CryptoStorm


 • Árazás

  Tól től $ 7.00
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
6 tízből

összefoglalás

A CryptoStorm egy „token-alapú, nyílt forráskódú, közzétett, korlátlan használatú, kompromisszummentes, sikító gyors online biztonság & magánélet [VPN] szolgáltatás. ”Amint azt a CryptoStorm áttekintésből láthatjuk, a szolgáltató nehezen szól a szószólásokra és az önpromócióra, de nem képes megbirkózni a saját hihetetlenségével..

A CryptoStorm token-alapú előfizetési módja érdekes, de közel sem olyan forradalmi, mint a számlázott.

Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Talán Izland, talán nem
 • Egyidejű kapcsolatok
  4
 • Országok
  9

Látogasson el a CryptoStorm oldalra »

A CryptoStorm ára és tervei

A CryptoStorm árazási struktúrája kissé szokatlan. Az alapköltség havonta 6 USD, kis megtakarításokkal hosszabb előfizetés vásárlásakor. Például egy éves előfizetés vásárlása mindössze 6 dollárt takarít meg a havi fizetés felett.

1 hónap

$ 7.00
havonta

Az előfizetés vásárlása azonban növeli az engedélyezett egyidejű kapcsolatok számát. Például egy éves előfizetéssel egyszerre akár négy eszközt is csatlakoztathat.

Lehetséges egy hónapos előfizetési csomagok vásárlása is. Ezek a csomagok azonban nem egyeznek meg a szokásos előfizetési lehetőségekkel. Például vásárolhat hat hónapos vagy éves előfizetéseket, de öt vagy 11 hónapos csomagokat.

Ez szándékos kísérletnek tűnik annak elhomályosítására, hogy a kötegek ugyanolyan áron fizetnek, mint az előfizetés, annak ellenére, hogy csak egyetlen kapcsolatot kínálnak (például 52 USD / 12 = 4,33 USD, míg 48 USD / 11 = 4,36 USD)..

1,86 dollárt is fizethet egy hét előfizetésért, ami hasznos a szolgáltatás kipróbálásához. Ez az opció különösen örvendetes, mivel a CryptoStorm nem kínál ingyenes próbaverziót vagy pénz-visszafizetési garanciát.

Az ingyenes „Cryptofree” csomópont létezését nem hirdetik jól, és újdonság volt számomra, amikor először futtattam az ügyfelet. Ezen az ingyenes kiszolgálón nincs adatkorlátozás, de a szolgáltatás nagyon lassú (lásd a későbbi sebességteszteket ebben az áttekintésben).

A fizetés a CryptoStorm sokszorosított token rendszerén keresztül történik (lásd alább). A tokeneket közvetlenül a CryptoStorm webhelyről lehet megvásárolni a PayPal vagy a Stripe harmadik fél fizetési processzora segítségével.

A Stripe hitelkártyával, beleértve az előre fizetett betéti kártyákat is, fizetést fogad el. A fizetés Bitcoin-ban is elfogadott. Ha a fizetések Stripe-n keresztül történnek, akkor a CryptoStorm nem fog nyilvántartást vezetni arról, hogy ki teljesítette a kifizetéseket, bár a Stripe.

Tokeneket megvásárolhatják harmadik fél viszonteladóitól is. Ne felejtse el, hogy a CryptoStorm, bármennyire is anonimként használja a fizetési módot, továbbra is tudja az Ön valós IP-címét.

A CryptoStorm VPN szolgáltatásai

A CryptoStorm a következő funkciókat kínálja:

 • Nincs napló
 • Fizetés ideiglenes hashed tokenekkel, amelyeket harmadik fél viszonteladói értékesítenek (elméletileg)
 • Legfeljebb négy egyidejű kapcsolat (egyéves + előfizetésekhez)
 • DNSCypt és DNSChain támogatás
 • Bitcoin és előre fizetett bankkártyákat fogad (Stripe-n keresztül)
 • Véletlenszerű portválasztás (csak Windows)
 • Kilenc ország kiszolgálói
 • OpenVPN protokoll
 • A P2P torrent használata megengedett

A kiszolgálók elsősorban Európában találhatók, de vannak olyanok az Egyesült Államokban és Kanadában is. A torrentolással kapcsolatos további információkért tekintse meg a torrentoldalakhoz tartozó legjobb VPN-útmutatónkat.

