függetlenül attól, hogy mennyi ideig kíván feliratkozni, hozzáférést kap a VPN összes szolgáltatásához. Az egyetlen különbség a költségek formájában jelentkezik. A VPN jelentősen kedvezményes, ha hosszabb ideig vállal el.

Annak érdekében, hogy élvezze a kedvezményes havi árat, előzetesen fizetnie kell a teljes előfizetési időszakot. Ezenkívül az AnchorFree automatikus újraszámlázási megállapodást köt a bankszámlájával. Hacsak nem mondod le, az előfizetési időszak lejárta után ismét felszámítja Önt.

A cég 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ezen felül hét napig kipróbálhatja a Hotspot Shield Elite eszközt. Ez rengeteg időt jelent a lemondáshoz, ha nem elégedett a szolgáltatással.

A Hotspot Shield Elite próbaverziójának használatához meg kell adnia hitelkártya-adatait. A Hotspot Shield automatikusan áttér a fizetős csomagra, hacsak nem törli előfizetését a hét napos időszak alatt. Ne feledje, hogy ha nem szünteti meg a próbaverziót, a Hotspot Shield a havi tarifát számolja fel, amikor átutalja a fizetett szolgáltatásra. Ez a legdrágább terv.

A Hotspot Shield számára elérhető legjobb terv egy 2 éves terv, amely a havi költségeket havi 2,99 USD-ra csökkenti. Korlátlan terv is elérhető a weboldalon, 165 USD áron. Ez egy jó lehetőség bárki számára, aki streaming VPN-t keres.

Hadd emlékeztessem önöket arra, hogy például a Netflix USA feloldásának képessége folyékony helyzet, és lehetséges, hogy a Hotspot Shield egy napon megszünteti a szolgáltatás feloldásának képességét. Mint ilyen, a korlátlan tervet csak akkor szabad megvásárolni, ha a szolgáltatás megváltozhat.

Támogatott fizetési platformok


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Vevőszolgálat

A Hotspot Shield ügyfélszolgálata nem tartozik a szolgáltatás erősségei közé. Manapság a prémium VPN-k nagyon jók a valós időben a vevőkkel való kapcsolattartásban. A legjobb szolgáltatások a nap 24 órájában, az élő csevegés során segítenek az ügyfeleknek a szolgáltatás használatában és a problémák kezelésében.

Úgy tűnik azonban, hogy az ügyfélszolgálat nehezedik a VPN nagyszámú felhasználója miatt. Figyelembe véve az elit szolgáltatás költségeit - ami nagyon hasonlít a kivételes támogatást nyújtó egyéb szolgáltatásokra - ez csalódás.

Bölcs dolog lenne a problémákat tapasztaló fogyasztóknak először megkísérelni azokat megoldani a Hotspot Shield súgóban található tudásbázis segítségével. Ez az erőforrás hasznos lehet, de nem tartalmaz sok útmutatót, és elég korlátozott.

Annak érdekében, hogy segítséget kérjen, kattintson a "Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal" gombot, és nyisson meg egy támogatási jegyet. Ezt a jegyet azon a e-mail címen fogják kezelni, amellyel feliratkoztál a Hotspot Shield-re.

Amikor beírja az űrlap Tárgy mezőjét, megadja azon tudásbázis-cikkek listáját, amelyek véleménye szerint segíthetnek. Amikor kitöltöttem az űrlapot, a javaslatok nem voltak jók. Ezért folytatnom kellett a meglehetősen invazív kérdések kitöltését (az olyan részleteket akart tudni, mint az operációs rendszer).

Hotspot pajzs elit próba

Kattintson a "Szerezd meg a Hotspot pajzsot" gombot a letöltési oldal eléréséhez. A telepítő letöltése automatikusan megkezdődik.

Az első indításkor lehetősége nyílik arra, hogy feliratkozzon egy hét napos ingyenes próbaverzióra a fizetett verzióra. Írja be hitelkártya-adatait, hogy hozzáférjen a Hotspot Shield Elite próbaverziójához.

Ha úgy dönt, hogy lemegy ezen az úton, kérjük, ne felejtse el lemondni a hét letelte előtt, ha úgy dönt, hogy a szolgáltatás nem az Ön számára történik, vagy az első hónapért fizetni kell. Vegye figyelembe, hogy a hét napos próbaverzió felhasználásával elveszíti a 45 napos pénz-visszafizetési garancia jogosultságát.

Használjon érvényes e-mail címet, mivel a szolgáltatás aktiválásához meg kell igazolnia a címet.

