FlashRouters

A FlashRouters egy amerikai székhelyű cég, amely saját maga számára kissé egyedi rést hozott létre. Olyan útválasztókat árusítanak, amelyeket előzetesen felvillantak DD-WRT vagy Tomato firmware-rel. Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk mind a feltöltött útválasztóikat, mind a saját FlashRouters VPN-alkalmazásukat.

ProPrivacy.com Pontszám
8 tízből

összefoglalás

Szorosan együttműködnek sok VPN szolgáltatóval. Ezért valószínűleg együttműködnek a VPN-szolgáltatóval. Ezért a FlashRouters a dobozból elérhető plug-and-play VPN-útválasztó megoldásokat kínál.

Most kifejlesztették saját DD-WRT alkalmazást is, amely kiegészítőként működik a DD-WRT firmware-nél. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyedén válthasson sok népszerű VPN-szolgáltatás között, és hozzáad néhány hasznos VPN-funkciót.


Ár

A FlashRouters 15-20 különféle típusú útválasztót forgalmaz 3 vezető gyártótól: Linksys, Netgear és Asus. Az általuk eladott modellek az alacsony kategóriájú példáktól, például a Netgear R6400-tól (150 dollár), a teljes erőművi útválasztókig, például az ASUS RT-AC5300 (499,99 dollár) között változnak. Ezek az árak hasonlóak, és bizonyos esetekben alacsonyabbak, mint a versenytársak.

Ezen az áron fantasztikus támogatást is kap, amelyet később ebben a bejegyzésben vázolunk fel. Ez drágább, mint ha önmagában megvásárolta az útválasztót, majd maga elvégezte volna, de némi problémával szembesülhet.

A FlashRouters útválasztói mindig sikeresen elővillannak. Ezek helyettesítik az érvénytelen gyártói jótállást a FlashRouters garanciájával (90 napos, két évvel meghosszabbítható pótdíj ellenében).

A VPN alkalmazás ingyenesen elérhető minden támogatott FlashRouters útválasztóhoz.

FlashRouters VPN alkalmazás funkciói

A FlashRouters VPN alkalmazás tele van néhány nagyszerű funkcióval:

 • Könnyen válthat a választott VPN-szolgáltatások között
 • Globális gyilkos kapcsoló
 • Irányelvek útválasztása eszközökhöz
 • Házirend-irányítás gazdagépekhez (domainek)

Jelenleg 11 VPN szolgáltatást támogat: Black Box Unzoner (csak feloldó szolgáltatás), ExpressVPN, HMA, IPVanish, IVPN, NordVPN, Privát Internet hozzáférés (PIA), ProtonVPN, PureVPN, SaferVPN, VyprVPN és Windscribe..

Érdemes megjegyezni, hogy maga a DD-WRT szinte minden olyan VPN szolgáltatáshoz támogatja a kézi konfigurálást, amely támogatja a PPTP-t és az OpenVPN-t. Ezért, ha útválasztót vásárol a FlashRouters-től, de nem akarja használni az alkalmazás által támogatott VPN-szolgáltatások egyikét, akkor ezt megteheti. Ugyanakkor manuálisan kell konfigurálnia, és nem élvezheti az alkalmazás által kínált kiegészítő szolgáltatások előnyeit.

Támogatás

A FlashRouters kiterjedt támogatási mechanizmusokkal rendelkezik: e-mail, jegy, élő csevegés, távoli asztal, tudásbázis és telefon. Bár ezek egyike sem 24/7, örülök, hogy ilyen jelentős tartományt láthatunk.

Élő csevegési, e-mail és jegyrendszereikre általában gyorsan válaszoltak. A legtöbb problémás probléma megoldására képesek voltak. Komplex problémák esetén, ahol hozzáférésük van az asztalához, valószínűleg távoli támogatásra van szüksége. Ezt is teszteltük, és remek volt.