CryptoStorm Token fizetés

A CryptoStorm által kínált legegyedibb és legfejlettebb szolgáltatás a hashed token használatával történő fizetés képessége. Elméletileg ezeket harmadik féltől viszonteladókon keresztül lehet megvásárolni. Ez biztosítja, hogy a CryproStorm szempontjából a kifizetések névtelenek legyenek. Mint ilyen, a tokenek nincs társítva egy fiókhoz. Minden token egyszerűen feljogosítja a szolgáltatást egy bizonyos ideig.

Az ötlet úgy tűnik, hogy ezeket a tokeneket harmadik fél viszonteladói cserélik, cserélik és értékesítik. Elméletileg ez nem rossz ötlet, bár nem látom, hogy anonimabb-e, mint a VPN-k, amelyek elfogadják a fizetést boltkártyákkal vagy készpénzzel. A gyakorlatban azonban úgy tűnik, hogy a rendszer rendetlenség. Megvásárolhat tokeneket közvetlenül a CryptoStorm webhelyről, és anonim módon megteheti azokat a Bitcoin segítségével.

A Főoldalon a Viszonteladók linkje azonban HTTPS tanúsítvány figyelmeztetést vált ki. Ha figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést, a CryptoStorm fórum oldalára kerül, amely állítólag felsorolja a viszonteladókat. De ezen az oldalon sok link nagyon régi, és egyetlen értékesítői linkre sem kattintottam, amelyre kattintottam. (Valószínűleg sok ilyen linkre kattintva tanúsítvány figyelmeztetéseket is generált)..

Az egyes zsetonok magánértékesítései valódinak tűnnek, bár én természetesen aligha lenne vagy nem lenne benne bizalom abban, hogy ezen a oldalon harmadik fél által vásároltam egy tokent, mivel ezek egyszerűen magánértékesítések, amelyek nem hírnevet és / vagy letétet vagy hasonló rendszert működnek.

DNSCrypt

A Windows Widget v3 a DNSCrypt támogatást nyújtja: „Most a DNS-lekérdezéseit elrejtik az internetszolgáltatóktól, még mielőtt CS-hez csatlakoznának, tehát, hacsak nem követik nyomon az összes DNSCrypt / DeepDNS IP-t (ezért választhat egy nem -CS DNSCrypt szerver a v3-ban), még azt sem tudják, hogy CS-hez kapcsolódik. ”A fő előnye, amelyet itt látok, az, hogy biztonságosan tudunk kapcsolódni a nem-CryptoStorm DNS-kiszolgálókhoz. Ez elősegítheti a VPN-szolgáltatók akadályainak leküzdését, amelyeket a megyék, mint például Kína.

DNSChain

A DNSChain olyan technológia, amelynek célja a HTTPS tanúsítvány-hitelesítési rendszerrel fennálló problémák kijavítása. Ehelyett a Namecoin blokkláncát használja a tanúsítványok hitelesítéséhez. Van egy cikk róla itt. Ez egy jó ötlet, de legjobb tudomásom szerint ez továbbra is a fejlesztési szakaszban marad. Ez azt jelenti, hogy minden bizonnyal nem áll készen a show időre.

