EarthVPN


 • Árazás

  Tól től $ 3.06
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Pontszám
6 tízből

összefoglalás

A EarthVPN a közelmúltban hullámokat hajtott végre (bocsásson meg a vegyes metaforákra!), Köszönhetően egy nagyon alacsony költségű szolgáltatásnak, amely nem tartja naplóját, és néhány nagyon csúcsminőségű szolgáltatást kínál. Egyesek azt gondolják, hogy az üzlet valóban „túl jó ahhoz, hogy igaz legyen”, és azzal vádolták, hogy mézeskanna (bármi bármilyen bizonyíték nélkül!). Nyilvánvalóan nem tudtuk megvárni, hogy az új izgalmas szolgáltatót gyors ütemben bemutassuk, és látni fogja, hogy imádtuk a magánélet iránti elkötelezettségét, az alacsony árat és a szolgáltatáskészletet, de kissé aggódtak bizonyos teljesítményproblémák miatt..

Gyors statisztika

 • Országok
  54
 • Egyidejű kapcsolatok
  3
 • igazságszolgáltatás
  Ciprus
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  22,66 Mbps

Jellemzők

torrentezés-
Összes kiszolgáló 190
Országok 54
Egyidejű kapcsolatok 3
Router támogatás
Támogatott útválasztók DD-WRT
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Kombináció
Kikötőszállítás
Port kiválasztása

 • Nincs napló
 • AES OpenVPN titkosítás (265 bites áll rendelkezésre)
 • SSTP elérhető
 • A Bitcoin fizetését elfogadja, és van egy megbízható rendszere, amely megakadályozza, hogy más tranzakciók kapcsolódjanak a felhasználókhoz
 • Akár 3 egyidejű eszköz (kis díj ellenében)
 • Jó SSTP sebesség

Gyorsaságok és teljesítmény

A VPN-kapcsolatot teszteltük a 20 meg brit szélessávú eszközünkkel. A sebességteszt több mint felével lecsökkentette a csatlakozási sebességet, kb. 9 Mbps-ra a londoni szerveren és 12 Mbps-ra a svájci szerveren. Ez nem rendkívül jó, de nem a legrosszabb VPN, amellyel valaha is találkoztunk.

Mivel kicsit csalódottak voltunk a kezdeti OpenVPN tesztekben, inkább az UPD protokoll használatával próbáltunk csatlakozni (ami elméletileg gyorsabb). Ez azonban alig változott. Az SSTP eredmény azonban nagyon jó volt, a sebesség 18 Mbit / s-hoz közelebb került.

Úgy döntöttünk, hogy kicsit több tesztelést teszünk az OpenVPN kapcsolatra, és úgy találtuk, hogy az eredmények nagyon szerverfüggőek, mivel sok európai szerver gyorsabbnak bizonyult, mint a helyi Egyesült Királyságban. Néha azonban nehezen tudtunk néhány szerverhez kapcsolódni (leginkább Hollandiában). Ami a megbízhatóságot illeti, a tesztelési időszak alatt nem volt lekapcsolódás. Az egyik végső tesztünk a DNS-szivárgások ellenőrzése és a EarthVPN repülési színekkel való átvitele volt.

Szivárgásvizsgálat

ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 22.66
Adat korlátozások
Sávszélesség korlátozások
Az IPv4 szivárgás észlelve?

Ár

1 hónap

$ 3.06
havonta

Az alapvető VPN-csomag hihetetlenül zsebbarátként érkezik havonta 3,99 USD (vagy évente 39,99 USD), ami a EarthVPN szinte a legolcsóbb szolgáltatáshoz, amelyet eddig áttekintettünk. Egy ilyen alacsony árért várhat egy kissé korlátozott szolgáltatást, de még a legalapvetőbb csomag hozzáférést biztosít azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyeket sok más VPN szolgáltató sokkal többet számít fel * (vagy egyáltalán nem kínál), beleértve a PPTP / L2TP / SSTP / OpenVPN protokollok és hozzáférés 87 szerverhelyhez 32 országban (ideértve az ázsiai, az amerikai és európai szervereket, valamint Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, Panamában, Brazíliában és Törökországban). További opciókat havonta 1,99 dollárért lehet megvásárolni, és a következőket tartalmazza:

 • egy további eszköz, például egy telefon hozzáadása (legfeljebb 3 különálló eszköz csatlakoztatható ugyanabból az IP-címből, de nem különbözõ helyekbõl, ennek a lehetőségnek a nélkül)
 • az OpenVPN frissítése 256 bites AES titkosításra
 • statikus IP-címmel rendelkezik
 • Az SSH alagút / zokni proxy engedélyezve van

Annak ellenére, hogy más szolgáltatók ezeknek a szolgáltatásoknak legalább egy részét az alapcsomagjaik részeként szállíthatják, tekintettel az EathVPN alapárainak rendkívül alacsony költségére, úgy gondoljuk, hogy ezek az opcionális extrák jó ár-érték arányt képviselnek azok számára, akiknek szükségük van rá (bár ha mindezt akarja egyre drágább lesz). A EarthVPN önmagában nem kínál „ingyenes próbaverziót”, ugyanakkor 7 napos pénzvisszafizetési garanciát nem nyújt, amely nagyon közel esik. A EarthVPN speciális offshore szervereket működtet „minden kontinensen”, amelyeket kifejezetten a P2P / torrent forgalomra optimalizáltak, és ahol „a DMCA vagy annak megfelelője nem vonatkozik”.