Az alkalmazáshoz telepítési utasításokat is nyújtanak a webhelyükön. Ez magában foglalja a támogatott VPN-szolgáltatók telepítési útmutatásait. Furcsa módon nem az ExpressVPN esetében, amely a tétel legbonyolultabb beállítási követelményeivel rendelkezik.

Néhány problémát tapasztaltunk az alkalmazással kapcsolatban, amikor először néztük meg, de nagyon lenyűgözött a FlashRouters támogatási csoport válaszai. Keményen dolgoztak a problémák azonosításában, és gyorsan kihúzták a firmware-frissítéseket, miután a probléma meggyőződött.

A folyamat

Megkaptuk a megvilágított útválasztót, amely a Tomato firmware-en fut. A dobozban volt egy kézikönyv a beállítások beállításáról és optimalizálásáról is. Az egész folyamat a megrendeléstől az üzembe helyezésig gyors és egyszerű.

A FlashRouters alkalmazás használatához előfizetésre van szüksége az alkalmazás által támogatott VPN-szolgáltatások egyikéhez. Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor regisztrálnia kell egyet.

Az alkalmazás eléréséhez jelentkezzen be az útválasztó DD-WRT vezérlőpultjába böngészőjében -> Állapot lap -> Az én oldalam. Elméletileg a „flashroutersapp.com” címet is beírhatja az URL-sávba parancsikonként, de ez soha nem működött nekünk.

DD-WRT központ

A FlashRouters DD-WRT alkalmazás

Főoldal

Az alkalmazás főoldalán kiválaszthatja VPN-szolgáltatását a támogatott szolgáltatók listájából. A legtöbb esetben egyszerűen be kell írnia a felhasználónevét és jelszavát, ki kell választania egy szerver helyét, és csatlakoznia kell.

Flashrouters VPN alkalmazás

Az egyik probléma, hogy felmerültünk, hogy a kiszolgáló helynevei azon a néven alapulnak, amelyet a szolgáltatók adtak az OpenVPN konfigurációs (.ovpn) fájljaikhoz. Mint láthatjuk az alábbi példában, ezek a nevek egyes esetekben nagyon rejtélyesek lehetnek, és a megfejtéshez szükség van a VPN terminológiájának bizonyos megértésére.!

Flashrouters VPN helyválasztó

Szerencsére az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a VPN-kiszolgálókat a kiválasztott országhoz legközelebb eső szerverek szerint rendezze. Alternatív megoldásként hagyhatja, hogy az alkalmazás kiszolgálót válasszon az Ön számára annak alapján, hogy melyik szervert töltik be legkevesebben egy adott országban.

Flashrouters VPN országválasztó

A FlashRouters arról tájékoztat, hogy tesztjei azt mutatják, hogy a legkevésbé betöltött szerver kiválasztása szinte mindig a legjobb teljesítményt nyújtja (még inkább, mint a szerver kiválasztása az Ön számára legközelebbi országban).

Az alkalmazás fő oldala lehetővé teszi a VPN automatikus csatlakoztatását is, amikor az útválasztó elindul, és engedélyezheti a globális kill kapcsolót..

A legtöbb VPN-szolgáltatáshoz csak felhasználói névre és jelszóra van szükség a csatlakozáshoz, de az ExpressVPN használatával be kell illesztenie a felhasználói igazolást és a magánkulcsot is. Jelenleg nem állnak rendelkezésre utasítások, hogyan kell ezt megtenni, bár a FlashRouters webhelyén a DD-WRT általánosabb utasításaiból tudtuk levezetni az információkat..

Kisebb kérdés az, hogy ha megváltoztatja a VPN szolgáltatót, akkor a bejelentkezési adatok nem kerülnek mentésre a szolgáltató következő kiválasztásakor. Ez a kérdés azonban inkább kellemetlen az áttekintők számára, mint mi magunk, mint a legtöbb VPN-ügyfelet.