CryptoStorm Adatvédelem

A CryptoStorm magánélet-védőnek számlázza magát, de a cégről semmilyen információ nem áll rendelkezésre a weboldalon. A CryptoStorm munkatársa megvédte a vállalat álnévtelenségét ebben a régi reddit üzenetben, de személy szerint inkább olyan társaságokba bízom a bizalmat, amelyeket egyének vezetnek, akik hajlandóak vállalni személyes felelősséget az általuk nyújtott szolgáltatásokért. Megértem azonban, hogy egyesek értékelik a köpeny és tőr megközelítést.

igazságszolgáltatás

Ez azt jelenti, hogy lehetetlen egyértelműen megmondani, hogy a CryptoStorm mely joghatóság alatt működik. Annyira érdemes, hogy Douglas Spink amerikai állampolgár, a Baneki Privacy Computing Inc. pedig Kanadában van bejegyezve (lásd a kiegészítést)..

Általában azt javasoljuk, hogy a kanadai VPN-ket elkerüljék adatvédelmi okokból, mivel Kanada lelkes tagja az NSA által vezetett Five Eyes kémszövetségnek. Ez a felülvizsgálat (amely a CryptoStorm szóvivőjével is beszél) kijelenti, hogy a CryptoStorm Izlandon található..

Ennek ellenére nem találok más megerősítést. Izland jótékony hatással van a magánéletre, de ha a CryptoStorm valóban ott található, akkor érdekes megjegyezni, hogy nem fut kiszolgálókat innen. Frissítés: A CryptoStorm azt mondta nekem, hogy: "Melyik országban tartózkodsz jogi szempontból? Izland, valójában nem érdekel." Hmm. Azt kell mondanom, hogy nem vagyok nagyon meggyőződve arról. Röviden érdemes itt megjegyezni, hogy a Spink kapcsolat spekulációkhoz vezetett, hogy a CryptoStorm mézeskanapé.

Látogasson el a CryptoStorm oldalra »

Cryptostorm: Naplók

A CryptoStorm azt állítja, hogy egyáltalán nem tart naplókat, bár egyértelműen figyeli a szerver tevékenységét valós időben: “A fő- és állapotnaplókat a / dev / null értékre állíthatja a naplózás tényleges letiltásához, de ez azt jelenti, hogy a szolgáltatónak nincs hozzáférése a hasznos statisztikák, például az, hogy hány felhasználó van jelenleg csatlakoztatva egy példányhoz (és így az egyes fizikai kiszolgálókhoz).

Legtöbbjüknek (köztük minket is) szüksége van erre az információra, hogy nyomon tudja követni, hogy egy adott szerver mennyire elfoglalt, és így tudjuk, mikor kell egy adott klaszterhez további csomópontot igényelni.! ”Valami ennél is aggasztóbb:

„Mivel nem tetszik az a gondolat, hogy a valós IP-k bárhol megjelenjenek az állapotnaplókban, módosítottuk az OpenVPN forrást, hogy a csatlakoztatott felhasználók száma továbbra is megnézhető legyen (a fogadott / elküldött bájtokkal, azóta csatlakoztatva stb.) , de az IP-cím már nem része az adatoknak. Készítettünk egy UNIX .diff-javítást bárki más számára, aki ugyanezt akarja tenni az OpenVPN-rel, elérhető itt: (alkalmazza a `patch -p1 < noip.diff`).”

Nagyon jó ötlet módosítani a kipróbált, tesztelt és most teljesen ellenőrzött OpenVPN kódot egy nem tesztelt és nem auditált javítással? Inkább szeretném, ha az összes naplót egyszerűen a / dev / null címre küldték, ahogyan az olyan szolgáltatók, mint az AirVPN.

A CryptoStorm biztonságos?

A VryptoStorn a következő OpenVPN beállításokat használja:

Vezérlőcsatorna: AES-256 rejtjel. Az RSA és az SHA paraméterek nincs meghatározva (tls-rejtjel TLS-DHE-RSA-WITH-AES-256-CBC-SHA), tehát feltételezem az alapértelmezett OpenVPN RSA-2048 kézfogás-titkosítást és a HMAC SHA-1 hash-hitelesítést. A tökéletes határidős titoktartást (PFS) a Diffie-Hellman csere (DHE) biztosítja..

