ExpressVPN útválasztó


 • Árazás

  Tól től $ 299.00
  / hónap

A VPN Router nagyszerű módja annak, hogy minden eszköz automatikusan védett legyen. Az ExpressVPN kézbesítette az ExpressVPN Router nevét. Mint számíthat tőlük, ez valami vadállat.

ProPrivacy.com Pontszám
8.5 tízből

összefoglalás

Noha van hátrányai, rendkívül könnyen használható, és garantálja a legjobb internetes és VPN-sebességet. Olvassa tovább az ExpressVPN Router áttekintését és útmutatóját, hogy többet megtudjon.

Mi az ExpressVPN Router??

expressvpn wifi router

Az ExpressVPN router áttekintésében (vagy pontosabban az ExpressVPN Linksys WRT1200AC Router áttekintésben) azt találtam, hogy a nagy teljesítményű hardver nagyszerű VPN útválasztót tesz lehetővé. De az alapegység olcsóbb, teljesebben felszerelt, és egyébként tartalmaz egy OpenVPN klienst. Amint az a közelmúltbeli ExpressVPN áttekintésből látható, nagyon lenyűgözött ez a nagy horderejű VPN-szolgáltató.

Amellett, hogy a legtöbb platformon könnyen használható egyedi szoftveralkalmazásokat kínál, az ExpressVPN együttműködik a FlashRouters céggel
testreszabott ExpressVPN útválasztókat kínál. Ezek az útválasztók a Linksys WRT1200AC és a Linksys WRT1900ACS készlet hardvert használják, amely előre megvillanva és előre konfigurálva van az ExpressVPN egyedi OpenWRT firmware alkalmazásával.

Ebben az áttekintésben mélyrehatóan áttekintem az kissé olcsóbb ExpressVPN Linksys WRT1200AC terméket.

Az ExpressVPN Linksys WRT1200AC útválasztó beállítása

A beállítás alapvetően a következőket foglalja magában:

 1. Csatlakoztassa a WRT1200AC készüléket a szélessávú modemhez vagy útválasztóhoz.
 2. Csatlakoztassa készülékeit ehhez akár Wi-Fi-vel, akár egy Ethernet-kábel csatlakoztatásával.
 3. Hitelesítse ExpressVPN-fiókját a megadott hitelesítési kóddal.
 4. Válasszon egy VPN szervert.

És ez az! Szüksége lehet egy extra lépésre, ha közvetlenül csatlakoztatja a kábelmodemhez. A teljes útmutató itt található. Az útválasztó VPN-hez történő használatához előfizetéssel kell rendelkeznie az ExpressVPN-vel. Használhatja azonban egyszerű VPN nélküli routerként előfizetés nélkül. A praktikus új funkció a split-alagút. Ez azt jelenti, hogy néhány csatlakoztatott eszközt átirányíthat a VPN-en keresztül, miközben mások számára lehetővé teszi az internet elérését a VPN-en kívül.

ExpressVPN Linksys WRT1200AC

ExpressVPN router hardver és szolgáltatások

 • 11ac 5,8 GHz rádiófrekvencia, 802,11 a / b / g / n
 • Az AC1200 sebessége akár 867Mbps az 5 GHz-es sávban, 400Mbps a 2,4 GHz-es sávban
 • 3GHz kétmagos ARM CPU
 • 128 MB flash memória tárolás és 512 MB DDR3 RAM
 • 2x állítható, kivehető antennák, amelyek „maximális hatótávolságot és teljesítményt biztosítanak egy- és többszintes épületekben”
 • 4x gigabites (1 GbE) Ethernet port
 • A 12 V-os 1A tápegység számos nemzetközi adapterrel érkezik (olyan nagyszerű nekem, mint egy britnek!)

A készlet hardver tartalmaz egy 1x eSATA portot a fájlok megosztására a hálózaton keresztül, legfeljebb 3Gbps adatátviteli sebességgel (USB 2.0 portként is szolgálhat) és 1x USB 3.0 port a külső tároláshoz. Sajnos ezeket a portokat az ExpressVPN firmware nem támogatja, ezért nem állnak rendelkezésre használatra.

Az 1,3 GHz-es kétmagos ARM processzor nagyon nagy teljesítményű. Ez nagyon fontos egy VPN útválasztóban, mivel az erősen titkosított OpenVPN kapcsolat feldolgozása nagyon processzorigényes. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb útválasztó a VPN-re konfigurálva küzd, és lassú internetkapcsolatot eredményez. A Wi-Fi teljesítménye azonban nem olyan lenyűgöző.

A WRT1200AC támogatja a kettős stream (2x2), nem pedig a gyorsabb három stream (3x3) Wi-Fi szabványt. A 3x3 elméleti legnagyobb sebessége 1300Mbps az 5 GHz-es sávban, és 60Mbps a 2,4 GHz-es sávban. Ugyanakkor a 3x3 valódi teljesítménynövekedése gyakran minimális, és a kettős adatátvitel még mindig sokkal gyorsabb, mint a leggyorsabb internetkapcsolat. Ami az útválasztót használja a VPN-hez, a WRT1200AC nagy teljesítményű processzora messze a legfontosabb tényező. Érdemes megjegyezni, hogy a két leválasztható antenna kicserélhető egy harmadik fél által biztosított nagy teljesítményű alternatívákra. Ez növelheti az útválasztó Wi-Fi-tartományát.