Killswitch

Az alkalmazáshoz egy kill kapcsoló tartozik, amely lekapcsolja az útválasztó internetkapcsolatát, ha a VPN-kapcsolat meghibásodik. Ez egy alapvető biztonsági szolgáltatás, amely megakadályozza, hogy valódi IP-címe exponálódjon, amikor ez megtörténik.

A gyakorlatban megakadályozza a DNS-szivárgásokat is, ami nem meglepő, mivel a „kill kapcsoló” az útválasztó tűzfalainak falát használja annak biztosítása érdekében, hogy a VPN interfészen kívül ne lehessen internetkapcsolatot. Mint ilyen, ugyanolyan jól működik az IP szivárgások megelőzésében, mint a kill kapcsoló.

Gyilkosként működik, de kissé túl jól. Néhány percnél tovább nem tudtunk menni, ha a kill kapcsoló be volt kapcsolva, mielőtt elveszítették internetkapcsolatunkat. Ez valószínűleg nem volt annyira bosszantó, ha az alkalmazás azonnal automatikusan újracsatlakoztatta a VPN-t. De ahogy volt, minden alkalommal manuálisan le kellett tiltanunk a kill kapcsolót az internet újbóli használatához.

Nem tartott sokáig, amíg annyira idegesítettünk ezt, hogy pusztán letiltottuk a kill kapcsolót, ami azt is jelentette, hogy elvesztettük a DNS szivárgás elleni védelmet.

Opciók

Az Opciók oldal lehetővé teszi az irányelvek útválasztásának beállítását az eszközök és a gazdagépek számára. Ezt másutt gyakran split-alagútnak hívják. Az eszközök házirend-útválasztása segítségével kiválaszthatja, hogy az útválasztóhoz csatlakoztatott eszközök miként működnek együtt a VPN-kapcsolattal. Három lehetőség áll rendelkezésre:

 • Alapértelmezés: az eszközre és onnan érkező forgalom a VPN alagúton keresztül irányul, ha a VPN engedélyezve van. Ha a gyilkos kapcsoló alapértelmezés szerint be van kapcsolva, akkor a készülék azt is használja.
 • Killswitch: ugyanaz, mint az alapértelmezett, de ha a globális kill kapcsoló engedélyezve van, ha alapértelmezés szerint nincs bekapcsolva.
 • VPN-bypass: az eszközre és onnan érkező forgalom nem megy keresztül a VPN alagúton.

Flashrouters VPN útválasztó választó

A VPN-bypass opció engedélyezéséhez meg kell változtatnia a beállítást a szokásos DD-WRT interfészen, és újra kell indítania az útválasztót. Ez elég egyszerű, és csak egyszer kell megtenni. Úgy működött, ahogy hirdettük, amikor teszteltük.

A házirendek útválasztása lehetővé teszi, hogy meghatározza, hogyan kell kezelni az egyes tartományneveket, IP-címeket vagy IP-tartományokat. A megadott gazdagépekkel való kapcsolatok kényszeríthetők mindig a VPN-en keresztülmenni (függetlenül attól, hogy engedélyezett-e vagy sem), vagy mentesülhetnek a VPN-től..

Flashrouters VPN-házigazdák

Ez nagyon jó, de nagy figyelmeztetéssel jár. Nem működik olyan webhelyeknél vagy szolgáltatásoknál, amelyek több domainre osztódnak fel, ideértve a Netflix, az Amazon, a BBC iPlayer és sok más népszerű streaming szolgáltatást..

Tekintettel arra, hogy a saját országában az olyan streaming szolgáltatások mentessége, amelyek egyébként blokkolják a VPN-kapcsolatokat, jelentős ok arra, hogy ezt a funkciót igénybe vegyék, ez kissé kiábrándító. Valójában úgy tűnt, hogy nem is működik a google.com webhelyen, amely példát mutat a dokumentációban!

A DNS szivárog

Az IPv4 DNS és WebRTC szivárgásokat futtattuk az ipleak.net segítségével. Nem tudtuk kipróbálni az IPv6 szivárgást, mivel ISP nem támogatja az IPipv6 kapcsolatokat.