Adatcsatorna: AES-256-CBC rejtjel HMAC SHA-512 hash-hitelesítéssel. Ezek a beállítások rendben vannak, bár csak annyira biztonságosak, mint a vezérlőcsatorna alapértelmezett OpenVPN beállításai (ezek állítólag biztonságosak)..

A szokásos gyakorlat szerint az összes IP megosztott a nagyobb adatvédelem érdekében. Szeretne többet megtudni? Kérjük, olvassa el a VPN titkosítási útmutatóomat és az öt legbiztonságosabb 2017. évi VPN-t. A CryptoStorm azt állítja, hogy csupasz fém szervereket használ, amelyek fokozott biztonságúak, és a további biztonság érdekében. Azon kívül, hogy vannak jogi kérdések a GPLv2 Grsevurity licencével kapcsolatban, ez jónak hangzik.

Cryptostorm webhely

Az íze változik, de személyesen nekem a CryptoStorm webhely az egyik legszentebb és legprofesszionálisabb webhely, amelyet az 1990-es évek óta láttam.. Cryptostorm Home 2

Nagyobb aggodalomra ad okot a lenyűgözően hangos hangjelzések intenzív használata, amelyeknek alig látszik lényegük. Ez a rövidebb, de ugyanakkor szöveges és zsargon-nehéz nyelv is uralja a fórum oldalakat, amelyek a CryptoStorm weboldalának szívét alkotják. Aggódó módon a honlapon található sok link HTTPS tanúsítványhoz vezet.

Az ilyen alapvető hibák alig adnak bizalmat a szolgáltatás műszaki képességeihez. Most ... tech-fej vagyok, de nehezen tudom követni a webhelyen és a fórumokon elmondottak nagy részét. Ha van valami, zavarosnak találom a nyelvet, és ez eltompítja a mondatot.

Ezt a helyzetet nem javítja az a tény, hogy a fórum-kereső eszköz következetesen nem adott vissza a kért eredményeket. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a CryptoStorm hűséges rajongói bázissal rendelkezik, amely aktívan részt vesz a fórum megbeszéléseiben. Ezért a CryprtoStorm feladási stílusának vonzónak kell lennie néhánynak.

CryptoStorm támogatás

A fórum oldalakon kívül a támogatás egy (böngésző alapú) IRC csevegőcsatornán keresztül érkezik. Kérdéseket is tehet fel a CryptoStorm Twitter csatornájára.

CryptoStorm ügyfélszolgálati oldal

Annak ellenére, hogy az IRC csatorna nagyon elfoglalt, nem tudtam kielégítő választ kapni a kérdéseimre. A fenti válasz az egyetlen válasz, amelyet kaptam, miután többször leválasztottam magam. Frissítés: 5 nappal később megkaptam egy Twitter választ, amely kielégítően válaszolt a kérdéseimre.

A folyamat

Miután a CryptoStorm megkapta a fizetést, e-mailben elküld egy token kódot (elméletben tokeneket is megvásárolhat harmadik fél viszonteladóitól). Az e-mail címnek ezért érvényesnek kell lennie, de elegendő az eldobható e-mail fiók.

CryptoStorm Windows “Widget” v3

A widget letölthető a weboldal kezdőlapjáról. Jó megjegyezni, hogy a Widget nyílt forráskódú, de noha az md5 és az SHA kivonat elérhető, a teljes PGP aláírás nem. Ez nem jó forma a nyílt forráskódú szoftverek számára, mivel nincs garancia arra, hogy nem támadták meg őket.

CryptoStorm Windows kliens

Ööö… hogyan jelentkezik be, bármilyen módon, formában a VPN-kiszolgálóra történő bejelentkezés: „Bejelentkezés a sötéthálózatba…"?!! Ez tünete a fajta félrevezető zsargonnak, amely a szolgáltatás minden szintjén megtalálható.

CryptoStorm Windows alkalmazás

Láttam még szebb szoftvert, de ez elvégzi a munkát.