Firmware szolgáltatások

Az itt felülvizsgált WRT1200AC egységet az ExpressVPN előzetesen átvilágította egyéni firmware-rel. Ez azt jelenti, hogy a Linksys GUI-t a WRT1200AC-hoz felváltotta az ExpressVPN alkalmazás. Akárcsak az állományban található Linksys firmware-hez, az ExpressVPN firmware alkalmazás a nyílt forráskódú Linux alapú OpenWRT egyedi verzióját is.

Az ExpressVPN firmware alkalmazás

ExpressVPN Firmware App

A DD-WRT-vel ellentétben az OpenWRT-nek nincs alapértelmezett felhasználói felülete. Ehelyett egy olyan platform, amelyre mások csomagok építhetnek. Vadul bővíthető, de a fejlesztők testreszabását igényli, hogy hasznos legyen a végfelhasználók számára. Nem meglepő, hogy az ExpressVPN OpenWRT verziója elsősorban a sima és gondtalan VPN-élmény biztosításával foglalkozik. Végül is a könnyű használat az ExpressVPN jellemzője! Ebből a célból az útválasztó alkalmazás lehetővé teszi az OpenVPN protokoll (TCP vagy UDP) és a szerver helyének kiválasztását (136 város 87 országban). A tűzfal biztosítja, hogy ne lehessen DNS-szivárgás. Mivel az összes internetes forgalom a VPN-alagúton keresztül megy keresztül az ExpressVPN szervereire.

Szivárgásvédelem

A tűzfalat előre konfigurálták, hogy megakadályozzák a DNS-szivárgásokat, és mint kill kapcsoló. Kívánhatja tovább, ha szeretné. Ha szükséges, statikus IP-címet is kiválaszthat, amely a rendszer távoli eléréséhez hasznos. A tűzfal segítségével tovább lehet portolni.

A hálózat elemzése

Mint mindig, a VPN útválasztón történő futásának szépsége azt jelenti, hogy annyi eszközt csatlakoztathat, amennyit csak akar, az útválasztóhoz. Ezért a VPN megvédi a hálózatot használó eszközöket. Ez magában foglalja az olyan eszközöket, mint például az intelligens TV-k és a játékkonzolok, amelyeket általában nem lehet VPN használatára konfigurálni. Ami nagyszerű a geo-hamisításhoz.

Az alkalmazás különféle eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a helyi hálózat figyelését és elemzését.

Fontos tudni, hogy a Linksys eredeti firmware olyan funkciókat kínál, amelyek nem érhetők el az útválasztó ExpressVPN verzióján. Ezek magukban foglalják az eSata és az USB 2.0 / 3.0 támogatást (ahogy korábban említettük), valamint a jel optimalizálását. A Linksys egy mobilalkalmazást is kínál, amely lehetővé teszi a fejlett távoli hálózatkezelést és a szülői felügyeletet. Ezek az ExpressVPN útválasztón nem érhetők el.

Következtetés

A készletben a Linksys WRT1200AC jó közép- és felső kategóriájú útválasztó (csúcskategóriás hardver, közepes végű WiFi teljesítmény). Az a tény, hogy egy nagyon erőteljes processzor sportol, VPN-útválasztóként valóban kifizetődik, mivel egyértelműen megkönnyíti a VPN-kapcsolat titkosításához és visszafejtéséhez szükséges extra feldolgozást..

Az ExpressVPN firmware, ahogy a vállalatok más termékeire jellemző, nagyon egyszerűen beállítható és használható. Hihetetlenül működik, és kiváló VPN teljesítményt nyújt. Ezzel az útválasztóval élvezheti a jelenleg elérhető legjobb VPN-kapcsolat sebességét. A probléma az, hogy az Amazon részvényválasztója kevesebb, mint az ExpressVPN verzió árának felére kerül. Ezen felül sokkal több funkcióval rendelkezik (és jobb Wi-Fi-teljesítmény). Az OpenVPN kliens beépítése a részvény firmware-ébe azt is jelenti, hogy könnyedén beállíthatja az útválasztót az ExpressVPN (kiváló) szolgáltatás igénybevételéhez, miközben élvezheti a router gyártója által tervezett összes szolgáltatást..

De a FlashRouters ExpressVPN Linksys WRT1200AC a legjobb VPN-szolgáltatásokat használja. Beépített DNS-szivárgás-védelmi és megszakító-kapcsolót kínál, WebRTC-szivárgás-védelmet és lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely eszközök használják a VPN-t (split alagút). A személyes támogatás (opcionális TeamViewer támogatással) szintén nagy plusz.

Teljes plug-and-and-play VPN-megoldásként örömmel használjuk.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me