Faceless.me

ProPrivacy.com Pontszám
3.5 tízből

összefoglalás

A Faceless.me jó indulást kapott a felülvizsgálatunk során a szolgáltatás nagylelkű ingyenes kínálata miatt. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ingyenes verzió korlátozott sebességgel és nem képes VPN-kiszolgálók közötti váltásra. Mégis, mivel gyors és egyszerű névtelenség-megoldás, érdemel némi hitelt.

Érzelmeink egyre keveredtek, amikor elkezdtük részletesebben feltárni a megoldást. A sebesség-teszt eredményei nagyon változatosak voltak a különböző szerverek között, és néhány irritáló probléma merült fel az iPhone VPN alkalmazásukkal kapcsolatban. Szintén tapasztaltunk néhány betöltési időtúllépési problémát magával a szolgáltató webhelyével kapcsolatban, amelyek aggodalomra adtak okot.

Úgy tűnik, hogy a megoldás fejlesztésén dolgoznak, és mivel ingyenesen kipróbálni lehet, tartózkodnánk a teljes elbocsátástól, de a teljesítményhez valóban javulni kellene, ha nem minősített ajánlást adunk nekünk..


Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  7 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Ciprus
 • Egyidejű kapcsolatok
  1
 • Országok
  3

Jellemzők

 • Csatlakoztassa indításkor
 • 3 szerverhely (USA, Hollandia, Oroszország)
 • Ingyenes lehetőség
 • OpenVPN
 • PPTP
 • Nincsenek felhasználási naplók
 • A P2P támogatott

Látogassa meg a Faceless.me webhelyet »

Sebesség és teljesítmény

Mint általában, a Speedtest.net használatával számos sebesség-tesztet végeztünk a VPN-megoldás teljesítményének értékelésére.

Először is, amint általában, szükségünk volt egy tesztcsatlakozásunk referenciaértékére, így sebesség-tesztet végeztünk, miközben leválasztottuk a VPN-t. VPN nélkül alig 7Mbps letöltési sebességet értünk el.

Ezután a fizikai helyzetünkhöz legközelebbi szerverrel kezdve csatlakoztunk a hollandiai Faceless.me-hez, és elvégeztünk egy második tesztet, amelyben 5,26 Mbps letöltési sebességet értünk el..

A VPN-kapcsolat fölött a sebesség körülbelül 1,5Mbps-rel csökkent. Nem rossz eredmény, és nem is a legjobb, amit valaha látunk.

Ezután csatlakoztunk a Faceless.me oroszországi szerveréhez, és az eredmény sokkal rosszabb volt, 1,46 Mbps sebességgel:

Végül csatlakoztunk az amerikai VPN szerverhez, és letöltési sebességük 2,58Mbps volt. Noha ez kissé jobb volt, mint az oroszországi eredmény, ez még mindig a referencia-letöltési sebesség kevesebb mint felét képviselte.

Összességében a teszteredményeink zavaróan vegyesek voltak.

Árképzés és tervek

Amint a bevezetésben említésre került, a Faceless.me egyedülállóan nagyvonalú szolgáltatás, mivel a szolgáltató akár 2 GB-os VPN-forgalmat kínál teljesen ingyenesen és bármilyen feliratkozás nélkül. Mint fentebb említettük, a sebesség korlátozott az ingyenes szolgáltatáson, és nem lehet váltani a VPN-kiszolgálók között.

Azok számára, akik továbbra is igénybe akarják venni a szolgáltatás használatát a szabad időszakon túl, vagy igénybe akarják venni az extra sebességet és funkcionalitást, a prémium csomag két egyszerű változatban érhető el..

A három hónapos korlátlan forgalmi előfizetés 19,95 dollárba kerül, a hat hónap pedig 29,95 dollárba kerül, évente 59,90 dollárra dolgozva, ami a szolgáltatás árát az átlag legalacsonyabb szintjéhez vezet. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ha (mint mi) Európában tartózkodik, az áfát hozzáadják az árhoz.

Adatvédelem és biztonság

Az a tény, hogy a Faceless.me lehetővé teszi a szolgáltatás korlátozott verziójának használatát valódi regisztrációs eljárás nélkül, azt jelenti, hogy ez nagyszerű választás lehet azok számára, akik gyors, egyszeri adatvédelmi megoldást akarnak..

A továbbfejlesztett műszaki részletekre építve a Faceless támogatást nyújt a PPTP és az OpenVPN számára. A titkosítás 1024 bites RSA, a támogatási osztály szerint.

A VPN-szolgáltatások sok felhasználója érdekli a szolgáltató naplózási politikáját. A Faceless.me a GYIK-ban megerősítik, hogy nem vesznek nyilvántartást a felhasználói tevékenységekről.

Végső gondolatok

Nagyon nagy reményeink voltak a Faceless.me iránt, és INGYENES VPN szolgáltatásként megfelel bizonyos elvárásoknak; 2 Gb teljesen ingyenes és névtelen forgalom vonzó lesz némelyek számára.

Fizetős szolgáltatásként azonban a Faceless még mindig úgy érzi, mint valami folyamatban lévő munkát. Azt találtuk, hogy a webhely időkorlátjai zavaróak, és egész napunk volt, amikor iPhone-junk nem kapcsolódott be egy jelszó hiba miatt, amely később megoldódott. Az a tény, hogy a szolgáltató kijelenti, hogy továbbra is a szolgáltatás területén dolgoznak, megnyugtató.

Még néhány munkával a Faceless.me ajánlott szolgáltatássá válhat. A jelenlegi helyzetben sajnos nem egészen ott van.

Látogassa meg a Faceless.me webhelyet »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me