CryptoStorm ablakok

Választhat bármilyen portszámot (UDP vagy TCP), vagy véletlenszerűen kiválaszthatja a portot. Ez utóbbi lehetőség segíthet legyőzni a VPN cenzúrázási intézkedéseit, és eltakarhatja a VPN használatát.

Cryprostorm Widget 3

A Widget rendelkezik a DNS és a WebRTC szivárgásvédelemmel (az IPv6 DNS egyszerűen le van tiltva). Mint az alábbiakban látni fogjuk, az IPv6 címeket még mindig kiszivárogtatják a WebRTC. A fentiekben tárgyalom a DNSCrypt funkciókat. Nincs kill kapcsoló.

CryptoStorm teljesítmény (sebesség, DNS, WebRTC és IPv6 tesztek)

Az összes tesztet a Virgin Media UK optikai kapcsolaton végeztük, az OpenVPN User Datagram Protocol (UDP) használatával. Ezeket egy tiszta telepítésű virtuális gépen hajtották végre vezetékes Ethernet kapcsolaton keresztül.

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért olvassa el a teljes sebességű teszt magyarázatát, de vegye figyelembe, hogy váltottam a Speedtest.net Beta (HTML5) verzióra, mivel ez jelenleg következetesebb eredményeket hoz, mint a testmy.net..

Zárójelekhez hozzáadtam az átlagos ping eredményeket (késés), mivel ez a legjobban tükrözi a valós oldalak betöltési idejét, és így az észlelt sebességet. Cryptostorm Down 2Cryptostorm Up

Mondanom sem kell, hogy a letöltési sebesség eredménye nagyon vonzó. "Eddig elképesztő hálózati sebesség, félelmetes" ez nem.

Csak az érdeklődés miatt teszteltem a „CryptoFree” szervert is, az alábbi eredményekkel (átlagban): Letöltés 0,38 Mbps, Feltöltés 0,89 Mbps, Ping: 654,2. Ezek a sebességek minden gyakorlati szempontból használhatatlanok. Cryptostorm Ip szivárgás

Az ipleak.net használatával végzett egyszerű IP-szivárgás-tesztek feltárták a WebRTC IPv6-szivárgást. Ez azt jelenti, hogy a webhelyek láthatják az IPv6 felhasználók valódi IP-címét, ami egy VPN teljes hibája. A WebRTC szivárgásairól bővebben itt olvashat. A CryptoStorm nem működött sem az USA Netfix-el, sem a BBC iPlayer-rel.

Egyéb platformok

A „Widget” csak a Windows számára érhető el, de a kézi beállítási útmutatók elérhetőek Linux (különféle disztrók), Android, iOS és OSX számára (bár a bevezető e-mailben található OSX link a Linux utasításokra mutat). Harmadik féltől származó szoftverek használatakor elkészítheti a jelszót, és a felhasználónév a token kód SHA512 kivonatja. Nem vagyok 100% -ban biztos, hogy ez milyen előnyt jelent önmagában a kód használatával, de lehet, hogy van. A weboldalon SHA512 számológép található, amely megkönnyíti ezt a lépést, bár egyesek nem értékelik azt a tényt, hogy ehhez JavaScript működéséhez szükséges.

Kiegészítés: Douglas Spink

A CryptoStormról szóló vita nem fejeződik be Douglas Spink említése nélkül. A CryptoStorm a CryptoCloud, a Baneki Privacy Computing Inc. leányvállalata (vagy esetleg közeli munkapartnere), a CryptoCloud VPN-szolgáltatás reinkarnációja. A Bloomberg továbbra is Spink-et sorolja a Baneki technológiai igazgatójának, és széles körben közlik, hogy a CryproStorm tulajdonosa (valami saját maga nyilvántartásba vették). A CryptoStorm a maga részéről az évek során továbbra is tagadta, hogy Spink bármilyen kapcsolatban áll a társasággal. Ez a következő, csak egy évvel ezelőtt kiadott nyilatkozat meglehetősen furcsavá teszi: „Visszatért és rövid időre újra bekapcsolódott a szabadon bocsátásba, de aztán újra letartóztatták, és a csapat többi tagja elválasztotta őt és eltávolította / megakadályozta. bármilyen hozzáférése bárkihez. ”Érdemes megjegyezni, hogy Spink nagyon sajátos írási stílusú, amely áthatolja a CryptoStorm weboldalt. Függetlenül attól, hogy továbbra is részt vesz-e benne, egyértelműen ő volt a vezető kéz a CryptoStorm alkotásában.

