Encrypt.me


 • Árazás

  Tól től $ 8.33
  / hónap

 • Elérhető:


  • iOS

  • Android

  • ablakok

  • Mac operációs rendszer
 • unblocks:


  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
3 tízből

összefoglalás

Az Encrypt.me egy régóta működő amerikai VPN-szolgáltatás, amely a közelmúltban a J2 Global csoport tagja lett. A mögötte lévő J2 Global támogatásával az Encrypt.me valószínűleg olyan szolgáltatás is lesz, amelyet a jövőben figyelni kell. De jelenleg küzd, hogy megkülönböztesse magát a tömegtől.

Gyors statisztika

 • Országok
  44
 • igazságszolgáltatás
  Egyesült Államok
 • Egyidejű kapcsolatok
  100

Árazás

A Encrypt.me különbséget tesz a „bérletek” és az előfizetések között, de az 1 hetes bérlet meglététől eltekintve az egyetlen különbség az, hogy a bérletek fizetése nem automatikusan megújul, míg az előfizetéseknél.

Az Encrypt.me árazásának szokatlan jellemzője, hogy a személyes terveken kívül családi és csapatterveket is kínál (akár nagyon nagy csoportok számára is).

A Encrypt.me kijelenti, hogy „egyszerre több eszközt is használhat, ha úgy tetszik” egyetlen korlátlan adatfiókban. Úgy tűnik, hogy a családi vagy csapatszámla fizetése (feltehetőleg, ha a csapat nem túl nagy) nagyrészt az ügyfelek őszinteségének kérdése.

Ennek ellenére havi 12,99 USD-ig öt családtag számára a családi ár meglehetősen alku.

Az Encrypt.me havonta 2,99 dollárért kínál Mini csomagot is, amelynek 5 GB-os adatkorlátja van. Minden befizetés csak hitelkártyával vagy betéti kártyával történik, és a Stripe kezeli.

Az új felhasználók igénybe vehetik a 14 napos ingyenes próbaverziót, amelyet örömmel jegyezünk meg, hogy nincs szükség hitelkártya-adatokra. A regisztrációhoz érvényes e-mail címre van szükség, és az Encrypt.me lépéseket tesz az eldobható címkéhez.

Jellemzők

 • Alkalmazások elérhetők iOS, Android, macOS és Windows rendszerekre
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Kiszolgálók 44 országban (beleértve az „Afrikát”, amely kiderül Dél-Afrikára)
 • Auto-Secure
 • „OverCloak”
 • Tartalom szűrése
 • Biztonsági ellenőrzés

A torrenting alapértelmezés szerint le van tiltva és a 14 napos ingyenes próbaverzió alatt, de a fizető ügyfelek kérhetik a blokk feloldását. Különösen hiányzik az összes platformon bármilyen típusú kill kapcsoló.

Auto-biztos

Ha ismeretlen hálózatot észlel, a VPN automatikusan aktiválódik a forgalom védelme érdekében.

Overcloak

Ha nem megbízható hálózathoz csatlakozik, ez a szolgáltatás automatikusan korlátozza az internet-hozzáférést, amíg a VPN-kapcsolat meg nem jön. Ez a szolgáltatás csak az asztali klienseken érhető el.

Tartalom szűrése

Ez a szolgáltatás az írás idején nem érhető el, de várhatóan hamarosan bemutatkozik. DNS blokkoló listákat használ a hirdetések, felnőttkori tartalmak, rosszindulatú programok, közösségi média és hasonló nem kívánt tartalmak blokkolására.

Ez nagyon hasonlít arra, amit a legtöbb böngészőalapú hirdetés-blokkoló tesz, de nagyon jó, ha van egy mindent egyben megoldás.

Biztonsági ellenőrzés

Az Encrypt.me 2016-ban biztonsági ellenőrzésen ment keresztül, egy utóellenőrzéssel, amelyet 2020 novemberében tettek közzé. Más VPN-szolgáltatásokkal ellentétben az Encrypt.me az ellenőrzés teljes, nem szerkesztett szövegét elérhetővé tette a weboldalán, és ezt mi nagyon üdvözöljük. . Az ellenőrzés kiterjed az Encrypt.me alkalmazásaira és korlátozott mértékben webhelyére. Vegye figyelembe, hogy ez egy műszaki biztonsági ellenőrzés, és nem jár eljárási kérdésekkel, például naplózással. Az ellenőrzés eredménye pozitív volt.

Nem találtak komoly problémát, és a felfedezett problémákat az Encrypt.me fejlesztői kijavítják, mivel ezt gépeljük. Ez mind nagyszerű, de nem változtat azon a tényen, hogy szivárgásokat észleltünk a Window kliensben.

Az Encrypt.me feloldja a Netflix blokkolását?

A tesztek során az US Netflix észlelte, hogy VPN-t használunk, és blokkolt bennünket. Egy brit szerverhez való csatlakozás azonban lehetővé tette számunkra a BBC iPlayer nézését.