Egyszerű használat

ablakok
Mac operációs rendszer
iOS
Android
Linux
Windows Phone

A weboldal

A weboldal jól kialakított, professzionális megjelenésű (ha nem túl stílusos), és könnyen navigálható. A nyilvános weboldalon megtalálható a Google térképe a szerver helyeiről, a telepítési utasítások, valamint egy átfogó és informatív GYIK, amelyek válaszoltak a VPN szolgáltatással kapcsolatos összes szokásos kérdésre. Az ügyfélterület (amelyre a regisztrációs oldalról való hozzáférés nélkül is lehet regisztrálni) magában foglalja a mérsékelten lakott tudásbázist, és nagyon hasznos módon egy hálózati állapotlapot, amelyben rendelkezésre áll a szolgáltatás működési ideje.

Vevőszolgálat

Pénzvisszafizetési garancia
Pénz-visszafizetési garancia hossza 7
24 órás támogatás
Élő chat

A sebesség-teszt oldal szintén szerepel, de inkább a speedtest.net-en maradunk, hogy pontos teljesítmény-eredményeket kapjunk. Az ügyfélszolgálat megjelölt e-mail rendszer formájában érkezik. A telepítés során néhány problémát tapasztaltunk (lásd alább), és körülbelül nyolc óra telt el, mire a támogatási csoport visszajutott hozzánk (addigra a problémák maguk már megoldódtak)..

Feliratkozás

A regisztráció nem lehet sokkal könnyebb, mivel csak egy keresztnevet, egy e-mail címet és a jelszót kérnek. A megrendelés feldolgozása és kifizetése, valamint a visszaigazoló / üdvözlő stb. E-mailek megérkezése után eljuthat a webhely beállítási területére, és a szolgáltatás beállításához kövesse az utasításokat..

A Windows kliens egy nagyon egyszerű és csontozatlan ügy, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, melyik kiszolgálóhoz csatlakozik, melyik protokollt és melyik portot használja. Ez magában foglalja az összes alapot, de nem biztosítja a képzeletbeli DNS-szivárgás elleni védelmet, az internetes megszakító kapcsolót, a szerver statisztikákat stb., Amelyeket más szolgáltatók egyedi VPN-ügyfelei láthatnak.

Alapértelmezés szerint az ügyfél TCP-n keresztül csatlakozik, bár általában azt javasoljuk, hogy először próbáljon meg egy UDP portot. Először volt egy kis probléma a csatlakozással, mivel az ügyfél nem fogadta el a jelszót. Néhány sikertelen visszaállítási kísérlet után (az alaphelyzetbe állításhoz először be kellett írnia a régi jelszót, ami éppen véres hülye), ez már önmagában is jól működött..

Miután csatlakozik a hálózathoz, egy ikon jelenik meg a tálca értesítési területén, hogy tudatja Önnel, hogy minden rettenetes.

Egyéb platformok

A EarthVPN meglehetősen átfogó a telepítési lehetőségeknél. Az egyes platformok titkosítási protokolljai a következők:

 • Jelenleg csak dedikált VPN alkalmazás Windowshoz (úton az OSX és Linux kliensekkel), de részletes kézi beállítási utasításokat tartalmaz a Windows képernyőképeivel, az általuk használt titkosítási protokollok; PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP és SSH / Socks Proxy.
 • Az Mac VPN ügyfél OSX PPTP, L2TP, OpenVPN és SSH / Socks Proxy.
 • Az Linux VPN ügyfél felhasználások; PPTP és SSH / Socks Proxy. A Linux kliensnek kézi beállításra van szüksége.
 • És DD-WRT útválasztók (PPTP és OpenVPN).
 • az iPhone VPN alkalmazás PPTP-t és L2TP-t használ (úton OpenVPN)
 • Android VPN alkalmazás PPTP-t használ, az L2TP és az OpenVPN is jól támogatott).