Tehát ki a pokol??

 • Spink sikeres amerikai vállalkozó és adrenalin drogos volt, aki millióit elvesztette és 2002-ben csődbe került.
 • Ő egyben a zoofília szószólója is.
 • 2005-ben elítélték 375 font kokaincsempészetért (amelynek értéke 34 millió dollár). Noha 17 év börtönre ítélték, Spink csak három év elteltével engedték szabadon „a nyomozókkal folytatott széles körű együttműködése miatt”.
 • 2010-ben letartóztatták Kanadában egy élelmezési farm vezetése miatt. Úgy tűnik, hogy ennek eredményeként újabb 3 évre küldték vissza börtönbe
 • 2013-ban történő szabadon bocsátásakor „szinte azonnal elkerülte a bíróság figyelmét, kijátszva a bíró utasításait, hogy tartózkodjon távol az internetről, ahol a Spink több, az optimizmussal foglalkozó webhelyet és blogot üzemeltet”.
 • 2014-ben részt vett egy eltűnt kutyát érintő Port Stanley-i rendőrségi nyomozásban. Azt találták, hogy „feltételezhető név alatt szállít lovakat egy közeli épületbe”. Spink letartóztatták, de később szabadon engedték..
 • 2015 augusztusában Spinkot Londonban tartóztatták le és „elfogatóparancs alatt tartották az állatok kegyetlensége miatt a 90 napos börtönbõl a Washington államban.” „Tévedésbõl” engedték szabadon.
 • 2017 novemberében Spink visszatért a Port Stanley-be és letartóztatták a rendõrség elbocsátása után, miután megbeszélést folytattak az egykori szomszédjával, akit kutyájával loptak el. Ennek a megváltoztatásnak köszönhetően korábbi szomszéd háza leégett.
 • 2016-ban Kanadából deportálták, hogy az Egyesült Államokban kiemelkedő állati kegyetlenségi vádakkal álljon szemben.

Cryptostorm áttekintés: Következtetés

Ha figyelmen kívül hagyja a Spink kapcsolatot, a CryptoStorm egy nagyon korszerű VPN szolgáltatás, amelynek egyetlen jó központi ötlete - token. Elméletileg ezek lehetővé teszik a szétválasztást a szolgáltatásért fizetett összeg és a valódi személyazonosság között. Mivel azonban a CryptoStorm egyszerűen nem elég népszerű ahhoz, hogy virágzó piac legyen az emberek, akik ezeket a tokeneket „névtelenül” vásárolják és viszonteladják, a legtöbb előnye tisztán elméleti. Erõs érv van az is, hogy a boltkártyával vagy akár készpénzzel történő fizetés (Mullvad és ProtonVPN) még anonimabb. Azt is érdemes emlékezni, hogy függetlenül attól, hogy anonim legyen a fizetési mód, a VPN szolgáltatója egyébként ismerni fogja a valódi IP-címét. A CryptoStorm dicséretre méltó azért, mert nincs napló, de ettől eltekintve a szolgáltatás lassú és nagyon lassú támogatást kínál. A titkosítás rendben van, de a legtöbb CryptoStorm által hirdetett dologhoz hasonlóan, a közelmúltban sem olyan jó, mint a hype azt sugallja. A hype-ről beszélve azonban úgy tűnik, hogy a CryptoStorm lelkes felhasználói bázissal rendelkezik, amely egyértelműen a webhelyet és a fórum-oldalakat jellemző zömök zsargon-nehéz írási stílusról szól (Spink?).

Látogasson el a CryptoStorm oldalra »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me