DotVPN


ProPrivacy.com Pontszám
6.8 tízből

összefoglalás

A DotVPN óriási népszerűségnek örvend, mint egy ingyenes böngésző kiterjesztés a Chrome és a Firefox számára. A felhasználóknak lehetőségük van egy DotVPN Premium előfizetés megvásárlására is, amely hozzáférést biztosít a DotVPN kiszolgálók teljes listájához és a megnövekedett csatlakozási sebességhez..

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  40 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Hong Kong
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • Országok
  12

Jellemzők

A DotVPN szerepel a Smart Security Ltd. által nyújtott szolgáltatásként. A Smart Security nyilvánvalóan Hongkongban van bejegyezve, de kissé zavart voltam abban, hogy ki vagy mi ez a cég valójában. Nem találtam elérhetőségi adatokat, és úgy tűnik, hogy nincs webhely vagy semmi más az intelligens biztonsággal kapcsolatban. Noha ez nem óriási probléma, kissé aggasztó, hogy oly kevés jegyet látunk a DotVPN anyavállalatáról.

A DotVPN több mint 700 szerver használatát hirdeti tíz különböző országban. Ez szintén zavaró, mivel a DotVPN valójában 12 különböző országban kínál kiszolgálókat. Ezen felül az ingyenes felhasználóknak csak a 12 teljes szerver közül lehet választaniuk, és a sebességkorlátozásokkal kell foglalkozniuk.

A DotVPN Premium felhasználók akár öt egyidejű kapcsolatot is engedélyezhetnek a szolgáltatással, ami nagyon jó, ha figyelembe vesszük, hogy a szolgáltatás mennyire megfizethető. A DotVPN áttekintésben azt is érdemes megjegyezni, hogy a szolgáltatás ingyenes felhasználói élvezni fogják nem férhet hozzá a Netflix, a Hulu vagy más streaming szolgáltatásokhoz. A prémium tervre történő frissítés megszünteti ezeket a korlátozásokat.

Látogassa meg a DotVPN-t »

Sebesség és teljesítmény

Az ingyenes szolgáltatás sebességének tesztelése szinte mindig csalódást okoz majd. Míg a DotVPN áttekintés során az általános sebesség tisztességes volt, a böngésző beépülő moduljának használata közben gyakran megszakadt és megszakadt a kapcsolat..

DotVPN sebesség

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát. Noha a teljes letöltési sebesség nem volt túl kopott, nem tudtam kitölteni a DotVPN felülvizsgálat feltöltési sebességének tesztelését. A feltöltési teszt még indulás előtt megfagyott, ami arra gondol, hogy a feltöltés korlátozott a DotVPN ingyenes szolgáltatásán. Mindent figyelembe véve, a DotVPN nagyon csalódott volt a teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából.

Ár

1 hónap

$ 0.00
havonta

A DotVPN óriási népszerűségnek örvend, mint egy ingyenes böngésző kiterjesztés a Chrome és a Firefox számára. A felhasználóknak lehetősége van egy DotVPN Premium előfizetés megvásárlására is, amely hozzáférést biztosít a DotVPN teljes kiszolgálói listájához és a megnövekedett csatlakozási sebességhez. A DotVPN Premium megvásárolható havi 4,99 USD áron, vagy évi előfizetéssel csak 2,99 USD havonta..

DotVPN árképzés

A DotVPN Premium előfizetés meglehetősen megfizethetőnek tűnik, összehasonlítva néhány más VPN-szolgáltatással, amelyeket felülvizsgáltam. Ennek ellenére vannak bizonyos problémák a szolgáltatással kapcsolatban, amelyek miatt tétovázniuk kell a regisztráció előtt. Megemlítem ezeket tovább.

A DotVPN Premium visszavonható az első 30 napon belül a teljes visszatérítésért, míg a 30 napos időszak után arányos visszatérítésre kerül sor. Az egyik fő kérdés, amelyet rögtön észrevettünk a DotVPN felülvizsgálat során, az hitelkártyákat nem fogadunk el! (Ha az alábbi képernyőképen látható hitelkártya-logók fölé vigyáz, akkor azt mondják, hogy nem fizetnek velük). Noha ez üdvözlő jel lehet azok számára, akik értékelik a névtelenséget, a tipikus VPN-felhasználó csalódni fog. A PayPal az egyetlen lehetőség, ha regisztrálni szeretne a DotVPN Premium-ra.

Egyszerű használat

Támogatás

A DotVPN-nek csak jegyalapú támogatása van elérhető, ami eléggé veszélyes, különösen a DotVPN fizetős ügyfelei számára. Ha sürgős segítségre van szüksége, órákig (vagy még ennél is hosszabb ideig) kell várnia a válaszra.