Nem találtunk DNS-szivárgást vagy WebRTC-szivárgást az útválasztóhoz csatlakoztatott Windows és Android-eszközökön, de a MacBook-on rendszeres IPv4 DNS-szivárgást tapasztaltunk, amikor a VPN-t a kill kapcsoló engedélyezése nélkül használtuk.

A Firefoxban és a Chrome-ban teszteltük a Private / Stealth módot is, hogy a gyorsítótárazási problémák ne szennyezzék az eredményt. Hangsúlyozzuk, hogy ezek rendszeres DNS-szivárgások voltak, nem pedig a böngésző szivárgásai a WebRTC-n keresztül.

Mint már megjegyeztük, a globális kill kapcsoló bekapcsolása megoldotta a problémát. A FlashRoutersnek valóban fontolóra kell vennie a globális megszakító kapcsolójának átnevezését „Globális megszakító kapcsoló és DNS szivárgásvédelem” -re. De amint azt is megjegyeztük, a megszakító kapcsoló annyira bosszantó volt, hogy kénytelenek voltunk kikapcsolni azt. Ez DNS-szivárgást okozott nekünk.

A FlashRoutersnek figyelmeztetnie kell az embereket, hogy használják a DNS szivárgás elleni védelemre. Máskülönben sok felhasználó valószínűleg boldogság nélkül nem veszi tudomásul, hogy valószínű IP-jével szörfözhet, amikor azt gondolják, hogy el van rejtve a VPN mögött..

FlashRouters: Következtetés

Tetszett nekünk

 • Ez a legegyszerűbb mód a VPN beállítására az útválasztón!
 • Ingyenes alkalmazás az összes támogatott FlashRouters útválasztóhoz
 • A VPN-szolgáltatások széles köre támogatott
 • Házirend-irányítás (split alagút) az eszközök számára
 • Házirend-irányítás a házigazdák számára
 • Globális kikapcsoló (DNS szivárgásvédelemként is szolgál)
 • Fantasztikus támogatás
 • Kiváló útválasztók

Nem voltunk benne annyira biztosak

 • A házirendek irányítása a házigazdák számára nem működik sok olyan webhelyen, ahol ez lenne a leghasznosabb

Utáltuk

 • A felhasználókat figyelmeztetni kell arra, hogy engedélyezzék a kill kapcsolót annak biztosítása érdekében, hogy ne történjen DNS szivárgás
 • A gyilkos kapcsoló annyira instabil volt, hogy le kellett tiltanunk. Ez azt is jelentette, hogy elveszítettük a DNS szivárgás elleni védelmet.

A FlashRouters DD-WRT alkalmazás messze a legegyszerűbb módszer a VPN használatára egy útválasztón. Időszak. És a globális gyilkos kapcsoló alól mentesítve, ez jól működik. A házirendek irányítása a házigazdák számára szintén elvben nagyszerű - ha csak találnánk egy weboldalt, amely működik, akkor azt akarjuk használni!

Azok a problémák, amelyek a kill kapcsolóval voltak, egy teljes ütköző. Túl instabilnak találtuk a használatot, ezt a problémát csak az a tény súlyosbítja, hogy a DNS-szivárgásokat akkor észleltük, amikor a kill kapcsoló nem volt engedélyezve.

A villogó útválasztók azonban fantasztikusak, és összességében nem találunk sok hibát a FlashRouters segítségével! Ha DD-WRT vagy Paradicsom útválasztót szeretne, és fél attól, hogy magától is megteszi - ez a válasz! Keresse meg a FlashRouters szolgáltatást, hogy többet megtudjon az előzetesen villogott VPN útválasztók csodálatos világáról. Vagy keresse meg a legjobb eladót a Linksys WRT3200ACM-t egy olyan VPN-útválasztóra, amelyről ismert, hogy félelmetes érték..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me