Adatvédelem és biztonság

CSIRO vizsgálati eredmények

A 2017. évi korábbi CSIRO-tanulmány megállapította, hogy a Hotspot Shield ingyenes verziója nyomon követést használ arra, hogy információkat gyűjtsön arról, hogy mit csinálnak a felhasználók online. Az AnchorFree, a Hotspot Shield amerikai székhelyű anyavállalata marketing üzleti tevékenységet folytat, amely ezen adatok eladásával valósul meg. Az AnchorFree hirdetéseket is elhelyez a webhelyeken, amelyeket a felhasználók meglátogatnak anélkül, hogy ezek a webhelyek tudnának. A Hotspot Shield ezt úgy hajtja be, hogy Javascript kódot érkezzen az érkező oldalakra, hogy hirdetéseket tegyen (AnchorFree kapcsolt vállalkozásoktól) azokra a webhelyekre, ahogyan azok megjelennek a böngészőben. Ez nem történik meg a fizetett elit verzióban.

A Hotspot Shieldnek lehetőséget adott arra, hogy válaszoljon a CSIRO állításaira, ezt mondta a cég nekünk:

"Soha nem irányítunk felhasználóink ​​forgalmát harmadik felek forrásaihoz, a meglátogatni kívánt webhelyek helyett. A Hotspot Shield megoldás ingyenes verziója nyíltan és egyértelműen kijelenti, hogy azt hirdetések finanszírozzák, azonban nem gyűjtünk személyesen azonosítható felhasználói adatokat, és nem akadályozzuk meg a forgalom sem a megoldásaink ingyenes, sem a prémium verzióját. Soha nem osztunk meg semmilyen személyes információt egyetlen hirdetővel sem. Felhasználóink ​​online adatvédelme mindig is abszolút prioritás volt."

Titkosítás

A Hotspot Shield ugyanazokat a titkosítási szabványokat használja a VPN összes verzióján. A Hotspot pajzs így írja le a titkosítást:

"A Hotspot Shield bekapcsolása titkosítja az eszköz és a szervereink közötti forgalmat a TLS 1.2 használatával, tökéletes előre titkosítással (ECDHE), 128 bites AES adattitkosítással."

Ez a biztonsági szint rendben tűnik, és általában biztonságosnak tekinthető. Sajnos azonban azért, mert a Hotspot Shield egy saját nevű protokollt hajt végre "Catapult Hydra," nincsenek pontos információk a titkosítás végrehajtásáról. Ezért egyszerűen nem mondhatom, hogy véglegesen biztonságos.

Amit tudunk, az, hogy a Hotspot Shield állítja, hogy a Catapult Hydra ellenőrzése megtörtént, és hogy ezt a technológiai ágazat néhány jelentős szereplője használja. Sajnos a ProPrivacy.com még nem látta ezt az ellenőrzést (vagy akár bizonyítékot arra, hogy létezik). Ezért nem tudjuk ellenőrizni, hogy valóban ez a helyzet.

Mint mindig a VPN-biztonság esetében - lehetetlen szavatolni a nem nyílt forrású technológiát - kivéve, ha van egy nyilvánosan elérhető harmadik fél által végzett ellenőrzés, amelyet egy jó hírű cég hajtott végre..

A Hotspot Shield adatvédelmi irányelve

A Hotspot Shield adatvédelmi politikája kritika alá került, mivel a felhasználói IP-címeket nem tekintették „személyes azonosító tulajdonságnak”. A jó hír az, hogy a cég figyelembe vette ezt a kritikát, és szolgáltatásának javítása érdekében frissítette politikáját. A politika most kimondja:

“Az Ön valódi IP-címét csak a VPN-szekció időtartama alatt tárolja, és a munkamenet bezárása után törli. Nem társítjuk az Ön valódi IP-címét az online tevékenységekhez, és nem tároljuk vagy naplózjuk az igazi IP-címet az ülés vége után. ”

Ezenkívül a politika most egyértelműen kijelenti, hogy:

„Ez az adatvédelmi politika a Hotspot Shield ingyenes és fizetős verzióira terjed ki, ideértve a Hotspot Shield webhelyeket és mobil alkalmazásokat (együttesen a„ Szolgáltatások ”). Az „AnchorFree”, „mi”, „mi” és „mi” kifejezések magukban foglalják az AnchorFree, Inc. és az AnchorFree GmbH, valamint a leányvállalataink és leányvállalataink körét. ”

Ez valóban jó hír, ez azt jelenti, hogy a Hotspot Shield összes verziójának a felhasználóknak már nem kell attól tartaniuk, hogy az IP-címeket a csatlakozási naplók mellett tárolják.