Sebesség és teljesítmény

Kérjük, olvassa el a legfrissebb súlyozott eredményeket a Speed ​​Testing oldalon, de az Encrypt.me írásakor a tizenegyedik helyen áll a leggyorsabb VPN-listánkban. Ami egyáltalán nem túl rossz, bár ezt nem egyezteti meg egy meglehetősen szokásos 198,8 Mb / s sebességű maximális sorozatfelvételi eredmény..

A DNS keresési ideje meglehetősen középút, bár a pillanatnyi átlagos kapcsolatidő mindössze 2,7 másodperc (legfeljebb 4,0 másodperc) azt jelenti, hogy a VPN indításakor nem hagyja magát lógni..

IP szivárgások

A macOS-ban örülünk, hogy semmilyen IP-szivárgást nem fedeztünk fel. A Windows rendszerben azonban rendszeres DNS-szivárgásokat és IPv6-szivárgásokat észleltünk a WebRTC-n keresztül. Jelenleg nem tesztelhetjük az IPv6 szivárgást a mobil platformon, de az IPv4 szivárgását semmilyen formában nem fedeztük fel Androidon vagy iOS-on.

Egyszerű használat

A weboldal

A webhely elég okosnak tűnik, de elégtelen információkkal rendelkezik. És ha rendelkezésre áll információ, akkor ez gyakran rosszul elavult - néhány cikk a 2011-es évre nyúlik vissza! Reméljük, hogy a dolgok megváltoztak az elmúlt években!

Egy blog sok digitális tintát költ azzal, hogy megmagyarázza, hogy a VPN-ket miért nem szabad soha „anonimnak” tekinteni. Noha ez sok szempontból igaz, és rámutatni, hogy a VPN-szolgáltatás kissé dicséretes, nekünk is úgy hangzik, mint a Titkosítás. szívesen mentem fel VPN-szolgáltatóként vállalt kötelezettségeiről.

Nem, a VPN-t soha nem szabad 100% -ban biztonságosnak tekinteni, és nem garantálja a névtelenséget. De jól sikerült, hogy a VPN sokat tehet a magánélet védelme érdekében online állapotban. Amint azt a felülvizsgálat többi részéből láthatjuk, az Encrypt.me egyszerűen nem tette meg a VPN-adatvédelem megfelelő elvégzéséhez szükséges sok lépést (rád nézünk, kapcsolódási naplók és nincs megszakító-kapcsoló)..

Támogatás

A weboldalon számos GYIK található, amelyek nem válaszoltak a feltett kérdésekre. Az élő csevegés támogatása elérhető, ha már megkaptad a konzervált válaszokat, de a támogatási csapat főként az. székhelye Ausztráliában. Ha az ausztráliai munkaidőn kívül kapcsolatba lép a támogatással, később e-mail válasz érkezik.

Ahogy ezt a felülvizsgálat későbbi részében láthatjuk, a kapott válaszok messze nem voltak kielégítőek.

Feliratkozás

Az Encrypt.me fiók regisztrálása nagyon egyszerű. A 15 napos ingyenes próbaverzió előnyeinek kihasználásához egyszerűen adjon meg egy érvényes e-mail címet és jelszót, és induljon. A megerősítő e-mail linket tartalmaz a letöltési oldalra a weboldalon.

A szoftver

Alkalmazások érhetők el MacOS, iOS és Android rendszerekre. Rendelkezésre áll egy Windows (7 vagy újabb) alkalmazás is, de ez csak bétaverzióban van, így az Encrypt.me nem tesz ígéretet stabilitására vagy biztonságára vonatkozóan. Amit, amint láttuk, ugyanolyan jó.

Van még egy „Fire OS alkalmazás”, bár ez csak a szokásos Android (nem Android TV) alkalmazás, amelyet az Amazon App Store-on elérhetővé tettek..

Nem állnak rendelkezésre beállítási útmutatók vagy OpenVPN konfigurációs fájlok a manuális beállításhoz nem támogatott eszközökön vagy harmadik fél VPN-ügyfeleinél.

A macOS kliens

A macOS kliens meglehetősen egyszerű ügy, de a munkát nagyon jól elvégzi.

Encrypt.me Mac OS Client

Az Auto-Secure és a OverCloak funkciók egyaránt elérhetők a macOS-ban. Az alkalmazás lehetővé teszi az UDP és a TCP mód közötti váltást is, ami szinte biztosan azt jelzi, hogy az OpenVPN protokollt használja.

A mobil alkalmazások

Az Android biztonsági alkalmazászár funkciójának kivételével, amely jelszóval biztosítja az alkalmazást, az Android és iOS alkalmazások azonosnak tűnnek. Az Android azonban OpenVPN-t használ, míg az iOS alkalmazás az IKEv2-t használja.

Encrypt.me mobil kliens

Mindkettő automatikusan biztonságos a WiFi hálózatok számára, és általában jól működnek. Annak ellenére, hogy egyik alkalmazás sem rendelkezik kapcsolóval, az Android újabb verziói már magukban az operációs rendszernek beépített kill kapcsolóval rendelkeznek.