Adatvédelem és biztonság

Zavarodás (lopakodás)
Öld meg a kapcsolót
IPv4 szivárgás elleni védelem

Az adatvédelem olyan terület, ahol a EarthVPN kiemelkedő. Székhely: Észak-Ciprus. Bár Törökország joghatósága alá tartozik, ahol kötelező adatok megőrzési törvényei vannak, megértésünk szerint Észak-Ciprus nem, és a EarthVPN azt mondja, hogy nem jelentkezik semmilyen felhasználást vagy felhasználói tevékenységet. Sem mi, sem harmadik felek technikailag nem képesek egy IP-címet egy-egy fiókhoz egyeztetni. ”Ezenkívül, amint azt fentebb megjegyeztük, örömmel engedi a felhasználók számára a letöltést P2P / torrent szoftver használatával, mindaddig, amíg a speciális szervereiket használják (és mivel a P2P forgalom blokkolva vannak a többi szerverükön, ez soha nem lehet probléma). A titkosítási szint szintén jó (bár mint általában, azt javasoljuk, hogy kerülje a PPTP-t CHAPv2 hitelesítéssel, ha lehetséges).

Titkosítási protokollok

OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Egyéb protokollok SSH alagút, SSL Proxy
IKEv2

Az L2TP / IPsec vagy 3DES, vagy AES titkosítást használ 256 bites kulccsal, míg az OpenVPN 128 bites AES-t használ SHA1 kivonat algoritmussal és 2048 RSA kulcs hitelesítéssel. Amint az árazási szakaszban megvitattuk, az OpenVPN-t szintén frissíthetjük 256 bites AES titkosításra. A Windows Vista SP1 vagy újabb felhasználók is élvezhetik az SSTP előnyeit, amely a TCP Port 443-t (a szokásos SSL-átvitelhez használja, ami nagyon egyszerűvé teszi a blokkolást) és a 2048-bites SSL-titkosítást, így ideálisan használható szigorúan korlátozó megyékben, például mint Kína, Irán és Szíria.

Mindez nagyszerű, és ez a fajta dolog, amely felmelegíti a szívünk kagylóit a ProPrivacy-nál. A felhasználók névtelenül fizethetnek a Bitcoin segítségével (ha szükséges, óvintézkedéseket tesznek), vagy PayPal, hitelkártyák, Bitcoin, Alipay, Unionpay és Webmoney segítségével. A EarthVPN gondoskodik arról, hogy a tranzakciók ne kapcsolódjanak a felhasználókhoz, azáltal, hogy minden tranzakcióhoz egyedi kulcsot hoz létre, így ellenőrizheti, hogy a számla kifizetése megtörtént-e, majd törli azt az egyedi kulcsot.

Ez egy nagyszerű eljárás, és azt szeretnénk, ha több VPN-szolgáltatót valósítanánk meg. Összességében úgy tűnik, hogy a EarthVPN nagy figyelmet szentel a felhasználó magánéletének biztosítására, ami benyomást kelt bennünket. Kérjük, olvassa el a cikk végén található megjegyzésünket, és kövesse a megadott linkeket, mielőtt úgy dönt, hogy teljes mértékben bízik a EarthVPN biztonsági intézkedéseiben..

Végső gondolatok

Összességében nagyon lenyűgözött a EarthVPN, bár az OpenVPN (a VPN-n keresztüli csatlakozás szokásos ajánlott módja) használatakor a következetlen speedtest.net eredmények kissé aggasztóak. A EarthVPN azonban meglepően teljes funkcionalitást nyújt egy nagyon kedvező áron, és a legmagasabb szintű adatvédelmi hitelesítő adatokkal rendelkezik..

Amikor mindent elmondunk és megcsinálunk, akkor ez az utolsó pont vonja leginkább a helyünket, mivel a műszaki problémák megoldhatók, de a rossz hozzáállás kevésbé. Ezért javasoljuk a EarthVPN 9 alkalmazását, de lásd az alábbi megjegyzést), bár úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy az OpenVPN teljesítményének javítását átfogóan befolyásolja..

Fontos jegyzet: A Redditön valami köpés tört ki annak kérdésében, hogy az EathVPN mind nyilvános, mind magánkulcsait feltárta-e az OpenVPN .crt fájlban. Ha igaz, akkor ez egy megbocsáthatatlan hiba, ám a kérdést az interneten másutt még nem vetették fel, amelyről ismertünk, és amelyet a EarthVPN határozottan tagad. Elismerjük, hogy kissé összezavarják az érvelés és az ellenérvek, ezért javasoljuk, hogy olvasóink maguk is nézzék meg a vitát. E felülvizsgálat céljából feltételezzük, hogy minden rendben van, és ennek megfelelően megítéljük a EarthVPN-t, de kötelességünknek tartjuk, hogy felhívjuk figyelmét erre a vitára az olvasóink figyelmébe, és ha a vádak igaznak bizonyulnak, eltávolítjuk az ajánlást.

A kapcsolódó linkek: http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1kuhps/earthvpn_as_a_nonus_alternative_to_pia/ (eredeti üzenet) http://vpnsecurityreview.tumblr.com/post/59920711273/were-sorry-earthvpn-or -nope-you-wrong-or-how http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1lhu16/earthvpn_security_part_2/

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me