Amint az a fenti képernyőképen látható, valójában elég gyors választ kaptam kérésemre (alig több mint egy óra), de az alkalmazott angol nyelv szintje nagyon gyanús volt. Valaki számára, akinek neve van "Douglas Wells", ez nagyon gyanús, és érdekes kérdéseket vet fel a DotVPN-vel kapcsolatban. Ismét megemlítem, hogy a DotVPN nem jelenléted a Twitteren vagy a Facebookon, megnehezítve ezzel a kapcsolatfelvételt velük, ha szoros segítségre van szüksége. Ennek ellenére rendelkezésre áll egy kis tudásbázis, amely néhány általános GYIK-ot is tartalmaz.

Feliratkozás

Amikor feliratkozik a DotVPN-re, egyszerűen szüksége lesz egy e-mail címre és jelszóra a fiókja működtetéséhez. Nincs e-mail megerősítés, ami azt jelenti, hogy hamis vagy ideiglenes e-mail címet is használhat a DotVPN használatához.

A regisztráció után a DotVPN e-mailt küld az alkalmazásukra mutató linkekkel (ezeket a webhelyről is letöltheti).

A DotVPN iOS VPN kliens

Ahogy a DotVPN áttekintésben korábban említettem, a szolgáltatónak nincs Windows, Mac vagy Linux asztali kliense. Azt állítják, hogy azon dolgozik, hogy hamarosan kiadják ezeket, de időközben kipróbáltam az iOS VPN alkalmazást az iPhone készüléken..

Ha VPN-t akar Windows-ra vagy Mac VPN-re, akkor ez a szolgáltatás valószínűleg nem az Ön számára. Az egyéni Linux szolgáltatásokat nehéz elérni, vannak olyan szolgáltatók, amelyek Linux felhasználói felületet kínálnak. További részletekért tekintse meg a legjobb VPN for Linux útmutatót.

A DotVPN iOS alkalmazás karcsú és nagyon hasonlít a Chrome pluginhez, amelyet én is kipróbáltam. Csak jelentkezzen be e-mail és jelszóval, és az alkalmazás gondoskodik a többiről. Nagyon lenyűgözött, különösképp a DotVPN ingyenes szolgáltatása. Ha teljes VPN-t szeretne használni böngészőjében, azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a Google 5-ös legjobb VPN-jét vagy a Firefox 5 legjobb VPN-jét, a választott böngészőtől függően.

Egyéb / Ingyenes szolgáltatások

DotVPN Chrome kiterjesztés

Mivel a DotVPN-t elsősorban proxy szolgáltatásként ismeri fel a webhelyek feloldására közvetlenül a böngészőben, úgy döntöttem, hogy próbálkozom a DotVPN króm kiterjesztésével. A plugin összesen több mint 600 ezer felhasználót használ, és 4/5-es besorolással rendelkezik a Chrome internetes áruházban. Úgy találtam, hogy könnyű aktiválni és csatlakozni, csak az induláshoz van szükség e-mail címre.

DotVPN Firefox kiterjesztés

Kipróbáltam a DotVPN Firefox kiterjesztését is, amely bár nem olyan népszerű, mint a Chrome megfelelője, mégis megkapja a munkát.

Biztonság és adatvédelem

A DotVPN böngészőbővítményei SSL-proxy kapcsolatot használnak 4096-bites kulccsal. Asztali kapcsolatok és az Android VPN-felhasználók csatlakozhatnak az OpenVPN protokollon keresztül, miközben az IPSec a helyén van az iOS-felhasználók számára. Szerencsére Hongkongban nincsenek adatmegőrzési törvények, ami azt jelenti, hogy adatait nem menti vagy rögzíti. Ennek ellenére a DotVPN azt állítja, hogy megőrzi a csatlakozási naplókat és néhány kapcsolódási adatot.

Bár teljesen log-mentes politikát szeretnénk látni (mint például a NordVPN
), a DotVPN használatával a blokkolt webhelyek egyszerű eléréséhez nem szabad túl sok problémát okoznia.

A DotVPN nem támogatja a torrentokat vagy a P2P bármilyen tevékenységét. Noha ez kissé kiábrándító, van értelme, ha figyelembe vesszük, hogy a DotVPN alapvetően proxy plugin az Ön böngészőjéhez. Röviden, A DotVPN nem olyan VPN-szolgáltatás, amelyet bárki, aki értékeli az adatvédelmet és a biztonságot, használja. A DotVPN elsősorban a korlátozott webhelyek feloldásához szolgál a böngészőben, nem pedig az adatok védelme érdekében.

Végső gondolatok

Ingyenes sávszélesség-korlátozás nélküli böngésző-kiterjesztésként a DotVPN elég tisztességes proxy szolgáltatás a webhelyek feloldásához. Ez nagyszerű lehet az iskolai tűzfal mögé ragadt hallgatók számára, vagy az embereknek, hogy megkerüljék a munkahelyi korlátozásokat (például a Facebook vagy a Reddit), ám azok számára, akik biztonságot és adatvédelmet keresnek online, jobb szolgálni másutt. Vessen egy pillantást néhány alternatív ingyenes VPN-szolgáltatásra, vagy kattintson az alábbi ugrásra, hogy kipróbálhassa a DotVPN-t!

Látogassa meg a DotVPN-t »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me