A Window kliens

A Windows kliens nagyon hasonló a macOS klienshez, és támogatást nyújt az Auto-Secure és a OverCloak számára. Az IKEv2-t használja, nem pedig az OpenVPN-t.

Encrypt.me Windows Client

Annak ellenére, hogy a weboldal mondja, megbízhatóan tájékozódunk arról, hogy a Windows kliens már nem bétaverziós. Tehát kevés kifogás van az észlelt IPv6 és WebRTC szivárgások számára.

Magánélet

igazságszolgáltatás

Az Encrypt.me székhelye a texasi Dallasban található, de jelenleg a J2 Global tulajdonában van, egy amerikai székhelyű esernyő cég, amely hivatalosan hét másik VPN márkanévvel is rendelkezik. Ide tartoznak az IPVanish és a StrongVPN, valamint a SaferVPN. Ezen felül számos más VPN-termékhez fehér címke szolgáltatásokat is nyújt.

Az Egyesült Államokban nincsenek kötelező adatmegőrzési törvények, de az NSA és más kormányzati szervek által végzett tömeges megfigyelés mértéke és hatóköre, amint azt Edward Snowden leleplezte, azt jelenti, hogy körültekintően feltételezhetjük, hogy minden adatvédelem veszélybe került az adatvédelem területén. valamilyen módon.

Naplók

Az Encrypt.me a VPN-szolgáltatás felhasználóinak összeköttetési (napi metaadat) naplóit tárolja.

 • Az elküldött és fogadott byte-ok száma
 • A csatlakoztatott idő
 • A csatlakoztatott IP-cím és a hozzárendelt (virtuális) IP-cím
 • A kimenő kapcsolat forrásportja, kezdési és befejezési idővel

Ezt némileg enyhíteni kell, mivel törlésük előtt csak 16 napig őrzik őket. Ez nem túl hosszú, de valószínűleg elegendő idő a bírósági végzés megszerzésére, ha elegendő prioritást kap.

A szolgáltatás kiterjedt webhely-követést is alkalmaz, ideértve a Google Analytics követőinek használatát is. Az alkalmazásokon belül az elemzési adatokat a harmadik fél Fabric.io és a Google Firebase szolgáltatásai gyűjtik, bár lehetséges az alkalmazáson belüli leiratkozás..

Az EU-n belüli vagy az EU-ban lakóhellyel rendelkező ügyfelek élvezik a GDPR-ben meghatározott szokásos adatvédelmi előnyöket.

Műszaki biztonság

A Windows és az iOS alkalmazások az IKEv2 VPN protokollt, míg a macOS és Android alkalmazások az OpenVPN protokollt használják. A használt OpenVPN beállítások (amennyire meg tudjuk határozni):

Adatcsatorna: AES-256-CBC rejtjel SHA256 adathitelesítéssel.

Vezérlőcsatorna: a részletek nem állnak rendelkezésre, bár röviden megemlítették az AES-GCM használatát. Mivel ez az OpenVPN konfigurációs fájlokban nincs meghatározva, azzal fenyegethetjük, hogy az AES-256-GCM titkosításként és az adatok hitelesítéséhez egyaránt használható a TLS csere során.

Nem tudjuk, hogyan biztosítják a kulcscserét, vagy használják-e a tökéletes határidős titkot.

Ha többet szeretne tudni erről a témáról, kérjük, olvassa el a VPN-titkosítás végső útmutatóját. Arra is kérdeztük a támogatást, hogy az Encrypt.me egyszeres foglaltságú csupasz fém VPN-kiszolgálókat vagy virtuális szervereket használ-e (szoftver-alapú VPS példányok megosztott szerveren). Vagy keverék ...

- Bonyolult kérdés. A hálózat hatalmas. Elsősorban a saját szervereinket, de nem bérbe adjuk a VPS-t a tárhely szolgáltatóitól, és beépítjük a hálózatba, ha erre számít. ”

Ami őszinte legyünk, senkit sem hagy okosabbá. Mint már említettem, egyik alkalmazás sem rendelkezik semmiféle megszakító kapcsolóval, tehát ha a VPN-kapcsolat megszakad, akkor az Ön IP-címe ki lesz téve az internetnek.

Mint azt már megjegyeztük, és ahogyan a legfrissebb biztonsági ellenőrzés eredményei is találtuk a Windows klienst inkább Windows rendszerűnek.

Végső gondolatok

Azon kívül, hogy az Egyesült Államokban székhellyel rendelkeznek, és sokkal több naplót vezetnek, mint szeretnénk, az Encrypt.me programban semmi nem baj, kivéve egy nagyon szivárogtató Windows klienst.

A nap végén az Encrypt.me elég tisztességes VPN-szolgáltatás. De a mai rendkívül versenyképes piaci térségben a viszonylag magas vételi ár és a funkciók hiánya miatt az értékvesztés valami kemény eladást jelent.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me