Fakitermelés

A Hotspot pajzs szerint:

„A Hotspot Shield elindításakor olyan eszközspecifikus információkat is gyűjtünk, mint például a hardvermodell, az operációs rendszer verziója, a böngésző típusa, a nyelv, a vezeték nélküli hálózat és a mobilhálózat. Ez az információ nem azonosítja Önt, és szolgáltatásaink nyújtására és továbbfejlesztésére, hibaelhárításra és elemzés elvégzésére használjuk szolgáltatásainkat. ”

Annak ellenére, hogy a Hotspot Shield állítása szerint ezek az adatok „nem azonosítanak téged”, hajlamosak vagyunk egyet nem érteni. Úgy gondoljuk, hogy a vezeték nélküli hálózat, a hozzávetőleges hely és a mobilhálózat-azonosító felhasználható az Ön azonosítására. Ezért gondoljuk, hogy a Hotspot Shield továbbra is invazív adatgyakorlással rendelkezik. Az IP-k nem jó lépés (és ez természetesen jobbá teszi a Hotspot Shield-et az asztali verzióban), ám a mobilalkalmazás az AnchorFree-nek (és harmadik fél leányvállalatainak) sok nagy kockázattal járó adatot mond el.

Összességében továbbra is van néhány aggodalom a politikán belül. Annak ellenére, hogy az IP-címeket nem tárolja, a „vezeték nélküli hálózat, hozzávetőleges hely, mobilhálózati azonosító” olyan adatok, amelyek felhasználhatók az Ön azonosítására. Ami engem illet, ez az új adatvédelmi politika továbbra is lehetővé teszi az AnchorFree számára, hogy túl sok adatot gyűjtsön, és még mindig nem tekinthetjük véglegesen ezt a VPN-t adatvédelmi célokból biztonságosnak..

Szolgáló hirdetések

Az adatvédelmi politika szerint a Hotspot Shield elit verziója nem szolgál hirdetésekkel. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell aggódniuk a hirdetők által összegyűjtött adatok miatt. Az irányelvből:

"Ha a Hotspot Shield Elite-t, a termék prémium szintű előfizetésen alapuló verzióját használja, nem jelenítünk meg hirdetéseket, így harmadik fél hirdetési partnerei nem gyűjtik az Elite termékkel kapcsolatos információkat.."

A szabad terv...

A Hotspot Shield ingyenes verziója hirdetéseket kínál a felhasználók számára. A politika azonban egyértelműen kimondja, hogy:

"A Hotspot Shield ingyenes, hirdetés-támogatott verzióján megjelenő hirdetések általános - soha nem az Ön személyes adatain alapulnak."

Ez segítséget nyújt annak tisztázásában, hogy a Hotspot Shield nem gyűjt információkat közvetlenül az emberek VPN használatáról annak érdekében, hogy az AnchorFree (a Hotspot Shield birtokló társaság) - vagy bármely harmadik fél leányvállalata - személyre szabott hirdetési célzást hajtson végre..

Ezenkívül az adatvédelmi politika kimondja, hogy:

"Soha nem osztjuk meg személyes adatait nem kapcsolt harmadik felekkel, kivéve azokat a szolgáltatókat, amelyeket belső technológiához és üzleti műveletekhez használunk (például weboldal tárolása, fizetés feldolgozása, adatelemzés, informatika, ügyfélszolgálat és e-mail kézbesítés)."

Ez továbbra is elég hosszúnak tűnik azoknak a cégeknek a listáján, amelyekkel meg lehet osztani az adatokat (különös tekintettel arra, hogy a Hotspot Shield még mindig összegyűjti a felhasználókat, még a prémium verziónál is).

Végső gondolatok

Az IP-címek személyes azonosításként történő meghatározása e szolgáltatás hatalmas fejlesztése. Az új adatvédelmi politika azonban még mindig tartalmaz szürke területeket, amelyek meghatározzák az invazív adatgyakorlásokat. Ezért még mindig nem tartjuk jónak a Hotspot Shield adatvédelmet.

Ráadásul ez a VPN gyors és sok tartalmat felold. Ha jó streaming VPN-t keres, és nem fél attól, hogy ellenőrizetlen titkosítással rendelkezik: A Hotspot Shield nagyon jó a HD streaming tartalom feloldásához..

Streaming VPN-ként kevés olyan VPN, amelyek ilyen gyorsak - tehát vegye be egy próbafuttatáshoz!

Ami az ingyenes Chrome böngészőt és az ingyenes Hotspot Shield (napi 750 MB) szolgáltatást illeti? Jól működnek, és szó szerint több millió ember használta őket kétségbeesett szükségletek idején. Ez önmagában a Hotspot Shield megérdemel egy nagy pat-ot a hátán.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me